Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σε στουντιο που δουλευε πριν κανα διμηνο,η ιδια η τσατσα μου ειπε να μην μπω διοτι ειμαι πελατης εκει σε αλλη κοπελα και δεν ηθελε να απογοητευτω.οποτε καταλαβαινεις για τι προκειται....
και ειναι Ρουμανα,οχι Ισπανιδα οπως συστηνοταν στην αρχη
τις μισές γκόμενες ισπανίδες τις παρουσιάζουν, τύπου αντριανα, παλιά την σάντρα στην ματζαρου κ.α.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
τις μισές γκόμενες ισπανίδες τις παρουσιάζουν, τύπου αντριανα, παλιά την σάντρα στην ματζαρου κ.α.
ναι ειναι μουφα οι Ισπανιδες.δεν ξερω γι'αυτη την καινουρια την Αντριανα.οπως μουφα ειναι και οι Ουγγαρεζες που εχουν ξεφυτρωσει τωρα τελευταια.τσατσα απο στουντιο που ειναι μεγαλη κουτσομπολα μου ειπε οτι κι αυτες Ρουμανες ειναι αλλα ολοι εχουν σιχαθει να ακουνε Ρουμανες.συγκεκριμενα για τα μικρα απο 26ης Οκτωβριου 35 μου ειπε...
Ρουμανακια ατελειωτα...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ναι ειναι μουφα οι Ισπανιδες.δεν ξερω γι'αυτη την καινουρια την Αντριανα.οπως μουφα ειναι και οι Ουγγαρεζες που εχουν ξεφυτρωσει τωρα τελευταια.τσατσα απο στουντιο που ειναι μεγαλη κουτσομπολα μου ειπε οτι κι αυτες Ρουμανες ειναι αλλα ολοι εχουν σιχαθει να ακουνε Ρουμανες.συγκεκριμενα για τα μικρα απο 26ης Οκτωβριου 35 μου ειπε...
Ρουμανακια ατελειωτα...

Ειληκρινά δεν καταλαβαίνω γιατί στραβώνουν κάποιοι συναγωνιστές στο άκουσμα ''ρουμάνα'' ή ''αλβανίδα''! Άν η κοπέλα το ''πάει το γράμμα'' καλά, δεν υπάρχει χώρος για ανόητους εθνικισμούς! Τρανταχτό παράδειγμα η ΔεβετζοΧριστίνα μας (με πιάνεις πουτσίνε???). Το μωρό είναι αλβανικής καταγωγής αλλά είναι καθαρόαιμο μιλφ με gf συμπεριφορά.

Για τις δε ρουμάνες, πιστεύω ότι μαζί με τις βραζιλιάνες (και τις τύπου national geografic μαυρούλες) έχουν τα πιο τορνευτά κωλομάγουλα παγκοσμίως και επιπλέον, οι περισσότερες ξέρουν καλά την τέχνη του ''γαμείν''!

#σημείωση: οι μαυρούλες μπήκαν σε παρένθεση γιατί με έχουν στραβογαμήσει επανηλημένα!

Επισκέπτης
Εγώ όταν είχα πάει πρώτη φορά στην Βίκυ στο 35Α ήταν απ'έξω ένα αμάξι με Ούγγρικες πινακίδες. Τυχαίο? Δεν νομίζω!

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Συναδελφοι ποιο λετε "Μαρινοσπιτο" και πιο "Ανορθογραφο"??

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αν δεν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, μαρινόσπιτο φίλε είναι το ταντάλου 8 είναι το δεύτερο απο αριστερή μεριά μετά το 14 και πρίν το γωνιακό το πράσινο. Λέγεται έτσι γιατι δουλεύει ή δούλευε δεν ξέρω μια πουτάνα Μαρίνα στο όνομα, με χαρακτηριστικό γνώρισμα πάντα έλεγε οτι πονάει το μουνάκι της.
Όσον αφορά το ανορθόγραφο μιλάμε για σαπφους 8 και λέγετε έτσι γιατι στην πόρτα γράφει Σαφους αν δεν κάνω λάθος.

Edit: Με πρόλαβε ο apollo :))

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γενικα ειναι σιγουρο οτι σπανια καταγωνται απο εκει που λενε οι ιδιες η οι τσατσαδες. π.χ θυμαστε την ελενα την καραμιλφ την ιταλιδα με τα κρεαμασταρια?? ιταλιδα?? καμμια σχεση. ειχε ενα αλφα ρομεο ασπρο με ουγγρσικεσ πινακιδες.και εδς που τα λεμε τι να ερθει να κανει μια ιταλιδα ρε σεις ιεροδουλος στην ελλαδα? οπως και το κλασσικο ισπανιδα κτλ. καμμια δεν ειναι ισπανιδα.ετσι παρουσιαζαν και την παλιοτερη την θρυλικη αννα-μαρια με τις ματαρες και η κοπελα μιλουσε βουλγαρικα φαρσι. βουλγαρα 100%  τεσπα δε μας νοιαζει..αλλα προφανως φαινεται οτι παιζει καποιο θεμο για να τα κρυβουν..τελ/παντων. ρουμανακια-βουλγαρακια-αλβανακια-και ρωσσακια να μας ζησουν!!!! ααα και η μουφα οτι καθε μαυρη ειναι βραζιλιανα.χαχα καμμια δεν ειναι.ολες νιγηριανες ειναι.οι μαυρες ιεροδουλες παγκοσμιως προερχονται απο την νιγηρια κατα ενα ποσοστο της ταξεως του 80%..  ισως και παραπανω

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σιγα μην έρθει η βραζιλιάνα πουτάνα ελλάδα, ετσί κι αλλιώς τις ταίζουμε οι Έλληνες Ναυτικοι και με το παραπάνω :)) Ισως βγάζει κατι το εξωτικο και το πως ακούγεται γιατί αλλιως ακούγετε το βραζιλία, ισπανία, ιταλία και αλλιώς το Νιγηρια (καργα στο αιντς) βουλγαρια και γενικα ανατολικό μπλοκ.

Edit: Εχουμε κανα νέο απο το κωλλετόσπιτο ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετσι παρουσιαζαν και την παλιοτερη την θρυλικη αννα-μαρια με τις ματαρες και η κοπελα μιλουσε βουλγαρικα φαρσι. βουλγαρα 100% 
επιβεβαιωνω απολυτα αυτο το κομματι....εξ ιδιας πειρας...αλλα φοβερο μωρο....καμια τετοια να φερετε νταβαδες...ακουτε;

υγ . το λεει και το αβαταρ διπλα.... :2funny: :2funny:
σιγα μην έρθει η βραζιλιάνα πουτάνα ελλάδα, ετσί κι αλλιώς τις ταίζουμε οι Έλληνες Ναυτικοι και με το παραπάνω :)) Ισως βγάζει κατι το εξωτικο και το πως ακούγεται γιατί αλλιως ακούγετε το βραζιλία, ισπανία, ιταλία και αλλιώς το Νιγηρια (καργα στο αιντς) βουλγαρια και γενικα ανατολικό μπλοκ.

Edit: Εχουμε κανα νέο απο το κωλλετόσπιτο ?
ειχε  μια και καλα βραζιλιανα παλια στο πρασινο....και μια μιγαδιτσα που ειχε περασει απο λαφαμ 2008....αθηνα εχω βρει παντως οριτζιναλ βραζιλιανα....

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα,
μπορείτε να μου πείτε αν δουλευει ακόμη η παλια Αννα Μαρία (ισπανίδα) . ηταν μια με στρογγυλο κωλαρακι και μεγαλα χειλη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καλησπερα,
μπορείτε να μου πείτε αν δουλευει ακόμη η παλια Αννα Μαρία (ισπανίδα) . ηταν μια με στρογγυλο κωλαρακι και μεγαλα χειλη.
μπα παει καιρος που χαθηκε η συγκεκριμένη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η εμμανουελα λεει πηγε και καλα ταξιδι και θα γυρισει μετα το καλοκαιρι μου ειπαν σε ενα τηλεφωνο που εκανα.....στο26 οκτ 35...για να δουμε... :think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
και η Αφρουλα παιδια Κυπρια ειναι, χαχαχαχαχαχαχα.

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι πρέπει να γίνει με τις τιμές.Δε γίνεται Αθήμα να έχει με 10 και 15 και Θεσσαλονίκη να μην έχει κάτω από 30!!! Κάνω πρόταση όταν μας λένε 30 και 40 να λέμε είστε ακριβοί και να φεύγουμε.1 2 5 10 θα το πάρουν το μήνυμα.Πρέπει να πάει τουλάχιστον 20.

antipaleyon2

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γεια και απο εμενα ξερουμε τιποτα για την Μιρελα η καπος ετσι την βρηκα προχθες σε ενα αλλα ημουν με παρεα με φιλο ζαντα και δεν μπορουσα να μπω :grin: :grin:

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καμοια καλη προταση για σημερα ρε καρντασια?? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βολτα σημερα το πρωι κατα τις 12 με εναν φιλο κ για να μην τα πολυλογω μιας κ εκανα κ χθες αναφορα κ μιας κ θα ακουσω παλι τα ιδια απο προδοτακους που θελουν να με βλεπουν πρασινο θα περιγραψω μονο τα της κατεχακης
η κοπελα κοσμινα,22 χρονων ρουμανα μικρο βυζακι οπως κ κωλαρακι,γλυκο προσωπακι κ μ αυτο της πατησε ο φιλος μου κ με ζαλισε τον ερωτα να την παρει,η τσατσα μας λεει 40ε,αν μπειτε κ οι 2 σας το αφηνω 30ε τον καθενα κ κει ηταν που μου εκανε ο δικος μου τ αρχιδια τουμπανο(δεν εννοω παρτουζα,ο καθενας στο δωματιο του)
ερχεται η κοπελα,χαδακια λιγα,ελληνικα μηδεν αφου για παραδειγμα ειχαμε τον εξης διαλογο:

-ποσο χρονων εχεις? (κοσμινα)
-εχω τοσα(deker κοροιδευτικα)
-α καλα,δεν καταλαβαινει τιποτας(κοσμινα)
-καλα δεν πειραζει δεν ηρθα για διαλογο αλλα για πηδημα (deker)
-E? (κοσμινα)

πιπα πολυ μετρια κ στο πηδημα ενα τιποτα με μπολικο καθολου,πονουσε οταν την ειχα απο κατω κ της ανεβαζα τα ποδια στους ομους μου κ οταν ηρθε απο πανω δεν κουνιοταν γιατι επισης πονουσε.εχυσα με πιπα κ αφου μου αλλαξε καποτα γιατι δεν ηθελε να τον ξαναπαρει ετσι στο στομα της κ μετα απο πολυ προσπαθεια.βγαινοντας η τσατσα ρωτησε πως μας φανηκε κ με ενα στομα μια φωνη ειπαμε αισχος λες κ το ειχαμε συμφωνησει
αυτα απο μενα κυριου,αν χθες ξενερωσα με την αντριανα την πορνοσταρ,σημερα ξενερωσα γιατι κ δεν γαμησα καλα αλλα κ δεν μου ειχε αρεσει εξ αρχης η κοπελα κ μπηκα για χαρη του φιλου μου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
βολτα σημερα το πρωι κατα τις 12 με εναν φιλο κ για να μην τα πολυλογω μιας κ εκανα κ χθες αναφορα κ μιας κ θα ακουσω παλι τα ιδια απο προδοτακους που θελουν να με βλεπουν πρασινο θα περιγραψω μονο τα της κατεχακης
η κοπελα κοσμινα,22 χρονων ρουμανα μικρο βυζακι οπως κ κωλαρακι,γλυκο προσωπακι κ μ αυτο της πατησε ο φιλος μου κ με ζαλισε τον ερωτα να την παρει,η τσατσα μας λεει 40ε,αν μπειτε κ οι 2 σας το αφηνω 30ε τον καθενα κ κει ηταν που μου εκανε ο δικος μου τ αρχιδια τουμπανο(δεν εννοω παρτουζα,ο καθενας στο δωματιο του)
ερχεται η κοπελα,χαδακια λιγα,ελληνικα μηδεν αφου για παραδειγμα ειχαμε τον εξης διαλογο:

-ποσο χρονων εχεις? (κοσμινα)
-εχω τοσα(deker κοροιδευτικα)
-α καλα,δεν καταλαβαινει τιποτας(κοσμινα)
-καλα δεν πειραζει δεν ηρθα για διαλογο αλλα για πηδημα (deker)
-E? (κοσμινα)

πιπα πολυ μετρια κ στο πηδημα ενα τιποτα με μπολικο καθολου,πονουσε οταν την ειχα απο κατω κ της ανεβαζα τα ποδια στους ομους μου κ οταν ηρθε απο πανω δεν κουνιοταν γιατι επισης πονουσε.εχυσα με πιπα κ αφου μου αλλαξε καποτα γιατι δεν ηθελε να τον ξαναπαρει ετσι στο στομα της κ μετα απο πολυ προσπαθεια.βγαινοντας η τσατσα ρωτησε πως μας φανηκε κ με ενα στομα μια φωνη ειπαμε αισχος λες κ το ειχαμε συμφωνησει
αυτα απο μενα κυριου,αν χθες ξενερωσα με την αντριανα την πορνοσταρ,σημερα ξενερωσα γιατι κ δεν γαμησα καλα αλλα κ δεν μου ειχε αρεσει εξ αρχης η κοπελα κ μπηκα για χαρη του φιλου μου

Δεν ηξερες? Δεν διαβαζες?? :grin:

Η Κοσμηνα κατα την γνωμη μου ειναι, οτι δεν κανει για αυτην την δουλεια...καποιος της ειπε οτι ειναι καλη και το πιστεψε, τσαμπα τυρανιετε το κοριτσι ανασκελα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
kosmina εισαι για την καραμπινα......αααααααχαχαχχαχαχαχχαχααχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τωρα το ειδα....ωραιος τιτλος....
gunfight6.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom