βολτα σημερα το πρωι κατα τις 12 με εναν φιλο κ για να μην τα πολυλογω μιας κ εκανα κ χθες αναφορα κ μιας κ θα ακουσω παλι τα ιδια απο προδοτακους που θελουν να με βλεπουν πρασινο θα περιγραψω μονο τα της κατεχακης
η κοπελα κοσμινα,22 χρονων ρουμανα μικρο βυζακι οπως κ κωλαρακι,γλυκο προσωπακι κ μ αυτο της πατησε ο φιλος μου κ με ζαλισε τον ερωτα να την παρει,η τσατσα μας λεει 40ε,αν μπειτε κ οι 2 σας το αφηνω 30ε τον καθενα κ κει ηταν που μου εκανε ο δικος μου τ αρχιδια τουμπανο(δεν εννοω παρτουζα,ο καθενας στο δωματιο του)
ερχεται η κοπελα,χαδακια λιγα,ελληνικα μηδεν αφου για παραδειγμα ειχαμε τον εξης διαλογο:
-ποσο χρονων εχεις? (κοσμινα)
-εχω τοσα(deker κοροιδευτικα)
-α καλα,δεν καταλαβαινει τιποτας(κοσμινα)
-καλα δεν πειραζει δεν ηρθα για διαλογο αλλα για πηδημα (deker)
-E? (κοσμινα)
πιπα πολυ μετρια κ στο πηδημα ενα τιποτα με μπολικο καθολου,πονουσε οταν την ειχα απο κατω κ της ανεβαζα τα ποδια στους ομους μου κ οταν ηρθε απο πανω δεν κουνιοταν γιατι επισης πονουσε.εχυσα με πιπα κ αφου μου αλλαξε καποτα γιατι δεν ηθελε να τον ξαναπαρει ετσι στο στομα της κ μετα απο πολυ προσπαθεια.βγαινοντας η τσατσα ρωτησε πως μας φανηκε κ με ενα στομα μια φωνη ειπαμε αισχος λες κ το ειχαμε συμφωνησει
αυτα απο μενα κυριου,αν χθες ξενερωσα με την αντριανα την πορνοσταρ,σημερα ξενερωσα γιατι κ δεν γαμησα καλα αλλα κ δεν μου ειχε αρεσει εξ αρχης η κοπελα κ μπηκα για χαρη του φιλου μου