Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεία σας...βόλτα πριν λίγο. Ελαφρώς επιλεκτική.

Εκκλησία: Καινούργια παρουσία εν ονόματι Γαβριέλλα, πρόκειται για πολύ κοντή κοπελίτσα, teen, σκουρόχρωμη άβυζη με ενδιαφέρον κωλαράκι και πικάντικο πρόσωπο.
Έρως 14: Η γνωστή μελαχροινή νταρντάνα Σαμπρίνα, φάνηκε ελαφρώς πιο αδύνατη νομίζω.

Βαρδάρης.

Σαπφούς 20: Ισπανίδα σύμφωνα με την συμπαθέστατη τσατσά μελαχροινή αδύνατη πολύ με σγουρό όμορφο μαλάκι και χαμογελαστή κοπέλα, καλό κώλο κ κολασμένα λακάκια της Αφροδίτης.

Σαπφούς 7: Η Έφη της Κωλέττη στα 30Ε.

Σαπφούς 5: Η ξανθιά Αλεξία.

Προμηθέως τέρμα κάτω: Η Τζέσσικα, ξανθιά μεγάλη σε ηλικία γύρω στα 35 ίσως.

Μπλέ: Η σταθερή αξία Μαίρη.

Κυριακή μεσημέρι είναι πραγματικά απόλαυση να μπουρδελιάζεις.. είναι τόσο όμορφα κ ήσυχα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα μου τα ειπαν χθες οτι θα εχουν καινουρια κοπελα στη εκκλησια...

φιλε μπορεις να περιγραψεις λιγο την εφη ? ( ξανθια οχι μακρυ μαλλι οχι κοντη αδυνατη , με βυζι νατουραλ μεσαιο ?)

Επισκέπτης
Καλα μου τα ειπαν χθες οτι θα εχουν καινουρια κοπελα στη εκκλησια...

φιλε μπορεις να περιγραψεις λιγο την εφη ? ( ξανθια οχι μακρυ μαλλι οχι κοντη αδυνατη , με βυζι νατουραλ μεσαιο ?)

Βεβαίως, έχει γλυκιά φιλική φατσούλα, βαμμένο ξανθό μπουκλέ μαλλί που το χτενίζει πίσω κάπως ή το κρατάει με κοκαλάκι.
Είναι μέτρια σε ύψος, αδύνατη, το σώμα της από την μέση κ κάτω φαρδαίνει λίγο στην λεκάνη κ στα μπούτια χωρίς να φαίνεται άσχημο όμως, έχει καλό κωλαράκι το βυζί της είναι μίκρο λίγο κρεμαστό και φυσικό εννοείται. Είναι πολύ καλή και περιποιητική κοπέλα στο δωμάτιο, αυτό είναι το δυνατό της ατού. Θα σου πρότεινα να την τιμήσεις αν δεν έχεις ξαναπάει μαζί της.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ευχαριστω (ετων ?)

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παρασκευή βράδυ, κατά τις 11 , έκανα μια μικρή τσάρκα!
Πήγα στο μπουρδέλο απέναντυ απο το τζάμπο , βλέπω φώς και πάω να μπω και με σταματάει ο μπράβος και μου λέει κλειστό κατι έπαθε η κοπέλα ! Πάω να φύγω και βλέπω ασθενοφόρο !! Τι γίνεται ρε ? Έμαθα για λιποθυμία της κοπέλας και για χαμηλή πίεση . Έμαθε κανένας τίποτα και για ποια κοπέλα ?
Τέλος πάντων , πήγα στο γκορντεν σταρ , δεν μου άρεσε η κοπέλα μια μελαχροινή . Και μετά πήγα στο κεφαλληνίας , βλέπω ένα δυνατό μωρό, ξανθό με καλό κορμί ,  και έγινε κατάθεση ! Μπαίνω μέσα και ξεκινάω ...... Έρχεται το μωρό μεσα και δεν μιλούσε καθόλου . Πρώτη μαλ..κια . ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ !!! Είναι δυνατόν ? Μου γυρνάνε και εμένα τα μυαλά μου και την κάνω ενα γαμησι στα 4 . Και μετά από πάνω .  Την είχα τρελάνει ! και ξαφνικά εκει που ήμουν έτοιμος να σκοράρω , την βλέπω να σηκωνεται να φύγει !! Την κάνω νοήμα να τελειώσω και μετά φύγε !!!  σαν να μου έκανε χάρη , η κυρία με τελειώσε με μαλακία !! Και μετά έκανε παράπονα στην τσατσά ( μου τα είπε ένας φίλος που ήταν μαζί μου). Ηταν και ένας συνάδελφος μπουρδελιάρης και του είπα  να μην μπεί μέσα . ΠΕΤΑΜΕΝΑ 30 € !!

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να σας ρωτήσω ....... Μάθατε τίποτα για την Αφρούλα της κωλέτη ? Αν έπιασε δουλιά σε άλλο  στούντιο ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πήγα στο μπουρδέλο απέναντυ απο το τζάμπο , βλέπω φώς και πάω να μπω και με σταματάει ο μπράβος και μου λέει κλειστό κατι έπαθε η κοπέλα ! Πάω να φύγω και βλέπω ασθενοφόρο !! Τι γίνεται ρε ? Έμαθα για λιποθυμία της κοπέλας και για χαμηλή πίεση . Έμαθε κανένας τίποτα και για ποια κοπέλα ?
Τέλος πάντων , πήγα στο γκορντεν σταρ , δεν μου άρεσε η κοπέλα μια μελαχροινή . Και μετά πήγα στο κεφαλληνίας , βλέπω ένα δυνατό μωρό, ξανθό με καλό κορμί ,  και έγινε κατάθεση ! Μπαίνω μέσα και ξεκινάω ...... Έρχεται το μωρό μεσα και δεν μιλούσε καθόλου . Πρώτη μαλ..κια . ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ !!! Είναι δυνατόν ? Μου γυρνάνε και εμένα τα μυαλά μου και την κάνω ενα γαμησι στα 4 . Και μετά από πάνω .  Την είχα τρελάνει ! και ξαφνικά εκει που ήμουν έτοιμος να σκοράρω , την βλέπω να σηκωνεται να φύγει !! Την κάνω νοήμα να τελειώσω και μετά φύγε !!!  σαν να μου έκανε χάρη , η κυρία με τελειώσε με μαλακία !! Και μετά έκανε παράπονα στην τσατσά ( μου τα είπε ένας φίλος που ήταν μαζί μου). Ηταν και ένας συνάδελφος μπουρδελιάρης και του είπα  να μην μπεί μέσα . ΠΕΤΑΜΕΝΑ 30 € !!
Καλα ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα;ποια ηταν η κοπελα; :think: :priest: :priest:

υγ και την εχουν και σε στουντιο και κοριτσια σαν την εφη ειναι σαπφους :headbang: :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ξέχασα να σας ρωτήσω ....... Μάθατε τίποτα για την Αφρούλα της κωλέτη ? Αν έπιασε δουλιά σε άλλο  στούντιο ?

Η Εφη με ειπε τις προαλλες οτι θα επιστρεψει με το ανοιγμα της Ξεκωλεττη.
Btw εμαθε κανεις νεα για το Πολωνικο Χριστινογκαυλο?Ανοιξε τελικα το ρδελο που ελεγε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Btw εμαθε κανεις νεα για το Πολωνικο Χριστινογκαυλο?Ανοιξε τελικα το ρδελο που ελεγε?
απο κιλκις κανεις; :think: :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Κεφαληνιας ξανθια μαλλον για αυτην την καινουρια την Εμμανουελα θα λεει ο συναθλητης...
Ευτηχως ακομα στην μπουρδελοκαριερα μου δεν μου εχει τυχει τετοιο φενομενο, να μην μου παρει πιπα και να σηκωθει να φυγει???...δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Αν το ανοιγε θα το διαφημηζε στο αθενς, ετσι ειχε πει, αλλα μπορει και να το ανοιξε, ο λογος που ηρθε και γαμηθηκε μια βδομαδα στο φριξου αυτος ηταν να διαφημησει το μαγαζι της... ;)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η κωλεττη κλειστή το απόγεμα. Κατάθεση στην νατάσσα στο έρως. Απλά ερωτεύθηκα :2funny: :2funny: με βλέπω να σκάω το μεγαλύτερο πρόγραμμα 200 φευγα λείαν συντόμως. Απο τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει τελευταία.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Τέλος πάντων , πήγα στο γκορντεν σταρ , δεν μου άρεσε η κοπέλα μια μελαχροινή . Και μετά πήγα στο κεφαλληνίας , βλέπω ένα δυνατό μωρό, ξανθό με καλό κορμί ,  και έγινε κατάθεση ! Μπαίνω μέσα και ξεκινάω ...... Έρχεται το μωρό μεσα και δεν μιλούσε καθόλου . Πρώτη μαλ..κια . ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ !!! Είναι δυνατόν ? Μου γυρνάνε και εμένα τα μυαλά μου και την κάνω ενα γαμησι στα 4 . Και μετά από πάνω .  Την είχα τρελάνει ! και ξαφνικά εκει που ήμουν έτοιμος να σκοράρω , την βλέπω να σηκωνεται να φύγει !! Την κάνω νοήμα να τελειώσω και μετά φύγε !!!  σαν να μου έκανε χάρη , η κυρία με τελειώσε με μαλακία !! Και μετά έκανε παράπονα στην τσατσά ( μου τα είπε ένας φίλος που ήταν μαζί μου). Ηταν και ένας συνάδελφος μπουρδελιάρης και του είπα  να μην μπεί μέσα . ΠΕΤΑΜΕΝΑ 30 € !!

και μένα την πρώτη φορά τριβόταν πάνω μου μπας και τελειώσω χωρίς να γαμήσω. Τελικά την γάμησα χωρίς πίπα. Τα προκαταρκτικά της ήταν πολύ καλά.

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα

Εχει κανείς να πει κάτι για την Μιρέλα(αν δεν κάνω λάθος..!!) στην Σαπφούς... ψιλή αδύνατη με μικρό στήθος και μεγάλο στόμα..χαχαχα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Μάγκες καλημέρα

Εχει κανείς να πει κάτι για την Μιρέλα(αν δεν κάνω λάθος..!!) στην Σαπφούς... ψιλή αδύνατη με μικρό στήθος και μεγάλο στόμα..χαχαχα
την εχω πάρει 3-4φορές καθε φορά και καλύτερη.

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ νικολ-ΑΛΙΣΙΑ-ρΟΞΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΟΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΕΚΕΙ....

k8ou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνηστες!
θελω την βοηθεια σας!
τελος μαιου ειχα πετυχει στην νικ. ουρανου 26 ενα πολυ ωραιο μωρο κατα πασα πιθανοτιτα βουλγαρα και εκανε τρωμερη περιπιηση!!
αν μπορει καποιος φιλος να μου πει που μπορω να την βρω η' αν εχει φυγει θα του ημουν υποχρεος!
ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom