Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλημερα σε ολουσ
ρε παιδια καννενασ για πετρουλα απο π.ερημιτη δεν γραφετε τη εγινε αυτη εφυγε?
και γραφετε για μια καινουργια στο ιδιο μαγαζη ξερει κανεισ τη παιζει ?
ειμαι και αυτη μιλφ η οχι?
ΠΡΩΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ Η ΜΙΛΦ?
αν λες για την χριστινα την ελληνιδα που δουλεψε και στο αλλο μπροστα και ειναι ερημιτου μιλφ δεν ειναι ....απλα δεν την λες και πιπινι....θα ναι καμια 28αρα με το ματι....εμενα φατσα δεν μ αρεσε.....και γενικα επειδη δινω μεγαλυτερη σημασια στην φατσα απο οτι στο σωμα δεν μπηκα τοτε....ε καλα οχι οτι εχει και την σωματαρα δηλάδη....για καλες τιμες ακουω παντως στο ακαποτο κλπ.....ισως αξιζει γιαυτο τον λογο

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κανένα milf στον Μύλο παίζει πρωϊνές ώρες;

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες ενα ονομα λεω ΝΑΝΤΙΑ!!!!! ολα α λεφτα!! μπραβο την γυναικα....  τα παντα ολα!!!! με τα 1000 ναντια!!!!!!! τρομερε ναι υπαρχει η ναντια στην πετρου ερημιτη. πηγαινε δεν θα χασεις.. εγγυηση...!!!! βασικα ρε gl η ναντια εχει και  ωραιο προσωπο,ωραια χαρακτηριστικα.. γενικα ειναι πολυ δυνατη...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
παιδες ενα ονομα λεω ΝΑΝΤΙΑ!!!!! ολα α λεφτα!! μπραβο την γυναικα....  τα παντα ολα!!!! με τα 1000 ναντια!!!!!!! τρομερε ναι υπαρχει η ναντια στην πετρου ερημιτη. πηγαινε δεν θα χασεις.. εγγυηση...!!!! βασικα ρε gl η ναντια εχει και  ωραιο προσωπο,ωραια χαρακτηριστικα.. γενικα ειναι πολυ δυνατη...
τι βαρδιες;
για δωσε χαρακτηριστικα;

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω στισ 4 και κατι που πηγα σημερα ηταν αυτη.εντωμεταξυ ουτε τσατσα μεσα ουτε τιποτα.μονη της ηρθε αυτοπαρουσιαστηκε κτλ κτλ. απο κινηση τιποτα.μονο το δικο μου αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο. ειναι ξανθουλα με γαλαζια ματια.. πολυ ευδιαθετη και ορεξη για συζητηση.ειναι μιλφακι αν σου αρεσουν ορμα. πηρα το απλο με 30,ολη την ςρα γλωσσοφιλα ολο τρελα!!!!! γλυψιμο αρχιδιων,πιπα παρα πολυ καλη,προστυχολογα,και ανριμετωπιση πασα(!!!) απο μερος της.οποια σταση θελεις οτι θελεις ασε που και η ιδια τα προτεινε.. να σου γλυψω τα @@?? ελα στα 4 να σου πιανω και τα αρχιδια κτλ κτλ.να ανεβω απο πανω κτλ κτλ. η ρωγα ρε φιλε με λιγο γλυψιματακι ειχε προεκταθει 3 εκατοστα!! πολυ δυνατη!!ουτε αγχωμενη και βιαστικη και εδειχνε να περναει καλα και αυτη.μονο τα 2 μας ημασταν μεσα στο λιοπυρι.προτεινε να πιουμε και καφεδακι να μου πει τα ζωδια μεχρι να ερθει κανεις αλλος.αλλα ειχα ραντεβου.χαλαρα θα επινα αλλη φορα. για μενα ταμαμ η ΝΑΝΤΙΑ!! .

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχει λιγα κιλακια παραπανω που δεν την χαλανε καθολου κατα την γνωμη μου.δεν μου αρεσουν τα κοκκαλα. και βυζακι μετριο οχι στητο.αλλα δερματακι μεταξενιο απαλο και ωραιο χρωματακι. ενταξει δεν ειναι καμμια πιτσιρικα με κορμι σαν την αντριαννα..αλλα εγω με την πολυ πλαστικουρα δεν την βρισκω και πολυ..προτιμω την πιο natural και γηινη φαση.επισης εχει ομορφο προσωπο!!το μουνακι της επισης μεσα στα υγρα..!!! για μενα πολυ πολυ δυνατη!!! θα παιρνει παρασημα απο μενα συνεχεια... θελω να την δοκιμασω και σε μεγαλυτερο προγραμμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
το'χει η μερα φαινεται....

καταθεση και απο μενα πριν λιγο στη Ναντια στην Ερημιτη για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι για οσκαρ.αχορταγη,σε τρελαινει στα γλωσσοφιλα και σου κανει οτι θελεις.απο κορμι δεν ενθουσιαστηκα αλλα εχει στενο μουνακι και παχια λωριδα μουνοτριχας.πραγματι δουλευει χωρις τσατσα και ΔΕΝ δινει κωλο οπως νομιζα.

Παρτε την και δε θα χασετε.

επισης ειδα-
-κεφαλληνιας τη Σισσυ η οποια δε μου αρεσε.πολυ ταλαιπωρη φατσα μου φανηκε.ηταν με την παλια μου φιλη τσατσα με το καμμενο προσωπο....εχει καψει και τον εγκεφαλο εντελως.ειναι λεει land cruiser η κοπελα
-Αν.Γεωργιου 4 την επισης milf Ευα για την οποια μονο καλα ακουγονται.ξανθια,σχετικα καλο σωμα αλλα οχι τοσο ωραια φατσα αλλα πολυ εκφυλη γενικοτερα.στα υποψιν.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
...κοιτα ρε που θα με πισουνε να παω Ναντια, την εχω βαλει στο ματι ετσι και αλλιως. :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...κοιτα ρε που θα με πισουνε να παω Ναντια, την εχω βαλει στο ματι ετσι και αλλιως. :knockinb:
ρε συ εναν χρονο συμπληρωνει σε λιγο απο οτι θυμαμαι...πως και δεν την πετυχες ποτε;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
ρε συ εναν χρονο συμπληρωνει σε λιγο απο οτι θυμαμαι...πως και δεν την πετυχες ποτε;

Την εχω πετυχει πολες φορες αλλα δεν μου κανει κλικ, συγγεκριμενα ενα μεσημερι που πηγα μονος και την πετυχα, και δεν μπηκα με ρωτησε γιατι δεν μπενω και της εξηγησα οτι δε ειναι στα γουστα μου, το πηρε καλως και θυμαμαι με ρωτησε αν περασα απο Ν.ουρανου, της ειχα πει οτι πρωτα πηγα σε αυτην και μου λεει πανε απο εκει δες αν σου αρεσει, και πες τους να μου στελνουν και καμια πουτσα και σε εμενα.! :2funny:
Εκεινο το μεσημερι αυτο το λιγο που μηλησα μαζι της, μου εκανε ενα μικρο κλικ.! ισως γιατι ειχα χρονο να την παρατηρησω.!! καλυτερα, καποια στιγμη θα δοκιμαστει...

balance(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, αυτή η ΝΑΝΤΙΑ στην Ερημιτη ποιες ώρες δουλεύει? Είναι καιρό εκεί? Δώστε πληροφορίες..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Καλησπέρα, αυτή η ΝΑΝΤΙΑ στην Ερημιτη ποιες ώρες δουλεύει? Είναι καιρό εκεί? Δώστε πληροφορίες..
απ'οτι μου ειπε κι εμενα σημερα δουλευει μονο πρωινη μεχρι τις 20.00.αν χτυπησεις και δε σ'ανοιξει περιμενε......θα πηδιεται μεσα.μολις εφυγα εγω σημερα αλλοι δυο περιμεναν απ'εξω μες τη ζεστη

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
την αννα την ρουμανα προς το milf κατασταση ποσοι την εχουμε παρει απο δω μεσα ?  :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
απ'οτι μου ειπε κι εμενα σημερα δουλευει μονο πρωινη μεχρι τις 20.00.αν χτυπησεις και δε σ'ανοιξει περιμενε......θα πηδιεται μεσα.μολις εφυγα εγω σημερα αλλοι δυο περιμεναν απ'εξω μες τη ζεστη
δεν υπαρχει τσατσα;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πω ρε τι κωλαρα εφτιαξε αυτη η λουνα...κοιταω τις νεες φωτο διπλα και χαζευω..... :cum: :cum:

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα..θελω να ρωτησω κατι.η ερημιτη που βρισκεται στο περιπου να παω κι εγω? thanks!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια καλησπερα..θελω να ρωτησω κατι.η ερημιτη που βρισκεται στο περιπου να παω κι εγω? thanks!
στο τερμα της ν. ουρανου στριψε δεξια [πισω απο το πορτο σεντερ],εκει που παρκαρουν κατι νταλικες απο πισω,δεξια παλι θα το δεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom