Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα και απο μένα, πριν καμια ωρα κατεθεσα το σπερμα μου στην σαρα και οντος ηταν τρελη κωλαρα, πολύ καβλιαρικη.
το ευχαριστήθηκα, αψογη πίπα σφιχτή με κάβλωσε και μετα την εβαλα στα τέσσερα και με αναψε, απιστευτο πατο και μια καβλιαρικη κωλοτρυπιδα που την επερνα μάτι.
ελπιζω να μην ειχε κονδυλωματα.......τοσοι την παιρνουν....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
γιατι αναφέρεις κονδυλώματα και οχι καποια άλλη μεταδοτικη ?Προσεξες κατι ? αμα ηταν ετσι ολοι εκτος απο μπουρδελοτσαρκα θα κάναμε και ουρολογοτσαρκα παρέα :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι αναφέρεις κονδυλώματα και οχι καποια άλλη μεταδοτικη ?Προσεξες κατι ? αμα ηταν ετσι ολοι εκτος απο μπουρδελοτσαρκα θα κάναμε και ουρολογοτσαρκα παρέα :cheesy:
ετσι ξεκιναν οι ωραιες συζητησεις .....με μια σποντα και καλα..... :grin:

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Aπορώ γιατί υπάρχει το άλλο site  με το ρόστερ...
Πήγα φορτωμένος για Λούνα, μπαίνω μέσα, μου λέει η υπηρεσία ''Απο δω το κορίτσι μας η Λου.... ση '' ...
Εντάξει, καλά πέρασα, δε λέω, αλλά τι βάζουν βάρδιες ρε πστ μου... :s&m_2:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.460
Πόντοι
266
καλησπερα και απο μένα, πριν καμια ωρα κατεθεσα το σπερμα μου στην σαρα και οντος ηταν τρελη κωλαρα, πολύ καβλιαρικη.
το ευχαριστήθηκα, αψογη πίπα σφιχτή με κάβλωσε και μετα την εβαλα στα τέσσερα και με αναψε, απιστευτο πατο και μια καβλιαρικη κωλοτρυπιδα που την επερνα μάτι.
πως να κολλησεις
αν βαζεις καποτιτσα;;;;;;

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Το 30αρι στον Βαρδαρη καλα κρατει. Και στις κοπελες δεν βλεπω καμια μεγαλη διαφορα. Δοκιμασα τον τελευταιο καιρο την Κελυ απο Σαπφους τερμα κατω και την Εφη απο το πρωτο απο τα διδυμα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.

Yiannis323

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια, η Μιλανα δουλευέι ή σταμάτησε ?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολουσ
ρε παιδια καννενασ για πετρουλα απο π.ερημιτη δεν γραφετε τη εγινε αυτη εφυγε?
και γραφετε για μια καινουργια στο ιδιο μαγαζη ξερει κανεισ τη παιζει ?
ειμαι και αυτη μιλφ η οχι?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες!!
Σημερα ξημερωματα , καπου στις 6.00 εκανα μια βολτα απο Βαρδαρη, οπου τα πιο πολλα σπιτια ηταν κλειστα.
Καταθεσα στο Τανταλου14(αλουμινατο). Η κοπελα ηταν η Αλισια, πολυ ωραια γυναικα, υψηλου αναστηματος, ξανθια μακρυ μαλλι, βυζι στητο και πολυ ωραιο κωλο...
Περασα παρα πολυ καλα μαζι της, σκεφτομαι να την ξανατιμησω...
Βραδυνη λεει ειναι στο αλουμινατο... εχει κανεις αλλος εμπειρια με την εν λογω??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
Καλησπερα συναγωνιστες!!
Σημερα ξημερωματα , καπου στις 6.00 εκανα μια βολτα απο Βαρδαρη, οπου τα πιο πολλα σπιτια ηταν κλειστα.
Καταθεσα στο Τανταλου14(αλουμινατο). Η κοπελα ηταν η Αλισια, πολυ ωραια γυναικα, υψηλου αναστηματος, ξανθια μακρυ μαλλι, βυζι στητο και πολυ ωραιο κωλο...
Περασα παρα πολυ καλα μαζι της, σκεφτομαι να την ξανατιμησω...
Βραδυνη λεει ειναι στο αλουμινατο... εχει κανεις αλλος εμπειρια με την εν λογω??

Εγω την πηρα μια φορα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις, δεκτικη σε ολα και ευδιαθετη, και πολυ ωραιο καλοσχηματισμενο φυσικο στηθος.! :tits: Στεκονται διπλα διπλά περηφανα.! Το παρατηρησες.?? Σιγουρα θα την ξανατιμησω στο μελλον.

Παιδια, η Μιλανα δουλευέι ή σταμάτησε ?

Η Μιλανα απελαθη, κατι με πλαστα χαρτια πριν μερικους μηνες...αλλα η τσατσαδες λενε οτι παντρευτηκε.!  :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξερετε αν ειναι ειναι αυτην την ωρα η αντριαννα στο φριξου 9?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.615
Πόντοι
32.165
αν καταλαβα καλα και εννοεις το Villa erotica, η Κριστιν δουλευει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν καταλαβα καλα και εννοεις το Villa erotica, η Κριστιν δουλευει.
η αντριαννα ρε πουστη μου ποτε παιζει μπαλα?
οποτε περνα ειναι η τζεσυ η η κριστιν κ η τσατσαδες μου λενε οτι λειπει με ρεπο...
σ ευχαριστω παντως

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Πριν λίγο γύρισα από Π.Ερημίτη 2, κατέθεσα στην ελληνίδα Χριστίνα. 40 € ακάποτο στοματικό  :pipa1:
Στα 30 ήταν το απλό, 40 ακάποτο στοματικό ή ισπανικό (δεν ανεβαίνει όμως από πάνω), και αν θυμάμαι καλά στα 50 το 69 με ακάποτο πάλι και στα 70 το ντουζ με την κοπέλα.
Μου φάνηκαν πολύ καλές οι τιμές και την τίμησα. Από εμφάνιση καλή, μελαχρινή, γύρω στο 1,65, όταν τη βλέπεις όρθια φαίνεται σαν να έχει λίγο περιφέρεια αλλά στα 4 η θέα είναι πολύ καλή. Τα βυζάκια της είναι λιγάκι πεσμένα αλλά συνολικά πιστεύω ότι είναι vfm.
Θα ανεβάσω κριτική σε λίγο.

Μήπως ξέρει κανείς την ηλικία της; Σχετικά μικρή μου φάνηκε

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις επέστρεψα, και θα έπεφτα για ύπνο απευθείας, αλλά είπα να δώσω μια προειδοποίηση μπας και μπει κανείς τέτοια ώρα πριν πάει για επίσκεψη...

Πήγα από Ταντάλου 14 και κατέθεσα, και το μετάνιωσα... ειδικά μετά από εκπληκτικό σερί πολλαπλών καταθέσεων σε J-J-M-M & A (Τζοάνα - Τζούλια - Μαριάννα - Μαρία - Αλίσια). Και το σκεφτόμουνα ρε γμτ, πολύ καλά μας πήγε. Ε, τέρμα.

Θα ανεβάσω και μία κριτική. Θα ήθελα η πρώτη μου να είναι θετική, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται.

Τι να κάνεις, τύχη είναι αυτή  :-

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολουσ
ρε παιδια καννενασ για πετρουλα απο π.ερημιτη δεν γραφετε τη εγινε αυτη εφυγε?
και γραφετε για μια καινουργια στο ιδιο μαγαζη ξερει κανεισ τη παιζει ?
ειμαι και αυτη μιλφ η οχι?
ΠΡΩΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ Η ΜΙΛΦ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom