Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μαλακες βρηκα την αντιβερονικα
[move]ΤΖΟΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
και τα μυαλα στο μιξερ....
τι μωρακι ειναι αυτο
και πανω που ελεγα οτι ξεμπλεξα....

....φιλε μου δεν μας ακουει κανεις  μαλλον :o ,δεν πειραζει αυτοι χανουν !!!!
Παντως ,για να ειμαστε δικαιοι ειναι μετρια στην πιπα, η Βερονικα ηταν καλυτερη.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
....φιλε μου δεν μας ακουει κανεις  μαλλον :o ,δεν πειραζει αυτοι χανουν !!!!
Παντως ,για να ειμαστε δικαιοι ειναι μετρια στην πιπα, η Βερονικα ηταν καλυτερη.
αυτη ειναι που παιζει μπαλα προμηθεως τερμα κατω βραδινη βαρδια?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Ακουμε αλλα το πεζουμε κινεζοι.!! :2funny:
Next εκετελεση Τζοανα.!

....φιλε μου δεν μας ακουει κανεις  μαλλον :o ,δεν πειραζει αυτοι χανουν !!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειστε ετοιμοι;ερχεται αναφορα μαμουθ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον καλησπερα στην μπουρδελιαρα θεσσαλονικη...
πρωινη μεγαλη στουντιοτσαρκα και εχουμε τα εξης...
-λαφαμ κλειστο(κριμα ηλπιζα να βρω λουνα)
-Κεφαλληνιας μια κοπελα κορινα καμια σχεση με την παλια γκοθου...αδυνατη εως παθολογικα αδυνατη κοντουλα,πετιτ βυζακι ,ξανθο ανταυγειες μαλλι 30 απλο ,60 με 69,50 με γυμνο τσιμπουκι,80 με ντουζακι και ολα τα αλλα
-βιλα εροτικα η ξανθια πλεον και με κοντο καρε μαλλακι κριστιν η γερμανιδα με τελειο γυμνασμενο σωματακι και ολοστρογγυλο πατουρι κολαση....χορευε στον διαδρομο με σεξι τσαχπινικα κουνηματα
-φριξου 14 μια κορινα πολυ ωραιο μωρο,ψηλη με μποτουλα για τον μποτοφιλο ,τελειο πατουρι και αψογο σωματακι.απο 40 το απλο ,50μασαζ,60 γυμνο ή γλειφομουνι,70 το 69 και 100 φουλ με ντουζακι...με κολασε αλλα δεν μπηκα....κριμα...αλλη φορα
-26ης οκτωβριου 35α η βικυ με τα ωραια φυσικα βυζακια,ξωβυζη στο σαλονι και κλασοικα καθεται επανω σου να σε καυλωσει....ωραια φατσουλα και αξιολογη γενικα παρουσια με φοβερα ασπρη και απαλη επιδερμιδα.απο 30 το απλο...
-ματζαρου 14 ποιος ειπε για σαρα και με παρεσυρε; :headbang: :headbang:ηταν η αντζελα μελαχρινη ,με ωραιο βεβαια σωμα και προστυχοφατσα απο βουλγαρια.καταθεση εκει με 100 ευρω για γυμνο τσιμπουκι και ντουζακι...καθολου vfm  αλλα τουλαχιστον ξεπερασα το προηγουμενο ψυχικο τραυμα και γαμησα καλα.....αναλυτικα σε κριτικη μου που θα ακολουθησει...
-κωλετη μια ντινα που δουλευε παλια βαρδαρη,κανονικου αναστηματος μελαχρινη,με φυσικο καλουτσικο βυζακι αλλα στο δωματιο αποτυχια πληρης...απο 40 απλο,50 με μασαζ και 60 69...πηρα με 69 αλλα τι τοθελα γενικως; :headbang:περα απο ενα θεμα με την υγιεινη της(μυριζε λιγακι) η κοπελα δεν το χει...περασμα καποτας αθλιο για επαγγελματια σε σταφιδα,πιπα του αερος,μαλακια ασχετη εντελως,καμια διαθεση να σε φτιαξει εστω λιγο...ειναι η πρωτη φορα που εδιωξα κοπελα απο δωματιο χωρις πολλα πολλα και πηγα παραπερα να γαμησω σαν ανθρωπος....

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
λοιπον καλησπερα στην μπουρδελιαρα θεσσαλονικη...
πρωινη μεγαλη στουντιοτσαρκα και εχουμε τα εξης...
-λαφαμ κλειστο(κριμα ηλπιζα να βρω λουνα)
-Κεφαλληνιας μια κοπελα κορινα καμια σχεση με την παλια γκοθου...αδυνατη εως παθολογικα αδυνατη κοντουλα,πετιτ βυζακι ,ξανθο ανταυγειες μαλλι 30 απλο ,60 με 69,50 με γυμνο τσιμπουκι,80 με ντουζακι και ολα τα αλλα
-βιλα εροτικα η ξανθια πλεον και με κοντο καρε μαλλακι κριστιν η γερμανιδα με τελειο γυμνασμενο σωματακι και ολοστρογγυλο πατουρι κολαση....χορευε στον διαδρομο με σεξι τσαχπινικα κουνηματα
-φριξου 14 μια κορινα πολυ ωραιο μωρο,ψηλη με μποτουλα για τον μποτοφιλο ,τελειο πατουρι και αψογο σωματακι.απο 40 το απλο ,50μασαζ,60 γυμνο ή γλειφομουνι,70 το 69 και 100 φουλ με ντουζακι...με κολασε αλλα δεν μπηκα....κριμα...αλλη φορα
-26ης οκτωβριου 35α η βικυ με τα ωραια φυσικα βυζακια,ξωβυζη στο σαλονι και κλασοικα καθεται επανω σου να σε καυλωσει....ωραια φατσουλα και αξιολγη γενιακ παρουσια με φοβερα ασπρη και απαλη επιδερμιδα.απο 30 το απλο...
-ματζαρου 14 ποιος ειπε για σαρα και με παρεσυρε; :headbang: :headbang:ηταν η αντζελα μελαχρινη ,με ωραιο βεβαια σωμα και προστυχοφατσα απο βουλγαρια.καταθεση εκει με 100 ευρω για γυμνο τσιμπουκι και ντουζακι...καθολου vfm  αλλα τουλαχιστον ξεπερασα το προηγουμενο ψυχικο τραυμα και γαμησα καλα.....αναλυτικα σε κριτικη μου που θα ακολουθησει...
-κωλετη μια ντινα που δουλευε παλια βαρδαρη,κανονικου αναστηματος μελαχρινη,με φυσικο καλουτσικο βυζακι αλλα στο δωματιο αποτυχια πληρης...απο 40 απλο,50 με μασαζ και 60 69...πηρα με 69 αλλα τι τοθελα γενικως; :headbang:περα απο ενα θεμα με την υγιεινη της(μυριζε λιγακι) η κοπελα δεν το χει...περασμα καποτας αθλιο για εποαγγελματια σε σταφιδα,πιπα του αερος,μαλακια ασχετη εντελως,καμια διαθεση να σε φτιαξει εστω λιγο...ειναι η πρωτη φορα που εδιωξα κοπελα απο δωματιο χωρις πολλα πολλα και πηγα παραπερα να γαμησω σαν ανθρωπος....
η λουνα δουλευει τωρα...μεχρι αργα το βραδι...
να τιν προτιμισω ή να παω αλλου?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η σαρα λοιπον θα ειναι βραδινη μεχρι και κυριακη για οσους ενδιαφερονται και απο βδομαδα αλλαζουν και θα ναι η αντζελα βραδι και η σαρα πρωι....
συνεχιζω...

-ματζαρου 1...ποια σας βρηκα; :rockon: την βυζαρου και λιγο νταρντανα σαμπρινα απο το 26ης 52 που δουλευε παλιοτερα....με 40 το απλο και 80 με γλειφομουνι....α ρε σαμπρινα ωραια γκομενα εισαι καυλολογα στα πολωνεζικα λες αλλα κοψε κατι στις τιμες... :priest: :priest:
-ερως 16 η σερβα βικυ ξανθια,με λιγο χαζοφατσα,κοντο ξανθο πλατινε μαλλι αλλα ωραιο σωμα και πατουρι...απο 40 το απλο και ενας θεος ξερει τι θα ζητα στα προγραμματα...
-αλιακμωνος 8 (λουξ) η ηρα με μακρυ μαυρο μαλλι,ωραιο κωλαρακι,προμιλφ,αδυνατα ποδια και βλεμμα στον σαλονι ολο υποσχεση οτι θα περασουμε καλα.απο 30 απλο και 60 το 69,40 χαλαρα και 50 μασαζ
-ουρανου 26 κλειστον με πινακιδα χαρτονενια οτι δουλευει το πισω...φαινεται και οι φυλακες βαρεθηκαν να το λενε και πηγαν διακοπες....
-πετρου ερημιτου....τι ονομα καταλληλο για την οδο κι αυτο...οποιος το δωσε  εχει χιουμορ...οδος για ερημιτες....μονη και ερημη χωρις τσατσα λοιπον η μιλφ ναντια με φατσα η θεια που θελω να γαμησω.....η γυναικα τα κανει ολα και συμφερει....δοκιμαστε την οι μιλφακηδες... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λουνα εγω δεν βρηκα μεχρι τεσσερις που ημουν στην γυρα...αν ανοιξαν μετα δεν ξερω... :think: :think: :think:
-ανδρεου γεωργιου4 η βουλγαρα ευα με φατσα ετσι και ετσι,σωμα καλο για την ηλικια της αλλα μιλφ...με 50 κανει 69,με 80 κωλαρακι και στριπτιζ πριν,με 110 φουλ ολα με ντουζ ακαποτο κλπ τρια τεταρτα συνολο το προγραμμα λεει η τσατσα..
-εκκλησια η πολυ ομορφη και δροσερη αντριαννα που δινει κωλο στα εκατο ευρω αλλα εινα ψιλοκομοδινακι απο την τελευταια φορα που εφαγα....
-ρουλια και κωττα η ντονα μονιμως σε ενα προγραμμα αυτη η κοπελα,βαρεθηκα να την ξαναδω,δεν μου λεει και κατι ιδιαιτερο,την ξερω απο παλια ,απο το ξεκινημα της ως αγουρο πιπινι...
-κατεχακη η μιλφ με τα κανονια της ρωσιδα μαρινα....ξωβυζη βγηκε ψαχνοντας πελατη για 30 απλο,50  με 69 και 60 για γυμνο τσιμπουκι....φατσα γαμησε τα...ενδεικνυται μονο για λατρεις του μιλφ τουμπανου βυζιου  :tits:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και λιγο βαρδαρη προς αναζητηση του προσωπικου μου πουλεν της δαναης.....
-σαπφους 20 ενα μελαχρινο αλογακι,νταρντανα βυζαρου αξιογαμευσιμη.......
-τανταλου και σαπφους το πρασινο :λουκετο
-σαπφους 5 η δαναη για λιγες εκτακτες εμφανισεις μεχρι τεταρτη μου ειπε και μετα απο μεσα αυγουστου και περα...αγνωστο που;μποτοφιλε το κινητι ξεχασε να το δηλωσει το κοριτσι αλλα μην το πετας...μου ειπε θα το φροντισει και θα ειναι το ιδιο ...μαυρισμενη αν και δεν εκανε μπανια θα φαγωθει αυριο πριν την επιστροφη...δωσαμε ραντεβου...βυζαρες και κωλαρα....γοβουλα οχι μποτα
-τανταλου 14 η σουζη ανευ λοιπων στοιχειων
-μπλε η μαιρη με το κοντο πλεον  κακοκουρεμενο μαλλι.... :headbang:
-σαπφους 7 μια πολυ τρελιαρα μελαχρινη βυζαρου με ομορφη φατσα
-ερως βαρδαρη η αλεξανδρα μετριου αναστηματος προς το κοντο θα ελεγε κανεις,καστανο μαλλι και μεγαλουτσικο αλλα χαλαρο φαινομενικα βυζι,κατηγορια λουνα και ετσι περιπου......κοντοπουτανο γαμευσιμο και αυτο.....
-προμηθεως 14 μια μιλφ ελληνιδα με φουντωτο μαλλι,βυζαρες νταρντανογυναικα και αυτη απο 30 το απλο και με σαραντα ευρω πιο χαλαρα,με 50 γλειφομουνι...
-προμηθεως 16 κλειστο....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mε μπλοκάκι πας ή smart phone?  ;)

Επισκέπτης
Άψογος gl, αυτό είναι πτυχιακή! Όχι απλώς αναφορά!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
και λιγο βαρδαρη προς αναζητηση του προσωπικου μου πουλεν της δαναης.....
-σαπφους 20 ενα μελαχρινο αλογακι,νταρντανα βυζαρου αξιογαμευσιμη.......
-τανταλου και σαπφους το πρασινο :λουκετο
σαπφους 5 η δαναη για λιγες εκτακτες εμφανισεις μεχρι τεταρτη μου ειπε και μετα απο μεσα αυγουστου και περα...αγνωστο που;μποτοφιλε το κινητι ξεχασε να το δηλωσει το κοριτσι αλλα μην το πετας...μου ειπε θα το φροντισει και θα ειναι το ιδιο ...μαυρισμενη αν και δεν εκανε μπανια θα φαγωθει αυριο πριν την επιστροφη...δωσαμε ραντεβου...βυζαρες και κωλαρα....γοβουλα οχι μποτα
-τανταλου 14 η σουζη ανευ λοιπων στοιχειων
-μπλε η μαιρη με το κοντο πλεον  κακοκουρεμενο μαλλι.... :headbang:
-σαπφους 7 μια πολυ τρελιαρα νελαχρινη βυζαρου με ομορφη φατσα
-ερως βαρδαρη η αλεξανδρα μετριου αναστηματος προς το κοντο θα ελεγε κανεις,καστανο μαλλι και μεγαλουτσικο αλλα χαλαρο φαινομενικα βυζι,κατηγορια λουνα και ετσι περιπου......
-προμηθεως 14 μια μιλφ ελληνιδα με φουντωτο μαλλι,βυζαρες νταρντανογυναικα και αυτη απο 30 το απλο και με σαραντα ευρω πιο χαλαρα,με 50 γλειφομουνι...
-προμηθεως 16 κλειστο....
ναντια ειναι αυτι που με ελεγες...?
δουλευει βραδι..
και τι προγραμματα εχει?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ ρωτησα την τσατσα για την πολωνεζα χριστινα και μου ειπε οτι ανοιξε το μαγαζι της στο κιλκις αλλα δεν ηξερε αν δουλευει και η ιδια...
ΥΓ2 τα προγραμματα της γερμανιδας κριστιν για οσους φαν επειδη τα ξεχασα ειναι40 απλο,50 ισπανικο,60 με μασαζ,70 για 69,80 :think: ευρω για γυμνο τσιμπουκι και 100 φουλ τα παντα ολα,με 120 το τζακουζι.....
ΥΓ3 Το απλο της αντριαννας ξεκινα απο 40 επειδη το παρελειψα
ΥΓ4 Η Ντινα της κωλετη που τρωει μαυρο απο μενα ειναι εξ ουγγαριας ορμωμενη λεει....
ΥΓ5 Αυριο κανω δυο στοχευμενες καταθεσεις σε δυο πουλεν και ξαναεπιστρεφω....δεν ξανακανω τσαρκα....οι κριτικες θα βγουν κι αυτες αργοτερα....
ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom