Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ειμαι στη δυσαρεστη θεση να παω κοντρα στη μαζα για ακομα μια φορα....
καταθεση πριν λιγο στην Αντριανα στο villa erotica.ειναι εντυπωσιακη οταν τη βλεπεις,αλλα εντελως νερουλιασμενη οταν την ακουμπας.και ο κωλος της,η πλατη και τα ποδια ειναι εντελως χαλαρα.ειναι πολυ συμπαθητικη και προθυμη αλλα εντελως ατεχνη,και ειδικα στην πιπα.ενα επιφανειακο πιπιλισμα,με το ζορι να μου σηκωθει. καταφερε να μου αλλαξει 2 προφυλακτικα επειδη και τα 2 πηραν αερα ετσι οπως τα'βαλε,οποτε αφου ξεμειναμε μου ειπε να τη χυσω στα βυζια-πετρες.

η καταθεση κρινεται.....απλα σα να μην εγινε.οσοι εμπιστευεστε το γουστο μου,καλυτερα μεινετε μακρια απο την Αντριανα

Επισκέπτης
Τελικά την Βίκυ από το Βίλα Ερότικα την δοκίμασε κανένας ή έτσι πέρασε σαν σίφουνας?

Επισκέπτης
οχι το θεμα ειναι να δοκιμαζει ο καθενας και να εχει προσωπικη αποψη γιατι μπορει εγω με μια να περναω καλα ενω εσυ περασες χαλια και να την ακυρωσες μη βγαζετε γενικα συμπερασματα αν μας αρεσει το μουνι μπενουμε και δοκιμαζουμε τωρα αν τον αλον του κατσε στραβα η καποτα και ξυσ ταρχιδια σου δε με ενδιαφερει δεν μπορω να πω πως εκανα και το καλυτερο γαμησι μαζι της αλλα καλα περασα μου και βαθια πιπα και απολα .

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ειμαι στη δυσαρεστη θεση να παω κοντρα στη μαζα για ακομα μια φορα....
καταθεση πριν λιγο στην Αντριανα στο villa erotica.ειναι εντυπωσιακη οταν τη βλεπεις,αλλα εντελως νερουλιασμενη οταν την ακουμπας.και ο κωλος της,η πλατη και τα ποδια ειναι εντελως χαλαρα.ειναι πολυ συμπαθητικη και προθυμη αλλα εντελως ατεχνη,και ειδικα στην πιπα.ενα επιφανειακο πιπιλισμα,με το ζορι να μου σηκωθει. καταφερε να μου αλλαξει 2 προφυλακτικα επειδη και τα 2 πηραν αερα ετσι οπως τα'βαλε,οποτε αφου ξεμειναμε μου ειπε να τη χυσω στα βυζια-πετρες.

η καταθεση κρινεται.....απλα σα να μην εγινε.οσοι εμπιστευεστε το γουστο μου,καλυτερα μεινετε μακρια απο την Αντριανα
ουτε εγώ τρελάθηκα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι το θεμα ειναι να δοκιμαζει ο καθενας και να εχει προσωπικη αποψη γιατι μπορει εγω με μια να περναω καλα ενω εσυ περασες χαλια και να την ακυρωσες μη βγαζετε γενικα συμπερασματα αν μας αρεσει το μουνι μπενουμε και δοκιμαζουμε τωρα αν τον αλον του κατσε στραβα η καποτα και ξυσ ταρχιδια σου δε με ενδιαφερει δεν μπορω να πω πως εκανα και το καλυτερο γαμησι μαζι της αλλα καλα περασα μου και βαθια πιπα και απολα .
απολυτα σωστος...ο καθενας και με τα γουστα του

Επισκέπτης
και επισης να αναφερω οτι ειμαι απο τα ατομα που διαβαζω τα ποστ σου αλ πατσινο γιατι πιστευω οτι προσφερεις στο φορουμ αλλα τη συγκεκριμενη επειδη την πηρα κανα 2 φορες δε θα τη μαυριζα ετσι για μια ατυχη φαση.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σίγουρα αλλά και πάλι τι νοημα έχουν οι κριτικες?
πόσες φορες πρεπει να τα σκάσεις για να πάρεις καλό πηδηγμα? ακόμα πιο ατυχη φαση αν σκας το 50αρι και το 100αρι και το κλαις μετα!
γιατί σε κάποιον εκανε καλό πηδηγμα και σε κάποιον όχι?

τεσπα είναι καθαρα ρητορικα τα ερωτηματα
αποψη μου, βρισκεις 2-3 που ταιρειαζουν τα γουστα σου(ποτε δεν ταυτιζονται) τους τσεκάρεις και ακολουθεις
αλλιως θα κλάψεις πολύ χρημα....

απολυτα σωστος...ο καθενας και με τα γουστα του

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το θεμα δεν πρεπει να αναγεται σε προσωπικο ρε παιδια...καθε αποψη σεβαστη ...αλιμονο αν δεν καταθετει ο καθενας τις εμπειριες του θετικες ή αρνητικες για να πληροφορουνται και οι αλλοι απο τον φοβο μην κατακριθει ειτε ως κραχτης ειτε ως αρνητικα προκατηλειμμενος σε καποια...πολλω δε μαλλον εγκριτα και ενημερωτικα μελη...αλλα και παλι ο καθενας δοκιμαζει και για τον εαυτο του και κρινει!

Ατυχεις στιγμες ολοι ειχαμε και εχουμε...και πότε φταιει η πουτανα ποτε μια δικη μας κακια στιγμη...παιζεται...το θεμα ειναι διαβαζοντας πολλα σχολια και κριτικες να δεις και τι υπερτερει συνηθως  απ  τα δυο...αν υπερτερει το πρωτο τοτε δεν μπορει ναναι τυχαιο ...οταν μιλαμε για την ιδια

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαυρο ρεεεε !! ετσι ρεεεε!! καλα κανουν οσοι μαυριζουν και αν μπορουν να ειναι και πιο χυμα να μαυριζουμε και συνεχεια.. ρεεεεε ειναι πολλα τα λεφταααα ρεεε ξυπνατε!! που θα κατσς να γλυφω αυτια μηπως κοψω την πελατεια απο το καημενο το κοριτσακι.ρε ουστ ρε!! 50 ευρο το 5λεπτακι... ουστ!! καθε μηνα βγαζουν και απο μια μερσεντεσ.. μαυρο ακομα και στα απλα καλα!!  μωρη πουτανα πληρωνεσαΙ ΧΡΥΣΑΦΙ.. ο αλλος για να βγαλει 50 ευρο ιδρωνει 10 ωρες. μωρη πουτανα το επελεξες το επαγγελμα.. οποτε γινε σωστη πουτανα..παρε το 50ρικο αλλα να εισαι ΠΟΥΤΑΝΑ.και  βαθια τσιμπουκια και απο ολα πρεπει.και καλη διαθεση εστω και φτιαχτη μωρη.αν τωρα δεν την επελεξες τοτε σηκω φυγε.. αν ηταν ετσι ολοι θα στηναμε κωλο για 50ρικο στο 5 λεπτο και θα δικαιολογουμασταν για την πουτανα ζωη.ολα επιλογες ειναι. οποτε αφου επελεξες να γινεις πουτανα και να χρυσοπληρωνεσαι τοτε γινε ΠΟΥΤΑΝΑ με ολη τη σημασια. Μαυρο ακομα και στισ απλα καλες

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ακου εκει ρε φιλε!! στο κατω κατω αν δεν εχει ορεξη εκεινη τη μερα να κρεμασει ταμπελα απο εξω να μην μπαινει κανεισ... αυτο γιατι δε το κανει?? εγω θα την λυπηθω ? αυτο ειν αι το επαγγελμα..εγω παω να την γαμησω δεν παω να κανς τον ψυχολογος της αν εχει τισ μαυρεσ τησ εκεινη την μερα.. αν τισ εχει ας μεινει σπιτι τησ εκεινη την μερα.. μενει ομως? οχι φυσικα.. ερχεται θα αρπαξει κανα 10χιλιαρο ευρω σε ενα μηνα,θα την κανει για αλλου και ολα καλα... ρε ουστ ρε.. μη φοβαστε να μαυριζετε..φυσικα οχι με δολο..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε μαυρο ρεεεε !! ετσι ρεεεε!! καλα κανουν οσοι μαυριζουν και αν μπορουν να  και πιο χυμα να μαυριζουμε και συνεχεια.. ρεεεεε ειναι πολλα τα λεφταααα ρεεε ξυπνατε!! που θα κατσς να γλυφω αυτια μηπως κοψω την πελατεια απο το καημενο το κοριτσακι.ρε ουστ ρε!! 50 εθροσ το 5λεπτακι... ουστ!! καθε μηνα βγαζουν και απο μια μερψεδεσ.. μαυρο ακομα και στα απλα καλα!!  μωρη πουτανα πληρωνεσαΙ ΧΡΥΣΑΦΙ.. ο αλλος για να βγαλει 50 ευρο ιδρωνει 10 ωρες. μωρη πουτανα το επελεξες το επαγγελμα.. οποτε γινε σωστη πουτανα..παρε το 50ρικο αλλα να εισαι ΠΟΥΤΑΝΑ.και  βαθια τσιμπουκια και απο ολα πρεπει.και καλη διαθεση εστς και φτιαχτη μωρη.αν τωρα δεν την επελεξες τοτε σηκω φυγε.. αν ηταν ετσι ολοι θα στηναμε κωλο για 50ρικο στπ 5 λεπτο και τηα δικαιολογουμασταν για την πουτανα ζωη.ολα επιλογες ειναι. οποτε αφου επελεξες να γινεις πουτανα και να χρυσοπληρςνεσαι τοτε γινε ΠΟΥΤΑΝΑ με ολη τη σημασια. Μαυρο ακομα και στισ απλα καλες
ενταξει ρε φιλε,υπερβολικος γινεσαι τωρα..
ενα μετριο πηδημα καναμε,δε χρειαζεται και τοση αναλυση.ισα ισα εγω ειπα η κοπελα ειναι πολυ ευχαριστη,χαμογελαστη αλλα εμενα δε με καυλωσε.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δε το εχει το σπορ.
και η εφαρμογη της καποτας ειναι η μιση επιτυχια του πηδηματος.δυστυχως οι περισσοτερες,αν και επαγγελματιες,δεν ξερουν να βαζουν προφυλακτικο και μου κανει εντυπωση που ποτε κανεις δε το αναφερει εδω μεσα

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ενα μετριο πηδημα καναμε,δε χρειαζεται και τοση αναλυση.ισα ισα εγω ειπα η κοπελα ειναι πολυ ευχαριστη,χαμογελαστη αλλα εμενα δε με καυλωσε.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ δε το εχει το σπορ.
και η εφαρμογη της καποτας ειναι η μιση επιτυχια του πηδηματος.δυστυχως οι περισσοτερες,αν και επαγγελματιες,δεν ξερουν να βαζουν προφυλακτικο και μου κανει εντυπωση που ποτε κανεις δε το αναφερει εδω μεσα
δεν λεω για συγκεκριμενες..γενικα μιλαω.Αν δε ξερει να βαζει καποτα φρε φιλε να φυγει να παει αλλου.δεν θα την μαθω εγω με το 50ρικο μου... και μετρια πηδηματα δεν δικαιολογουνται με τοσα λεφτα.. ελεος πια με τα ''καημενα'' τα κοριτσακια ελεος..  σταματαω εγω

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Τελικά την Βίκυ από το Βίλα Ερότικα την δοκίμασε κανένας ή έτσι πέρασε σαν σίφουνας?

δοκιμαστηκε τη μερα που θα επαιζε γερμανια - αργεντινη και αφου τη διαβεβαιωσα οτι θα κερδισουν τα παντσερ προχωρησαμε στο παρασυνθημα.
σφιχτο κορμακι,βυζακια teenager ολα τα λεφτα.το προσωπακι ειναι απο αυτα τα καβλε που μ' αρεσουν.
το κακο ηταν οτι πηγα πολυ φουντωμενος και στο 5λεπτο με καθαρισε.
θα παω για τη ρεβανς...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Το γραψα κι εγώ στην κριτική μου, πολλή ευχάριστη κι ευγενική, μουνάρα, αλλά στην πίπα της έβαζε δόντι κ με πόνεσε, σχεδόν μου κανε πληγή..
Επειδή θα ναι δω όλο το καλοκαίρι, κι όπως φαίνεται θα ξαναπάω, πώς γίνεται να της πεις να ναι κάπως πιο προσεκτική, χωρίς να την προσβάλλεις..;
Κ να πω την αλήθεια, δεν είμαι κι ο πιο έμπειρος για να της μάθω πως να κάνει την πίπα..

Επισκέπτης
Αυτή η Νικόλ πρέπει όντως να ήταν τρομερό μουνί όταν ήταν νέα. Πέρασα σήμερα κ την είδα. Σε περισσότερα νέα στο Σιμονόσπιτο ήταν ένα άλλο καυλάκι στα κυβικά της Σιμόνας (πετίτ γύρω στα 50 κιλά) με έντονη οδοντοστοιχία και μου έβγαλε μια καύλα αλλά δεν μπήκα. Επίσης εκκλησία δουλεύει η Τζίνα (ωραίο βυζί διεκπαιρεωτική με πολύ κρέμα στο μουνάκι), διαστημόπλοιο η Ντόνα την οποία πάλι με τα 1000 ζόρια κατάλαβα ότι ήταν αυτή ελαφρώς αδυνατισμένη νομίζω κ με έντονο μακιγιάζ που την κάνει να δείχνει πολύ όμορφη. Η Βίκυ επιστρέφει στα καθήκοντα της από Δευτέρα πρωί κ η Χριστίνα είναι όντως πολύ καυλάκι με το κοντό ξανθό μαλλάκι της!

Bon nuit!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ποιο ειναι το διαστημοπλοιο? :think:

α κ οσο για το πιπινακι την τζοανα η οπως την λενε στην προμηθεους με σαπφους εχω να πω οτι ειναι ξεπετα κ ανα8εμα την αναμονη κ κανει κ πιπα με δοντι ελεος!  :headbang:εν αντι8εσει η κελυ στο σαπφους 20 εχει βελτιω8ει παρα πολυ στις υπηρεσιες της! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιο ειναι το διαστημοπλοιο? :think:
ρουλια και κωττα μποτά εναντι καρφουρ....την τζινα την ειχα παρει και γω παλιοτερα και δεν ηταν τιποτα το αξιολογό...την ντονα την θυμαμαι ως ενα αβγαλτο πιπινι..αλλαξε προς το καλυτερο κι αυτη?

Χασαμε και το τσατ ρε χυστη και που θα τα λεμε??χεχε

την ξαναπετυχες την Δαναη βρε?καμια μποτουλα πουθενα?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Σε περισσότερα νέα στο Σιμονόσπιτο ήταν ένα άλλο καυλάκι στα κυβικά της Σιμόνας (πετίτ γύρω στα 50 κιλά) με έντονη οδοντοστοιχία και μου έβγαλε μια καύλα αλλά δεν μπήκα.

Μπας και ήταν η Κοσμίνα; Αν ήταν αυτή, δε λέει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπας και ήταν η Κοσμίνα; Αν ήταν αυτή, δε λέει.
αυτην καταλαβα και γω...πεταχτα ασχημα δοντια και πολυ αδυνατη για τα γουστα μου...πεθαμενη θα λεγα...οταν την ειχα δει εκανα μεταβολη αμεσα...νομιζω κανει κι αυτη γυμνο τσιμπουκι και 69 σαν προγραμματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom