Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
πω ρε τι κωλαρα εφτιαξε αυτη η λουνα...κοιταω τις νεες φωτο διπλα και χαζευω..... :cum: :cum:

Οντως τις χαζευα και εγω το πρωι και απορουσα...εντομεταξυ οι φωτο την παχαινουν, στην πραγματικοτητα ειναι ποιο αδυνατη, απο την τελευταια φορα που την πετυχα.

kokoy

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
22
Πόντοι
0
στο τερμα της ν. ουρανου στριψε δεξια [πισω απο το πορτο σεντερ],εκει που παρκαρουν κατι νταλικες απο πισω,δεξια παλι θα το δεις....
ευχαριστω πολυ φιλε μου..ετσι μπραβο ρε παιδια αυτος ειναι ο σκοπος να βοηθαμε ο ενας τον αλλον γιατι καπου αλλου ορισμενοι εχουν βαρυνει παρα πολυ και την εχουν δει παλιοι...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για μένα λέει ο φίλος μας, gl
Έγινα και φίρμα στα γεράματα ο πούστης  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παρε λαιβ
pic_1021127921344211164lathen.jpg
pic_1021127921344210164lathen.jpg
URL]]

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ξερει κανεις αν σημερα δουλευει τωρα στο Μαρινοσπιτο η Μαρινα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
παρε λαιβ
pic_1021127921344211164lathen.jpg
pic_1021127921344210164lathen.jpg
http://www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_102112792134429164lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Στο σιτε λεει οτι δουλευει τωρα αλλα πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε δουλευει μια Λουση...? ξερει καποιος επισης τι παιζει?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
το σημα της μερσεντες εχει;
αν παω με το αστερι
λες να μπω τσαμπα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Νυχτερινη μπουρδελοαναφορα....κατα της 21.30.

Τανταλου 14 πηγαινα εδω για να πετυχω την Αλισια αλλα εχασα.! ηταν η Μελαχρινη Βανεσα, για μενα η ποιο ομορφη πουτανα αυτη την στιγμη στον βραδινο βαρδαρη. και αναγκαστικα εκανα μια επιλεκτικη γυρα...
Τανταλου 8 Μια ζουμπουρλου ξανθια ομορφο στρογγυλο προσωπακι...εξω φορα τα βυζακια της, και την προηγουμενη βδομαδα η συγγεκριμενη ηταν.
Σαμφως 20. Η ταχα ισπανιδα μελαχρινη Ραμονα, ψιλη καλουτσικο προσωπο, αδυνατη, αλλα μεσα δεν...
Σαμφως 7. Ναταλη την ειπε η τσατσα μελαχρινη, τιποτα το ιδιαιτερο...
Σαμφως 5 Η Τζουλια η αδυνατη, πολυ την πενεψε η τσατσα μην πεσει το μπουρδελο και την πλακωσει.! :2funny:
Προμηθεους 11. Η Τζουλια η ρουμανα, καστανο μαλι εκανε και κατι κινησεις στο σαλονακι επιδυκνειοντας το κωλαρακι της μηπως μπουκαρουμε...αλλα δεν.

Εφυγα για...
Μαντζαρου 10 Δεν ηταν η Σαρα, πηγα μπας αλλα δεν, ηταν η ξανθια Βικτωρια με το καρε μαλι και τα βυζια παντοφλες.! :2funny:

Και στο τελος...
Α.Γεωργιου 34 Η Μαρια η Τσεχοσλοβακα, βραδυνη σημερα, ηταν το backup μου αν δεν εβρησκα τιποτα και περασα θα ελεγα καλουτσικα...αν δεν μου φευγανε τα χονδρα νωρις.! :grin: :grin: :grin:

Καυλημερα σας.!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ωραιος ο ρεπορτερ  :rockon:

φχαριστουμε

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Πήγα και εγώ μια βολτίτσα από Μύλο μεριά, λίγο πολύ τα ίδια πράγματα, αλλά ας τα ξαναπούμε εν τάχει:

-Π. Ερημίτη 2. Κρίστυ η ελληνίδα.
-Ν. Ουρανού 26. Τρελοτζένη.
-Φρίξου 9. Ανδριάννα. Περιμέναν σχεδόν 10 άτομα στο σαλόνι, δεν την είδα.
-Ν. Ουρανού 1. Εβελίνα. 150ε το τζακούζι με κωλαράκι. Να μπω; Να μην μπω; Να μου πείτε εσείς!
-Ρούλια Κώττα & Οικονόμου. Μια καινούργια κοπέλα, Ζακλίν, παχουλούτσικη και κοντή με πολλά τατού.
-Κατεχάκη 13. Κάρμεν.
-Αλιάκμονος 8. Καρίνα.
-Μαντζάρου 10. Βίκυ η σέρβα, σέξυ σουμπουρλούδικο.
-Μαντζάρου 1. Η ψηλή μελαχρινή Άντζελα.
-Κεφαλληνίας 8. Εμμανουέλα.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία η Τσεχο(σλοβάκα).
-Α. Γεωργίου 16. Νατάσα, κατάθεση με 150ε για τζακούζι, γυμνό και 69. Αλμυρή η τιμή, αλλά η κοπέλα τα σπάει, γλυκύτατη και πέρασα πολύ ωραία.
-Α. Γεωργίου 4. Νικόλ.
-26ης Οκτωβρίου 52. Η ψηλή μελαχρινή ρωσομίλφ Άντζελα (μην την μπερδεύετε με την άλλη Άντζελα).

-

serz3

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω χτες κατεθεσα στην Βικυ(26ης 35α) και ομολογω οτι ηταν πολυ καλυτερα απο την πρωτη φορα που ειχα παει..(πριν κανα μηνα - ουσιαστικα δεν με αφηνε να την γαμησω..)
Χτες ηταν πολυ ενταξη, δεν ξερω αν οντως αλλαξε προς το καλυτερο ή αν απλα τοτε δεν ειχε κεφια η οτι αλλο.. (ειμουν και πρωτος πελατης τοτε, οποτε ισως να πονουσε ξερω γω?)
Αυτα, ειπα να σας το πω μιας και δεν γραφω πολυ συχνα..

tribesman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Δεν γραφω σχεδον καθολου στο φορουμ, αλλα σημερα μου ετυχε κατι και εχω φρικαρει τελειως.
Μολις γυρισα απο κατεχακη 8 οπου πηγα με την εμανουελα, μια ξανθια σουπερ-αδυνατη που δεν θα την επαιρνα αν δεν βαριομουν να ψαχνω λογω ζεστης.
Ειχαμε ατυχημα. Μουνι στεγνο εντελως και καβλες και εσπασε ο σκουφος.Δεν μου ειχε ξανασυμβει ποτε και δεν πηρα χαμπαρη ποτε εγινε...
Αυτη πρεπει να το πηρε γραμμη γιατι με το που λεω ¨χυνω¨ τραβιεται πριν τελειωσω και τελειωνω εξω και πεφτουν ολα στο σεντονι. η Τρυπα πολυ μικρη. τωρα 8α τρεχω απο αυριο στο αφροδισιων για εξετασεις... Αυτη δεν 8α επρεπε να το πει με το που το καταλαβε , αν το καταλαβε τελικα, για να αλαξουμε καποτα?
Με καθησυχάσε οτι περναει απο γιατρους και τετοια αλλα μου εχει μει το σαρακι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Καλησπερα. Δεν γραφω σχεδον καθολου στο φορουμ, αλλα σημερα μου ετυχε κατι και εχω φρικαρει τελειως.
Μολις γυρισα απο κατεχακη 8 οπου πηγα με την εμανουελα, μια ξανθια σουπερ-αδυνατη που δεν θα την επαιρνα αν δεν βαριομουν να ψαχνω λογω ζεστης.
Ειχαμε ατυχημα. Μουνι στεγνο εντελως και καβλες και εσπασε ο σκουφος.Δεν μου ειχε ξανασυμβει ποτε και δεν πηρα χαμπαρη ποτε εγινε...
Αυτη πρεπει να το πηρε γραμμη γιατι με το που λεω ¨χυνω¨ τραβιεται πριν τελειωσω και τελειωνω εξω και πεφτουν ολα στο σεντονι. η Τρυπα πολυ μικρη. τωρα 8α τρεχω απο αυριο στο αφροδισιων για εξετασεις... Αυτη δεν 8α επρεπε να το πει με το που το καταλαβε , αν το καταλαβε τελικα, για να αλαξουμε καποτα?
Με καθησυχάσε οτι περναει απο γιατρους και τετοια αλλα μου εχει μει το σαρακι.
Mη φοβασαι δεν ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις κατι με 5-6 γυμνα σπρωξιματα.
αλλα οταν λεω εγω οτι τα μαλακισμενα δεν ξερουν να σου βαλουν την καποτα μαλλον εχω δικιο....

tribesman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον εχεισ δικιο, αλλα εγω λεω ενα σετακι εξετασουλες να τις κανω για να μου φυγει η ιδεα.Και κομμενο το σπορ μεχρι να βγουν αποτελεσματα  :headbang: :headbang: Οσο για το αν ξερουν να βαζουν την καποτα και παλι δικιο εχεις, ειδικα οταν καποτιαζουν σταφιδα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μαλλον εχεισ δικιο, αλλα εγω λεω ενα σετακι εξετασουλες να τις κανω για να μου φυγει η ιδεα.Και κομμενο το σπορ μεχρι να βγουν αποτελεσματα  :headbang: :headbang: Οσο για το αν ξερουν να βαζουν την καποτα και παλι δικιο εχεις, ειδικα οταν καποτιαζουν σταφιδα
μα το λενε και οι οδηγιες....ξετυλιξτε το σε πεος σε πληρη στυση

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κακο πραγμα η ζεστη , και γω που τα πηρα σβαρνα τι καταλαβα...
ευτηχος ημουν με το παπακι

ηρθα με μια ορεξη να κανω και γω μπουρδελορεπορταζ , αλλα τα μισα τα ξεχασα ο μαλακας

-Π. Ερημίτη 2. Χριστινα  ( ελληνίδα ) Ισπανιδα κατα την τσατσα  ... σε πιστεψαμε...:uglystupid:
-Ν. Ουρανού 26. ουτε φατσα ουτε ονομα θυμαμαι ...
-Φρίξου 9.  εκτος απο ενα χαριτωμενο σκυλακι που επαιζε με μια σαγιοναρα , μια τσατσα που εβλεπε ειδησεις στο star , υπηρχε και ενα καλο μωρο που ειχε κατι το περιεργο.... ( ονομα δε θυμαμαι)
-Φρίξου 14 κλειστο & σφραγισμενο ( τι εχει γινει δε ξερω)
-Ν. Ουρανού 1. Εβελίνα.
-Μαντζάρου 10. Απο  σέρβια, σέξυ ξανθο κοντο μαλι
-Μαντζάρου 1. Η ψηλή μελαχρινή εκ Βουλγαριας
-Κεφαλληνίας 8. Εμμανουέλα ? Ρουμανια δεν πρεπει αν ξερει πολυ καλο ελληνικος , καλουτσικο

και σε αλλα 3-4 πηγα αλλ δεν θυμαμαι διευθηνσεις ,

αυτα το ολιγα για οσουν ενδιαφερονται μεχρι το τελος της βαρδιας

περαστηκα στον συναγωνιστη με την σπασμενη καποτα και καλα αποτελεσματα

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Τερμα πανω προμηθεους - η μιλφ ρουμανα αννα καλη περιπτωση
Ανορθογραφο-κλειστο
Απεναντι απο ανορθογραφο - μια τσιγγανο- ναταλι την εχει παρει κανεις?
Προμηθεως με σαπφους- μια με κυτταριτιδα στον κωλο μελαχρινη
το αλλο στην σαπφους- μια λεπτη τζουλη καπως ετσι λεπτη ξανθια με μικρο βυζι
Και στο τερμα γωνιακο που τωρα προσφατα ανοιξε σαπφους με τανταλου - Ενα νεο ανερχομενο αστερι της παλης

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
μαλλον εχεισ δικιο, αλλα εγω λεω ενα σετακι εξετασουλες να τις κανω για να μου φυγει η ιδεα.Και κομμενο το σπορ μεχρι να βγουν αποτελεσματα  :headbang: :headbang: Οσο για το αν ξερουν να βαζουν την καποτα και παλι δικιο εχεις, ειδικα οταν καποτιαζουν σταφιδα

Μην ανησυχείς φίλε, πιο εύκολα κολλάς κάτι από τη μέση κοπέλα σήμερα παρά από μια της δουλειάς που περνάει υποχρεωτικά ιατρικές εξετάσεις κάθε 15 μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom