Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις τι παιζει αυτην την ωρα?
λειπετε ολοι σε διακοπες?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δηλαδη περιμενε ερχετε ΣΚ, ολο και καποιος θα βγει εξω απο αυτους που ειναι εδω...αν ειναι εδω...αλλοι 7 μας παρακολουθουνε ομως αυτη την στιγμη.!!! :huh:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δηλαδη περιμενε ερχετε ΣΚ, ολο και καποιος θα βγει εξω απο αυτους που ειναι εδω...αν ειναι εδω...αλλοι 7 μας παρακολουθουνε ομως αυτη την στιγμη.!!! :huh:
λεω να κανω εγω τοτε καμια βολτα γιατι αν περιμενω ....

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αίμα έξω από οίκο ανοχής στην Θεσσαλονίκη

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε στις 05.00, έξω από οίκο ανοχής επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.
Οι δράστες άνοιξαν πυρ και ''γάζωσαν'' μέσα από αυτοκίνητο και όταν είδαν το θύμα να σωριάζεται αιμόφυρτο στην είσοδο του οίκου ανοχής, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Στην περιοχή έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που μετέφερε τον Αλβανό σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε στις 05.00, έξω από οίκο ανοχής επί της οδού 26ης Οκτωβρίου.
Οι δράστες άνοιξαν πυρ και όταν είδαν το θύμα να σωριάζεται αιμόφυρτο στην είσοδο του οίκου ανοχής, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Στην περιοχή έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που μετέφερε τον Αλβανό σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται...
σχετιζεται με τον οικο η επιθεση ή τυχαια περνουσε αυτος απεξω;νταξει η περιοχη εχει και αλλα στεκια και υποπτες συναλλαγες γενικως....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Οι δράστες άνοιξαν πυρ και ''γάζωσαν'' μέσα από αυτοκίνητο και όταν είδαν το θύμα να σωριάζεται αιμόφυρτο στην είσοδο του οίκου ανοχής, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στο σκοτάδι.

σκεφτειτε να εβγαινε κ κανενας αλλος μαζι του απο το μπουρδελο κ να τον επαιρνε κ αυτον η μπαλα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
5 η ωρα ειναι ακομη ανοιχτο ρε αυτο;δεν νομιζω.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλβανος;μπα...με ναρκωτικα θα εχει σχεση....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αληεθεια ειναι αυτο ? τωρα το ακουω...

Για να πουμε κατι ποιο ευχαριστο , σας εχω μια ειδηση και γω :

'' Σπερμα μεσα σε οικο ανοχης στην Θεσσαλονίκη''
χθες το μεσημερι αφου με στειλαν για δουλεια στην περιοχη , εκανα ενα διαλειμα 
οχι τοσο για μενα οσο για το παπακι που ειχε ζεσταθει , για να μη το καψω... κατανοητο  ε ?

Στην εκκλησια πηγα να δω την ροξανα για να μου φυγει η απορια , και πετυχα την Εβελινα.
Πολυ καλο , θα γραψω και κριτικη
Για οσους βιαζονται , ας δουν την τελευταια κριτικη μου , με την εβελινα ηταν ακριβος το αντιθετο  :grin:

Δουλευει πρωι μεχρι την κυριακη και απο βδομαδα βραδυ μου ειπε 

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω.. Η είδηση είναι εξακριβωμένη..; Ποιά είναι η πηγή..;
Γιατί στις ειδήσεις δεν είπε τίποτα..
Τώρα για την Εβελίνα που λες.. Δούλευε πρωί..; Γιατί την προηγούμενη βδομάδα που πήγα Ρωξάννη μου 'παν ότι αυτή τη βδομάδα θα ταν πρωινή η Ρωξάννη..
Κ χθες το μεσημέρι που πέρασα παρεπιπτόντως από κει χτύπησα το κουδούνι κ δε μ' άνοιξαν, δεν ξέρω γιατί..
Μετά πήγα στη Τζέσικα στο Φρίξου 9.. Πέρασα καλά θα γράψω κ κριτική από βδομάδα, γιατί τώρα φεύγω για Χαλκιδική..! Καλό ΣΚ σ' όλους..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για πηγη ψαχτε στο google

Για τις βαρδιες , και γω ετσι ειχα καταλαβει Ρωξανα περιμενα Εβελινα πετυχα , αλλα δε βγηκα χαμενος
το κουδουνι δε πρεπει να δουλευει , αφου εχει χαρτι και λεει χτυπηστε την πορτα
μπορει να μην ακουσαν γενικως παντως γιατι  κανουν εργασιες  στον επενω οροφο , ποσο περιμενα την κοπελα ακουγοταν λες και γκρεμιζαν
ευτηχος πριν ερθει μαλλον επεσε συρμα και σταματησαν

τι εχει πανω αραγε ?  :think:
Δεν το ακουσα στα προγραμματα , αλλα λετε να εχει και < μπαλκωνατο > ?  :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Επιβεβαιωμένη η είδηση. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει... Ο τύπος νεκρός.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω.. Η είδηση είναι εξακριβωμένη..; Ποιά είναι η πηγή..;
Γιατί στις ειδήσεις δεν είπε τίποτα..
Τώρα για την Εβελίνα που λες.. Δούλευε πρωί..; Γιατί την προηγούμενη βδομάδα που πήγα Ρωξάννη μου 'παν ότι αυτή τη βδομάδα θα ταν πρωινή η Ρωξάννη..
Κ χθες το μεσημέρι που πέρασα παρεπιπτόντως από κει χτύπησα το κουδούνι κ δε μ' άνοιξαν, δεν ξέρω γιατί..
Μετά πήγα στη Τζέσικα στο Φρίξου 9.. Πέρασα καλά θα γράψω κ κριτική από βδομάδα, γιατί τώρα φεύγω για Χαλκιδική..! Καλό ΣΚ σ' όλους..!
καλο σκ κ σε σενα φιλε αλλα γραφει κιολας στην πορτα να χτυπας την πορτα κ οχι το κουδουνι
μηπως ειναι χαλασμενο κ δεν σε ακουσαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom