Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
πιτιριδα;
γιατι δεν πηγες στην τζοαννα
ειναι η αντιβερονικα αλλα παιζει στα 1600 κυβικα
και οχι στα 2000

Απλυσιά μάλλον  :P

Η Τζοάννα είναι πολύ καλή φάση, ωραίο βυζί δέρμα γαματό, δεκτική γενικά είχα πάει πριν καμιά βδομάδα μαζί της όμως και συν τοις άλλοις δουλεύει βράδυ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχει κανενας πληροφορίες για Λουνα?

Που δουλευει?
Προγραμμα?
ΚΑλή?
ειχε ξεκινησει 2008 απο λαφαμ χωρις τα ενισχυμενα βυζια....εχει ισπανικο ,69 ,ντουζακια τζακουζακια οταν ειναι σε στουντιο.....βυζαρες σιλικονε,κοντοπουτανο θα το ελεγα....καλη γενικα οχι κατι σουπερ ....και σχετικα εμφανισιμη ειναι και απο φατσα και σωματακι ωραιο....ηταν φριξου 9 παλιοτερα λιγο τωρα δεν ξερω αν παιζει καπου βαρδαρη νομιζω.....δες πιο πισω σελιδες με την αναζητηση του ονοματος της

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Η Λούνα θα επιστρέψει (αν επιστρέψει) από Αύγουστο. Όπως είπε ο gl είναι καλή και δεν τα κλαις τα λεφτά σου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω τα ελεγα ρε μαγκες να κανουμε αποχη αλλα ποιος με ακουγε?
ακομα υπαρχει χρονος παντως....μη μασατε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
εγω τα ελεγα ρε μαγκες να κανουμε αποχη αλλα ποιος με ακουγε?
ακομα υπαρχει χρονος παντως....μη μασατε
δεν γινεται τωρα να μας τα κοψεις
τα χουν πεταξει ολα εξω τα μουνια
εσυ εχεις την γκομενιτσα καβατζα
εμεις :jerking:
απο το χειμωνα παλι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν γινεται τωρα να μας τα κοψεις
τα χουν πεταξει ολα εξω τα μουνια
εσυ εχεις την γκομενιτσα καβατζα
εμεις :jerking:
απο το χειμωνα παλι...
το πηδημα εκτος σπιτιων δεν κοβεται ρε παλαβε
αποχη απο τα μπουρδελα κ τα στουντιο

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Παρασκευή μεημέρι πήρα Λάουρα.
Καλά, το μωρό είναι εμφανισιακά κορυφή.
Μόνο μείον, ήταν τα μηδεν προκαταρτικά με γυμνό τσιμπούκι και 69 στα 80 έουρος.
Έκατσε ένα ποιοτικό τεταρτάκι με 3-4 στάσεις και φιλότιμη συμμετοχή με βογκητά και κουνήματα.
Θα ξαναπάρω στο μέλλον...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά επειδή δεν κατάλαβα απο τα πιο πάνω, τελικά η Βικυ στο Ville Eroticα ή στο 26ης Οκτωβριου 35??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Παιδιά επειδή δεν κατάλαβα απο τα πιο πάνω, τελικά η Βικυ στο Ville Eroticα ή στο 26ης Οκτωβριου 35??

Ειναι 3 βικες.!!  :grin:
Πρωτη...ξανθια ουκρανεζα με σιλικονατα βυζακια, στον Βαρδαρη τελευταια στο Προμηθεους 19.
Δευτερη...πιπινακι μελαχρινο με στητο νεανικο βυζακι ομορφο προσωπακι, 26ης Οκτωμβρη 35Α.
Τριτη...Στον μυλο Φριξου 9, ξανθια, δεν την εχω δει live για να κρινω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
στις φωτο ειναι η Τζουλια των τριδυμων 100%.μηπως συστηνεται και στο μαγαζι ως Αλικη πλεον.αυτην ψαχνεις??

Οχι αυτην.! ...την Τζουλια απο προμηθεους 11, μελαχρινη με κοτσο μαλια την ειχα πετυχει, με ποιασηματακια. Μια φορα την εχω δει ολο και ολο. Αυτη που λεω δεν ειναι η Τζουλια που συζηταγανε ολοι πριν καμια βδομαδα μαζι με την Τζοανα???

Προμηθεως 11 και Ρουμανα Τζουλια,καταθεση πριν λιγο για 50ε με γυμνο και 69.καστανο,πολυ ομορφο με φυσικες βυζαρες και υπεροχο τρυφερο δερμα.σου τον πλενει αυτη στον νιπτηρα και μετα καθεται,εσυ εισαι ορθιος και αρχιζει το τσιμπουκι,πολυ βαθυ και με καλο ρυθμο και χωρις χερια.το μουνι της και η σουφρα της πεντακαθαρα και τα κωλομαγουλα να σε πνιγουν.ανεβαινει και απο πανω επισης με πολυ καλο ρυθμο και ειναι υπομονετικη και δεκτικη.λεει και βρωμολογα....

για να καθομαι εγω σα μαλακας να γραφω στις 5 το πρωι,παει να πει οτι ειμαι ενθουσιασμενος με αυτη τη μπουμπουκα!!!φατε την....

Αυτη να λεω. ποια ειναι??? Λες να ειναι αυτην που ειδα χτες και να μην την γνωρισα??? :think:

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!! πάντως απ' ότι βλέπω όλα "συντείνουν" για 26ης οκτωβρίου...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φιλαρακο
ειναι θεα ομως
αλλα για γαμησια δεν κανει
μονο για μοστρα στην παραλια για κανα φρεντο εσπρεσο

Οντως ειναι θεα...κριμα :'( που δεν γαμιετε και σαν θεα.! :2funny:

οπως το πες. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ να παρει και η τζεσυ στα τσακιδια!! οπως λεει και ο γαμαι για κανα φρεδδο και κανα μπιτς βολλευ στην παραλια καλη ειναι.. ρε ουστ ευροαρπαχτρες!! ρε μαγκες αν ριξετε ματιες στισ ιεροδουλες αθηνων ενταξει τι να λεμε.. και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες οι τυποι περνανε γαματα!!!! θελουμε πενυ,παολα,αννα μαρια,ρομινα,σονια,ζανα,αννα σερβα κτλ κτλ κτλ κτλ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!  τον μπουλο τα δικα μας κομοδινα.. ΑΠΟΧΗ!!!! που σαι deker χρυσοστομε.. εγς παντως συμμετεχω κανονικα!!

+1000 ;)

οπως το πες. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ να παρει και η τζεσυ στα τσακιδια!! οπως λεει και ο γαμαι για κανα φρεδδο και κανα μπιτς βολλευ στην παραλια καλη ειναι.. ρε ουστ ευροαρπαχτρες!! ρε μαγκες αν ριξετε ματιες στισ ιεροδουλες αθηνων ενταξει τι να λεμε.. και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες οι τυποι περνανε γαματα!!!! θελουμε πενυ,παολα,αννα μαρια,ρομινα,σονια,ζανα,αννα σερβα κτλ κτλ κτλ κτλ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!  τον μπουλο τα δικα μας κομοδινα.. ΑΠΟΧΗ!!!! που σαι deker χρυσοστομε.. εγς παντως συμμετεχω κανονικα!!

Αν εκανε και προκαταρτικα...τωρα θα ηταν η μιςς μπουρδελοσαλονικα.! Αλλα δεν.! Παντως για εμενα ειναι απο τις πρωτες στην λιστα μου...το καυλακι.! :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Οχι αυτην.! ...την Τζουλια απο προμηθεους 11, μελαχρινη με κοτσο μαλια την ειχα πετυχει, με ποιασηματακια. Μια φορα την εχω δει ολο και ολο. Αυτη που λεω δεν ειναι η Τζουλια που συζηταγανε ολοι πριν καμια βδομαδα μαζι με την Τζοανα???

Αυτη να λεω. ποια ειναι??? Λες να ειναι αυτην που ειδα χτες και να μην την γνωρισα??? :think:
αυτη που πηρα εγω Προμηθεως 11,ειναι αυτη στις φωτο που εδω και καμια βδομαδα εχει παει Σαπφους 7.αλλα ειναι καστανοξανθη χωρις κοτσο και λιγο γεματουλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
αυτη που πηρα εγω Προμηθεως 11,ειναι αυτη στις φωτο που εδω και καμια βδομαδα εχει παει Σαπφους 7.αλλα ειναι καστανοξανθη χωρις κοτσο και λιγο γεματουλα

Αρα ή ηταν αλλη εκεινη, και νωμιζα οτι ηταν η Τζουλια γιατι δεν θυμαμαι να ειπε ονομα η τσατσα, ή ηταν αυτη και δεν την θυμομουνα. ok.!
Αξιζει λες καταθεση αυτη?? Χθες την ειδα λιγο αποτομη με εναν πελατη...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αρα ή ηταν αλλη εκεινη, και νωμιζα οτι ηταν η Τζουλια γιατι δεν θυμαμαι να ειπε ονομα η τσατσα, ή ηταν αυτη και δεν την θυμομουνα. ok.!
Αξιζει λες καταθεση αυτη?? Χθες την ειδα λιγο αποτομη με εναν πελατη...
Σ'εμενα ηταν καλη και κανει γυμνο στα 40ε και 69 στα 50ε.φοβερη πιπα χωρις χερια κανει

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Ειναι 3 βικες.!!  :grin:
Πρωτη...ξανθια ουκρανεζα με σιλικονατα βυζακια, στον Βαρδαρη τελευταια στο Προμηθεους 19.
Δευτερη...πιπινακι μελαχρινο με στητο νεανικο βυζακι ομορφο προσωπακι, 26ης Οκτωμβρη 35Α.
Τριτη...Στον μυλο Φριξου 9, ξανθια, δεν την εχω δει live για να κρινω...

Κάντες τέσσερις! Είναι και η ψηλή και αφράτη ξανθιά Βίκυ που παίζει μπάλα Μαντζάρου 10.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Σαμφως 5 Η Τρελοτενη... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και μια παρατηρηση τωρα που το θυμηθηκα.! το ψευτοανακαινησανε λιγακι το μπουρδελακι.! Βαλανε ταπετζαρια στο σαλονακι, (θα περισεψε απο το σπιτι του νταβα.!!) :2funny: :2funny: :2funny: και βαλανε και μερικα σποτακια στο ταβανι. Πιστευω αλαγες να γινανε και μεσα στα δωματια, ειδικα σε αυτο που ειναι φατσα οπως μπενεις...και καμια πορτα να αλαζανε...τι τις κρατανε αντικες νωμιζουνε οτι ειναι.!!!!???? Τοσο χρημα πεφτει επενδυστε λιγο στους γαμοχωρους σας..! Και φερτε και την Βερονικα πισω.! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom