Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
εγω μια φορα μια χαρα περασα με το τζεσακυ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Μερικά spam σβήστηκαν...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απογευματινη βολτα στα στουντιο της πολης μας και εχουμε...

Πετρου Εριμητη. Η μιλφ Ναντια με την οποια μηλησαμε λιγακι εξηγοντας της γιατι δεν μπενω μου εκανε ενα κλικ στο τελος αφου ειχα χρονο να την παρατηρησω πρεπει να εχει σφιχτο δερμα :think: απο βυζι πως παει η κοπελα το εχει ωραιο?? Κανεις?? Ισως στο μελλον.! Και στο τελος μου λεει..πανε και απο Ν.Ουρανου 26, πες τους να μου στελνουν καμια πουτσα και σε εμενα.! :2funny:
Ν.Ουρανου 26. Μια μελαχρινη με στρογγυλο κεφαλακι ωραια λεκανη.
Φριξου 14. Η Αννα η ρουμανα, μακρυνε το μαυρο μαλι της και το κωλαρακι της σαν να φαρδυνε λιγακι. Την ειχα παρει κεφαληνιας καλη περιπτωση.
Φριξου 9. Η Αντριανα που μεχρι χθες ηταν Ροζα, καμια σχεση με τις φωτο το σωμα, τα βυζια ειναι ιδια παντως τουμπανο, το σωμα της ποιο αδυνατισμενο μικρο κωλαρακι, μαυρισμα και αυτη λιγο υπερβολικο, ξανθο μαλι ανοιχτο μακρυ, ψιλη κοπελα με προσωπο γλυκο αλλα την χαλανε λιγο τα τσιμπουκοχειλα της που την κανουν μεγαλυτερη παρα τραβελι. Πανω απο ολα ευγενικη και χαμογελαστη, κατεθεσα εδω περασα καλυτερα απο την Τζεσυ στο ιδιο προγραμμα. Η κοπελα ανετα γυρηζει μια τζοντα..!
Ν.Ουρανου 1Β. Η Εβελινα μεσα πηδιοταν δεν εκατσα να την δω, αργουσε.
Κωλετη. Δεν περασα μαλλον κλειστα.
Κεφαληνιας. Τσεσικα ξανθια σπασμενη γκομενα, τιποτα το ιδιετερο.
Α.Γεωργιου 34. Μαρια ξανθια, αυτη ειναι η ιδια η Μαρια που δουλευε στο Α.Γεωργιου 4 πριν κανα χρονο??? Αν ναι γιατι δεν ηρθε κοντα να την δουμε απο τα 15 μετρα μας χερετησε και εφυγε...φοβηθηκε μην την πηδηξουμε?? :2funny: σαν να ψιλοπαχυνε, πεταξε και κωλαρα...καποια στιγμη θα την περασω ενα μανικι.!
Α.Γεωργιου 16. Η τσατσα η σπαστικια λεει πρωτης ταξεως κοπελα πολυ καλη μεσα στο δωματιο αστερι...και βγενει η ρουμανα η Μαρινα :2funny: :2funny: :2funny:...το αλλο με το τοτο??? Απο ποτε η Μαρινα η ρουμανα καλη??? Αντε γεια.!
Α.Γεωργιου 4. Ευα ξανθια μιλφ, καλουτσικια θυμυζει την μιλφ γειτονισα σου που θελεις να της σκισεις τα πρεκια.! :2funny:
26ης Οκτωμβρη 52. Χμμμμ.! Δευτερη καταθεση στην Αγγελικουλα, την ειχα αχτι το κομοδινακι.! :2funny: Μια απο τα ιδια.! Σωματαρα και προσωπαρα οταν δεν χαμογελαει...οχι οτι μου χαμογελασε.!  :cheesy:
26ης Οκτωμβρη 35Α. Το μελαχρινο πιπινι η Λαουρα, πηρε φορα να κατσει στα γονατα μου, εφαγε πορτα.! Μετα δηλαδη τωρα ειναι η μελαχρινη Βικη, ωραιο κοματι και αυτη...
Ρουλια και Κωττα. Δεν μπορεσα να μπω, λιγο απεναντι ειχε μια παρεα με αγορο-κοριτσα και ντρεπομουνα να μπω.! :grin: :grin: :grin:
Μαντζαρου 10. Η μελαχρινη Αλινα μια απο τις φρεγατες της Κωλετης. Πολυ ομορφη σημερα μου φανηκε, οποιος δεν την εχει δοκιμασει με κλειστα ματια.!
Μαντζαρου 1Α. Το καυλακι η Σονια. μελαχρινη κοπελιτσα με ωραιο φυσικο βυζακι, η τσατσα την πενεψε παραπανω απο οτι θα επρεπε.
Αλιακμωνως. Μεταγραφη απο βαρδαρη Προμηθεους 14, η ξανθια πολωνεζα Ανιτα, εκρυψε και τα βυζακια της, φορουσε ενα αθλιο πολυχρωμο ολοσωμο κορμακι...απα πα πα πα.!!! :cheesy:
Κατεχακη 13. Η αδυνατη μαυρομαλα Κοσμηνα με τα πεταχτα της δοντακια, ψιλα γραμματα μεσα, κοινως μουφα.!

Αυτα.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Πετρου Εριμητη. Η μιλφ Ναντια με την οποια μηλησαμε λιγακι εξηγοντας της γιατι δεν μπενω μου εκανε ενα κλικ στο τελος αφου ειχα χρονο να την παρατηρησω πρεπει να εχει σφιχτο δερμα :think: απο βυζι πως παει η κοπελα το εχει ωραιο?? Κανεις?? Ισως στο μελλον.! Και στο τελος μου λεει..πανε και απο Ν.Ουρανου 26, πες τους να μου στελνουν καμια πουτσα και σε εμενα.! :2funny:]
τα μαγαζια εχουν το ιδιο αφεντικο και απο οτι μου ειπε ενας συμπαθης νεος που δουλευει φυλακας οι μπροστα εχουν εντολη να λενε και για το πισω....αλλα μαλλον την ριχνουν την ναντια η οποια ειναι αρκετα συμπαθητικη,ομιλητικη και κανει και καλο κρεβατι.....δεν ειναι κατι το φοβερο απο εμφανιση αλλα αξιζει να πας μια φορα καραμαν....κανει και γυμνο τσιμπουκακι,γλειφει μπαλες,ρωγες τα παντα ολα....απο τα καλα μιλφοειδη...

η μαρια του λαφαμ η ιδια ειναι απο το ανδρεου γεωργιου 4 που λες...αλλα πολλα χρονια και αυτη στον πορνοστιβο της πολης.....εγω αν την πετυχω παντως μπαινω παντως και τωρα ακομη...γαμιεται εκφυλα (προσωπικη εμπειρια ετσι;δεν παιρνω κανεναν στον λαιμο μου ....)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
τα μαγαζια εχουν το ιδιο αφεντικο και απο οτι μου ειπε ενας συμπαθης νεος που δουλευει φυλακας οι μπροστα εχουν εντολη να λενε και για το πισω....αλλα μαλλον την ριχνουν την ναντια η οποια ειναι αρκετα συμπαθητικη,ομιλητικη και κανει και καλο κρεβατι.....δεν ειναι κατι το φοβερο απο εμφανιση αλλα αξιζει να πας μια φορα καραμαν....κανει και γυμνο τσιμπουκακι,γλειφει μπαλες,ρωγες τα παντα ολα....απο τα καλα μιλφοειδη...

η μαρια του λαφαμ η ιδια ειναι απο το ανδρεου γεωργιου 4 που λες...αλλα πολλα χρονια και αυτη στον πορνοστιβο της πολης.....εγω αν την πετυχω παντως μπαινω παντως και τωρα ακομη...γαμιεται εκφυλα (προσωπικη εμπειρια ετσι;δεν παιρνω κανεναν στον λαιμο μου ....)

Δεν ξερω η Ναντια μονο που μου μηλησε ετσι σημερα καπως ενιωσα διαφορετικα και ισως την προτιμησω καποια στιγμη στο μελλον.
Η Μαρια ειναι η παρθενικη μου κριτικη στο bou... ειχα καιρο να την δω, αλαξε τελειως το μαλι το εδωσε λιγο ογκο, πηρε λιγα κιλακια...κωλαρα μου φανηκε, οπως ειπα απο μακρια που την ειδα γιατι δεν ηρθε κοντα μας. Την εχω και εγω στο προγραμμα.

ΥΓ. Σαν αυριο την πηρα την Μαρια.!! Και σαν αυριο γραφτηκα μελος στο Μπουρδελα.!! Ενας Χρονος.!! :rockon: :rockon: :rockon:
Τυχαιο??? Δεν νωμιζω.!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και δες πως μπορει η βαρδια και το σπιτι να χαραμισουν μια γκομενα...καθομαστε και μιλαμε για κατι μπασμενα Ρουμανακια και τις κανουμε θεες και δε μιλαμε γι'αυτο το αγγελικο πλασμα.ξανθος αγγελος,πανεμορφο προσωπο,βελουδινο δερμα και σχεδον τελειο σφιχτο κορμι...βεβαια εχω κατι μηνες να τη δω κι εγω.
....ΑΛΛΑ πρωινη στο ΛΑ ΦΑΜ.Ποιος θα τη δει εκει???αδικια εεε??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και δες πως μπορει η βαρδια και το σπιτι να χαραμισουν μια γκομενα...καθομαστε και μιλαμε για κατι μπασμενα Ρουμανακια και τις κανουμε θεες και δε μιλαμε γι'αυτο το αγγελικο πλασμα.ξανθος αγγελος,πανεμορφο προσωπο,βελουδινο δερμα και σχεδον τελειο σφιχτο κορμι...βεβαια εχω κατι μηνες να τη δω κι εγω.
....ΑΛΛΑ πρωινη στο ΛΑ ΦΑΜ.Ποιος θα τη δει εκει???αδικια εεε??
ε ναι.....εγω την γουσταρα πολυ παντως....
Δεν ξερω η Ναντια μονο που μου μηλησε ετσι σημερα καπως ενιωσα διαφορετικα και ισως την προτιμησω καποια στιγμη στο μελλον.
Η Μαρια ειναι η παρθενικη μου κριτικη στο bou...
α ρε καραμαν ,τρεις λεξεις ειχες γραψει....καινουριος γαρ τοτε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

Πετρου Εριμητη. Η μιλφ Ναντια με την οποια μηλησαμε λιγακι εξηγοντας της γιατι δεν μπενω μου εκανε ενα κλικ στο τελος αφου ειχα χρονο να την παρατηρησω πρεπει να εχει σφιχτο δερμα :think: απο βυζι πως παει η κοπελα το εχει ωραιο?? Κανεις?? Ισως στο μελλον.! Και στο τελος μου λεει..πανε και απο Ν.Ουρανου 26, πες τους να μου στελνουν καμια πουτσα και σε εμενα.! :2funny:

Βρε πέρνα μέσα να βρεις την υγειά σου!!! Βεζούβιος η Νάντια! Το μόνο που με χαλάει είναι το μουνί-κανταϊφι (αξύριστο) αλλά αυτό κάποιους τους φτιάχνει! βυζί μικρό αλλά η ρώγα κάγγελο!

Τέλος με τη Νάντια! Πάμε στις ιστορίες με τον μπότα σήμερα

όπως είχα πάρει το νταρντανομωρό τη Βανέσα και τον είχα χειρογλυκάνει και μία στο σπίτι  :cum: :cum: :cum: :cum:(οπότε τον έριξα σε καταστολή) τσούπ! Νά σου ο Μr άκυρος, το αγόρι με το χειρότερο timing ο Μποτόφιλος! Ήθελε τρελίτσες και κολοκυθοπαιχνιδίσματα και επειδή δεν χαλάω χατήρια είπα το ναι!

Πήγαμε στη Τζέσικα στο παλέ ντε πιπ της Φρίξου. Ωραίο σολαριουμιασμένο κορμί σφιχτό σώμα, σιλικόνη φουλ και γενικά κουκλίστικη παρουσία. Τόσο κουκλίστικη που ήταν σαν ψεύτικη (με χαλάει αυτό). Από υπηρεσίες με είπε ο μπότας πως ήταν σε στανταρ επαγγελματικό επίπεδο. Κλασσική Γερμανίδα. Τα προγράμματα απλησίαστα (80€ ακάποτο!!!) Overall, οι μοντελοχώστες ορμάτε, οι υπόλοιποι κάντε κάτι άλλο.

Είδαμε την γερμανία σε μια τσεχικη μπυραρία (δεν χάνω ματσ του μουντιάλ) και το μποτερμαν ήθελε το νταμπλ!!

Σιμόνα καρφωτοί! Κατεχάκη 13! Είχε κρατημένες και κόκκινες μποτούλες για τον μίστη! Εγώ δεν μπήκα λόγω καταστολής (γαμώτο!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:) στο μωρό (το οποίο με τάραξε στις αγκαλιές και στα φιλάκια) είπα ότι είμουν πιωμένος. Περίμενα 1:30 ώρα στο ρδελο! μέχρι ζεμπεκιά χόρεψα στο σαλόνι! Ο Μπότας ξέχασε το όνομά του όπως ήταν φυσικό! Εγώ θα την χώσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εντός της εβδομάδος!

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ τι μας κάνει η βασίλισσα του ακάποτου!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Βρε πέρνα μέσα να βρεις την υγειά σου!!! Βεζούβιος η Νάντια! Το μόνο που με χαλάει είναι το μουνί-κανταϊφι (αξύριστο) αλλά αυτό κάποιους τους φτιάχνει! βυζί μικρό αλλά η ρώγα κάγγελο!

Τέλος με τη Νάντια! Πάμε στις ιστορίες με τον μπότα σήμερα

όπως είχα πάρει το νταρντανομωρό τη Βανέσα και τον είχα χειρογλυκάνει και μία στο σπίτι  :cum: :cum: :cum: :cum:(οπότε τον έριξα σε καταστολή) τσούπ! Νά σου ο Μr άκυρος, το αγόρι με το χειρότερο timing ο Μποτόφιλος! Ήθελε τρελίτσες και κολοκυθοπαιχνιδίσματα και επειδή δεν χαλάω χατήρια είπα το ναι!

Πήγαμε στη Τζέσικα στο παλέ ντε πιπ της Φρίξου. Ωραίο σολαριουμιασμένο κορμί σφιχτό σώμα, σιλικόνη φουλ και γενικά κουκλίστικη παρουσία. Τόσο κουκλίστικη που ήταν σαν ψεύτικη (με χαλάει αυτό). Από υπηρεσίες με είπε ο μπότας πως ήταν σε στανταρ επαγγελματικό επίπεδο. Κλασσική Γερμανίδα. Τα προγράμματα απλησίαστα (80€ ακάποτο!!!) Overall, οι μοντελοχώστες ορμάτε, οι υπόλοιποι κάντε κάτι άλλο.

Είδαμε την γερμανία σε μια τσεχικη μπυραρία (δεν χάνω ματσ του μουντιάλ) και το μποτερμαν ήθελε το νταμπλ!!

Σιμόνα καρφωτοί! Κατεχάκη 13! Είχε κρατημένες και κόκκινες μποτούλες για τον μίστη! Εγώ δεν μπήκα λόγω καταστολής (γαμώτο!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:) στο μωρό (το οποίο με τάραξε στις αγκαλιές και στα φιλάκια) είπα ότι είμουν πιωμένος. Περίμενα 1:30 ώρα στο ρδελο! μέχρι ζεμπεκιά χόρεψα στο σαλόνι! Ο Μπότας ξέχασε το όνομά του όπως ήταν φυσικό! Εγώ θα την χώσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εντός της εβδομάδος!

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ τι μας κάνει η βασίλισσα του ακάποτου!!!   :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

+1000000 :thumbsup: τρελο αγορι εδωσες ρεσιταλ σημερα! οφειλω να σε συγχαρω για τις αψογες περιγραφες! εισαι ο μπαμπινιωτης του μπουρδελα τιβι κ αψογος χορευτης ισπανικων χορων κ δημοτικων χεχεχε :grin:
στο διαταυτα highlight που μετα το τελειωμα η τσατσα (ουπς σορρυ μας ειπε να την λεμε υπηρεσια στο εξης) εκατσε μαζι με την τζεσυ να δουνε μουντιαλ κ να πανηγυρισουν για τη γερμανια! :2funny: Τζεσυ 8α ηταν αψογη αν εκανε 2 πραματα α. ξυραφακια big πουλανε κ στην ανατολικη γερμανια ποσο μαλλον στο ανοβερο απ οπου καταγεται κ στην αναγκη να βαλει καμια  μποτα γι αυτο φωναζω για μποτα εγω για το καλο τους κ μονο χεχε :lheel: β. να ριξει λιγο τις τιμες στα προγραμματα της παραειναι ακριβα!  :s&m_2:
Οσο για σιμονα οτι κ να πω τα λογια περιττα γι αυτη την κοπελα! :smitten: Μαζι με αφρουλα παιρνουν τα σκηπτρα αυτης της πολης κ με διαφορα,αυτα να τα βλεπουν κ να μα8αινουν μερικες κ μερικοι... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
+1000000 :thumbsup: τρελο αγορι εδωσες ρεσιταλ σημερα! οφειλω να σε συγχαρω για τις αψογες περιγραφες! εισαι ο μπαμπινιωτης του μπουρδελα τιβι κ αψογος χορευτης ισπανικων χορων κ δημοτικων χεχεχε :grin:
στο διαταυτα highlight που μετα το τελειωμα η τσατσα (ουπς σορρυ μας ειπε να την λεμε υπηρεσια στο εξης) εκατσε μαζι με την τζεσυ να δουνε μουντιαλ κ να πανηγυρισουν για τη γερμανια! :2funny: Τζεσυ 8α ηταν αψογη αν εκανε 2 πραματα α. ξυραφακια big πουλανε κ στην ανατολικη γερμανια ποσο μαλλον στο ανοβερο απ οπου καταγεται κ στην αναγκη να βαλει καμια  μποτα γι αυτο φωναζω για μποτα εγω για το καλο τους κ μονο χεχε :lheel: β. να ριξει λιγο τις τιμες στα προγραμματα της παραειναι ακριβα!  :s&m_2:
Οσο για σιμονα οτι κ να πω τα λογια περιττα γι αυτη την κοπελα! :smitten: Μαζι με αφρουλα παιρνουν τα σκηπτρα αυτης της πολης κ με διαφορα,αυτα να τα βλεπουν κ να μα8αινουν μερικες κ μερικοι... :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δυο μπαλακια; :think:μπραβο μποτοφιλε..... :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρες,σε όλους τους παίχτες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Kαλημέρες,σε όλους τους παίχτες
καλημερα χαουζ....ευτυχως εχουμε και καμια αδεια να μπουμε και λιγο πρωινοι στο σαιτ....
Βρε Karaman 7 σε δάγκωσε η ...τιγρη που έχει η Ρ../Αντριανα στην ωμοπλάτη της!  ;)
και πέρασες καλά κουφάλα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεταξυ μας προτεινω να μετονομαστει το θρεντ σε φριξο-κατασταση θεσσαλονικης....πολυ προμοσιον καναμε στις γερμανιδες κυριες εκπροσωπους της μερκελ στον πορνοστιβο της πολης μας..... :headbang:

δεν ξερω αν αξιζει ο τοσος ντορος πια....για ενα μιλφ βυζοπουλεν-σιλικονεν και μια αξυριστη μετρια μελαχρινη..... :grin: :grin:
τεσπα θα δουμε....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλημέρα και από μενα!
και η ξανθουλα δεν με τρελανε! αν και καλη ! πολυ χαλαρός ο λοκος! :2funny: :2funny:
πολυ σιλικόνη στα χειλη σκληρά βυζάκια αν και έκανε πεχνιδι μαζί τους!
και ψιλομέτρια πίπα! 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και η ξανθουλα δεν με τρελανε! αν και καλη ! πολυ χαλαρός ο λοκος! :2funny: :2funny:
και ψιλομέτρια πίπα! 
γραψε γραψε....scripta manent

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλημέρα και από μενα!
και ψιλομέτρια πίπα! 
Τι έχουμε εδώ?Στουντιάκι φίλε άλεξ?Την καλημέρα μου

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δάσκαλε που δίδασκες! :2funny: :2funny: :2funny:
πλέον με τις λίγες καλές που παίζουν σε λίγο και φόλες αν ερχονται θα γίνεται ντόρος μονο
που ερχεται κατι καινουργιο αφου τις παλιες τις εχετε παρει ΟΛΕΣ! :2funny: :2funny: :2funny:
γραψε γραψε....scripta manent

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom