Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Δεν ξέρω, ειναι μια καινούργια μάλλον μελαχροινη στο άλλο site... Μπήκε χθες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν ξέρω, ειναι μια καινούργια μάλλον μελαχροινη στο άλλο site... Μπήκε χθες...
οk τωρα δεν μπορω να κοιταξω διπλα αλλα θα δουμε αργοτερα...μπας και ειναι η αδελφη της μαντυς και ξαναγυρισε?τουμπανο ηταν κι αυτη και ειχε σχολιαστει στο θρεντ για τα γλωσσοφιλα που εδινε ενιοτε...καλη γενικα

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για σήμερα το μεσημέρι, έχει τιποτα καλό ? στο στύλ της Αντζελας που είναι στο 52 της 26 οκτωμβρη .......... Αν δεν υπάρχει τιποτα καλό , θα πάω στη  Άντζελα .

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λοιπόν έκανα μια αποτυχημένη βόλτα χθες το μεσημέρι κατα τις 4 στην περιοχή του Μύλου για να δω τη Σαρα κ τη Τζέσυ κυρίως.. Πάω Ματζάρου 10 κι είναι κλειστό.. Ξέρει κανείς πότε δουλεύει η Σάρα..; Μετά πάω Κεφαληνίας κ περιμένω κ κανα δεκάλεπτο ο μ.. να δω αυτό το μπάζο τη Σίσυ..
Πήγα Λα Φαμ κι είδα τη Μαρία τη Τσέχα, καλή αλλά δεν τρελάθηκα.. Μου φάνηκε γεματούλα..
Πήγα κ στο Α.Γεωργίου 4 κι είδα την Εύα, 35αρα τουλάχιστον κ δε μ' άρεσε ιδιαίτερα..
Παρεπιπτόντως να ευχαριστήσω τον Αλ για την επισήμανση της Νικολ..!
Είχα πάει πριν κανα δεκαήμερο.. Τεράστιες βυζάρες, αλλά όχι κ Λόλο Φεράρι βέβαια..! Εμένα μου θύμισε περισσότερο την Penny Porsche για όσους γνωρίζουν..! Ειδικά στο σώμα μοιάζουν πολύ..! Βέβαια τα βυζιά της φαίνονται ακόμα καλύτερα όταν φορά τα εσώρουχα γιατί είναι λίγο πεσμένα.. Η Πένυ είναι 49 κ τη Νικόλ την κάνω για 45αρα.. Σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει γιατί έχει κάτι σημαδάκια στο πρόσωπο, απ' τις πλαστικές ίσως, αλλά στα νιάτα της πρέπει να 'ταν κουκλάρα..!
Με τρέλανε στα γλωσσόφιλα για κανα 5λεπτο..! Μύριζε πολύ όμορφα κι ήταν πολλή καθαρή κι αυτό το εκτιμώ πολύ..! Σώμα καλό, αλλά λίγο χαλαρό.. Κάναμε κι ισπανικό παρόλο που πήρα τ' απλό..
Με τόσα προκαταρτικά δεν έμεινε κ πολύς χρόνος για τα υπόλοιπα.. Αν κ δεν ήταν τίποτα φοβερό, ούτε στην πίπα, ούτε όταν ανέβηκε από πάνω.. Στα αρνητικά, ότι μου φάνηκε λίγο χαμένη.. Σα να 'χε πάρει κάτι, δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου.. Πάντως μου πε ότι έχει πολύ κόσμο κάθε μέρα, κ δεν αμφιβάλλω γιατί είναι πολλή φιλότιμη κ φιλική..
Τέλος πήγα στη Φρίξου 9 κι ήταν η Κριστίν κι όχι η Τζέσυ.. Η Κριστίν ήταν χθες ξανθιά κ δεν την αναγνώρισα, αλλά λογικά πρέπει να 'ναι η γνωστή (πρωην) μελαχροινή που 'χει στο σάϊτ..
Κ μια φωτο της Penny Porsche για να δείτε πως μοιάζει η Νικόλ..

Συνημμένα

• penny.jpg
    penny.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 16

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για διευκρινισε λιγο σχοινοβατη...δεν μιλας για την πολωνεζα ε?γιατι ρωτουσε κι ενας αλλος συναγωνιστης...ποια κριστυ ειναι?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το γερμανό έχει το ladies :grin: :grin: :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Για διευκρινισε λιγο σχοινοβατη...δεν μιλας για την πολωνεζα ε?γιατι ρωτουσε κι ενας αλλος συναγωνιστης...ποια κριστυ ειναι?

Η Πολωνέζα δεν είναι σίγουρα..! Το άλλο σάϊτ γράφει ότι δουλεύει η Κριστιν η Γερμανίδα, την οποία όμως δεν αναγνώρισα καθώς είναι τώρα ξανθιά..
Για Σάρα δεν γνωρίζει κανείς αν δουλεύει σήμερα..;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αυτό το τούμπανο την Κριστίν στο Βιλα το έχει πάρει κανείς;
πυραυλακι-καυλακι απο τα λιγα.τουλαχιστον ετσι ηταν την αλλη φορα που δουλευε εδω. οποιος τρωει ξανατρωει.....
με προβληματιζει ομως που εγραψε ο αλλος οτι εγινε ξανθια

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
την τελευταια τελευταια όχι τόσο καλή  τις προηγουμενες ναι
ελπίζω να έστρωσε τωρα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτη η Νικολ με τις βυζαρες της που παιζει μπαλα??γιατι ανετρεξα στις σελιδες του φορουμ κ δεν βρηκα τιποτα... :think: :think: :think: :think: :think:
μηπως ειναι στην Ανδρ.Γεωργιου 4??αν ναι,ειναι πρωινη βαρδια??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη η Νικολ με τις βυζαρες της που παιζει μπαλα??γιατι ανετρεξα στις σελιδες του φορουμ κ δεν βρηκα τιποτα... :think: :think: :think: :think: :think:
μηπως ειναι στην Ανδρ.Γεωργιου 4??αν ναι,ειναι πρωινη βαρδια??
εκει ειναι αλλα βραδινη νομιζω...

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες έχει πάρει κανενός το μάτι την Μιρέλλα που ήταν στην Σαπφούς?Ως συνήθως ήταν βραδυνή αλλά προχθές που πήγα δεν την είδα και δεν την αναφέρει και κανεις:( Μήπως ξέρει κάποιος αν είναι πρωινή,γιατί μένω λιγάκι μακριά για να πάω και να μην την βρώ για 2 φορά...ΕΥχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε φίλε γιατί δε ρώτησες την τσατσά-ο?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Μεσημεριανή βόλτα στο Μύλο, κακό νέο το ότι Φρίξου 14 και Ι. Κωλέττη 17 κλείσαν οριστικά. Ας πάμε στην τσάρκα όμως:

-Π. Ερημίτη 2. Η μιλφ Νάντια, η χαζοχαρούμενη γκαβλιάρικη διάθεση της είναι ανεβαστική. Μέχρι και το μουνί της μου έδειξε στο σαλόνι.
-Ν. Ουρανού 26. Η γνωστή Κρίστυ η ελληνίδα, έχει ένα combo πρόγραμμα στα 70ε με ντουζάκι+ακάπωτο+69.
-Φρίξου 9. Η επιστροφή της γερμανίδας Κριστίν, έβαψε το κοντό μαλλάκι της ξανθό και πιστεύω ότι της πάει πολύ. Είναι πολύ γκαβλιάρα και κάπως ταρατατά άτομο. Δεν πολυθέλω να την ξαναπάρω, γιατί την βρήκα θεόστενη και δεν θέλω να τελειώνω στο πεντάλεπτο. Μου έδωσε και ένα γλειφιτζούρι για το δρόμο =)
-Ν. Ουρανού 1. Αντριάννα. Πολλές αρνητικές κριτικές εδώ.
-Κεφαλληνίας 8. Σίσσυ.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία η Τσέχα.
-Α. Γεωργίου 16. New entry, η μοναδική της ημέρας για εμένα, μια μελαχρινή ρωσόφατσα ονόματι Έλενα, καλούτσικη.
-Α. Γεωργίου 4. Η βουλγάρα Εύα, κατάθεση, πέρασα σούπερ. Θα γράψω αναλυτικά στο review, πήρα τζακούζι στα 110ε μετά από παζαράκι με ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι για πλήρες 45λεπτό. Πολύ καλό vfm, ένιωσα πασάς.
-26ης Οκτωβρίου 52. Η Αγάπη-Ελένη, κεφάτη στο σαλόνι, μου έκανε ωραία τσαλιμάκια. Τζακούζι στα 100ε με ελεύθερο στοματικό, ήθελα να την πάρω, αλλά στην μάχη των milfs τελικά προκρίθηκε η Εύα.  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
simera dokimazo... Ωραία ακούγεται... Εμείς οι δύο λοιπόν κάναμε καταδρομική στην κυριολεξία για Αντριάννα... Villa Erotica στη Φρίξου. Μόνο ο simera πέρασε στα ενδότερα και όταν βγήκε είδα ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του...
κακως δεν μπηκες κ εσυ
δεν ειδες τι εγραψα απο την δευτερη επισκεψη μου?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
κακως δεν μπηκες κ εσυ
δεν ειδες τι εγραψα απο την δευτερη επισκεψη μου?

No money, no honey φίλε... Έτσι είναι μετά από περικοπές μισθών/δώρων και 2 διαρκείας για την καψούρα μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom