Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι έ? τόσο στραβός ήμουν ? :headbang:
ποτε πηγες?
γιατι εγω περασα πριν μια ωρα κ το θυμαμαι γιατι εκανε αντιθεση κ επισης εχω μια τρελα με τις κλατσες
μπορει αν πηγες αλλη μερα να φορουσε μαυρες
παντως ειναι οπως το ειπες,οταν βγαινει στο σαλονι ειναι σαν να γυρναει πορνο ταινια

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πριν καμια ώρα-μιαμισι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τι να πω?
ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ηταν ασπρες
τεσπα οπως κ να εχει ειναι μουναρα αλλα δεν κανει το γαμησι που περιμενεις
μπορεί και να κάνω λάθος ρε δεν κόβω τον λαιμό μου :) συμφωνω. Μου φαίνεται το σπαμάραμε το τοπικ και θα πέσει ζάλισμα

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα το βράδυ μάλλον θα έχω κάποια συνάντηση. Είμαι ανάμεσα στη Samanta και σε οτιδήποτε άλλο θεωρήσω καλό (και πιο φτηνό φυσικά).

Η Τζέσυ αξίζει άλλη μία κατάθεση από μέρους μου, στο απλό πρόγραμμα όμως. Ελπίζω τουλάχιστον σήμερα να είναι ξυρισμένη!

Την κορασίδα εξ Ουκρανίας την πιλατεύω εδώ και μέρες, αλλά κάτι με κρατάει πίσω. Για να δούμε απόψε.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
ρε συ οι καλτσες ειναι ασπρες οχι μαυρες
κ μαυρο μαγιω

ναι έ? τόσο στραβός ήμουν ? :headbang:

ποτε πηγες?
γιατι εγω περασα πριν μια ωρα κ το θυμαμαι γιατι εκανε αντιθεση κ επισης εχω μια τρελα με τις κλατσες
μπορει αν πηγες αλλη μερα να φορουσε μαυρες
παντως ειναι οπως το ειπες,οταν βγαινει στο σαλονι ειναι σαν να γυρναει πορνο ταινια

πριν καμια ώρα-μιαμισι.

τι να πω?
ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ηταν ασπρες
τεσπα οπως κ να εχει ειναι μουναρα αλλα δεν κανει το γαμησι που περιμενεις

μπορεί και να κάνω λάθος ρε δεν κόβω τον λαιμό μου :) συμφωνω. Μου φαίνεται το σπαμάραμε το τοπικ και θα πέσει ζάλισμα

Mην το ξαναπεις αυτό! Μέγα ψέμα!

Τελικά που καταλήξαμε? ήταν μαύρες ή άσπρες οι κάλτσες? Μήπως ήταν άσπρες πριν μιαμιση ώρα και μαύρες πριν μία ώρα? Η' μαύρες πριν μιαμιση ώρα και άσπρες πριν μισή ώρα? Τι συνέβει στο μεσοδιάστημα και άλλαξε το χρώμα της κάλτσας? Μήπως ήταν άσπρες αλλά λερώθηκαν? Απο τι λερώθηκαν? Με τι να την συμβουλέψουμε να την πλύνει? Στις πόσες πλήσεις θα βγει ο λεκές? Τι μάρκα ήταν οι κάλτσες? Από που τις αγόρασε? Πόσο κόστισαν? Μήπως τις πήρε ακριβά και της πιάσαν τον κώλο? Μήπως έπρεπε να περιμένει τις εκπτώσεις?

Τελικά τον ΜΑΛΑΚΑ που θέλει μια γαμωπληροφορία για να πάει να πηδήξει και πρέπει να πάει 2 σελίδες πίσω (τουλάχιστον) δεν τον σκέφτεστε? Υπάρχει μια επιλογή που λέει ''αποστολή προσωπικού μηνύματος'' πατήστε την καμια φορά!

Τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα σπαμιλίκια. Πιστεύω ότι παρεξειγούμαι κιόλας στο τέλος!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
vourvou περαστικά φίλε απλά θα ήθελα να μάθω τι είπες στο νοσοκομείο για το χέρι...

Κατά τ' άλλα είχε ειπωθεί κάτι για μία με γυαλιά, αλλά δεν θυμάμαι ούτε περιοχή ούτε ίδρυμα... Κάντε κάτι παίδες βοηθάτε γιατί για βιασμό θα με χώσουν μέσα!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
vourvou περαστικά φίλε απλά θα ήθελα να μάθω τι είπες στο νοσοκομείο για το χέρι...

Κατά τ' άλλα είχε ειπωθεί κάτι για μία με γυαλιά, αλλά δεν θυμάμαι ούτε περιοχή ούτε ίδρυμα... Κάντε κάτι παίδες βοηθάτε γιατί για βιασμό θα με χώσουν μέσα!
στην ματζάρου 10 μου φαίνεται βραδινή. Η φάση με τα γυαλιά ήταν ηλίου όχι μυωπίας εκτός αν κάνω λάθος.
Στο νοσοκομείο με ρωτησε πως το έπαθες και την είπα βγήκα απο το τζακούζι και γλυστρισα και έπεσα με κοίταξε περίεργα αλλα δεν είπε τίποτα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Mην το ξαναπεις αυτό! Μέγα ψέμα!

Τελικά που καταλήξαμε? ήταν μαύρες ή άσπρες οι κάλτσες? Μήπως ήταν άσπρες πριν μιαμιση ώρα και μαύρες πριν μία ώρα? Η' μαύρες πριν μιαμιση ώρα και άσπρες πριν μισή ώρα? Τι συνέβει στο μεσοδιάστημα και άλλαξε το χρώμα της κάλτσας? Μήπως ήταν άσπρες αλλά λερώθηκαν? Απο τι λερώθηκαν? Με τι να την συμβουλέψουμε να την πλύνει? Στις πόσες πλήσεις θα βγει ο λεκές? Τι μάρκα ήταν οι κάλτσες? Από που τις αγόρασε? Πόσο κόστισαν? Μήπως τις πήρε ακριβά και της πιάσαν τον κώλο? Μήπως έπρεπε να περιμένει τις εκπτώσεις?

Τελικά τον ΜΑΛΑΚΑ που θέλει μια γαμωπληροφορία για να πάει να πηδήξει και πρέπει να πάει 2 σελίδες πίσω (τουλάχιστον) δεν τον σκέφτεστε? Υπάρχει μια επιλογή που λέει ''αποστολή προσωπικού μηνύματος'' πατήστε την καμια φορά!

Τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα σπαμιλίκια. Πιστεύω ότι παρεξειγούμαι κιόλας στο τέλος!
δεν θα σχολιασω το κομπλεξ σου κ την μαλακια που βγαζεις τις τελευταιες μερες
αν δεν σε γαμαει καμια εκτος απο τις πουτανες που γυρνας δεν φταιμε εμεις
ελεος πια
παρε κ την αναφορα της τσαρκας που εκανα κρατα την κ ξεχνα οτι αλλο ειπαμε για τις καλτσες
κ το ξαναλεω,το site αυτο δεν ειναι μονο για ενημερωση αλλα κ για χαβαλε,αν δεν το αντεχεις κ θες μονο να ξερεις τι εχει να γαμησεις να διαβαζεις μονο αυτα τα ποστ.μην γινεσαι τραγικος απλα κ μην ασχολεισαι τουλαχιστον με το τι θα πω εγω γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι σου κ δεν με ενδιαφερει να το κανω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης την αντριανα η τσατσα μου την παρουιασε σαν ισπανιδα αλλα οσο ισπανος ειμαι εγω αλλο τοσο ειναι κ αυτη

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
κ το ξαναλεω,το site αυτο δεν ειναι μονο για ενημερωση αλλα κ για χαβαλε,αν δεν το αντεχεις κ θες μονο να ξερεις τι εχει να γαμησεις να διαβαζεις μονο αυτα τα ποστ.
...κι εγω σου ξαναλεω.Υπαρχουν 100αδες thread εδω μεσα για να γραφεις "Καλημερα",το ποση δουλεια εχεις και το που θα πας διακοπες.Προσφερονται ανετα για chat room.Αυτο εδω το thread λεγεται "μπουρδελο-κστασταση Θεσσαλονικης" και δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ υποχρεωμενος να ψαχνει τις πληροφοριες αναμεσα στα καρκινικα ποστ τα δικα σου και κατι αλλων μαλακισμενων που δεν εχουν τι να κανουν ολη μερα.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
δεν θα σχολιασω το κομπλεξ σου κ την μαλακια που βγαζεις τις τελευταιες μερες
αν δεν σε γαμαει καμια εκτος απο τις πουτανες που γυρνας δεν φταιμε εμεις
ελεος πια
παρε κ την αναφορα της τσαρκας που εκανα κρατα την κ ξεχνα οτι αλλο ειπαμε για τις καλτσες
κ το ξαναλεω,το site αυτο δεν ειναι μονο για ενημερωση αλλα κ για χαβαλε,αν δεν το αντεχεις κ θες μονο να ξερεις τι εχει να γαμησεις να διαβαζεις μονο αυτα τα ποστ.μην γινεσαι τραγικος απλα κ μην ασχολεισαι τουλαχιστον με το τι θα πω εγω γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι σου κ δεν με ενδιαφερει να το κανω

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πάμε λοιπόν στα βασικά: To topic λέγεται ''μπουρδελοκατάσταση θεσσαλονίκης'' και θα πρέπει να ενημερωνει γι'αυτό.

Το αν κάποιος έχει ή δεν έχει γκόμενα ή γαμάει μόνο εκεί ή και αλλού κτλ δεν ενδιαφέρουν κανέναν μιας και το θέμα του τόπικ ειναι συγκεκριμένο και είναι μεγάλη απρέπεια να το σπαμάρουμε.

Υπάρχει τοπικ που λέγεται ''off-topic & spam'' εκεί μπορείς να κάνεις όσο χαβαλέ θέλεις.

Επιπλέον υπάρχουν τόπικ για όλα τα γούστα, χαβαλές άσωτος κι εκεί!

Τους χαρακτηρισμούς σου τους επιστρέφω.

Δεν ασχολούμαι άλλο με τα σπαμ όπως είπα και προηγουμένως. Ο Πατσίνο τελικά είχε δίκιο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μηπως ενας απο τους 2 λεει ψεματακια παλι??μηπως κανει το παλιο του κολπο που επαιρνε οτι κριτικες εγραφαν οι αλλοι,εβγαζε μια σουπα και το παρουσιαζε σα να πηγε ο ιδιος....κατι τετοιο γινεται μαλλον γιατι βλεπω πολυ κινητικοτητα τελευταια και τις ιδιες φρασεις να επαναλαμβανονται...

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
για σας πουτανιαρηδες μολις επεστρεψα απο αυτο το μουνακι την αντριανα τελικα μαυρες ηταν οι καλτσες το καλογαμησα πρωτα απο μπροστα και για τελειωμα στα 4 ωραιο σωμα προσωπικα μαρεσε η καβλοφατσα της και απαλο δερματακι
Και μην μαλωνετε για μαλακιες ρε ενταξει τωρα αν πει και κανενασ καμια μαλακια εκτοσ θεματος δε τρεχει σκοπος ειναι να μην γινετε συνεχεια τα λεμε μαγκες καλα γαμησια

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
να συμπληρωσω οτι μποτες δεν ειχε  :headbang: αλλα μου ειπε θα φερει  :humpleg: :lheel:

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
...κι εγω σου ξαναλεω.Υπαρχουν 100αδες thread εδω μεσα για να γραφεις "Καλημερα",το ποση δουλεια εχεις και το που θα πας διακοπες.Προσφερονται ανετα για chat room.Αυτο εδω το thread λεγεται "μπουρδελο-κστασταση Θεσσαλονικης" και δεν ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ υποχρεωμενος να ψαχνει τις πληροφοριες αναμεσα στα καρκινικα ποστ τα δικα σου και κατι αλλων μαλακισμενων που δεν εχουν τι να κανουν ολη μερα.
+100000000000

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ελα παιδια χαλαρςστε ολα καλα. 806 σελιδες εχει το θτεντ. ουτε οι 100 εχουν πληροφοριες κτλ κτλ οι αλλες ειναι πλακιτσες. μη τα βαζετε με συγκεκριμενα ατομα γιατι ολοι μας και εσεις και εμεις και οι αλλοι εχουν σπαμαρει και εχουν κανει πλακα.απλα πρεπει να ανοιξει και ενα θρεντ με αντιπαθειες μεσα στο σαιτ οποτε να την λεει ο ενας στον αλλον εκει μεσα και να μην τον περιμενει στην γωνια να του την πει αμεσως εδω .. βγαλτο απο μεσα σου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ελα παιδια χαλαρςστε ολα καλα. 806 σελιδες εχει το θτεντ. ουτε οι 100 εχουν πληροφοριες κτλ κτλ οι αλλες ειναι πλακιτσες. μη τα βαζετε με συγκεκριμενα ατομα γιατι ολοι μας και εσεις και εμεις και οι αλλοι εχουν σπαμαρει και εχουν κανει πλακα.απλα πρεπει να ανοιξει και ενα θρεντ με αντιπαθειες μεσα στο σαιτ οποτε να την λεει ο ενας στον αλλον εκει μεσα και να μην τον περιμενει στην γωνια να του την πει αμεσως εδω .. βγαλτο απο μεσα σου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τι σημαινει αυτο ρε??οτι θα ανεχομαστε τον καθε μαλακα που κανει την πλακα του εδω μεσα???πανε φερε μας καμια ενημερωση απο 25 σπιτια,να στην πνιξει ο αλλος με τις μαλακιες του και μετα μιλα.
αλλα ετσι κι αλλιως κλωναρακος μου φαινεσαι κι εσυ...σκοπευεις να εμφανισεις και τους υπολοιπους σημερα??
.....επειδη παλι σε καταλαβαινουμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ρε δοκιμαζο στην μαντζαρου 14 για βραδινη βαρδια ειχαν πει για γυαλακια...για δες το λιγο και ενημερωσε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom