Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
φιλος που ειχε παει πριν κανα μηνα , δεν περασε ασχημα απ οτι ειπε
υπαρχουν 2 κριτικες για αυτην , και μια αλλη που δεν μπορω να την βρω , απο μαγαζι τηνς Αθηνας ( παλαιοτερη)
καποιος ειχε ποσταρει και μια φωτο με μια που της μοιαζει , ουτε αυτη μπορω να την βρω
Η αναζητηση στο παλιο φορουμ που το προλαβα λιγες μερες μονο ηταν πολυ καλη , στο καινουριο.... δεν
Ροξανα ή Ροξανη την λενε ?  :think: νομιζω ροξανα

deker αν πας θα ενημερωσεις φανταζομαι...  ;)

Ειδου η Ρωξανη πριν βαλει τις προσθητικες τις, οι οποιες απο οτι τις ειδα face to face!, πρεπει να εχι γινει καλη δουλεια, αντιθετα με αυτην, που αυτη δεν προσφερει...το κοριτσι ηταν, και ειναι ξεπετα.! Μην περημενετε πολλα μεσα στο δωματιο, για μια φορα αξιζει να την πληρωσετε, γιατι ειναι ωραιο πιπινακι, εγω μια φορα την πληρωσα, οπως και ενας φιλαρακι μου, και θα την πληρωσω ακομα μια φορα στον μελλον, για να επιθεωρησω λεπτομερεστετα την δουλεια, του πλαστικου... :grin:

Συνημμένα

• Ρωξανα 02.jpg
    Ρωξανα 02.jpg
    356,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Ρωξανα 03.jpg
    Ρωξανα 03.jpg
    343,3 KB · Εμφανίσεις: 31

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εμένα σ' αυτές τις φωτο δε μου λέει τίποτα.. Πολλή αδύνατη κι από πρόσωπο ψιλομέτριο..
Εμένα μ' αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες..! Αν κ θα πάω μια βόλτα να τη δω, τώρα μετά την επέμβαση..!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Καλησπερα!!
Ποιος ξερει να μου πει σε τι βαρδια δουλευει αποψε η Αλισια στο αλουμινατο??
Ψηνομαι να την πασπατεψω λιγακι...

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Ειδου η Ρωξανη πριν βαλει τις προσθητικες τις, οι οποιες απο οτι τις ειδα face to face!, πρεπει να εχι γινει καλη δουλεια, αντιθετα με αυτην, που αυτη δεν προσφερει...το κοριτσι ηταν, και ειναι ξεπετα.! Μην περημενετε πολλα μεσα στο δωματιο, για μια φορα αξιζει να την πληρωσετε, γιατι ειναι ωραιο πιπινακι, εγω μια φορα την πληρωσα, οπως και ενας φιλαρακι μου, και θα την πληρωσω ακομα μια φορα στον μελλον, για να επιθεωρησω λεπτομερεστετα την δουλεια, του πλαστικου... :grin:

Που την βρισκουμε την εν λόγω κορασιδα?
Λοκώ δίνει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ενα μεγαλο μπραβο στον karaman  για το   Θέμα: Τα κορίτσια της Μπουρδελό-κατάστασης...

30a9to0.jpg
θενκιου φιλε... :grin:

Τωρα οπιος εχει απορια για καποια κοπελα, και αν υπαρχει η φωτο μπορει να δει εδω...

Και αν καποιος εχει φωτογραφιες απο τα κοριτσια, και θελει μπορει να τις ανεβασει, το δικο μου αρχειο στερεψε.! :grin:

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Kαλά μιλάμε, την πιο χαμηλή βαθμολογία είχε η Λούνα... κι ότι ετοιμαζόμουν για αύριο βράδυ...
Τέλος πάντων, κάτι καλό βραδυνό υπάρχει, να μην ψάχνω;

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα σ' αυτές τις φωτο δε μου λέει τίποτα.. Πολλή αδύνατη κι από πρόσωπο ψιλομέτριο..
Εμένα μ' αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες..! Αν κ θα πάω μια βόλτα να τη δω, τώρα μετά την επέμβαση..!
πολυ καλυτερη ειναι live.ειδικα στην πρωτη φωτο διαφερει πολυ απο την πραγματικοτητα.εχει πολυ δυνατο προσωπο.και γενικα τρελη κωλαρα και βυζαρα.δηλαδη μια χαρα καμπυλες.επισης σε κιλα δεν ειναι τοσο κοκκαλο. αλλα το βασικοτερο ειναι οτι μεσα στο δωματιο ειναι γαμησετα,ξεπετα τρελη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
διχασμενη η κοινη γνωμη περι ρωξανας...
παντως αυτο περι ξεπετας καπου το ξαναδιαβασα...

Παιδες , υπαρχει λιστα με το πουτανικο δυναμικο της πολης καπου ?
αν οχι λεει να φτιαξουμε μια , ή μαλακια ειπα ?

Το λεω γιατι τα κοριτσια (ονοματα) τα βλεπω μεσω κριτικων , μιας και τα στουδιο δεν εχουν σελιδες

τι λετε ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διχασμενη η κοινη γνωμη περι ρωξανας...
παντως αυτο περι ξεπετας καπου το ξαναδιαβασα...

Παιδες , υπαρχει λιστα με το πουτανικο δυναμικο της πολης καπου ?
αν οχι λεει να φτιαξουμε μια , ή μαλακια ειπα ?

Το λεω γιατι τα κοριτσια (ονοματα) τα βλεπω μεσω κριτικων , μιας και τα στουδιο δεν εχουν σελιδες

τι λετε ?  :think:
καραμαν κανε ρε συ μια λιστα να κανουμε βραβεια summer edition...για τον τζο145...τζο ειχαμε και τετοια θρεντ αλλα θελουν ανανεωση/ενημερωση για τα νεα τεμαχια...δεν ειναι δυσκολο...γινεται...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καραμαν κανε ρε συ μια λιστα να κανουμε βραβεια summer edition...για τον τζο145...τζο ειχαμε και τετοια θρεντ αλλα θελουν ανανεωση/ενημερωση για τα νεα τεμαχια...δεν ειναι δυσκολο...γινεται...

οκ θα ετοιμασω μια λιστα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Και εγινε...
Ψηφιστε την καλυτερη.!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: Δεν παιζετε αυτος ο karaman  , ποτε προλαβες ρε ?   :cheesy:
απ οτι μετρησα γυρω στα 2,5 χιλιαρικα θελω για να εχω πληρη αποψη  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με βαση την λιστα του karaman αφτιαξα αυτο , οταν συμπληρωθει θα ειναι ποιο ευκολη η ταξινομηση , ανα οικο  , ειδους οικου κτλ
οποιος ξερει δινει πληροφοριες να το φτιαξω σιγα σιγα

προ μηνως ειχα επισκευθει Προμηθέως 11 και ειχα συνευρεθει με μια ξανθια , ψηλουλα - αδυνατη σαν Εφη μου την συστησε η τσατσα ηταν πρωινη βαρδια τοτε
δεν την βλεπω πουθενα οπως , μηπως μου ειπαν αλλο ονομα ?  :think:

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητήρια στον Κάραμαν! Νιώθω σαν κηφήνας - lurker - whatever...

Θα έλεγα ότι οι υποδομές των φόρουμ δεν βολεύουν για αυτό που πραγματικά χρειάζεται, αλλά από το τίποτα, είναι πολύ καλύτερα.

Ρε συ Jo καλά έκανες και το έκανες, αλλά τα ρημάδια τα ρδέλα-στούντιο λες και έχουν περιστρεφόμενες πόρτες! Μία τέτοια λίστα θα ήταν αποδοτική εάν ενημερωνόταν με κάποια τρόπο τις τσάρκες και τις αναφορές που γίνονται.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
πολυ καλυτερη ειναι live.ειδικα στην πρωτη φωτο διαφερει πολυ απο την πραγματικοτητα.εχει πολυ δυνατο προσωπο.και γενικα τρελη κωλαρα και βυζαρα.δηλαδη μια χαρα καμπυλες.επισης σε κιλα δεν ειναι τοσο κοκκαλο. αλλα το βασικοτερο ειναι οτι μεσα στο δωματιο ειναι γαμησετα,ξεπετα τρελη

Έκανα κι εγώ μια βόλτα χθες, λεπτομέρειες για την οποία θα γράψω αργότερα κ την είδα από κοντά..
Κι όντως δεν έχει καμιά σχέση μ' αυτές τις φωτο.. Πολύ δυνατό κομματάκι ίσως το καλύτερο στην πόλη κ γλυκό προσωπάκι..! Παίζει να κανε κ κάποια επέμβαση στο πρόσωπο..
Όσο για τη ξεπέτα μπορεί κ να το διαπιστώσω σήμερα..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Με βαση την λιστα του karaman αφτιαξα αυτο , οταν συμπληρωθει θα ειναι ποιο ευκολη η ταξινομηση , ανα οικο  , ειδους οικου κτλ
οποιος ξερει δινει πληροφοριες να το φτιαξω σιγα σιγα

προ μηνως ειχα επισκευθει Προμηθέως 11 και ειχα συνευρεθει με μια ξανθια , ψηλουλα - αδυνατη σαν Εφη μου την συστησε η τσατσα ηταν πρωινη βαρδια τοτε
δεν την βλεπω πουθενα οπως , μηπως μου ειπαν αλλο ονομα ?  :think:

Το θεμα ειναι οτι τα κοριτσια αλαζουν συνεχως σπιτακια και ειναι λιγο μπερδεμα, λιγες μενουν μονιμα καπου στανταρ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ας ελπιζουμε να αντεξει η λιστα μεχρι το τελος της ψηφοφοριας τοτε  :boobies:
καθε πληροφορια δεκτη

Σαπφώς 5
Σαπφώς 7
Προμηθέως 11 (& Σαπφώς)

αυτα ειναι στουδιο ?

βρηκα αυτη την διαφημηση και μου φανηκε παραξενο ...

μ αρεσει που στο ενα εχω παει κιολας. πριν ενα μηνα παντως μπουρδελο ηταν
δεν ειχε και σεντονι στο κρεβατι.. στροματσαδα γαμησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom