Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
επίσκεψη προσφάτως στο Villa αρχικα ηταν μια μελαχρινή γερμανιδα ομορφο σωματακι αλλα δεν την τιμησα με σκοπο να δω τι παιζει γενικοτερα.. τελικα μετα απο σχετική ενημερωση γαι το τι επαιζε, τιμησα την villa,ειχε αλλαξει βεβαια η κοπελα και πλεον ηταν η Χριστίνα, κοντο Ξανθο με ωραιο στηθος 3αρι και περασα καταπληκτικα.  Δεν ειναι σημερινο αλλα επειδη αξιζε ηθελα να το αναφερω.. ελπιζω αν την ξαναπετυχω συντομα.. καλη συνεχεια παιδια

Επισκέπτης
Τερμα πανω προμηθεους - η μιλφ ρουμανα αννα καλη περιπτωση
Ανορθογραφο-κλειστο
Απεναντι απο ανορθογραφο - μια τσιγγανο- ναταλι την εχει παρει κανεις?
Προμηθεως με σαπφους- μια με κυτταριτιδα στον κωλο μελαχρινη
το αλλο στην σαπφους- μια λεπτη τζουλη καπως ετσι λεπτη ξανθια με μικρο βυζι
Και στο τερμα γωνιακο που τωρα προσφατα ανοιξε σαπφους με τανταλου - Ενα νεο ανερχομενο αστερι της παλης

Για πες για τη Τζούλια, πήγες μαζί της? Εγώ την έχω ξεγραμμένη από τις εποχές Τζάμπο που μου έπρηζε τα αρχίδια να τελιώσω. Μήπως τώρα συμμορφώθηκε?

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εάν λέμε για τη γνωστή Τζούλια (απέναντι από το ανορθόγραφο), προσφέρει πακετάκι 50 € με μασάζ, όχι γλειψίματα. Εμένα μου άρεσε, το κορίτσι το τιμάει το 50άρικο. Δεν έχει ωχ αμάν την κορυφαία συμμετοχή (εννοώντας ψευτοβογκητά κλπ), αλλά είναι πρόθυμη εργάτρια του σεξ. Αλλαγές στάσεων κατά το δοκούν. Τις προάλλες δεν μπορούσα να χύσω με τίποτα, και το κορίτσι κατέβαλλε προσπάθειες, όχι μαλακίες. Κάποια στιγμή της είπα φτάνει, αλλά επέμεινε μέχρι που έπεσε χέρι.

Για να πω την αλήθεια μου θύμησε (στο στυλ) την Βικτώρια (3+ χρόνια πριν;)

Α, και είναι κούκλα!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
για θυμηστε μου ρε μαγκες ποια ηταν η Βικτωρια? που δουλευε? κολλησα τωρα... πρεπει να την ηξερα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Αννα.milf τη λεμε αλλα η τσατσα λεει οτι ειναι 28.φοβερο γαμησι κανει και ολα τα εξτρα
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).παλι η ξανθια Βικυ.μεγαλη μαστορισσα στο γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.μια καινουρια ουγγαρεζα .μικρη μελαχρινη με συμπαθητικη φατσα
-Προμηθεως τερμα κατω.επισης καινουρια ουγγαρεζα νομιζω τζινα την ειπε η τσατσα
-Σαπφους 5.η αδυνατη Τζουλια με τα βυζακια εξω
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Ναταλι μελαχρινη γυφτοφατσα με ωραιο κωλο.γυμνο στα 40ε
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).κλειστο
-Σαπφους 20.ομορφη μελαχρινη νταρντανα με κωλαρα.νομιζω τη λενε Ραμονα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).κλειστο
-Τανταλου 8.η ξανθια Νατασα με την τσεκουρια στο μετωπο.χθες βγηκε με τα βυζια εξω και πρεπει να πω οτι ηταν υπεροχα και καλοσχηματισμενα.γυμνο στα 50ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ξανθια Αλισια με τις μονο θετικες κριτικες
-Τανταλου 9(Ερος House).η Νικολετα.πολυ αδυνατη σχεδον milf η οποια ηταν κανα 20λεπτο στο δωματιο και τα βογγητα της ακουγονταν μεχρι εξω.οταν βγηκε ειχε ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια
-Κατεχακη.παλι η ομορφη Καρμεν με τις μονο αρνητικες κριτικες
-Μαντζαρου 10.η Σερβα Βικτωρια-Βικυ.ωραια κοπελα,ομορφο προσωπο αλλα τις τιμες τους δε τις ριχνουν με τιποτα

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για θυμηστε μου ρε μαγκες ποια ηταν η Βικτωρια? που δουλευε? κολλησα τωρα... πρεπει να την ηξερα....

Ξανθιά, ωραίο κορμί, μέτριο πρόσωπο, έκανε μπάσιμο με γλείψιμο ρώγας + κωλοστρίψιμο, εναλλαγές στάσεων. Τελευταία φορά που την πέτυχα έκανε και κάτι πλαγιομετωπικά. Ήταν Σαπφούς 7, νομίζω πρόπερσι το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
(ασχετο)απεναντι απο το πράσινο στο βαρδάρη συχνάζει μια γύφτισσα, την βλέπω σχεδόν κάθε φορά που κάνω βόλτα απο βαρδάρη μεριά. Τι ρόλο βαραει?

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πιατσα κανει.κατα καιρουσ ερχονται απο γιαννιτσων και την στηνουν εξω απο τα μπουρδελα. πολυ βρωμα και επικινδυνες. τσιγγανακια βρωμικα και πρεζακια τα περισσοτερα..μακρια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καταθεση πριν λιγο στην milf Ευα στην Αν.Γεωργιου 4.ξανθια γυρω στα 45 σιγουρα αλλα με καλο κορμι,σφιχτο μουνι αλλα σπασμενη φατσα.την πηρα για 50ε με γυμνο τσιμπουκι το οποιο κανει με μεγαλη μαεστρια.γενικα δεκτικη,γλειφει αρχιδια και ρωγες,δινει φιλια και καβαλαει απο πανω και ισια και αναποδα.στο τελος φιλικη κουβεντουλα και χαδακια για να χαλαρωσουμε.
καλη περιπτωση η Ευα....

επισης πρωινη βαρδια...
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η γλυκεια Εβελινα με τα ομορφα βυζακια που κανει ολα τα εξτρα
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Τζεσυ,πρωτη φορα την ειδα αλλα δεν ενθουσιαστηκα
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η βυζαρου Αννα απο Προμηθεως 14 πριν κατι μηνες.πλεον συστηνετα Μαρια
-Κατεχακη.η μελαχρινη αδυνατη ασχημουλα Κοσμινα
-Ακιακμωνος 8.η αγαπημενη μου milf Αλβανιδα Χριστινα.ζηταει 80ε για γυμνο τσιμπουκι....κατσε καλα ρε Χριστινα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Λουση με το ωραιο κωλαρακι και τη συμπαθητικη φατσα
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Μαρινα.γλυκεια,μελαχρινη με πολυ ωραιο κορμι(οχι αυτη απο Μαντζαρου 1)
-26ης Οκτωβριου 35.το ομορφο πιπινακι Λαουρα με την καλη περιποιηση

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
33
Πόντοι
1
AL παρε την ΕΥΑ με το προγραμμα των 100 ευρω δεν θα χασεις...... την πηρα το Σαββατο και ηταν ολα τα λεφτα ..... πολυ καλο γαμησι απο την πισω πορτα...... και φυσικα ολες τις στασεις.. τις αρεσει να γαμιεται καιτο κανει χωρις αγγαρεια... οπως ειπες το μονο αρνητικο μπορει να ειναι το σπασμενο προσωπο σε μερικους μπορει να αρεσει σε αλλους οχι.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερες παιδες απο το μετωπο...επισκεψη κ καταθεση την παρασκευη το πρωι κ την κυριακη το πρωι σε σαπφους 20 κ προμηθεως αντιστοιχα,εχω ανεβασει κριτικες,η τζουλια ωραιο νταρντανομωρο με ωραια μεγαλη φυσικη βυζαρα...αλλα εκεινη που με καυλωσε αγρια ητανε η τσεσικα με το κοντο ξανθο καρε μαλλι,προστυχο γκομενακι για πολλα γαμισια...αν βελτιωσει κ την πιπα της,θα ειναι μια πολυ καλη περιπτωση για βαρδαρη.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

όχι....για το μόνο που αξίζει ειναι οτι θα πληρώσεις λιγα λεφτα...και δεν θα τα κλαίς.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης πρωινη βαρδια...
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η γλυκεια Εβελινα με τα ομορφα βυζακια που κανει ολα τα εξτρα
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Τζεσυ,πρωτη φορα την ειδα αλλα δεν ενθουσιαστηκα

εβελινα ? καλα υπερωριες βαραει ? χθες περασα και ηταν βραδυνη
η τζεσυ ειναι μια αδυνατη ψιλη με μακρυ ξανθο μαλι , τσιμπουκοχειλα , μαυρισμενη ? Η τελως παντως περασε κανεις απο κει χθες ? πως την λεγανε την βραδυνη κοπελα ?

φιλε που ρωτησες για Χριστινα , εδω ειναι
χθες ηταν βραδυνη

( και για οσους δε καταλαβαν... χθες βραδυ βγηκα τσαρκα  :grin: )

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
η τζεσυ ειναι μια αδυνατη ψιλη με μακρυ ξανθο μαλι , τσιμπουκοχειλα , μαυρισμενη ? Η τελως παντως περασε κανεις απο κει χθες ? πως την λεγανε την βραδυνη κοπελα ?

χθες ηταν βραδυνη

η Τσεσυ ειναι μελαχρινη,εσυ μαλλον ειδες την Αντριανα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

χθες ηταν βραδυνη

στην αντριαννα αναφερεσαι η οποια εχει κ καλες κ κακες κριτικες.εμενα προσωπικα μου εχει αρεσει οσες φορες την εχω παρει κ ειναι αυτο ακριβως που μ αρεσει

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ακυρο σε μια βικη σε εκεινο το μπορδελοσπιτο(γκολτεν κατι...) πριν το στριπτιτζαδικο
πανω στον κεντρικο δρομο
ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΓΑΜΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom