GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
εγω μια φορα μια χαρα περασα με το τζεσακυ.
εγω μια φορα μια χαρα περασα με το τζεσακυ.
τα μαγαζια εχουν το ιδιο αφεντικο και απο οτι μου ειπε ενας συμπαθης νεος που δουλευει φυλακας οι μπροστα εχουν εντολη να λενε και για το πισω....αλλα μαλλον την ριχνουν την ναντια η οποια ειναι αρκετα συμπαθητικη,ομιλητικη και κανει και καλο κρεβατι.....δεν ειναι κατι το φοβερο απο εμφανιση αλλα αξιζει να πας μια φορα καραμαν....κανει και γυμνο τσιμπουκακι,γλειφει μπαλες,ρωγες τα παντα ολα....απο τα καλα μιλφοειδη...Απογευματινη βολτα στα στουντιο της πολης μας και εχουμε...
Πετρου Εριμητη. Η μιλφ Ναντια με την οποια μηλησαμε λιγακι εξηγοντας της γιατι δεν μπενω μου εκανε ενα κλικ στο τελος αφου ειχα χρονο να την παρατηρησω πρεπει να εχει σφιχτο δερμα απο βυζι πως παει η κοπελα το εχει ωραιο?? Κανεις?? Ισως στο μελλον.! Και στο τελος μου λεει..πανε και απο Ν.Ουρανου 26, πες τους να μου στελνουν καμια πουτσα και σε εμενα.! ]
τα μαγαζια εχουν το ιδιο αφεντικο και απο οτι μου ειπε ενας συμπαθης νεος που δουλευει φυλακας οι μπροστα εχουν εντολη να λενε και για το πισω....αλλα μαλλον την ριχνουν την ναντια η οποια ειναι αρκετα συμπαθητικη,ομιλητικη και κανει και καλο κρεβατι.....δεν ειναι κατι το φοβερο απο εμφανιση αλλα αξιζει να πας μια φορα καραμαν....κανει και γυμνο τσιμπουκακι,γλειφει μπαλες,ρωγες τα παντα ολα....απο τα καλα μιλφοειδη...
η μαρια του λαφαμ η ιδια ειναι απο το ανδρεου γεωργιου 4 που λες...αλλα πολλα χρονια και αυτη στον πορνοστιβο της πολης.....εγω αν την πετυχω παντως μπαινω παντως και τωρα ακομη...γαμιεται εκφυλα (προσωπικη εμπειρια ετσι;δεν παιρνω κανεναν στον λαιμο μου ....)
και δες πως μπορει η βαρδια και το σπιτι να χαραμισουν μια γκομενα...καθομαστε και μιλαμε για κατι μπασμενα Ρουμανακια και τις κανουμε θεες και δε μιλαμε γι'αυτο το αγγελικο πλασμα.ξανθος αγγελος,πανεμορφο προσωπο,βελουδινο δερμα και σχεδον τελειο σφιχτο κορμι...βεβαια εχω κατι μηνες να τη δω κι εγω.η μαρια του λαφαμ η ιδια ειναι απο το ανδρεου γεωργιου 4 που λες...αλλα πολλα χρονια και αυτη στον πορνοστιβο της πολης.....εγω αν την πετυχω παντως μπαινω παντως και τωρα ακομη...γαμιεται εκφυλα (προσωπικη εμπειρια ετσι;δεν παιρνω κανεναν στον λαιμο μου ....)
ε ναι.....εγω την γουσταρα πολυ παντως....και δες πως μπορει η βαρδια και το σπιτι να χαραμισουν μια γκομενα...καθομαστε και μιλαμε για κατι μπασμενα Ρουμανακια και τις κανουμε θεες και δε μιλαμε γι'αυτο το αγγελικο πλασμα.ξανθος αγγελος,πανεμορφο προσωπο,βελουδινο δερμα και σχεδον τελειο σφιχτο κορμι...βεβαια εχω κατι μηνες να τη δω κι εγω.
....ΑΛΛΑ πρωινη στο ΛΑ ΦΑΜ.Ποιος θα τη δει εκει???αδικια εεε??
α ρε καραμαν ,τρεις λεξεις ειχες γραψει....καινουριος γαρ τοτε....Δεν ξερω η Ναντια μονο που μου μηλησε ετσι σημερα καπως ενιωσα διαφορετικα και ισως την προτιμησω καποια στιγμη στο μελλον.
Η Μαρια ειναι η παρθενικη μου κριτικη στο bou...
ε ναι.....εγω την γουσταρα πολυ παντως.... α ρε καραμαν ,τρεις λεξεις ειχες γραψει....καινουριος γαρ τοτε....
Απογευματινη βολτα στα στουντιο της πολης μας και εχουμε...
Πετρου Εριμητη. Η μιλφ Ναντια με την οποια μηλησαμε λιγακι εξηγοντας της γιατι δεν μπενω μου εκανε ενα κλικ στο τελος αφου ειχα χρονο να την παρατηρησω πρεπει να εχει σφιχτο δερμα απο βυζι πως παει η κοπελα το εχει ωραιο?? Κανεις?? Ισως στο μελλον.! Και στο τελος μου λεει..πανε και απο Ν.Ουρανου 26, πες τους να μου στελνουν καμια πουτσα και σε εμενα.!
Βρε πέρνα μέσα να βρεις την υγειά σου!!! Βεζούβιος η Νάντια! Το μόνο που με χαλάει είναι το μουνί-κανταϊφι (αξύριστο) αλλά αυτό κάποιους τους φτιάχνει! βυζί μικρό αλλά η ρώγα κάγγελο!
Τέλος με τη Νάντια! Πάμε στις ιστορίες με τον μπότα σήμερα
όπως είχα πάρει το νταρντανομωρό τη Βανέσα και τον είχα χειρογλυκάνει και μία στο σπίτι (οπότε τον έριξα σε καταστολή) τσούπ! Νά σου ο Μr άκυρος, το αγόρι με το χειρότερο timing ο Μποτόφιλος! Ήθελε τρελίτσες και κολοκυθοπαιχνιδίσματα και επειδή δεν χαλάω χατήρια είπα το ναι!
Πήγαμε στη Τζέσικα στο παλέ ντε πιπ της Φρίξου. Ωραίο σολαριουμιασμένο κορμί σφιχτό σώμα, σιλικόνη φουλ και γενικά κουκλίστικη παρουσία. Τόσο κουκλίστικη που ήταν σαν ψεύτικη (με χαλάει αυτό). Από υπηρεσίες με είπε ο μπότας πως ήταν σε στανταρ επαγγελματικό επίπεδο. Κλασσική Γερμανίδα. Τα προγράμματα απλησίαστα (80€ ακάποτο!!!) Overall, οι μοντελοχώστες ορμάτε, οι υπόλοιποι κάντε κάτι άλλο.
Είδαμε την γερμανία σε μια τσεχικη μπυραρία (δεν χάνω ματσ του μουντιάλ) και το μποτερμαν ήθελε το νταμπλ!!
Σιμόνα καρφωτοί! Κατεχάκη 13! Είχε κρατημένες και κόκκινες μποτούλες για τον μίστη! Εγώ δεν μπήκα λόγω καταστολής (γαμώτο!!! ) στο μωρό (το οποίο με τάραξε στις αγκαλιές και στα φιλάκια) είπα ότι είμουν πιωμένος. Περίμενα 1:30 ώρα στο ρδελο! μέχρι ζεμπεκιά χόρεψα στο σαλόνι! Ο Μπότας ξέχασε το όνομά του όπως ήταν φυσικό! Εγώ θα την χώσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εντός της εβδομάδος!
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ τι μας κάνει η βασίλισσα του ακάποτου!!!
+1000000 τρελο αγορι εδωσες ρεσιταλ σημερα! οφειλω να σε συγχαρω για τις αψογες περιγραφες! εισαι ο μπαμπινιωτης του μπουρδελα τιβι κ αψογος χορευτης ισπανικων χορων κ δημοτικων χεχεχε
στο διαταυτα highlight που μετα το τελειωμα η τσατσα (ουπς σορρυ μας ειπε να την λεμε υπηρεσια στο εξης) εκατσε μαζι με την τζεσυ να δουνε μουντιαλ κ να πανηγυρισουν για τη γερμανια! Τζεσυ 8α ηταν αψογη αν εκανε 2 πραματα α. ξυραφακια big πουλανε κ στην ανατολικη γερμανια ποσο μαλλον στο ανοβερο απ οπου καταγεται κ στην αναγκη να βαλει καμια μποτα γι αυτο φωναζω για μποτα εγω για το καλο τους κ μονο χεχε β. να ριξει λιγο τις τιμες στα προγραμματα της παραειναι ακριβα!
Οσο για σιμονα οτι κ να πω τα λογια περιττα γι αυτη την κοπελα! Μαζι με αφρουλα παιρνουν τα σκηπτρα αυτης της πολης κ με διαφορα,αυτα να τα βλεπουν κ να μα8αινουν μερικες κ μερικοι...
καλημερα χαουζ....ευτυχως εχουμε και καμια αδεια να μπουμε και λιγο πρωινοι στο σαιτ....Kαλημέρες,σε όλους τους παίχτες
μεταξυ μας προτεινω να μετονομαστει το θρεντ σε φριξο-κατασταση θεσσαλονικης....πολυ προμοσιον καναμε στις γερμανιδες κυριες εκπροσωπους της μερκελ στον πορνοστιβο της πολης μας.....Βρε Karaman 7 σε δάγκωσε η ...τιγρη που έχει η Ρ../Αντριανα στην ωμοπλάτη της! ;)
και πέρασες καλά κουφάλα!
γραψε γραψε....scripta manentκαι η ξανθουλα δεν με τρελανε! αν και καλη ! πολυ χαλαρός ο λοκος!
πολυ σιλικόνη στα χειλη σκληρά βυζάκια αν και έκανε πεχνιδι μαζί τους!
και ψιλομέτρια πίπα!
Τι έχουμε εδώ?Στουντιάκι φίλε άλεξ?Την καλημέρα μουκαλημέρα και από μενα!
και η ξανθουλα δεν με τρελανε! αν και καλη ! πολυ χαλαρός ο λοκος!
πολυ σιλικόνη στα χειλη σκληρά βυζάκια αν και έκανε πεχνιδι μαζί τους!
και ψιλομέτρια πίπα!
γραψε γραψε....scripta manent
Τι έχουμε εδώ?Στουντιάκι φίλε άλεξ?Την καλημέρα μου