Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

Επισκέπτης
-26ης Οκτωβριου 52.ηταν η γλυκεια Λαουρα με την πολυ καλη περιποιηση.ξεκιναει η τσατσα να μου πει προγραμμτα και λεει...ξεκιναει απο 30ε η ξεπετα.μου γυρισε τα μυαλα,την αρχισα τα μπινελικια τη μαλακισμενη
Όταν πήγα με παρέα τις προάλλες μας έριξε ξεπέτα με 40e!!! :headbang:

Aδιαπραγμάτευτα κιόλας!!! :tickedoff:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
-Σαπφους 7).η καυλιαρα Τζουλια με γυμνο τσιμπουκι και 69 στα 50ε.πολυ καλη περιποιηση και καυλιαρικο μωρο
-Τανταλου 9(Ερος House).η Τρελοτζενη

40€ μόνο το γυμνό... Η Τζούλια είναι όντως καλή...

Στο Έρως καλά που δεν μπήκα... δεν είχα και όρεξη τις προάλλες... που να έβλεπα και την Τζένη!

Επισκέπτης
Χαχα, θα φάτε καλά κουφάλες... εδώ ο κόσμος δεν έχει λεφτά κ αυτοί ανεβάζουν τιμή?
Κάπου πάλι μου το έπαιζαν ιστορία,λέω 30e έχω να μπω ή να φύγω;;; :think:

Δεχτήκανε!!! :cheesy:

Υ.Γ.Στο έρως 16 επίσης δεν ρίχνουνε το 40e από όσο ξέρω.

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Χθες βράδυ κατάθεση στην Νατάσα στο Ερως16.ρωσίδα κοκκινομάλλα καρέ,λεπτή με σιλικονάτα και φωτιά μέσα στο δωμάτιο με super deep throat στο απλό πρόγραμμα.απο τις καλύτερες μαζί με άφρο,έφη κλπ. το γράφω γιατί δεν είδα να αναφέρεται πουθενά. κανείς άλλος δεν έχει δοκιμάσει?

Επισκέπτης
μια χαρα ηταν το σαιτ και το γαμησανε αντι για καλυτερο χειροτερο εγινε και πιο αργο και απο υπηρεσιες οι ιδιες

εχετε να προτεινετε κατι για μας τους πρωινους που δουλευουνε βραδια καμια καλη για τωρα η αυριο πρωινη βαρδια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οντως μια μαλακια κ μιση το site
μεχρι να παρουμε το κολλαει θα μας βγαλει την πιστη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Συνημμένα

• Monika 04.jpg
    Monika 04.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Monika 02.jpg
    Monika 02.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 17

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
παραπανω αναφερθηκε τανταλου 8  ειρηνη  για ποια ειρηνη μιλαμε μηπως την ελληνιδα που ηταν πριν κανα χρονο σαπφους 7

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
παραπανω αναφερθηκε τανταλου 8   ειρηνη  για ποια ειρηνη μιλαμε μηπως την ελληνιδα που ηταν πριν κανα χρονο σαπφους 7
οχι.ειναι ενα αλλο κοριτσακι με βαρεμενο υφος που δουλευει παντα εκει οταν λειπουν οι αλλες

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μανες,η Mονικα που ποσταρες ειναι αυτη που δουλευε στο πρασινο στο Βαρδαρη?

WTF?Χρειαζεται πολλες αλλαγες το site.Oι διαφημισεις δεξια κι αριστερα χτυπανε στα ματια...και που ειναι η underground εμφανιση? :'(

Επισκέπτης

WTF?Χρειαζεται πολλες αλλαγες το site.Oι διαφημισεις δεξια κι αριστερα χτυπανε στα ματια...και που ειναι η underground εμφανιση? :'(

Villa Erotica, last summer.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Και εκεινη αν και κομοδινο καλο καυλακι ηταν, κωλαρα.! χαθηκε και αυτη ομως... :(

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
h Βικυ στην βιλα που διαφημίζεται στο αλλο σαιτ ποια ειναι ?

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Σημερα έκανα 2 επισκέψεις.
Πρώτα από Α. Γεωργίου 4, όπου η τσατσα με το τεράστιο στήθος μου λέει σήμερα δουλεύει η ''Ευα''.
Βγαίνει ένα καλό MILF αλλά Ευα σύμφωνα με τις περιγραφές των κριτικων ΔΕΝ... γιατί είχε στήθος φυσικό και 2άρι.
Τέλος πάντων, κατέθεσα στο απλό πρόγραμμα 30 ευρώ και η κοπέλα ήταν αρκετά καλή.
Οι γκαύλες όμως για κάποιο λόγο δεν πέρασαν οπότε μετα από κανα μισαωράκι αναζητούσα ξαλαφρωμα...
Πήγα λοιπόν από Κεφαληνίας 8, όπου έπεσα στην Σισυ. Απορώ ρε παιδιά πως γαμιέται αυτό το μπάζο και βγάζει λεφτά... Ανασα να βρωμάει τσιγαρίλα και πατσόκοιλιές από τις λίγες. Την είδα στο σαλόνι ντυμένη και μου πέρασαν όλα. Σηκώθηκα έφυγα χωρίς να καταθέσω και πήγα στην δουλειά μου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Σημερα έκανα 2 επισκέψεις.
Πρώτα από Α. Γεωργίου 4, όπου η τσατσα με το τεράστιο στήθος μου λέει σήμερα δουλεύει η ''Ευα''.
Βγαίνει ένα καλό MILF αλλά Ευα σύμφωνα με τις περιγραφές των κριτικων ΔΕΝ... γιατί είχε στήθος φυσικό και 2άρι.
Τέλος πάντων, κατέθεσα στο απλό πρόγραμμα 30 ευρώ και η κοπέλα ήταν αρκετά καλή.
Οι γκαύλες όμως για κάποιο λόγο δεν πέρασαν οπότε μετα από κανα μισαωράκι αναζητούσα ξαλαφρωμα...
Πήγα λοιπόν από Κεφαληνίας 8, όπου έπεσα στην Σισυ. Απορώ ρε παιδιά πως γαμιέται αυτό το μπάζο και βγάζει λεφτά... Ανασα να βρωμάει τσιγαρίλα και πατσόκοιλιές από τις λίγες. Την είδα στο σαλόνι ντυμένη και μου πέρασαν όλα. Σηκώθηκα έφυγα χωρίς να καταθέσω και πήγα στην δουλειά μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγω την ιδια απορια εχω...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
simera dokimazo... Ωραία ακούγεται... Εμείς οι δύο λοιπόν κάναμε καταδρομική στην κυριολεξία για Αντριάννα... Villa Erotica στη Φρίξου. Μόνο ο simera πέρασε στα ενδότερα και όταν βγήκε είδα ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του...

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Αυτό το τούμπανο την Κριστίν στο Βιλα το έχει πάρει κανείς;

Stories