Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καραμαν αδερφε και μπατζανακι , τι στο καλο ειμαστε ...  πηγα και γω Χριστινα σημερα , θα γραψω κριτικη φυσικα
Αυτην γαμησαμε ?
( προσοχη στις σκαλες αλλη φορα , καλα που σε κρατησα , θα σε χαναμε)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο gl πολυ ωραιος θα ελεγα , με απαλαξε να πω και τα λιγα που ηξερα
Εκανα και γω τσαρκα σημερα , και ηθελα να βαλω τα κλαματα , δε θα ξανακανω συντομα
ασε που πευτει πολυ στραβωμα οταν δε μπανεις και μου την δινει
βαρδαρη δε πηγα , δε γαμαω με την ζεστη ζωρις φουυτζιτσου , θα παω απο Οκτωμβρη  :tooth:

Εχω και γω φωτορεπορταζ  :rockon:
Για Ν ουρανου 26
PNG, 1201x962px, 2734 KB (2.67 MB)
< Ανοιχτα απο πισω στα φορτηγα >
γραφει το χαρτονακι
ανοιχτα απο πισω .. μολις το διαβασα κολησα , τι λεει ρε πουστη μου λεω διαφημηση για πρωκτικο βαλανε ! :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και για 26ης Οκτωβρίου 35Α
καινουρια φωτο μετα το βαψιμο , παρακαλω τον πρωτο που θα ποσταρει να κανει αναφορα το ποστ μου για να το δουν οι διαχειρηστες και να βαλουν την φωτο αν θελουν
(πνευματικα δικαιωματα δεν θελω , :dancing:)
PNG, 1086x709px, 1771 KB (1.73 MB)

Το βαφτιζω < Τσιρκο >   :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Ωραίος ο jo145. Δείτε σε λίγο στο ανανεώσεις καταλόγου στην αρχική σελίδα τις φωτός του στον κατάλογο.  :rockon:

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σημερα αν εκανε κανεις καμμια βολτα απο βαρδαρη θελω να ρωτησω:ανορθογραφο γαμιοταν μια κανα μισαωρο μεσα με το απλο προγραμμα(η τσατσα η κοντοχοντρουλα με τα γυαλια ειπε οτι η γκομενα κανει μονο το απλο με 30).βγαινει η γκομενα ιδρωμενη και σηκωνε τα μαλλακια της να παρει αερα.ξανθουλα-βασικα ξανθες ανταυγειες-συμπαθητικο προσωπο.ξερουμε κατι για αυτην? και σαπφους 20 μια ξανξια με μαλλι μεχρι τους ωμους.ελληνοφατσα. ξερουμε ονοματα και γενικα πως ειναι στο στιβο μαχης αυτες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Ωραιος ο gl.! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ...αναμενουμε νεωτερες  :knockinb: :knockinb: :knockinb:.!
Μονο μια διωρθωση...Κοσμηνα εισαι για την καραμπινα ειναι του vourvou η κριτικη...

Τζο την ιδια πηδηξαμε...εχει και αδερφη να ξερεις την Μαντυ. ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αληθεια ? που ειναι ? την θελω
Γαμω το σοι μου , που λενε  :rockon:

στις φωτο παντως δε μου μοιαζει.. το καινουριο μαλλι ειναι καλυτερο νομιζω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
Δουλευει Αθηνα, εχω ανεβασει φωτος. Αυτη ειναι απλα οι φωτογραφιες μπορει να ειναι 2+ χρωνων. Αυτο το μαλακι της παει περισοτερο την κανει ποιο σκυλομουνο.! :cum: :cum:

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπέρα κύριοι, λεω να επισκευτώ κανά στουντιάκι μιας και ήρθα από την επαρχία (Χίο) στην μαμά Θεσσαλονίκη. ποια εργάτρια να τίμησω ? έχει καμιά με καλό service + κώλαρακι? μέχρι τίς 6 το απόγευμα θα πάω. Τι προτείνετε? Ευχαρίστω εκ των προτέρων,θα στήλω αναφόρα κατ όπιν επισκέψεως.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα κύριοι, λεω να επισκευτώ κανά στουντιάκι μιας και ήρθα από την επαρχία (Χίο) στην μαμά Θεσσαλονίκη. ποια εργάτρια να τίμησω ? έχει καμιά με καλό service + κώλαρακι? μέχρι τίς 6 το απόγευμα θα πάω. Τι προτείνετε? Ευχαρίστω εκ των προτέρων,θα στήλω αναφόρα κατ όπιν επισκέψεως.
ναντια πετρου ερημιτη,ευα στο ανδ.γεωργιόυ 4 ,αγαπη απεναντι απο τα τζαμπο στο λιμανι και στο νικ.ουρανου1 η αντριαννα δινει κωλαρακι(πιο μικρη ηλικιακα αυτη αλλα στο κατοσταρικο) με επιδοσεις μετριες ομως θα λεγα...

Επισκέπτης
ναντια πετρου ερημιτη,ευα στο ανδ.γεωργιόυ 4 ,αγαπη απεναντι απο τα τζαμπο στο λιμανι και στο νικ.ουρανου1 η αντριαννα δινει κωλαρακι(πιο μικρη ηλικιακα αυτη αλλα στο κατοσταρικο) με επιδοσεις μετριες ομως θα λεγα...

Θα πρότεινα Αλίσια όχι στουντιάκι μεν αλλα εμφανισιάκα πολύ ανώτερη από αυτές που πρότεινε ο gl επίσης Νάντια κ Αγάπη είναι milfs. Η Αλίσια είναι Ταντάλου 14 στο Βαρδάρη, κ απ' ότι είχε πει κάποιος ήταν πρωινή βάρδια και θα την πετύχεις. Απλά πήγαινε πριν τις 3-4 γιατί στο μπουρδέλο εκεινό αν πας μετα την ώρα που σου είπα θα πετύχεις την απογευματινή.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τίποτα για την απογευματινή βάρδια στην Τανταλου 14? Πέρασα χθες κατα τις 20:00 και ήταν μια ψιλη μελαχροινη, topless με ωραίο στητό βυζι, γύρω στα 23, αρκετά εντυπωσιακή(ειχε περίπου ίδιες αναλογίες με την Αλίσια). Στα 80 έδινε και κωλαράκι! Επίσης έχει κανείς δοκιμάσει το κωλαράκι της Αλίσιας αυτής της μελαχροινής?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
αλισια μελαχρινή και ψηλή? εγω ηξερα στο αλουμινατο μια ξανθια αλισια μετριο-κανονικο υψος.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
αλισια μελαχρινή και ψηλή? εγω ηξερα στο αλουμινατο μια ξανθια αλισια μετριο-κανονικο υψος.

Και εγω το αλουμινάτο λέω. Αυτο έιναι Ταντάλου 14! Η μελαχροινή που περιγράφω πιο πάνω ήταν στο αλουμινάτο και είχε παρόμοιες αναλογίες με την Αλίσια, δεν περιγράφω την Αλίσια!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Ειχα την εντυπωση οτι τανταλου14 ειναι το αλουμινατο το πρωτο απο τανταλου στο αριστερο σου χερι οπως κατεβαινεις απο μοναστηριου.
Αυτη η μελαχρινη αλισια τι εθνικοτητας ειναι? τι προγραμματα κανει? εχει απλο με 30? πρωινη βαρδια ειναι?

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Επειδη πάλι δε με καταλαβες θα στο ξαναπω!  Η κοπέλα που λέω, η οποία δεν είναι η Αλίσια αλλά μια μελαχροινή, με ωραιο σωμα σαν της Αλισιας, δούλευε χθες στο αλουμινάτο κατα τις 8 το απόγευμα. Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει παρακαλω!

Επισκέπτης
Παίχτηκε μπέρδεμα παιδιά..

Οκ λοιπόν επείδη σήμερα έκανα μια μικρή επιλεγμένη βόλτα έχω να σας πω ότι στο Ταντάλου 14 είναι η μελαχροινή κ σχετικά όμορφη Βανέσσα. Μέσα είναι λίγο ύπνος... Προσοχή λοιπόν φίλε από τη Χίο.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
οκ απλα εγω ρωτησα το αλουμινατο ειναι τανταλου14?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom