Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όχι και ct βρε sxoinobaths (θα μου πεις έχουν περάσει και χειρότερες από ct) αλλά με χαλαρό λόκο, αγυμναστη, με πιπα με λίγο οδοντα και χωρίς περιποιηση στα @@!σκληρα σιλικονουχα βυζια που αν και βυζολάγνος δεν το καταλλαβες :think: και έπρεπε να στο πει! :2funny: :2funny: απλά καλή για τα στουντιο!
έχει καλή διάθεση και είναι  πολυ καβλωτική και ξερει να σε φτιαχνεί και να σε τραβα όταν κάνει την πασαρελα της στο σαλονι! και μεσα τιμά τα λεφτα που παίρνει
χωρίς να κάνει και τίποτα φοβερό!
Μόλις έβαλα την κριτική μου για Αντριάννα..
Απ' ότι βλέπω σχεδόν όλοι περάσαμε από κει αυτές τις μέρες, είτε γι' αυτην είτε για Τζέσυ..! Κατά τη γνώμη μου, είναι η κορυφαία γκομενάρα που δουλεύει στην πόλη μας..! Αληθινό μοντέλο..! Επιφυλάσσομαι για τη Τζέσυ γιατί δεν την έχω δει από κοντά..!
Κ για τα 40 ευρώ που έδωσα κ σ' εναν τέλειο χώρο, σε σύγκριση με τα 30 που δίνεις στα τρισάθλια σπιτάκια στο Βαρδάρη, νομίζω ότι αξίζει..!
Ενημερωτικά πέρασα χθες κι από 28 Οκτωβρίου 52 κι είδα την Αγγελική, κι όντως μοιάζει αρκετά με την Κάρμεν στο μελαχροινό.. Ωραίο στητό βυζάκι, λίγο πιο μικρό..!

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
και τι σημαινει αυτο ρε??οτι θα ανεχομαστε τον καθε μαλακα που κανει την πλακα του εδω μεσα???πανε φερε μας καμια ενημερωση απο 25 σπιτια,να στην πνιξει ο αλλος με τις μαλακιες του και μετα μιλα.
αλλα ετσι κι αλλιως κλωναρακος μου φαινεσαι κι εσυ...σκοπευεις να εμφανισεις και τους υπολοιπους σημερα??
.....επειδη παλι σε καταλαβαινουμε
ελα ρε φιλε.συμφωνω μαζι σου.δεν ειπα το αντιθετο.αυτο λεω να υπαρχει κανα θρεντ για αντιδικιες.οπςσ ειπε και ο μπλαστ οι 300 σελιδες ειναι σπαμ.εγς λες οτι ειναι πολυ περισσοτερες.δεν ειμαι κλωνος φιλε.καμμια σχεση.εγς ουτε καν γραφω εδω.εγς βασικα μονο ενημερςση θελς να διαβαζω.το μονο που ειπα ειναι οτι σπαμαρουν ολοι εδς μεσα κατα κορον οχι ενας συγκεκριμενος. αν οι μοντς ηταν σαν τον καραμαν και gl θα ηταν μια χαρα ολα.και απο ενημερςση και θα φροντιζαν για τα σπαμ. οι μοντσ ρε φιλε τι δουλεια εχουν στο σαιτ? δεν πρεπει να τα σβηνουν ολα αυτα? αλλιως τι δοθλεια κανουν εδω? τεσπα ολα καλα!! καραμαν και gl φορ πρεζιντεντς!!  στην ουσια τωρα ΑΓΝΗ και ΡΑΝΙΑ απο αθηνα ποτε γαμωτο θα ανεβουν??? :bigdick: :bigdick:     η χριστινα η πολωνεζα wolf για κωλο ποσο την χρεςνουν?

Επισκέπτης
όχι και ct βρε sxoinobaths (θα μου πεις έχουν περάσει και χειρότερες από ct) αλλά με χαλαρό λόκο, αγυμναστη, με πιπα με λίγο οδοντα και χωρίς περιποιηση στα @@!σκληρα σιλικονουχα βυζια που αν και βυζολάγνος δεν το καταλλαβες :think: και έπρεπε να στο πει! :2funny: :2funny: απλά καλή για τα στουντιο!
έχει καλή διάθεση και είναι  πολυ καβλωτική και ξερει να σε φτιαχνεί και να σε τραβα όταν κάνει την πασαρελα της στο σαλονι! και μεσα τιμά τα λεφτα που παίρνει
χωρίς να κάνει και τίποτα φοβερό!

συμφωνω φιλαρακο αλλα δεν ηταν ανοιγμενη ρε φιλε στενο ηταν το μουνακι της δηλαδη εγω ζοριστικα να μπω παντως οντως συνεχεια εκανε πως ποναει λες να ειναι κολπο ρε σταματουσα ελεγα τι εγινε μου λεγε τιποτα την κοπανουσα εγω παλι αυτη φωναζε αχ ουχ κατι ισπανικα , εχω γαμησει και καλυτερες αλλα για τα λεφτα της καλη ειναι

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτες που σου λεει συν την Αγαπη(Φριξου 14),πολυ δυνατη και αυτη αλλα και η Αννα η Ρουμανα.επισης τρομερα δεκτικη σε κωλοδαχτυλα,γλειψιματα χαδια και ο,τι θες.αλλα να παρεις και τη Μαρθα οπωσδηποτε....ξεκινα απο αυτην λεω εγω
αυτη η αννα η ρουμανα που παιζει μπαλα? και τι βαρδιες?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
οκ! απλά παίχτη μου έριξε στο εργαλείο εκείνο το γράσσο που κουβαλά μαζί της και δεν το εφχαριστηθηκα πολύ, για αυτό τα άλλα όλα είναι φυσικά θεατρο και μέσα στο
παίχνίδι! έχει σπάσει π...ς αυτή δεν περιμένει από εμας!λέει αυτά που λέει και κάνει εκεινουν τους μορφασμους,για να σε φτιάξει,!

νομίζω ότι πολύ ασχοληθηκαμε χωρίς να υπαρχει τιποτα μεμπτο προς κανενα παιχτη!διαβαστε τις κριτικες έχοντας υποψιν τι θελετε να παρετε και αποφασιστε
συμφωνω φιλαρακο αλλα δεν ηταν ανοιγμενη ρε φιλε στενο ηταν το μουνακι της δηλαδη εγω ζοριστικα να μπω παντως οντως συνεχεια εκανε πως ποναει λες να ειναι κολπο ρε σταματουσα ελεγα τι εγινε μου λεγε τιποτα την κοπανουσα εγω παλι αυτη φωναζε αχ ουχ κατι ισπανικα , εχω γαμησει και καλυτερες αλλα για τα λεφτα της καλη ειναι

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Τεσπα,χτες κατα παρεκκλιση εσκασα στην Καρμεν,το Ρουμανακι Προμηθεως τερμα.
Τρελοκομειο εντελως.Στην τσιτα ,τσιμπουκι επιθετικο αλλα ατεχνο και στο γαμησι αδιαφορη για τα γουστα μου.Μου πεφτε και καπως μικροκαμωμενη,συνολικα ψιλοαποτυχια.Με τελειωσε με μαλακια μετα απο παροτρυνση δικη μου γιατι ακομα εκει θα ημουνα.
Οποιος γουσταρει τρελοπιτσιρικια, ντου.
Η Κάρμεν είναι από τις πιο αποτυχημένες της πόλης μας απορώ πως δεν την έχουν δώσει δρόμο ακόμα. Η εμφάνιση είναι πολύ ψαρωτική στο να τραβάει πελάτες. Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά άτομα που να πέρασαν καλα.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ξερει κανείς τί έπαιξε με Κώττα Ρούλια;
Πέρασα χτες το απόγευμα και είδα την είσοδο κλειδωμένη με κερί και ένα χαρτί κολλημένο.
Κανα πρόβλημα με άδεια να φανταστώ;

Επισκέπτης
Καινούργια άφιξη, φυσικά και στην αλυσίδα των τριδύμων. Προμηθέως τέρμα κάτω λοιπόν. Κάτερινα λέγεται απο Βουλγαρία, ψηλή με κοντό μαλλί. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε μου φάνηκε κάπως άχαρη. Το καλό είναι ότι το VFM συνεχίζεται με 30Ε απλό 40Ε γυμνό τσιμπούκι 50Ε 69.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αυτη η αννα η ρουμανα που παιζει μπαλα? και τι βαρδιες?
εγω την ειχα παρει στην Ερημιτη αλλα μου ειπε θα εφευγε απο κει γιατι δεν εχει κινηση προς τα εκει.πιθανον να επεστρεψε Προμηθεως 25,απο κει ειχε ξεκινησει...

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς βάρδιες για σήμερα στο 26ης Οκτ 35Α? Η αν έχει κάποιος το τηλ να μου το πει να ρωτήσω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ξέρει κανείς βάρδιες για σήμερα στο 26ης Οκτ 35Α? Η αν έχει κάποιος το τηλ να μου το πει να ρωτήσω.

Μαλον 6 η ωρα το απογευμα αλαζουνε βαρδια. Την κυριακη που πηγα 6 παρα, ηταν η Λαουρα και οταν εφευγα λεγοντας της οτι μπορει να ξαναρθω, μου λεει μπες τωρα γιατι θα φυγω σε λιγο...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
26 οκτωβριου 35 golden stars of sex...
     6907 805077
το τηλεφωνο...

Το τηλεφωνο απο 35Α...αν δεν δουλευει παρε στην Τανταλου 14 και ρωτα αν το ξερουν, τον ιδιο νταβα εχουν.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Καρίνα έχει πάρει κανείς;
Δεν μπόρεσα να βρω review γι΄αυτό ρωτάω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καρίνα έχει πάρει κανείς;
Δεν μπόρεσα να βρω review γι΄αυτό ρωτάω...
σε στουντιο που δουλευε πριν κανα διμηνο,η ιδια η τσατσα μου ειπε να μην μπω διοτι ειμαι πελατης εκει σε αλλη κοπελα και δεν ηθελε να απογοητευτω.οποτε καταλαβαινεις για τι προκειται....
και ειναι Ρουμανα,οχι Ισπανιδα οπως συστηνοταν στην αρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom