Επισκέπτης
Πωπω η καημένη η Λούση είναι 3 βάρδιες σερί τώρα. Επιδόσεις θα έχει μηδέν πλέον.
μεγαλη φολα η τζινα..απο τις χειροτερες.. μεγαλο μαυρο!! η ντονα ειναι πολυ ωραιο μουνι αλλα δεν μπαινω γιατι δεν εχς ακουσει οτι δινει και ρεσιταλ μεσα... παντως αν βελτιωνεται εχει μεγαλεσ προοπτικες..ρουλια και κωττα μποτά εναντι καρφουρ....την τζινα την ειχα παρει και γω παλιοτερα και δεν ηταν τιποτα το αξιολογό...την ντονα την θυμαμαι ως ενα αβγαλτο πιπινι..αλλαξε προς το καλυτερο κι αυτη?
Χασαμε και το τσατ ρε χυστη και που θα τα λεμε??χεχε
την ξαναπετυχες την Δαναη βρε?καμια μποτουλα πουθενα?
καραμαν εχω να καταθέσω και να βγω για γύρα 3βδομαδες +. Ασε γιατι βρηκα γκομενάκι και καθε μέρα εξω, που να μεινει χρόνος ή χρήμαΠου πηγανε ολοι? Πολυ νεκρα.!
πολυ φιλοτιμη και καλη γκομενα το μικρακι η βικη η 18ρα η μελαχροινη στο 26 οκρωβριου 35.. vfm. αξιζει βγαινει με τα βυζακια εξω και καθεται στο σαλονακι στον πουσο ολων like laoura.. η λαουρα πρωινη ειναι. go vicky go!!
θα πρεπει να κανουμε κ αλλο ψυχικο ομως,να τις παρουμε παρτουζα το βραδυ.....Ψήσου αγόρι να της πάμε μαζί παραλία... εμείς μόνο θα είμαστε μπρούμυτα για να μην γελάει ο κόσμος!
στις φωτο ειναι η Τζουλια των τριδυμων 100%.μηπως συστηνεται και στο μαγαζι ως Αλικη πλεον.αυτην ψαχνεις??Σαμφως 7 Η καστανοξανθη γεματουλα Αλικη, εχει φωτο στο Αθενς...ειναι λιγο κολωχαρακτηρας.
Φανταστείτε τσατσά που να μην το εγγυάτε!!!Προμηθεους 25 Η Μαυρομαλα αδυνατη Κοσμηνα με την πεταχτει οδοντοστοιχια. Η τσατσα εγγυατε οτι θα περασετε τελεια μεσα...
ΥΓ. Παμε [size=13pt]ΑΠΟΧΗ.!!!???[/size]
Εκανα μια γυρα πριν λιγο, θα πηγαινα για την Μαυρομαλα Τζουλια αλλα δεν την πετυχα και εκανα μια γυρα μπας και πετυχω κανα καλο αλλα μπααα.!
Προμηθεους 25 Η Μαυρομαλα αδυνατη Κοσμηνα με την πεταχτει οδοντοστοιχια. Η τσατσα εγγυατε οτι θα περασετε τελεια μεσα...
Προμηθεους 14 Η ξανθια πολωνεζα Ανιτα...ακομα καινουρια.!!
Προμηθεους 11 Ηταν η πολυσηζητημενη Τζοανα, καστανο πιπινακι με ωραιο φυσικο βυζακι αλλα δεν μου γεμισε το ματι...
Σαμφως 5 Η Τρελοτενη...
Σαμφως 7 Η καστανοξανθη γεματουλα Αλικη, εχει φωτο στο Αθενς...ειναι λιγο κολωχαρακτηρας.
Σαμφως 8 Καινουρια κοπελα μετριου αναστηματος καρδαμομενη, τρωγοτανε ανετα.!
Σαμφως 20 Η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη Ραμονα, πεταξα μια φορα τα λεφτα μου εκει...
Τανταλου 8 Ξανθια κοπελα ξωβυζη με μεγαλουτσικο βυζακι.
Τανταλου 9 Μια μελαχρινη χτικιαρα.! αδυνατη.
Τανταλου 14 Η μελαχρινη Βανεσα, πολυ ομορφο κοριτσακι με ωραιο σωματακι...αλλα κομοδινο στο δωματιο οταν δουλευε 26ης-35Α, δεν ξερω αν αλαξε...αλλα αξιζει μια φορα γιατι ειναι καυλακι.!
Και εφυγα για μυλο να παω στην Τζεσυ αλλα εκανα μια σταση στο...
Κεφαληνιας Μια ξανθια καρε μακρυ μαλι, ωραιο σωμα και βυζαρα με σημαδια ηλιοθεραπιας. Μετρια φατσα. Καινουρια λεει η τσατσα. Η Ισαβελα-Μιραμπελα δεν μου ελεγε που ειναι και ποτε θα ερθει...αλλα δεν μου ελεγε και το ονομα της ξανθιας.
Και Φριξου 9 Πεταξα τα λεφτα μου στην Τζεσυ, τελευταια φορα αλλη δεν εχει, βαριοτανε που ζουσε σημερα το κοριτσι, ισπανικο πληρωνεις και ισπανικο δεν κανει.! ...δεν μπορει λεει με τα σιλικονατα βυζια της.! κακοδιαθετη, χαμογελα με το σταγονομετρο.! Μηπως ηρθε η ωρα να παρει τον ΠΟΥΛΟΝ.!!!!
Καλημερα σας.!
υγ:ο προεδρος θα το αποφασισει...Φανταστείτε τσατσά που να μην το εγγυάτε!!!
Υ.Γ.Φύγαμε!!!
οπως το πες. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ να παρει και η τζεσυ στα τσακιδια!! οπως λεει και ο γαμαι για κανα φρεδδο και κανα μπιτς βολλευ στην παραλια καλη ειναι.. ρε ουστ ευροαρπαχτρες!! ρε μαγκες αν ριξετε ματιες στισ ιεροδουλες αθηνων ενταξει τι να λεμε.. και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες οι τυποι περνανε γαματα!!!! θελουμε πενυ,παολα,αννα μαρια,ρομινα,σονια,ζανα,αννα σερβα κτλ κτλ κτλ κτλ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!! τον μπουλο τα δικα μας κομοδινα.. ΑΠΟΧΗ!!!! που σαι deker χρυσοστομε.. εγς παντως συμμετεχω κανονικα!!Εκανα μια γυρα πριν λιγο, θα πηγαινα για την Μαυρομαλα Τζουλια αλλα δεν την πετυχα και εκανα μια γυρα μπας και πετυχω κανα καλο αλλα μπααα.!
Προμηθεους 25 Η Μαυρομαλα αδυνατη Κοσμηνα με την πεταχτει οδοντοστοιχια. Η τσατσα εγγυατε οτι θα περασετε τελεια μεσα...
Προμηθεους 14 Η ξανθια πολωνεζα Ανιτα...ακομα καινουρια.!!
Προμηθεους 11 Ηταν η πολυσηζητημενη Τζοανα, καστανο πιπινακι με ωραιο φυσικο βυζακι αλλα δεν μου γεμισε το ματι...
Σαμφως 5 Η Τρελοτενη...
Σαμφως 7 Η καστανοξανθη γεματουλα Αλικη, εχει φωτο στο Αθενς...ειναι λιγο κολωχαρακτηρας.
Σαμφως 8 Καινουρια κοπελα μετριου αναστηματος καρδαμομενη, τρωγοτανε ανετα.!
Σαμφως 20 Η μαυρομαλα ψιλη αδυνατη Ραμονα, πεταξα μια φορα τα λεφτα μου εκει...
Τανταλου 8 Ξανθια κοπελα ξωβυζη με μεγαλουτσικο βυζακι.
Τανταλου 9 Μια μελαχρινη χτικιαρα.! αδυνατη.
Τανταλου 14 Η μελαχρινη Βανεσα, πολυ ομορφο κοριτσακι με ωραιο σωματακι...αλλα κομοδινο στο δωματιο οταν δουλευε 26ης-35Α, δεν ξερω αν αλαξε...αλλα αξιζει μια φορα γιατι ειναι καυλακι.!
Και εφυγα για μυλο να παω στην Τζεσυ αλλα εκανα μια σταση στο...
Κεφαληνιας Μια ξανθια καρε μακρυ μαλι, ωραιο σωμα και βυζαρα με σημαδια ηλιοθεραπιας. Μετρια φατσα. Καινουρια λεει η τσατσα. Η Ισαβελα-Μιραμπελα δεν μου ελεγε που ειναι και ποτε θα ερθει...αλλα δεν μου ελεγε και το ονομα της ξανθιας.
Και Φριξου 9 Πεταξα τα λεφτα μου στην Τζεσυ, τελευταια φορα αλλη δεν εχει, βαριοτανε που ζουσε σημερα το κοριτσι, ισπανικο πληρωνεις και ισπανικο δεν κανει.! ...δεν μπορει λεει με τα σιλικονατα βυζια της.! κακοδιαθετη, χαμογελα με το σταγονομετρο.! Μηπως ηρθε η ωρα να παρει τον ΠΟΥΛΟΝ.!!!!
Καλημερα σας.!
αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχΑπογοήτευση κ από μέρους μου.
Τελικά οι 2 που έλεγα δεν είναι στα πόστα τους. Όρεξάτος έκανα γύρα. Κατέληξα στη Σίσσυ κεφαλληνίας. Πρέπει να έσπασα το ρεκόρ μου σήμερα σχετικά με τη μεγαλύτερη σε ηλικία που έχω πάει. Πολύ καλή συμπεριφορά εντάξει ωραία βυζιά ναι, αλλά είναι 45-50 χρονών.. Επίσης πρέπει να έχει να λούσει το κεφάλι της καμια βδομάδα κ παραπάνω μου έκανε πίπα έφερνε το κεφάλι της κοντά μου κ βρώμουσε..