Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συγγνωμη παιδια που γραφω εδω ,θα ηθελα μια βοηθεια αν γνωριζει καπιοσ για καποιω θεμα.ηπαρχουν σαιτ στο ιντερνετ για live αγωνεσ ποδοσφαιρου να βλεπεισ ζωντανα ματσακια.ευχαριστο πλυ αν καπιοσ γνωριζει κατι να βοηθησει.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Υπαρχουν πολλα,κανε ενα search στο google και θα βρεις.
Σε μερικα πρεπει να γινεις συνδρομητης αλλα σε αλλα οχι,αν θες την ωρα του αγωνα πηγαινε σε καποιο νετ καφε οπου ολο και καποιος θα σου δωσει τον κωδικο του ωστε να μοιραστειτε μοναδικες αθλητικες πορνοστιγμες...ειχα δει το ΜΠΑΟΚ-ΠΑΟ ετσι  :P ;) :grin:

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σε παρακαλω φιλε στειλεμου αν γνωριζεισ μερικεσ,σε ευχαριστο.

mpaklavas20

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει πως η κίνηση στην Θεσσαλονίκη είναι μειωμένη (και λόγω της κρίσης αλλά κυρίως λόγω των τιμών). Δεν νοείται,φίλτατες τσατσάδες και ιερόδουλες να δίνουμε το ελάχιστο 30 ευρώ και στην Αθήνα να γαμάν με 15 και 20 ευρώ.  >:(

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μια σβέλτη βόλτα σήμερα κυριακή κατα τις 2 το βράδυ... Γινόταν χαμός, γύρισε όλη η πόλη απο τις διακοπές και πήραν φωτιά τα μπουρδέλα...

-Προμηθέους 25.  Μια μελαχροινή πολύ ασχημη γκόμενα, κοντή, μικροκαμωμένη, πατσαβούρα... Αν μου έδινε κανα κατοστάευρω μπορεί να την πηδούσα μαι φορά..
-Προμηθέους 19. Show... Μπάινω μέσα και είναι καθισμένη στον καναπέ μια μεγαλούτσικη τύπισα γύρω στα 45-50 με ένα ροζ κοντό φορεματάκι που το είχε σηκώσει μέχρι τον αφαλό και καθόταν και σταυροπόδι και τα είχε όλα στη φόρα... Για λίγο αναρωτήθηκα μήπως έχω χάσει επεισόδια αλλά σύντομα σιγουρεύτηκα ότι ήταν απλά η τσατσά που έπασχε απο παλιμπαιδισμό μιας και εμφανίστηκε η κοπέλα, μια ξανθιά καλούτσικη ελαφρώς στρουμπουλούλα χωρίς όνομα (κλασσικά) και με διάφορα εξτραδάκια... Μάλλον καλούτσικη θα την έλεγες...
-Προμηθέους 14. Πριν προλάβω να συνέλθω απο τα δυο απανωτά σοκ και κυρίως το δεύτερο με την τσατσά, μπαίνω και εδώ και αντικρίζω δύο τσατσάδες... Την κλασσική συμπαθητική πλήν όμως πολυλογού ρωσσοπόντια και άλλη μία... Κάθομαι και σηκώνεται η δεύτερη τσατσά και λέει "πάω να φωνάξω την κοπέλα"... Εγώ ούτε που την κοίταξα οπότε δεν είδα και τι φορούσε κατα συνέπεια... Πάει λοιπόν μέσα και μετά απο μισό λεπτό ξαναβγαίνει και λέει "γειά σααααααααας"... Κοιτάω και τι να δώ... Η πατσαβούρα που είχα περάσει για τσατσά πριν ένα λεπτό... Έλεος... Πάντως για όσους είναι ρατσιστές ( :2funny: ) να πω ότι ήταν ελληνίδα...
-Προμηθέους 11. Νομίζω πως την έλεγαν Τζούλια (50-50 να κάνω λάθος...) αλλα δεν παίρνω και όρκο... Ήταν ωραία κοπελίτσα, όμορφη με καλό σωματάκι αλλά είχε 8 άτομα στο σαλόνι οπότε αναγκαστικά την έκανα με ελαφρά...
-Σαπφούς 7. Μια αδιάφορη κοπελίτσα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, τρωγόταν αλλα δεν την πλήρωνες κιόλας... Το μόνο άδειο ρδελο που δεν περίμενα καθόλου...
-Σαπφούς 5. Η γνωστή μελαχροινή Μιρέλα... Δύναμη...!! Επιστροφή...
-Ταντάλου και Σαπφούς. Αν δεν το απολυμάνουν δεν μπαίνω... Βρωμάει μέχρι απ'έξω...
-Ταντάλου (αλουμινάτο). Το πολύ όμορφο και δυνατό ξανθό που δίνει και κώλο με 80... Παίζει να είχε 10 άτομα στην ουρά και γεμάτα όλα τα δωμάτια... Χαμός...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Βλεπω αν και ελειπα καμια βδομαδα,  δεν εχουμε τιποτα το συνταρακτικον ...!

Βρεθηκα Αθηνα χτες το μεσημερι γυρνωντας,δεν τα ειχα υπολογισει να γυριζω μονος μου και δεν προετοιμαστηκα πριν φυγω να ενημερωθω για διευθηνσεις των οικων, δεν ειχα και προσβαση σε Internet και θυμομουνα μονο μια διευθηνση Πειραιως 193 οπου δουλευει η Μονικα, που ηταν ενα φεγγαρι στο Φριξου 9 περισυ, οποτε εβαλα στο GPS την διευθηνση και με πηγε ακριβως απο εξω.! Νωμιζα θα φαω πικρα στην κινηση της Αθηνας για να ριξω εναν βολι αλλα ηταν σχεδον κοντα απο την Εθνικη και δεν καθηστερησα καθολου... το εντοπισα με την δευτερη διοτι ητανε μερα και δεν ειχε καποιο φαναρακι οπως εδω πανω σε εμας, κατα καλη μου τυχη ηταν η Μονικα.!! :cum: :cum: :cum: ο χωρος πολυ καλος ιδιως το δωματιο πολυ καθαρο με κλιματισμο ΚΑΙ πετσετα μεσα σε ναυλον σακουλα ισως για ενα ντουζακι πριν το ματσακι.!!! Η τσατσα ευγενεστατη και η Μονικα σουπερ.!!
Κορμαρα βυζαρα.!! ομορφουλα και γλυκια, τα ελληνικα της βελτιωθηκαν παρα πολυ, το λυπηρο της υποθεσης ειναι απο την συζητηση που ειχαμε οτι δεν την κοβω να ανεβει προς τα εμας... :'( :'( :'(
Πρεπει να διωργανωσω καμια πορνοεκδρομη στην Αθηνα καποια στιγμη...παντως πρεπει να ημαστε πολυ πισω εδω στην Σαλονικα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Βλεπω αν και ελειπα καμια βδομαδα,  δεν εχουμε τιποτα το συνταρακτικον ...!

Βρεθηκα Αθηνα χτες το μεσημερι γυρνωντας,δεν τα ειχα υπολογισει να γυριζω μονος μου και δεν προετοιμαστηκα πριν φυγω να ενημερωθω για διευθηνσεις των οικων, δεν ειχα και προσβαση σε Internet και θυμομουνα μονο μια διευθηνση Πειραιως 193 οπου δουλευει η Μονικα, που ηταν ενα φεγγαρι στο Φριξου 9 περισυ, οποτε εβαλα στο GPS την διευθηνση και με πηγε ακριβως απο εξω.! Νωμιζα θα φαω πικρα στην κινηση της Αθηνας για να ριξω εναν βολι αλλα ηταν σχεδον κοντα απο την Εθνικη και δεν καθηστερησα καθολου... το εντοπισα με την δευτερη διοτι ητανε μερα και δεν ειχε καποιο φαναρακι οπως εδω πανω σε εμας, κατα καλη μου τυχη ηταν η Μονικα.!! :cum: :cum: :cum: ο χωρος πολυ καλος ιδιως το δωματιο πολυ καθαρο με κλιματισμο ΚΑΙ πετσετα μεσα σε ναυλον σακουλα ισως για ενα ντουζακι πριν το ματσακι.!!! Η τσατσα ευγενεστατη και η Μονικα σουπερ.!!
Κορμαρα βυζαρα.!! ομορφουλα και γλυκια, τα ελληνικα της βελτιωθηκαν παρα πολυ, το λυπηρο της υποθεσης ειναι απο την συζητηση που ειχαμε οτι δεν την κοβω να ανεβει προς τα εμας... :'( :'( :'(
Πρεπει να διωργανωσω καμια πορνοεκδρομη στην Αθηνα καποια στιγμη...παντως πρεπει να ημαστε πολυ πισω εδω στην Σαλονικα...
Οι βενζινες δια 5 και φυγαμε ολοι μαζι. λολ.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
συγγνωμη παιδια που γραφω εδω ,θα ηθελα μια βοηθεια αν γνωριζει καπιοσ για καποιω θεμα.ηπαρχουν σαιτ στο ιντερνετ για live αγωνεσ ποδοσφαιρου να βλεπεισ ζωντανα ματσακια.ευχαριστο πλυ αν καπιοσ γνωριζει κατι να βοηθησει.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
χαιρετώ

Κυριακη μεσημερι 4.15
η αλλαγη βαρδιας ηταν στις 4. προμηθεως ψηλα στο 25. Μιλφ χριστινα. σφικτο μουνι, με 40 την εγλυφες, πολυ ανετη μεσα, με βυζαρες.
στην παραλια κανει παντα τοπλες και φοραει μονο τανγκα!! μπραβο!!

μετα πηγα και στο αλουνινατο στην τανταλου. ειναι μια σιμονα. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΑΚΡΙΑ.
βιαστικη και αγενης. ψηλη, λεπτη, ωραια γκομενα, μικρη αλλα χαλια γαμισι.
προειδοποιω!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Φιλε μας μπερδεψες ως τις 4 δουλευει αυτη η μιλφ χριστινα η μετα τις 4 πιανει βαρδια??

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ρωταω γιατι η τσατσα μου ειχε πει ειναι πρωινη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ξεκωλετη ειναι μια αννιτα μου ειπαν μεχρι το πρωι

ποια ειναι αυτη ?  :think:

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,την πατησα χτες με την σιμονα,ακομα κλαιω τα λεφτα,ηθελα και εξτρα χρονο ο βλακας φτουυυυυυ μακρυα απο αυτην και το ελεγα, μπες στο σαιτ να δεις τι γινεται αλλα  η βαρεμαρα εκανε την δουλεια της,αφου ξενερωσα κανονικα πηγα σαπφως 7, ηταν μια κριστι απο βουλγαρια καλουτσικη απο εμφανιση αλλα δυνατη στην πιπα,οπου δυστυχως για μενα δεν αντεξα για κυριως πιατο,θα ξαναπαω φυσικα για την συνεχεια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξεκωλετη ειναι μια αννιτα μου ειπαν μεχρι το πρωι

ποια ειναι αυτη ?  :think:
ειχα γραψει παλιοτερα κ με το δοκιμαζο απο μια βολτα μας
ειναι μια ψηλη ξανθια με ωραιο κωλαρακι αλλα εμενα δεν μ αρεσε.δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο κ μεσα δεν εχω διαβασει καποιος που την εχει παρει τι εχει γραψει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα παιδια,την πατησα χτες με την σιμονα,ακομα κλαιω τα λεφτα,ηθελα και εξτρα χρονο ο βλακας φτουυυυυυ μακρυα απο αυτην και το ελεγα, μπες στο σαιτ να δεις τι γινεται αλλα  η βαρεμαρα εκανε την δουλεια της,αφου ξενερωσα κανονικα πηγα σαπφως 7, ηταν μια κριστι απο βουλγαρια καλουτσικη απο εμφανιση αλλα δυνατη στην πιπα,οπου δυστυχως για μενα δεν αντεξα για κυριως πιατο,θα ξαναπαω φυσικα για την συνεχεια.
ρε φιλε η σιμονα ειναι απο τις χειροτερες κοπελες στα σπιτακια της θεσ νικης
τα εχουμε χιλιογραψει ολοι....αν διαβαζες θα απεφευγες την πατατα
απλα ξεγελαει επειδη ειναι ωραιο γκομενακι

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
:headbang: εμ αυτο λεω κι εγω δεν το θυμομουνα και δεν μπηκα στο σαιτ να δω τι γινεται και την πατησα,τι να γινει τωρα εμαθα καλα να παθω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ενω εγω ο διαβασμενος , δεν την πατησα καθολου με την Αντριανα (kme*):dancing:
(komodino experience  )