Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πρωινη τσαρκα κ εχουμε τα εξης:

ματζαρου πανω κλειστο

ματζαρου κατω κλειστο κ μαλλον εκαναν ανακαινιση

πετρου ερημιτη η νατασα μιλφ που δουλευει παντα μονη της

νικ ουρανου (εκκλησια) μια ξανθουλα πολυ ομορφη η οποια εκανε τα μαλλυα της πιστολακι οταν πηγα......ασχετο

φριξου 14 κ παλι κλειστο

κωλλετη κ παλι κλειστο

κ φριξου 9 η τζεσυ....οπου κ εγινε καταθεση
βγηκε με ενα κοκκινο φορεματακι κ κοκκινο βρακακι απο κατω,το βυζι σιλικονη,οχι τελεια δουλεια,της αντριαννας ηταν καλυτερο,αλλα της τζεσυ οχι τοσο σφιχτο....
κωλαρακι πολυ δυνατο,μεσουλα πολυ λεπτη κ γενοκοτερα πολυ ομορφο μωρο.
χαδακια για κανενα 5λεπτο με συνοδεια κουβεντας περι γυμναστηριου κ για το που να παει για μπανιο(στο τελος μου ειπε κ να τις παω μαζι με την αντριαννα που ειναι φιλη της κ μενουν μαζι για μπανιο οπου θελω,δεν θελω καν να σκεφτομαι τετοιο σκηνικο γιατι αναστατονωμαι)πιπα μετρια δυνατη κ λιγο ατεχνη αλλα καθοταν με τροπο τετοιο ωστε να μπορω να της χαιδευω το πραμα της κ δεν ελεγε κ τιποτα,ισα ισα εδειχνε να της αρεσει.πρωτη σταση στα 4,πολυ καλα στημμενη κ με το ολο συστημα,μεση,κωλος,πλατη να ειναι σκετη κολαση.δευτερη σταση ιεραποστολικο με ποδια χαμηλα κ με τα χερια σε πληρη ελευθερια να πιανουν τις βυζαρες της κ τελος τα ποδια ψηλα οπου κ εχυσα....
μια καταθεση αξιζει,δευτερη ισως,για τριτη το κουβεντιαζουμε.
αυτα απο μενα κυριου,καλη σας μερα

Επισκέπτης
Δεν ξέρω παιδιά πως την λένε, έμενα πάντως μου έβγαλε επιθυμία για αναπαραγωγή!

Κατάθεση πριν λίγο στο Λουσάκι στο Λαφαμ. Πολύ καλή μέσα, σύνολο παίζει να ήμουν 15-20 λεπτά μέσα. Μιλούσαμε αρκετά και μετά το πέρος της συνεδρίας βιασύνες μηδέν και παρ'όλο που δεν πήρα το +10Ε χαλαρό προγραμματάκι κ πήρα το εντελώς απλό με 40 :grin:

Και λίγο trivia, πήρα τηλ μια απο αγγελειοφόρο σε ενα μπουρδέλο undercover.. εντελώς μέτρια ρε παιδιά, χάσιμο χρόνου εντελώς. Ίσως τη γαμούσα αν μου καθόταν τζάμπα. Νορμαλ μπουρδελάκι φορ έβερ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης να συμπληρωσω οτι κ το ερως ηταν κλειστο,τι εχουν παθει ρε σεις?
εληξαν οι αδειες η λογω αναδουλειων ανοιγουν μονο βραδυ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης να συμπληρωσω οτι κ το ερως ηταν κλειστο,τι εχουν παθει ρε σεις?
εληξαν οι αδειες η λογω αναδουλειων ανοιγουν μονο βραδυ?
καλημερα ντεκερ..ωραια αναφορα...ειχα πει και απο καιρο για 6 σπιτια συνολικα οτι θα κλειναν οπως πχ και για το πρασινο στον βαρδαρη ,το συγκεκριμενο λογω ποινης...τωρα το ερως 16 ολα τα καλοκαιρια ιδια ιστορια...και περισυ ποτε ανοιγε μεσημερι ποτε απογευμα...

Μαανες ολες του αγγελιοφορου ψιλομαπες ηταν παντα...χαριλαου μηπως ηταν?οσες πηγα κατα καιρους δεν αξιζαν  και πολλα και παιρνουν και τα ιδια λεφτα χωρις να τα μοιραζονται με κανεναν ιδιοκτητη...βεβαια παιζουν αλλα νταβατζηλικια εκει....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η κωλέττη ήταν απο τα μόνα σπίτια στη τριγύρω περιοχή που έκλεινε για τόσο καιρό. Αν και μου φαίνεται το συγκεκριμένο και το φ14 κλείσανε μόνιμα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
η κωλέττη ήταν απο τα μόνα σπίτια στη τριγύρω περιοχή που έκλεινε για τόσο καιρό. Αν και μου φαίνεται το συγκεκριμένο και το φ14 κλείσανε μόνιμα.

Υπάρχει ένα κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών σε απόσταση μικρότερη από αυτήν που προβλέπει ο νόμος (200μ.) από Φρίξου 14 και Κωλέττη 17, αυτό σημαίνει ότι τυπικά δεν μπορούν να έχουν άδεια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μην το λες....
Κοροβαγκου απο περισυ τόν απριλη κλειστο...
Ανδ γεωργιου 4 εκλεισε με αποφαση με βουλοκερι καλοκαιρι του 2007 ξανανοιξε σχεδον νοεμβρη αν θυμαμαι καλα αφου εγινε και ενα ριφρες
ερως 16 εκλεισε καλοκαιρι του 07 ξανανοιξε εναν και βαλε χρονο μετα με αλλαγες του χωρου
κεφαλληνιας κλειστο απο αρχες του 2008 μεχρι τον αυγουστο της ιδιας χρονιας που ξανανοιξε...
Αρα θα δειξει τι θα γινει ...εκτος αν παιζει κατι γενικοτερα με την νομιμοτητα των αδειών...και τον αριθμο τους...

εν οψει και δημοτικων εκλογων να ικανοποιησουμε και καναν υποψηφιο-ψηφοφορο διαμαρτυρομενο κατοικο? Λεω εγω τωρα...χαχαχα

Επισκέπτης
Μαανες ολες του αγγελιοφορου ψιλομαπες ηταν παντα...χαριλαου μηπως ηταν?οσες πηγα κατα καιρους δεν αξιζαν  και πολλα και παιρνουν και τα ιδια λεφτα χωρις να τα μοιραζονται με κανεναν ιδιοκτητη...βεβαια παιζουν αλλα νταβατζηλικια εκει....

Ηταν Μοναστηρίου, αρκετά μακριά. Αυτή μου είπε για 30Ε αλλά δεν παίζει ούτε αυτά να έδινα. Ρώτησα αν δουλεύουν κ άλλες κοπέλες κ μου λέει είναι άλλη μια θα έρθει το απόγευμα η οποία είναι εγχειρησμένη  :2funny: :2funny: :2funny: ουυυυυυυυυυυυυυυστ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ηταν Μοναστηρίου, αρκετά μακριά. Αυτή μου είπε για 30Ε αλλά δεν παίζει ούτε αυτά να έδινα. Ρώτησα αν δουλεύουν κ άλλες κοπέλες κ μου λέει είναι άλλη μια θα έρθει το απόγευμα η οποία είναι εγχειρησμένη  :2funny: :2funny: :2funny: ουυυυυυυυυυυυυυυστ!
οκ καταλαβα...εχω παει πολυ παλια...η μια τραβελοφερνε....ειχα γαμησει μια αλλη λιζα καλο μιλφομουνακι θυμαμαι...και μια αλλη φορα μια μαυρη ειχε...αστερι αυτη σε αντιθεση με το 99%των μαυρουλων...

Γενικα ομως ουστ...και τοτε πριν χρονια και ζητουσαν και σαρανταρι νομιζω...και χωρις καμια γυμνη πιπα εστω...ελλεηνιδικη παρακμη...χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Γενικα ομως ουστ...και τοτε πριν χρονια και ζητουσαν και σαρανταρι νομιζω...και χωρις καμια γυμνη πιπα εστω...ελλεηνιδικη παρακμη...χαχαχαχαχαχα

Δεν θα έκανα με τπτ γυμνή πίπα εκεί για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω είναι πιο επικίνδυνο από ένα νορμαλ μπουρδέλο γιατί στο νορμαλ ένας έλεγχος τουλάχιστον που κ που θα γίνεται.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
(στο τελος μου ειπε κ να τις παω μαζι με την αντριαννα που ειναι φιλη της κ μενουν μαζι για μπανιο οπου θελω,δεν θελω καν να σκεφτομαι τετοιο σκηνικο γιατι αναστατονωμαι)

Ψήσου αγόρι να της πάμε μαζί παραλία... εμείς μόνο θα είμαστε μπρούμυτα για να μην γελάει ο κόσμος!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
εκτος αν παιζει κατι γενικοτερα με την νομιμοτητα των αδειών...και τον αριθμο τους...

εν οψει και δημοτικων εκλογων να ικανοποιησουμε και καναν υποψηφιο-ψηφοφορο διαμαρτυρομενο κατοικο? Λεω εγω τωρα...χαχαχα

Έχει ακουστεί όχι για τον αριθμό αλλά για την νομιμότητα των αδειών σε σχέση με τις αποστάσεις και κάτι τέτοια χαζά... ρίχναν λάδι στη μηχανή και παίρνανε άδεια. Απλά μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και το όλο μπάχαλο που επικρατεί στο Δήμο και σε άλλες Υπηρεσίες το έχουν μαζέψει το θέμα... Όπως είπες έρχονται και δημοτικές εκλογές... μην ξεχνάς όμως ότι παίζει ακόμα το σχέδιο μετεγκατάστασης των μπουρδέλων στην περιοχή ανάμεσα στα ΚΤΕΛ και στο Φιξ... κάτι σαν Amsterdam's Red Distrinct... ότι να 'ναι δηλαδή...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
gl αφαντη κ η δαναη κ οι μποτουλες  :'(

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Έχει ακουστεί όχι για τον αριθμό αλλά για την νομιμότητα των αδειών σε σχέση με τις αποστάσεις και κάτι τέτοια χαζά... ρίχναν λάδι στη μηχανή και παίρνανε άδεια. Απλά μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και το όλο μπάχαλο που επικρατεί στο Δήμο και σε άλλες Υπηρεσίες το έχουν μαζέψει το θέμα... Όπως είπες έρχονται και δημοτικές εκλογές... μην ξεχνάς όμως ότι παίζει ακόμα το σχέδιο μετεγκατάστασης των μπουρδέλων στην περιοχή ανάμεσα στα ΚΤΕΛ και στο Φιξ... κάτι σαν Amsterdam's Red Distrinct... ότι να 'ναι δηλαδή...
τουλαχιστον να τα μαζέψουν σε ενα μέρος να μην κάνουμε ταξίδια. Ανέβηκε και η βενζίνη... Το Χριστινάκι πολυ καβλιάρικο έγινε με το νεο λουκ στα μαλλιά. Σταθερή αξία και το κατιτις μας :rockon:

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Καλησπερα μαγκες,κανενα νεοτερο απο την Μιραμπέλα-Ισαμπέλα έχουμε,εθεάθει πουθενα?

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Αποψινη βολτίτσα

Κεφαλληνιας 8 : Ένα ξανθό πολύ αδύνατο
26ης Οκτωβρίου 52 : Ενα pall mall μικρό
La femme : Λούση

Αλιάκμονος 8¨: H πολύ hot Νικολέττα,milf-like με μαύρο μαλλι και αρκετά καλό σωματάκι,περασα μέσα και πέρασα πολυ καλά και για αρκετή ωρα.Η συγκεκριμένη απο τι μου είμαι δουλευει και στα: Σαπφούς 8,Eros House και Τάνταλου 9 αν θυμάμαι καλά.

Καλά βόλια μάγκες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Αποψινη βολτίτσα

Κεφαλληνιας 8 : Ένα ξανθό πολύ αδύνατο
26ης Οκτωβρίου 52 : Ενα pall mall μικρό
La femme : Λούση

Αλιάκμονος 8¨: H πολύ hot Νικολέττα,milf-like με μαύρο μαλλι και αρκετά καλό σωματάκι,περασα μέσα και πέρασα πολυ καλά και για αρκετή ωρα.Η συγκεκριμένη απο τι μου είμαι δουλευει και στα: Σαπφούς 8,Eros House και Τάνταλου 9 αν θυμάμαι καλά.

Καλά βόλια μάγκες

Γιατι δεν ρωτησες στο κεφαληνιας που ειναι η Ισαβελα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom