Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ακριβως φιλε
με τον κυρ αντρεα εχουμε αλλου ειδους σχεση :sunglasses: :sunglasses:
εχω δουλεψει για καμια 3ετια στο κοραλ και γκολντφις
παντως απο το περλ δεν ενθουσιαστηκα.... :-
μαλλον θα σε ξερω....
αντε ρε παιχτη? οχι μαλλον,ΣΙΓΟΥΡΑ γνωριζομαστε και απο γκολντφις εποχη(οταν ηταν στις δοξες του,νο1 μπαρ στη σαλονικα για μια 3ετια τουλαχιστον) και απο κοραλ φυσικα.ολοι γνωστοι μου! αλλοι ετυχε να ειναι παλιοι συμμαθητες.αλλοι γειτονες μου αλλοι γιναμε φιλαρακια μεσω τριτων κτλ κτλ p.r,μπαρμανια,μαρκες,σερβις ολουσ παντως.βαζω και στοιχημα οτι γνωριζομαστε και προσωπικα.και εγω με τον μαραντονα οποτε συναντιομαστε τα λεμε.οχι κολλητοι-γνωστοι απλα        ,αλλα οταν βλεπομαστε λεμε καμμια πλακιτσα να γελασουμε.μου χε συστησει και ρεμο παλιοτερα στο πεταχτο οταν χαιρετηθηκαμε.τον εφερνε συχνα κοραλ παλιοτερα και στο ribas οταν του ειχανε βαλει λουκετο στο κοραλ κανα 5μηνο.  :offtopic: :offtopic: :d-spam: :d-spam:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
βολτα και καταθεση πριν λιγο στην Μαιρουλα στο Προμηθεως 19 για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ηταν ενα απωθημενο να τη γλειψω αλλα δε το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα,δε μ'αρεσε το μουνι της.επισης η αποδοση της πιπας της ηταν πεσμενη σε σχεση με παλιοτερα.κατα τ'αλλα εκατσε 20 λεπτα στο δωματιο,υπομονετικη και ευχαριστη.τα'χουμε πει 100 φορες η Μαιρουλα ειναι σταθερη αξια απλα εμενα μ'ευχαριστει πλεον περισσοτερο να πηγαινω με καινουριες που δεν ξερω

στα υπολοιπα πρωινη-μεσημεριανη βαρδια....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η μελαχρινη αδυνατη ασχημοφατσα Κοσμινα.η Βανεσα δυστυχως ηταν μεχρι τις 16.00 και δε την προλαβα.βραδυνη θα ειναι η Αννα
-Προμηθεως 14.μια κοντη χοντρη ασχημη χωρις λαιμο,το κεφαλι της ηταν κατευθειαν στους ωμους
-Προμηθεως τερμα κατω.επισης χοντρη κοντη ασχημη που εβλεπα πρωτη φορα
-Σαπφους 5.η ξανθια Αλεξια με το ωραιο κωλαρακι
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια ξανθια με ωραια ματια.την ξερω αλλα δε θυμαμαι απο που
-Σαπφους 20.η ομορφη Νικη με την κωλαρα και τις ωραιες βυζαρες.Γερμανιδα ειπε αλλα εμενα μου θυμισε τη Νικη τη Σουηδεζα που δουλευε στα στουντιο.ειναι η ιδια τελικα??πλεον ειναι μελαχρινη
-Τανταλου 8.το Μαρινακι με το κλαμενο μουνακι.επισης σταθερη αξια στην πρωινη βαρδια και παλια αγαπημενη
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μεσημεριανη μια ξανθια που εβλεπα πρωτη φορα.πρωινα κανει η Λαουρα και βραδυ θα ειναι η Αλισια
-Τανταλου 9(Ερος House).η πολυ αδυνατη Μαρια με το ομορφο προσωπακι.αλλα πλεον ΔΕΝ κανει το προγραμμα γυμνο+πρωκτικο στα 60ε οπως εκανε πριν λιγο καιρο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
αυτην την γκομενα στο Προμηθεως 14 δεν βλεπεται,την εχω πετυχει κ γω αρκετες φορες,ειναι χαλια,απορω αν πληρωνει να παει κανενας μαζι της... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αντε ρε παιχτη? οχι μαλλον,ΣΙΓΟΥΡΑ γνωριζομαστε και απο γκολντφις εποχη(οταν ηταν στις δοξες του,νο1 μπαρ στη σαλονικα για μια 3ετια τουλαχιστον) και απο κοραλ φυσικα.ολοι γνωστοι μου! αλλοι ετυχε να ειναι παλιοι συμμαθητες.αλλοι γειτονες μου αλλοι γιναμε φιλαρακια μεσω τριτων κτλ κτλ p.r,μπαρμανια,μαρκες,σερβις ολουσ παντως.βαζω και στοιχημα οτι γνωριζομαστε και προσωπικα.και εγω με τον μαραντονα οποτε συναντιομαστε τα λεμε.οχι κολλητοι-γνωστοι απλα        ,αλλα οταν βλεπομαστε λεμε καμμια πλακιτσα να γελασουμε.μου χε συστησει και ρεμο παλιοτερα στο πεταχτο οταν χαιρετηθηκαμε.τον εφερνε συχνα κοραλ παλιοτερα και στο ribas οταν του ειχανε βαλει λουκετο στο κοραλ κανα 5μηνο.  :offtopic: :offtopic: :d-spam: :d-spam:
μαλλον γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
βολτα και καταθεση πριν λιγο στην Μαιρουλα στο Προμηθεως 19 για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ηταν ενα απωθημενο να τη γλειψω αλλα δε το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα,δε μ'αρεσε το μουνι της.επισης η αποδοση της πιπας της ηταν πεσμενη σε σχεση με παλιοτερα.κατα τ'αλλα εκατσε 20 λεπτα στο δωματιο,υπομονετικη και ευχαριστη.τα'χουμε πει 100 φορες η Μαιρουλα ειναι σταθερη αξια απλα εμενα μ'ευχαριστει πλεον περισσοτερο να πηγαινω με καινουριες που δεν ξερω

στα υπολοιπα πρωινη-μεσημεριανη βαρδια....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η μελαχρινη αδυνατη ασχημοφατσα Κοσμινα.η Βανεσα δυστυχως ηταν μεχρι τις 16.00 και δε την προλαβα.βραδυνη θα ειναι η Αννα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια ξανθια με ωραια ματια.την ξερω αλλα δε θυμαμαι απο που
-Σαπφους 20.η ομορφη Νικη με την κωλαρα και τις ωραιες βυζαρες.Γερμανιδα ειπε αλλα εμενα μου θυμισε τη Νικη τη Σουηδεζα που δουλευε στα στουντιο.ειναι η ιδια τελικα??πλεον ειναι μελαχρινη

βραδυνη βολτα βαρδαρη

Προμηθεως 25 η αννα ξανθια ωραια κοπελα με εγγυηση επιστροφης χρηματων.
απεναντι απο το ανορθογραφο η νικη(η ναταλι τις μπερδευω) που με 40 ευρο προσφερει χυσιμο στα βυζια. εμενα μου ειπε πως ειναι απο μαδαγασκαρη οτι ναναι ομορφη δεν ειναι αλλα πολυ καβλιαρα ειναι.
στο ανορθογραφο ηταν μια μελαχρινη αδιαφορη που βγικε μονη της και συστηθηκε.
το τελευταιο σπιτακι στην σαπφους ειχε ενα τρελο καβλακι ξανθο με καρε μαλι. καποιος συναδερφος πρεπει να ειχε παρει αυταρχικο γτι βγικε με τα συνεργα απο το δωματιο. ονομα δεν γνωριζω αλλα ενδιαφερουσα περιπτωση φενεται. πολυ εκφιλη φατσα.

Επισκέπτης
Πέρασα στα τρίδυμα, δοκίμασα να μπώ με 20 Ε...αποτυχία.

Τζοάννα (με φούλ όλα τα δωμάτια στις 5 το πρωί) respect.

Τζούλια.

Ναταλί.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια πηγα ανδρ. γεωργιου στην milf στην βραδινη βαρδια.επιοικως απαραδεκτη.και σε σιμπεριφορα και σε συμετοχη.μην πιανεις εδω,μη εκει.ξενερωσα απιστευτα.μηνη πατε να δοκιμασετε αν αυτα που λεω αληθευουν.θα χασετε τα λρφτα σας.και για να ειμαι δικαιος,η πρωινη βαρδια ειναι πολυ πολυ καλη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
παιδια πηγα ανδρ. γεωργιου στην milf στην βραδινη βαρδια.επιοικως απαραδεκτη.και σε σιμπεριφορα και σε συμετοχη.μην πιανεις εδω,μη εκει.ξενερωσα απιστευτα.μηνη πατε να δοκιμασετε αν αυτα που λεω αληθευουν.θα χασετε τα λρφτα σας.και για να ειμαι δικαιος,η πρωινη βαρδια ειναι πολυ πολυ καλη.
για την νικολ αναφερεσαι?την γρια με τις βυζαρεςς?ανεβασε καμμια κριτικη....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες σημερα ποια δουλευει βραδυ στο φριξου 9?
μην μου πειτε η χριστινα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μας τα εσβησαν
ο γνωστος πουστροσπιουνος που κλαιγεται για τα οφ τοπικ  θα καρφωσε.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Την κελλυ την κοντοτουμπανοπουτανιαρα την εχει παρει κανεις τελευταία? Βελτιώθηκε καθολου στο δωματιο? Αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας λεει μια παριμοια.Απο εμφανιση παντως την ειδα κ σκιζει με καβλωσε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Την κελλυ την κοντοτουμπανοπουτανιαρα την εχει παρει κανεις τελευταία? Βελτιώθηκε καθολου στο δωματιο? Αλλα τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας λεει μια παριμοια.Απο εμφανιση παντως την ειδα κ σκιζει με καβλωσε
φιλε νομιζω οτι καποιος ειπε οτι δεν εδειξε σημαδια βελτιωσης μεσα στο δωματιο
εμενα παντα βεβαια μου εκανε ολα τα χατιρια αλλα γουστα ειναι αυτα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φιλε νομιζω οτι καποιος ειπε οτι δεν εδειξε σημαδια βελτιωσης μεσα στο δωματιο
εμενα παντα βεβαια μου εκανε ολα τα χατιρια αλλα γουστα ειναι αυτα

δικε μου, να συνταξω μπαμπ-μπαμ μια αποχη να μπουμε στο πνευμα των ημερων;; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom