Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ νικολ-ΑΛΙΣΙΑ-ρΟΞΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΟΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΕΚΕΙ....
σε μια απο τις 3 η κ στις 3?
εγω θα τον εδινα στην ρωξανη γιατι ειναι καυλακι,ασχετα με τις κριτικες,θα ηθελα να δοκιμασω....
αν δεν τον εδινα σ αυτην θα τον εδινα στην τζεσυ απο φριξου 9

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
deker ακομα δε πηγες ? ουτε εγω , θα πηγαινα χθες αλλα δεν εκατσε
παντως αλλαξε εθνικοτητα , οταν ρωτησα την τσατσα ποια δουλευει , μου λεει η Ισπανιδα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
σε μια απο τις 3 η κ στις 3?
εγω θα τον εδινα στην ρωξανη γιατι ειναι καυλακι,ασχετα με τις κριτικες,θα ηθελα να δοκιμασω....
αν δεν τον εδινα σ αυτην θα τον εδινα στην τζεσυ απο φριξου 9
ελα ρε φιλε τι εγινε?
ολα καλα?

Επισκέπτης
καλησπερα συναγωνηστες!
θελω την βοηθεια σας!
τελος μαιου ειχα πετυχει στην νικ. ουρανου 26 ενα πολυ ωραιο μωρο κατα πασα πιθανοτιτα βουλγαρα και εκανε τρωμερη περιπιηση!!
αν μπορει καποιος φιλος να μου πει που μπορω να την βρω η' αν εχει φυγει θα του ημουν υποχρεος!
ευχαριστω!

Χέσε ψηλά κ αγνάντευε!  :2funny: :2funny: :2funny:

Έγω θα πονταρα στην Αγγελική πάντως.

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μια Τζεσικα ατο παλιο το gatto Nero τι λεει ??? Μουφα ???
Παντως η Αλισια απο αλουμινατο ειναι σταθερη αξια,χθες ειχε και ενα γκαυλακι στην εκκλησια ,μελαχρινο μελαχρινο,λεει τιποτα η ανθρακας ??
Τα νεα τα μαθατε???
Με μια επισκεψη των 40 ευρω, δωρο ενα μπετονακι νοθευμενης βενζινη !!!  :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ νικολ-ΑΛΙΣΙΑ-ρΟΞΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΟΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΕΚΕΙ....

Αν δεν εφυγες ακομα, πανε Αλισια, οι αλλες ψιλα γραμματα...

lousious

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
πραγματι για βραδυ μονο η αλισια αξιζει

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο περλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ;
περλ  φιλε γαμαικανε... τελικα εκοψε λιγακι κοσμο απο angels η' τουλαχιστον προσπαθει..  αυτος ο αντρεας εχει σκοπο να τα γαμησει ολα.. και να φανταστεις ξεκινησε απο σερβιτορος β' πριν πολλα χρονια.μανακης συνεχιζει ακαθεκτος παντως και βιολιδης φυσικα.ρε παιζει να γνωριζομαστε μεταξυ μας ολοι τελικα... 

doctor87

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μια ερωτηση..μια εμμανουελλα που δουλευε στο κεφαλληνιας με ανδεου γεωργιου...ξανθια κανονικο σωμα..με φατσα που δεν ελεγε πολλα.. και βυζι γυρω στο 2 ξερουμε που βρισκεται..αν ξερει καποιος ας ενημερωσει..δεν ειναι η γνωστη εμμανουελλα απ τα παλια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
παιδια μια ερωτηση..μια εμμανουελλα που δουλευε στο κεφαλληνιας με ανδεου γεωργιου...ξανθια κανονικο σωμα..με φατσα που δεν ελεγε πολλα.. και βυζι γυρω στο 2 ξερουμε που βρισκεται..αν ξερει καποιος ας ενημερωσει..δεν ειναι η γνωστη εμμανουελλα απ τα παλια

Αυτο το καιρο δουλευει μια ξανθια Εμμανουελα, αλλα δεν ειναι η Πατρινια η Εμμανουελλα, αυτη ειναι αλλη και εχει και αρνητικα σχολια ης βαρους της.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
περλ  φιλε γαμαικανε... τελικα εκοψε λιγακι κοσμο απο angels η' τουλαχιστον προσπαθει..  αυτος ο αντρεας εχει σκοπο να τα γαμησει ολα.. και να φανταστεις ξεκινησε απο σερβιτορος β' πριν πολλα χρονια.μανακης συνεχιζει ακαθεκτος παντως και βιολιδης φυσικα.ρε παιζει να γνωριζομαστε μεταξυ μας ολοι τελικα...   
ετσι ακριβως φιλε
με τον κυρ αντρεα εχουμε αλλου ειδους σχεση :sunglasses: :sunglasses:
εχω δουλεψει για καμια 3ετια στο κοραλ και γκολντφις
παντως απο το περλ δεν ενθουσιαστηκα.... :-
μαλλον θα σε ξερω....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Αν έχεις δουλέψει εκεί φίλε θα σε ξέρω και εγώ... φατσικά τουλάχιστον...
ε...μικρη πολη η σαλονικα....
παντως ρε παιδια αξιζει να βγουμε μια φορα ολοι μαζι
κριμα ειναι τοσο καιρο....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μερικοί από εδώ μέσα κανονίζουμε και βγαίνουμε. Αλλά αν γίνει ένα συντονισμένο ντου πρέπει να κλείσουμε μια ταβέρνα μόνο για πάρτη μας!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μερικοί από εδώ μέσα κανονίζουμε και βγαίνουμε. Αλλά αν γίνει ένα συντονισμένο ντου πρέπει να κλείσουμε μια ταβέρνα μόνο για πάρτη μας!

Μετα το φαγοποτι θα παμε για θαλασσινο η πριν???  ;) :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Πριν ή μετά το κανονίζουμε... αλλά σκέψου και το σκηνικό εκεί!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
καταθεση χθες στην Πετρουλα στην Ερημιτη για 70ε με γυμνο τσιμπουκι και κωλο μετα απο παζαρι.πληρης αποτυχια.....η κοπελα σπαει αρχιδια.την ωρα που κανει πιπα σταματαει για να μιλησει παλι και να σου πει κατι ασχετο.μιλαει ασταματητα,ο κωλος της ειναι τοσο στενος που δεν μπαινεις,το μουνι της ειναι σαν πετρα,βαριεται να γαμηθει και......μιλαει ασταματητα, μου επρηξε τ'αρχιδια.αν και μου ειχε αρεσει την πρωτη φορα,μετα το χθεσινο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ οριστικα

στα υπολοιπα χθες τη νυχτα
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η αδυνατη ασχημοφατσα Ρωξανα
-Φριξου 9(Villa erotica).η ξανθια πλεον Κριστιν.πολυ δυνατη μεσα
-Ακιακμωνος 8.η αποτυχημενη Καρινα
-Κεφαλληνιας8.η πρωην Αννα,νυν Μαρια βυζαρου απο προμηθεως 14 και σχεδον ολα τα υπολοιπα σπιτια
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η καυλιαρα Νατασα με τις μονο θετικες κριτικες
-26ης Οκτωβριου 52.η Τζουλια.μια ψηλη μελαχρινη νταρντανα με βυζαρες και κωλαρα
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η καυλιαρα Αννα με την φοβερη περιποιηση
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).παλι η ξανθια Βικυ
-Προμηθεως 14.παλι η ξανθια αδιαφορη Ανιτα
-Προμηθεως τερμα κατω.η γλυκει Τζοανα με τα ωραια βυζακια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). το αγγουρι η Μαριανα
-Σαπφους 20.το αγγουρι η Κελλυ
-Τανταλου 8.η ξανθια Νατασα με την τσεκουρια στο μετωπο.κατι μ'αρεσει σ'αυτην θελω να δοκιμασω

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Πριν ή μετά το κανονίζουμε... αλλά σκέψου και το σκηνικό εκεί!
:2funny: :2funny:

-Φριξου 9(Villa erotica).η ξανθια πλεον Κριστιν.πολυ δυνατη μεσα
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η καυλιαρα Νατασα με τις μονο θετικες κριτικες

απο τις καλύτερες επιλογές πιστεύω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
αυτη η Τζουλια στο σπιτι της 26ης Οκτωβριου 52 πρεπει κατα 90% να ειναι αυτη που πηρα εγω με 30 γιουρια στο Σαπφους 20....αδιαφορη,τραγικη πιπα,δεκτικη σε πιασιμο,αρμεγμα βυζων (μουνι δεν αφηνει πασπατεμα),αλλα γενικα τιποτα ιδιαιτερο μεσα...το μονο καλο οι βυζοι κ οτι δεν δυσανασχετει με αλλαγη στασεων...για μια δοκιμη ναι,αλλα για  κατι περισσοτερο οχι... ;)

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Πήρα Σαρα... Καλά η κοπέλα από εμφάνιση τα σπάει αρκετά, και από κρεβάτι είναι αρκετά καλή.
Επίσης πήρα και την πρωινή στο ερως 16, της οποίας το όνομα δεν θυμάμαι και ούτε η τσατσά το ήξερε.
Ακριβή στα 100 ευρώ για 69, ακαπωτο και ντουζακι. Μπήκα μόνο και μόνο γιατί μου θύμηζε μια παλιά μου γκόμενα και μου βγήκε σε καλό. Κάνει βαθιά και υγρή πίπα, δεν βιάζεται καθόλου, χαμουρεύεται αρκετά και γενικά το τίμησε το κατοστάρικο μια και έμεινα μέσα κανα μισάωρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom