Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (11 μέλη και 57 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ακυρο σε μια βικη σε εκεινο το μπορδελοσπιτο(γκολτεν κατι...) πριν το στριπτιτζαδικο
πανω στον κεντρικο δρομο
ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΓΑΜΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
τι σου εκανε ρε συ?
ποτε πηγες κ πως ειναι εξωτερικα?
παγιδα?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
τι σου εκανε ρε συ?
ποτε πηγες κ πως ειναι εξωτερικα?
παγιδα?
εχθες το βραδυ
μελαχροινη, ημηψηλη
ΟΥΣΤ σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
με χαιδευε λες και ειμαι λαμπραντορ....
και στο 5 λεπτο πανω λεει
ΦΙΝΙΤΟ
και σηκωθηκε και εφυγε
και εμεινα μαλακας....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φινιτο λα μουσικα λα πασα τι φιεστα?
ειναι ωραιο μωρο?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αψογο στηθουρι
κατα τα αλλα μετρια προς το καλο
εκεινη η αλισια απο αλουμινατο...
εχεις αποψη...
την εχει παρει φιλλος,ουτε κρυο ουτε ζεστη,εγω κ βολτα να κανω στον βαρδαρη δεν καταθετω πλεον εκει οποτε δεν εχω αποψη φιλος

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
η Τσεσυ ειναι μελαχρινη,εσυ μαλλον ειδες την Αντριανα
στην αντριαννα αναφερεσαι....

ευχαριστω παιδια
η Αντρινανα στο Ν ουρανου 1 ειναι αλλη να φανταστω ?

ευχαριστουμε και τον Γαμαικανο για την ενημερωση
αλλα μην την λες γαμιολα ρε συ ... αν ηταν γαμιολα θα γαμιοτανε  , αυτη την κοπανησε
η παλιο κοπανιολα  :cheesy:

Επισκέπτης
H Βίκυ είναι και γαμώ ρε συ... πως ξηγήθηκε έτσι? Σε μένα τουλάχιστον ήταν άψογη όσες φορές πήγα, 4 νομίζω σύνολο. Τέλειο βυζάκι κ απίστευτα σφιχτο κορμί γενικότερα. Απόλαυση..

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εχει παρει το ματι σας το καβλακι την Σονια που δουλευε αλιακμωνος 8?

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
πριν χρονια ειχα γαμησει στο Κεφαλληνίας 8 μια ιταλιδα βυζαρου milf , δεν θυμαμε ομως ονομα ...
παιζει να γνωριζει κανενας συναγωνιστης τπτ ?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
H Βίκυ είναι και γαμώ ρε συ... πως ξηγήθηκε έτσι? Σε μένα τουλάχιστον ήταν άψογη όσες φορές πήγα, 4 νομίζω σύνολο. Τέλειο βυζάκι κ απίστευτα σφιχτο κορμί γενικότερα. Απόλαυση..
τελειο βυζακι οντως
αλλα στο 5λεπτο με εστειλε
ουτε προκαρτατικα ουτε τιποτα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σε ολους
τι κανετε?
χθες εκανα μια βολτα πολυ αργα το βραδυ.....εχουμε κ λεμε:

φριξου 9 χριστινα γερμανιδα

φριξου 14 κλειστο

νικ. ουρανου τερμα κατω μια ελληνιδα ψηλοκαλουλα αλλα ονομα δεν θυμαμαι

νικ ουρανου εκκλησια η ροξανα(νομιζω δηλαδη),αν θυμαμαι καλα.την εχει παρει κανεις αυτην την υπερκαυλα?ειναι ενα ηλιοκαμμενο μωρο με πολλα ταττου κ βυζους τουμπανο,κωλαρα κολαση κ φατσουλα για χυσιμο...

γκολντεν σταρ η ακυρη του γαμα.....ωραιο βυζακι,καλο κωλαρακι αλλα στο σαλονι βγηκε κ δεν ειπε ουτε ενα γεια

ματζαρου τερμα πανω κλειστο

ματζαρου τερμα κατω οπου ειναι κ η σαρα τα πρωινα ηταν μια μελαχρινη χοντρη κ λιγο ασχημουλα για τα δικα μου γουστα

ερως κλειστο την ωρα που περασα κ στα υπολοιπα η περιμενα ωρα γιατι ειχαν προγραμμα τα κοριτσια,οποτε κ την εκανα,η ειχε πολυ κοσμο κ επισης την εκανα

αυτα απο μενα κυριοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πριν χρονια ειχα γαμησει στο Κεφαλληνίας 8 μια ιταλιδα βυζαρου milf , δεν θυμαμε ομως ονομα ...
παιζει να γνωριζει κανενας συναγωνιστης τπτ ?
τζωρτζια κοκκινομαλλα.....ρεπατζου ηταν και τοτε....πρεπει να σταματησε.....

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους
τι κανετε?
χθες εκανα μια βολτα πολυ αργα το βραδυ.....εχουμε κ λεμε:

φριξου 9 χριστινα γερμανιδα

φριξου 14 κλειστο

νικ. ουρανου τερμα κατω μια ελληνιδα ψηλοκαλουλα αλλα ονομα δεν θυμαμαι

νικ ουρανου εκκλησια η ροξανα(νομιζω δηλαδη),αν θυμαμαι καλα.την εχει παρει κανεις αυτην την υπερκαυλα?ειναι ενα ηλιοκαμμενο μωρο με πολλα ταττου κ βυζους τουμπανο,κωλαρα κολαση κ φατσουλα για χυσιμο...

γκολντεν σταρ η ακυρη του γαμα.....ωραιο βυζακι,καλο κωλαρακι αλλα στο σαλονι βγηκε κ δεν ειπε ουτε ενα γεια

ματζαρου τερμα πανω κλειστο

ματζαρου τερμα κατω οπου ειναι κ η σαρα τα πρωινα ηταν μια μελαχρινη χοντρη κ λιγο ασχημουλα για τα δικα μου γουστα

ερως κλειστο την ωρα που περασα κ στα υπολοιπα η περιμενα ωρα γιατι ειχαν προγραμμα τα κοριτσια,οποτε κ την εκανα,η ειχε πολυ κοσμο κ επισης την εκανα

αυτα απο μενα κυριοι
αυτη ειναι η ρωξανα που λες και εσυ.το πιο ωραιο μωρο για μενα.το απολυτο προσωπο και στυλακι για μενα.οντως κωλαρα απιστευτη και τα βυζια τελεια(εχει λιγο καιρο που τα βαλε).παρολαυτα οσο γκομεναρα ειναι αλλο τοσο ξεπετα ειναι μεσα..    αυτη η βικη τι επαθε ρε παιδες? μαλλον αλλαξε τωρα που δουλευει με αλλη τσατσα.οταν δουλευε με την τσατσα τν ευγενικη που προσφερει απο καραμελες,καφεδες,αναψυκτικα,τσιγαρα και παγωτα(!!!) ερχοταν στο σαλονακι και καθοταν στον πουτσο ολων εναν εναν με την σειρα.επισης μεσα εκανε τα παντα ολα .ελεγε η τσατσα οτι ''σε μενα δουλευουν ολες σουζα'' οπως και η λαουρα.. αυτα.ισως να αλλαξε τωρα που δουλευει με την σπαστικη την τσατσα δεν ξερω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
αυτη ειναι η ρωξανα που λες και εσυ.το πιο ωραιο μωρο για μενα.το απολυτο προσωπο και στυλακι για μενα.οντως κωλαρα απιστευτη και τα βυζια τελεια(εχει λιγο καιρο που τα βαλε).παρολαυτα οσο γκομεναρα ειναι αλλο τοσο ξεπετα ειναι μεσα..    αυτη η βικη τι επαθε ρε παιδες? μαλλον αλλαξε τωρα που δουλευει με αλλη τσατσα.οταν δουλευε με την τσατσα τν ευγενικη που προσφερει απο καραμελες,καφεδες,αναψυκτικα,τσιγαρα και παγωτα(!!!) ερχοταν στο σαλονακι και καθοταν στον πουτσο ολων εναν εναν με την σειρα.επισης μεσα εκανε τα παντα ολα .ελεγε η τσατσα οτι ''σε μενα δουλευουν ολες σουζα'' οπως και η λαουρα.. αυτα.ισως να αλλαξε τωρα που δουλευει με την σπαστικη την τσατσα δεν ξερω
ρε ξεχασα να στο γραψω στο πμ
αυτη η ξανθια η τσατσα ηταν
τι καραμελα μου δωσε
τι νερακι μου δωσε
τι την τσοντα της τζουλιας με εβαλε να δω....
ευγενεστατη
καλυτερα να πηδουσα αυτην...
μονο κανα κατσικι δεν εβαλε πανω στην θρακα....
ΑΚΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μην παν τσαμπα τα φραγκα...
ουστττττττττττττττττττττττ

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε ξεχασα να στο γραψω στο πμ
αυτη η ξανθια η τσατσα ηταν
τι καραμελα μου δωσε
τι νερακι μου δωσε
τι την τσοντα της τζουλιας με εβαλε να δω....
ευγενεστατη
καλυτερα να πηδουσα αυτην...
μονο κανα κατσικι δεν εβαλε πανω στην θρακα....
ΑΚΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μην παν τσαμπα τα φραγκα...
ουστττττττττττττττττττττττ
axaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxax  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλιστα!! τοτε ακυρος εγω!!  μαυριστε την την ρουφιανα τοτε.ελεγε η τσατσα ειναι μικρακι 18 χρονων και ειναι καινουρια κτλ κτλ. ας καθοταν σπιτι της να σκεφτει καλυτερα τοτε την καινουρια της δουλεια..  λεφτα παιρνετε ρε ρουφιανες  οχι στραγαλιαααα ουστ να πουμε!!  επρεπε να το ανεφερες στην τσατσα παντως.. για να ξερει να την στρωσει..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη ειναι η ρωξανα που λες και εσυ.το πιο ωραιο μωρο για μενα.το απολυτο προσωπο και στυλακι για μενα.οντως κωλαρα απιστευτη και τα βυζια τελεια(εχει λιγο καιρο που τα βαλε).παρολαυτα οσο γκομεναρα ειναι αλλο τοσο ξεπετα ειναι μεσα..    αυτη η βικη τι επαθε ρε παιδες? μαλλον αλλαξε τωρα που δουλευει με αλλη τσατσα.οταν δουλευε με την τσατσα τν ευγενικη που προσφερει απο καραμελες,καφεδες,αναψυκτικα,τσιγαρα και παγωτα(!!!) ερχοταν στο σαλονακι και καθοταν στον πουτσο ολων εναν εναν με την σειρα.επισης μεσα εκανε τα παντα ολα .ελεγε η τσατσα οτι ''σε μενα δουλευουν ολες σουζα'' οπως και η λαουρα.. αυτα.ισως να αλλαξε τωρα που δουλευει με την σπαστικη την τσατσα δεν ξερω
ρε φιλε ειναι οντως μουναρος αλλα επειδη κανω χρονια βολτα κ καταθεσεις εχω μαθει να τις κοβω απο το σαλονι κ μου φανηκε καπως η γκομενα.οπως κ να εχει ομως επειδη ειναι μουναρος πιστευω πως την αξιζει μια καταθεση ετσι για την εμπειρια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φιλος που ειχε παει πριν κανα μηνα , δεν περασε ασχημα απ οτι ειπε
υπαρχουν 2 κριτικες για αυτην , και μια αλλη που δεν μπορω να την βρω , απο μαγαζι τηνς Αθηνας ( παλαιοτερη)
καποιος ειχε ποσταρει και μια φωτο με μια που της μοιαζει , ουτε αυτη μπορω να την βρω
Η αναζητηση στο παλιο φορουμ που το προλαβα λιγες μερες μονο ηταν πολυ καλη , στο καινουριο.... δεν
Ροξανα ή Ροξανη την λενε ?  :think: νομιζω ροξανα

deker αν πας θα ενημερωσεις φανταζομαι...  ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλος που ειχε παει πριν κανα μηνα , δεν περασε ασχημα απ οτι ειπε
υπαρχουν 2 κριτικες για αυτην , και μια αλλη που δεν μπορω να την βρω , απο μαγαζι τηνς Αθηνας ( παλαιοτερη)
καποιος ειχε ποσταρει και μια φωτο με μια που της μοιαζει , ουτε αυτη μπορω να την βρω
Η αναζητηση στο παλιο φορουμ που το προλαβα λιγες μερες μονο ηταν πολυ καλη , στο καινουριο.... δεν
Ροξανα ή Ροξανη την λενε ?  :think: νομιζω ροξανα

deker αν πας θα ενημερωσεις φανταζομαι...  ;)
εννοειται φιλος....
το σκεφτομαι να παω συντομα παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom