Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
gl εχεις γραψει ιστορια φιλε!πραγματικο,μαχητικο ρεπορταζ στα άδυτα του αγοραίου έρωτα...Μπραβο φιλε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναντια ειναι αυτι που με ελεγες...?
δουλευει βραδι..
και τι προγραμματα εχει?
πρωι ειπα βρε....δεν με παρακολουθεις;αυτη ειναι ναι....γυμνο τσιμπουκι,69,κωλαρακι δινει,ρουφαει μπαλες,γλειφει ρωγες και  αμα λαχει σκαει και κανα γλωσσοφιλο.....τελευταια με 70 εκανα και γυμνο και 69 μαζι ενδεικτικα....γενικα επιδεχεται παζαριου η υποθεση αφου δουλευει μονη χωρις υπηρεσια.....

ευχαριστω χαουζ ,μααννες και dimmits για τα καλα σας λογια.....δινουν κουραγιο για συνεχεια και στο μελλον παρα τις δυσκολιες της αποστασης και της εν γενει απομακρυνσης μου απο την μπουρδελοκατασατση της πολης....
καλα με τον ντιμιτς το ρεπορταζ συνεχιζεται και στην θεσσαλια..... :grin: :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ηδη το συζηταμε με ενα φιλαρακι για εξορμηση λαρισα μερια...αν δεν κατσει θα ανεβω κ γω σαλονικα...
με εχεις βαλει στην πριζα με τις βυζαρουδες που εχεις καταγραψει....αν ανεβω πανω δεν ξερω απο που να αρχισω... :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Nάσαι καλά ρε φίλε και σου είπα αν βρεις χρόνο όποτε ξανανέβεις.... ;)
Αλλά που να βρεις .... :2funny:

edit:θυμάσαι τη Noel?Σίγουρα τη θυμάσαι  :fuck1:
Σήμερα πέτυχα Ολλανδή μασατζού ονόματι Νοέλ στα ίδια κυβικά εμφάνισης  :rockon:

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια καταθεση σημερα στις 12 στην ευα,ανδρεου γεωργιου 4,ειπα να δοκιμασω και γω ενα μιλφ,πηρα των 40 με ισπανικο (το απλο το κατεβασανε στα 30 λογω κρισης,αλλα γενικα εχει καλες τιμες και η τσατσα αψογη σε συμπεριφορα),αλλα το ισπανικο δεν το κατεχει καθολου δυστυχως,παρ'ολα αυτα περασα τελεια,δεν ειχε καθολου κινηση κι ετσι δεν υπηρχε βιασυνη καθολου στο δωματιο,αρχισε με ωραια προκαταρκτικα φιλια στο σωμα,τριβοταν πανω μου και οταν ηρθε η ωρα για τον μητσο μπαινει το σκουφι και αρχιζει μια αξιοπρεπεστατη πιπα με αρκετο ρουφηγμα και στα μπαλακια,στο κυριο πιατο δεν δυσανασχετησε πουθενα,στο τελος ξαπλωσε διπλα μου για λιγη κουβεντουλα.Σαν πρωτη εμπειρια με μιλφ ηταν καταπληκτικα,θα ξαναπαω σιγουρα αφου παω να δω πρωτα τι παιζει και η νικολ,ελπιζω να εχει πιο μεγαλα βυζια αυτη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Nάσαι καλά ρε φίλε και σου είπα αν βρεις χρόνο όποτε ξανανέβεις.... ;)
Αλλά που να βρεις .... :2funny:

edit:θυμάσαι τη Noel?Σίγουρα τη θυμάσαι  :fuck1:
Σήμερα πέτυχα Ολλανδή μασατζού ονόματι Νοέλ στα ίδια κυβικά εμφάνισης  :rockon:
την θυμαμαι ναι....καλη φαση :rockon:

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:η πλακα ηταν οταν πηγα να ανεβω πανω,μολις φτανω στα σκαλακια κατεβαινε ενας ψηλος και μολις με βλεπει κατεβαζει το κεφαλι καλυπτει το προσωπο με το χερι του και εφυγε τρεχοντας.Τι να πω ,ηθελα να ηξερα τι ντρεποταν, λες και σκοτωσε κανεναν,ουτε στην πρωτη μου φορα δεν εκανα ετσι.χαχαχαχαχαχαχαχαχχα εμεινα αναυδος εκεινη την στιγμη

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
μια κρισιμη ερωτηση στους συναγωνιστες που ξερουν.
αυριο το πρωι θελω να παω σε μιλφ με βυζαρες.
που να παω?
ανδρεα γεωργιου 4 η 26 οκτω 50?
σας ευχαριστω προκαταβολικα.

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
για την 26 οκτ.50 δεν ξερω,στην  ανδρεου γεωργιου 4 πρωι ειναι η ευα αλλα  δεν εχει μεγαλα βυζια,μεγαλα βυζια  εχει η νικολ αλλα ειναι στην βραδινη βαρδια

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
που να παω?

Και οι δυο (Εύα/Αγάπη) καλές είναι. Σαν πιο vfm θα προτιμούσα την Εύα για τζακούζι με 110ε, κωλαράκι included. Επίσης έχει και καλό φυσικό στήθος. Αν θες κάτι σε πιο φουσκωμένο, η Άντζελα που δουλεύει βραδυνή 26ης Οκτωβρίου είναι μια επιλογή.

Α, και gl, είπες Ουγγαρία και κατάλαβα πια Ντίνα είναι αυτή. Την είχα πάρει Βαρδάρη και ήταν χάλια. Συμπαθητική χαμογελαστή κοπέλα, αλλά κατά τα άλλα το απόλυτο τίποτα. Καλά αυτήν βρήκαν να φέρουν στη Κωλέττη;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και οι δυο (Εύα/Αγάπη) καλές είναι. Σαν πιο vfm θα προτιμούσα την Εύα για τζακούζι με 110ε, κωλαράκι included. Επίσης έχει και καλό φυσικό στήθος. Αν θες κάτι σε πιο φουσκωμένο, η Άντζελα που δουλεύει βραδυνή 26ης Οκτωβρίου είναι μια επιλογή.

Α, και gl, είπες Ουγγαρία και κατάλαβα πια Ντίνα είναι αυτή. Την είχα πάρει Βαρδάρη και ήταν χάλια. Συμπαθητική χαμογελαστή κοπέλα, αλλά κατά τα άλλα το απόλυτο τίποτα. Καλά αυτήν βρήκαν να φέρουν στη Κωλέττη;
αυγουστος τι περιμενεις ;μηνας αδειων....η πλακα ειναι που μου λεει ωραια ειναι εδω,πιο καθαρα,πιο καλος κοσμος....ναι μωρη αλλα και συ γινε στουντιοκοριτσο,μην φερεσαι σαν να εισαι σε μπουρδελακι β διαλογης...

εντιτ...παιδια φοβερη ζεστα γενικα αλλα εδω φαινεται η διαφορα στουντιο/μπουρδελων....εμπαινες σε στουντιο και ηταν παραδεισος απο τα κλιματιστικα....αντιθετα ο βαρδαρης που ειχε γενικα πιο πολυ κοσμο εβραζε.....στα σπιτακια τα περισσοτερα αφορητη η κατασταση.....πολυ ιδρωτας....
για την 26 οκτ.50 δεν ξερω,στην  ανδρεου γεωργιου 4 πρωι ειναι η ευα αλλα  δεν εχει μεγαλα βυζια,μεγαλα βυζια  εχει η νικολ αλλα ειναι στην βραδινη βαρδια
παραλειψη μου ...στο 26ης 52 πρωινη ηταν η γνωστη και αγαπημενη πολλων ρωσιδα αγαπη με ομορφο προσωπακι και ξανθα ωραια μαλλια σε μπουκλες κατω....ειναι  κι αυτη gfe κατασταση....

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
αυγουστος τι περιμενεις ;μηνας αδειων....η πλακα ειναι που μου λεει ωραια ειναι εδω,πιο καθαρα,πιο καλος κοσμος....ναι μωρη αλλα και συ γινε στουντιοκοριτσο,μην φερεσαι σαν να εισαι σε μπουρδελακι β διαλογης...

εντιτ...παιδια φοβερη ζεστα γενικα αλλα εδω φαινεται η διαφορα στουντιο/μπουρδελων....εμπαινες σε στουντιο και ηταν παραδεισος απο τα κλιματιστικα....αντιθετα ο βαρδαρης που ειχε γενικα πιο πολυ κοσμο εβραζε.....στα σπιτακια τα περισσοτερα αφορητη η κατασταση.....πολυ ιδρωτας....παραλειψη μου ...στο 26ης 52 πρωινη ηταν η γνωστη και αγαπημενη πολλων ρωσιδα αγαπη με ομορφο προσωπακι και ξανθα ωραια μαλλια σε μπουκλες κατω....ειναι  κι αυτη gfe κατασταση....
μια καλη προταση??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μια καλη προταση??
kosts τι να σου πω;κριστιν στην φριξου θα ελεγα(σωματαρα),η αντζελα στην ματζαρου καλα γαμιεται γενικα και ειναι και πολυ πουτανοφατσα,με την ναντια σιγουρα θα περασεις καλα οπως και με την αγαπη...αυτες θα ελεγα να δοκιμασεις απο πρωινη βαρδια για αρχη και απο βραδινη οπωσδηποτε σαρα στην ματζαρου 14....και ψαξτο και μονος σου....μην ρωτας μονο.....δοκιμασε...ολοι δοκιμαζουμε και ενιοτε την παταμε....αυτο ειναι το σπορ..... :rockon:

τελος το σπαμ...... :)

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
kosts τι να σου πω;κριστιν στην φριξου θα ελεγα(σωματαρα),η αντζελα στην ματζαρου καλα γαμιεται γενικα και ειναι και πολυ πουτανοφατσα,με την ναντια σιγουρα θα περασεις καλα οπως και με την αγαπη...αυτες θα ελεγα να δοκιμασεις απο πρωινη βαρδια για αρχη και απο βραδινη οπωσδηποτε σαρα στην ματζαρου 14....και ψαξτο και μονος σου....μην ρωτας μονο.....δοκιμασε...ολοι δοκιμαζουμε και ενιοτε την παταμε....αυτο ειναι το σπορ..... :rockon:

τελος το σπαμ...... :)
για λουνα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν σ αρεσει να πας...εχει κωλαρα ωραια....γαμησι ετσι κι ετσι....ενταξει δεν ειναι κακη.....περναει την βαση ανετα και εμφανισιακα πχ εμενα μ αρεσει.....εχει και σιλικονατες βυζαρες μουρλια.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατι ακομα που ξεχασα για τον φιλο τζο....η κοροβαγκου ηταν κλειστη... :grin: :grin: :grin:

και οχι μονο αυτο αλλα στο παραθυρο μπροστα εχουν βαλει και σιδερια ρε τζο....και πισω στο παρκιν που αραζαμε για να παμε στην αγαπημενη μας αννα μαρια τεσσερις καδοι του δημου φαρδιοι πλατιοι σε παραταξη... :grin: :grin:
παρακμη γαμωτο για το αγαπημενο μου στουντιο  :headbang:που με αννα μαρια και χριστινα εχω κανει επικα γαμησια....ωραιες εποχες...

baycity

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
πρωινή βόλτα στον βαρδάρη την πέμπτη μεταξύ 08:30 και 09:00, έχουμε και λέμε

-προμηθέους με σαπφούς η αλέξια, τείνει να γίνει το επόμενο πουλέν μου μέχρι να εμφανιστεί ξανά η μιρέλα. πολύ όμορφη ξανθούλα με αντάυγες πολύ θυληκό σώμα με μερικά κιλά παραπάνω άριστα κατανεμημένα επάνω της και θεικές βυζάρες. θεικές, όχι μαλακίες, φυσικότατες

-σαπφούς 20 μία μεγάλη σε όγκο και ύψος μελαχρινή με μακρί μαλλί και ανάλογα βυζιά, μέτρια απο εμφάνιση
-μαρινόσπιτο η μαρίνα, και τα 3 δωμάτια γεμάτα, ουδέν σχόλιο.
-αλουμινάτο η αλίσια, πολύ γλυκιά κοπέλα που στα 80 δίνει κώλο. δείχνει πολύ κουρασμένη, ξανθούλα είναι. Την άλλαξε μια μελαχρινή μέτρια, ειρήνη αν θυμάμαι καλά με μεσαίο βυζί, αλλά εγώ απο εμφάνιση ψηφίζω αλίσια
-ανορθόγραφο η μαριάννα, όμορφη μελαχρινή, μου άρεσε εμφανισιακά
-προμηθέως τέρμα πάνω πάλι μελαχρινή με το βυζί έξω βανέσα ομορφούλα και καλό βυζάκι.

σε όλα τα άλλα στον βαρδάρη όλες μπάζα, όλες όμως.

Στούντιο λίγο μετά τις 10 το ίδιο πρωί

-νικ. ουρανού τέρμα πάνω η χριστίνα, την πήρα και ανέβασα κριτική
-κωλέτη μια δανάη, μελαμψή σγουρομάλλα με ωραία βυζιά και σώμα, συμπαθητική
-βίλλα ερώτικα η τζέσσυ
-κεφαλληνίας πήγα μήπως πετύχω την εμμανουέλα που λέγατε και είχε καλές κριτικές, αντι αυτής είδα ένα ξανθό αίσχος, τρόμαξα

Παρασκευή πρωί, οι ίδιες στον βαρδάρη και στα στούντιο, μπήκα και στην εκκλησία στη νικηφόρου ουρανού και είδα την αντριάνα, ωραία γυναίκα αλλά μου φάνηκε ότι κάτι πήρε. στην κωλέτη ήταν η ντίνα, που προαναφέρθηκε στο φόρουμ.

Σαν σύνοψη έχω να πω τα εξής : ψηφίζω με τα 2 χέρια αλέξια απο σαπφούς και προμηθέους, έχει και φωτογραφίες στο άθενς. θα γίενι σίγουρα το πουλέν μου μέχι να ξαναδω μιρέλα, το 30ρικο το τίμησε τη 1 φορά που την πήρα.
Η μαριάννα αξίζει καθόλου? για τη δανάη απο κωλέτη ξέρει κανείς κάτι? με ενδιαφέρουν αυτες οι 2. θα ρωτου΄σα και για την ντίνα από κωλέτη αλλά πήρα την απάντησή μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για τη δανάη απο κωλέτη ξέρει κανείς κάτι? με ενδιαφέρουν αυτες οι 2. θα ρωτου΄σα και για την ντίνα από κωλέτη αλλά πήρα την απάντησή μου
αν ειναι η γνωστη δαναη που ανεφερα και γω  που μαλλον η ιδια θα ναι γιατι το ονομα δεν ειναι και συνηθες και παιζει γενικως μπαλαντερ σε διαφορα σπιτακια ελλειψει μονιμου ποστου , ειναι οντως μελαμψη(ασπρουλιαρα ειναι γενικα αλλα μαυρισε λογω ηλιοθεραπειας),σγουρομαλλα βυζαρου .ειναι παλια στο κουρμπετι ...
ελληνις δηλωνει απο καβαλα (δεν παιρνω ορκο βεβαια) ,περιποιητικη γκομενα γενικα,κανει και κατι προγραμματακια ενιοτε με 69 και ισπανικο στα 50 ευρω εκαστο...λεει κατι καυλολογα αν σε γουσταρει και εισαι πελατης,αφηνει γλειψιμο στις βυζαρες αλλα.....

πρεπει να σ αρεσει και να σε καυλωνει εμφανισιακα ειδαλλως γενικα ειναι ψιλοπαθητικη στο γαμησι και δεν κανει τιποτα φοβερα προκαταρκτικα....απο στασεις μαζι τις καναμε ολες παλια και μια δυο φορες μεχρι και απο πανω την ανεβασα.....κουνιεται καλα παρα τα κιλα της...

ειναι ιδιαιτερη περιπτωση και δεν αρεσει σε ολους παντως....περι ορεξεως...εγω θα παω αυριο για ενα γεια :knockinb:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
που να παω?
Πηρε φιλος την μαρινα σημερα και ηταν δυναμικη , καλο βυζι το ειχα πιασει for free την περασμενη βδομαδα
Για Κατεχάκη 13 λεω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom