Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 11.585
Παιδες λετε να παω μια βολτα απο Μαντζαρου τωρα το πρωι? Θα βρω τη Σαρα η οχι?..
κατα μεγαλο ποσοστο ναι...γιατι δεν χτυπας ενα τηλεφωνακι πριν πας..?
Παιδες λετε να παω μια βολτα απο Μαντζαρου τωρα το πρωι? Θα βρω τη Σαρα η οχι?..
σε ποιο δουλευει ι λουνα????
και σε ποια βαρδια?
μαλακες βρηκα την αντιβερονικα
[move]ΤΖΟΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
και τα μυαλα στο μιξερ....
τι μωρακι ειναι αυτο
και πανω που ελεγα οτι ξεμπλεξα....
αυτη ειναι που παιζει μπαλα προμηθεως τερμα κατω βραδινη βαρδια?....φιλε μου δεν μας ακουει κανεις μαλλον :o ,δεν πειραζει αυτοι χανουν !!!!
Παντως ,για να ειμαστε δικαιοι ειναι μετρια στην πιπα, η Βερονικα ηταν καλυτερη.
απο προκαταρκτικά τι λεει?Α.Γεωργιου 34, απογευμα....Λουνα παρκ λεμε.!!
....φιλε μου δεν μας ακουει κανεις μαλλον :o ,δεν πειραζει αυτοι χανουν !!!!
Παντως ,για να ειμαστε δικαιοι ειναι μετρια στην πιπα, η Βερονικα ηταν καλυτερη.
απο προκαταρκτικά τι λεει?
λετε να παω να δοκιμασω τι λουνα????Δες κριτικες αν θελεις, Α,Γεωργιου 34, Φριξου 9, Φριξου 14 και Σαμφως 7...δουλευε. Εγω δεν ξανα...
πανετοιμοι?...ειστε ετοιμοι;ερχεται αναφορα μαμουθ....
ειστε ετοιμοι;ερχεται αναφορα μαμουθ....
η λουνα δουλευει τωρα...μεχρι αργα το βραδι...λοιπον καλησπερα στην μπουρδελιαρα θεσσαλονικη...
πρωινη μεγαλη στουντιοτσαρκα και εχουμε τα εξης...
-λαφαμ κλειστο(κριμα ηλπιζα να βρω λουνα)
-Κεφαλληνιας μια κοπελα κορινα καμια σχεση με την παλια γκοθου...αδυνατη εως παθολογικα αδυνατη κοντουλα,πετιτ βυζακι ,ξανθο ανταυγειες μαλλι 30 απλο ,60 με 69,50 με γυμνο τσιμπουκι,80 με ντουζακι και ολα τα αλλα
-βιλα εροτικα η ξανθια πλεον και με κοντο καρε μαλλακι κριστιν η γερμανιδα με τελειο γυμνασμενο σωματακι και ολοστρογγυλο πατουρι κολαση....χορευε στον διαδρομο με σεξι τσαχπινικα κουνηματα
-φριξου 14 μια κορινα πολυ ωραιο μωρο,ψηλη με μποτουλα για τον μποτοφιλο ,τελειο πατουρι και αψογο σωματακι.απο 40 το απλο ,50μασαζ,60 γυμνο ή γλειφομουνι,70 το 69 και 100 φουλ με ντουζακι...με κολασε αλλα δεν μπηκα....κριμα...αλλη φορα
-26ης οκτωβριου 35α η βικυ με τα ωραια φυσικα βυζακια,ξωβυζη στο σαλονι και κλασοικα καθεται επανω σου να σε καυλωσει....ωραια φατσουλα και αξιολγη γενιακ παρουσια με φοβερα ασπρη και απαλη επιδερμιδα.απο 30 το απλο...
-ματζαρου 14 ποιος ειπε για σαρα και με παρεσυρε; ηταν η αντζελα μελαχρινη ,με ωραιο βεβαια σωμα και προστυχοφατσα απο βουλγαρια.καταθεση εκει με 100 ευρω για γυμνο τσιμπουκι και ντουζακι...καθολου vfm αλλα τουλαχιστον ξεπερασα το προηγουμενο ψυχικο τραυμα και γαμησα καλα.....αναλυτικα σε κριτικη μου που θα ακολουθησει...
-κωλετη μια ντινα που δουλευε παλια βαρδαρη,κανονικου αναστηματος μελαχρινη,με φυσικο καλουτσικο βυζακι αλλα στο δωματιο αποτυχια πληρης...απο 40 απλο,50 με μασαζ και 60 69...πηρα με 69 αλλα τι τοθελα γενικως; περα απο ενα θεμα με την υγιεινη της(μυριζε λιγακι) η κοπελα δεν το χει...περασμα καποτας αθλιο για εποαγγελματια σε σταφιδα,πιπα του αερος,μαλακια ασχετη εντελως,καμια διαθεση να σε φτιαξει εστω λιγο...ειναι η πρωτη φορα που εδιωξα κοπελα απο δωματιο χωρις πολλα πολλα και πηγα παραπερα να γαμησω σαν ανθρωπος....
ναντια ειναι αυτι που με ελεγες...?και λιγο βαρδαρη προς αναζητηση του προσωπικου μου πουλεν της δαναης.....
-σαπφους 20 ενα μελαχρινο αλογακι,νταρντανα βυζαρου αξιογαμευσιμη.......
-τανταλου και σαπφους το πρασινο :λουκετο
σαπφους 5 η δαναη για λιγες εκτακτες εμφανισεις μεχρι τεταρτη μου ειπε και μετα απο μεσα αυγουστου και περα...αγνωστο που;μποτοφιλε το κινητι ξεχασε να το δηλωσει το κοριτσι αλλα μην το πετας...μου ειπε θα το φροντισει και θα ειναι το ιδιο ...μαυρισμενη αν και δεν εκανε μπανια θα φαγωθει αυριο πριν την επιστροφη...δωσαμε ραντεβου...βυζαρες και κωλαρα....γοβουλα οχι μποτα
-τανταλου 14 η σουζη ανευ λοιπων στοιχειων
-μπλε η μαιρη με το κοντο πλεον κακοκουρεμενο μαλλι....
-σαπφους 7 μια πολυ τρελιαρα νελαχρινη βυζαρου με ομορφη φατσα
-ερως βαρδαρη η αλεξανδρα μετριου αναστηματος προς το κοντο θα ελεγε κανεις,καστανο μαλλι και μεγαλουτσικο αλλα χαλαρο φαινομενικα βυζι,κατηγορια λουνα και ετσι περιπου......
-προμηθεως 14 μια μιλφ ελληνιδα με φουντωτο μαλλι,βυζαρες νταρντανογυναικα και αυτη απο 30 το απλο και με σαραντα ευρω πιο χαλαρα,με 50 γλειφομουνι...
-προμηθεως 16 κλειστο....