al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ναι κι εγω απο εκει τη θυμομουν....αυτη η Τζουλια στο σπιτι της 26ης Οκτωβριου 52 πρεπει κατα 90% να ειναι αυτη που πηρα εγω με 30 γιουρια στο Σαπφους 20
ναι κι εγω απο εκει τη θυμομουν....αυτη η Τζουλια στο σπιτι της 26ης Οκτωβριου 52 πρεπει κατα 90% να ειναι αυτη που πηρα εγω με 30 γιουρια στο Σαπφους 20
αντε ρε παιχτη? οχι μαλλον,ΣΙΓΟΥΡΑ γνωριζομαστε και απο γκολντφις εποχη(οταν ηταν στις δοξες του,νο1 μπαρ στη σαλονικα για μια 3ετια τουλαχιστον) και απο κοραλ φυσικα.ολοι γνωστοι μου! αλλοι ετυχε να ειναι παλιοι συμμαθητες.αλλοι γειτονες μου αλλοι γιναμε φιλαρακια μεσω τριτων κτλ κτλ p.r,μπαρμανια,μαρκες,σερβις ολουσ παντως.βαζω και στοιχημα οτι γνωριζομαστε και προσωπικα.και εγω με τον μαραντονα οποτε συναντιομαστε τα λεμε.οχι κολλητοι-γνωστοι απλα ,αλλα οταν βλεπομαστε λεμε καμμια πλακιτσα να γελασουμε.μου χε συστησει και ρεμο παλιοτερα στο πεταχτο οταν χαιρετηθηκαμε.τον εφερνε συχνα κοραλ παλιοτερα και στο ribas οταν του ειχανε βαλει λουκετο στο κοραλ κανα 5μηνο.ετσι ακριβως φιλε
με τον κυρ αντρεα εχουμε αλλου ειδους σχεση
εχω δουλεψει για καμια 3ετια στο κοραλ και γκολντφις
παντως απο το περλ δεν ενθουσιαστηκα.... :-
μαλλον θα σε ξερω....
μαλλον γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μαςαντε ρε παιχτη? οχι μαλλον,ΣΙΓΟΥΡΑ γνωριζομαστε και απο γκολντφις εποχη(οταν ηταν στις δοξες του,νο1 μπαρ στη σαλονικα για μια 3ετια τουλαχιστον) και απο κοραλ φυσικα.ολοι γνωστοι μου! αλλοι ετυχε να ειναι παλιοι συμμαθητες.αλλοι γειτονες μου αλλοι γιναμε φιλαρακια μεσω τριτων κτλ κτλ p.r,μπαρμανια,μαρκες,σερβις ολουσ παντως.βαζω και στοιχημα οτι γνωριζομαστε και προσωπικα.και εγω με τον μαραντονα οποτε συναντιομαστε τα λεμε.οχι κολλητοι-γνωστοι απλα ,αλλα οταν βλεπομαστε λεμε καμμια πλακιτσα να γελασουμε.μου χε συστησει και ρεμο παλιοτερα στο πεταχτο οταν χαιρετηθηκαμε.τον εφερνε συχνα κοραλ παλιοτερα και στο ribas οταν του ειχανε βαλει λουκετο στο κοραλ κανα 5μηνο.
βολτα και καταθεση πριν λιγο στην Μαιρουλα στο Προμηθεως 19 για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ηταν ενα απωθημενο να τη γλειψω αλλα δε το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα,δε μ'αρεσε το μουνι της.επισης η αποδοση της πιπας της ηταν πεσμενη σε σχεση με παλιοτερα.κατα τ'αλλα εκατσε 20 λεπτα στο δωματιο,υπομονετικη και ευχαριστη.τα'χουμε πει 100 φορες η Μαιρουλα ειναι σταθερη αξια απλα εμενα μ'ευχαριστει πλεον περισσοτερο να πηγαινω με καινουριες που δεν ξερω
στα υπολοιπα πρωινη-μεσημεριανη βαρδια....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η μελαχρινη αδυνατη ασχημοφατσα Κοσμινα.η Βανεσα δυστυχως ηταν μεχρι τις 16.00 και δε την προλαβα.βραδυνη θα ειναι η Αννα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια ξανθια με ωραια ματια.την ξερω αλλα δε θυμαμαι απο που
-Σαπφους 20.η ομορφη Νικη με την κωλαρα και τις ωραιες βυζαρες.Γερμανιδα ειπε αλλα εμενα μου θυμισε τη Νικη τη Σουηδεζα που δουλευε στα στουντιο.ειναι η ιδια τελικα??πλεον ειναι μελαχρινη
για την νικολ αναφερεσαι?την γρια με τις βυζαρεςς?ανεβασε καμμια κριτικη....παιδια πηγα ανδρ. γεωργιου στην milf στην βραδινη βαρδια.επιοικως απαραδεκτη.και σε σιμπεριφορα και σε συμετοχη.μην πιανεις εδω,μη εκει.ξενερωσα απιστευτα.μηνη πατε να δοκιμασετε αν αυτα που λεω αληθευουν.θα χασετε τα λρφτα σας.και για να ειμαι δικαιος,η πρωινη βαρδια ειναι πολυ πολυ καλη.
μην μου πειτε η χριστινα
μα δεν θελω την χριστιναΤόση τύχη πια να έχεις;;; Μετά το 1 γκολ με 2 ευκαιρίες να βρεις και την Χριστίνα δεν πάει πολύ;;;
φιλε νομιζω οτι καποιος ειπε οτι δεν εδειξε σημαδια βελτιωσης μεσα στο δωματιοΤην κελλυ την κοντοτουμπανοπουτανιαρα την εχει παρει κανεις τελευταία? Βελτιώθηκε καθολου στο δωματιο? Αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας λεει μια παριμοια.Απο εμφανιση παντως την ειδα κ σκιζει με καβλωσε
φιλε νομιζω οτι καποιος ειπε οτι δεν εδειξε σημαδια βελτιωσης μεσα στο δωματιο
εμενα παντα βεβαια μου εκανε ολα τα χατιρια αλλα γουστα ειναι αυτα
εγω μεσα ειμαιδικε μου, να συνταξω μπαμπ-μπαμ μια αποχη να μπουμε στο πνευμα των ημερων;;
εγω μεσα ειμαι
ετσι κ αλλιως αν δεις στο θεμα της αποχης υπαρχει ψηφοφορια
Πέρασα στα τρίδυμα, δοκίμασα να μπώ με 20 Ε...αποτυχία.
Τζοάννα (με φούλ όλα τα δωμάτια στις 5 το πρωί) respect.
Τζούλια.
Ναταλί.