Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πολυ ζεστη έφυγα για τζακουζάκι με αντριανα ελπιζω να μην απογοητευτω :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
απογοητευση η σιμονααααααααα :- :- :-
αντε να χυσουμε το γερμανιδακι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Βρε Karaman 7 σε δάγκωσε η ...τιγρη που έχει η Ρ../Αντριανα στην ωμοπλάτη της!  ;)
και πέρασες καλά κουφάλα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω την αληθεια δε προσεξα αν εχει τατου, δεν την εστησα στα 4, καλα ηταν, καλυτερα απο την Τζεσυ.

καλημερα χαουζ....ευτυχως εχουμε και καμια αδεια να μπουμε και λιγο πρωινοι στο σαιτ....μεταξυ μας προτεινω να μετονομαστει το θρεντ σε φριξο-κατασταση θεσσαλονικης....πολυ προμοσιον καναμε στις γερμανιδες κυριες εκπροσωπους της μερκελ στον πορνοστιβο της πολης μας..... :headbang:

δεν ξερω αν αξιζει ο τοσος ντορος πια....για ενα μιλφ βυζοπουλεν-σιλικονεν και μια αξυριστη μετρια μελαχρινη..... :grin: :grin:
τεσπα θα δουμε....

...καλα ελιωσα.! :2funny: :2funny: :2funny:

δεν με αρεσε
αρκετα προθυμη
αλλα που ναι η ΜΙΛΑΝΑ ΟΕΟ
που ναι Η ΒΡΟΝΙΚΑ ΟΕΟ
που ναι η ΑΦΡΟ ΟΕΟ

Φερτε πισω τα Ρωσιδια.!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
για γαμήσι πήγα στο νοσοκομείο με ραγισμένο το δεξι χέρι εφυγα :rockon: :rockon:. Ποιος πουστης θεός με γκαντέμιασε θέλω να μάθω. Η κριτική μου όσον αφορά την Αντριάνα δεν ξέρω αμα πρέπει να μπει στις αστειες ιστορίες σε μπουρδέλα ή στον κατάλογο με τις κριτικές  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για γαμήσι πήγα στο νοσοκομείο με ραγισμένο το δεξι χέρι εφυγα :rockon: :rockon:. Ποιος πουστης θεός με γκαντέμιασε θέλω να μάθω. Η κριτική μου όσον αφορά την Αντριάνα δεν ξέρω αμα πρέπει να μπει στις αστειες ιστορίες σε μπουρδέλα ή στον κατάλογο με τις κριτικές  :2funny: :2funny:
γλιστρησες και επεσες στο τζακουζι...ειμαι σιγουρος.... :headbang: :headbang: :headbang:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ναι... τόσα τζακούζια δεν άργησε... Πήγα να πάρω το γαμοσάπουνο και βρουμ εφαγα τετια τουμπα που γλυστρώντας μπήκα γκολ δίπλα στον κάδο...
Πως δεν έπεσα πάνω του να σκάσουν οι καπότες πάνω μου και να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι... τόσα τζακούζια δεν άργησε... Πήγα να πάρω το γαμοσάπουνο και βρουμ εφαγα τετια τουμπα που γλυστρώντας μπήκα γκολ δίπλα στον κάδο...
α ρε ελληνα...δεν εισαι φτιαγμενος για πολυτελειες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περαστικα ενιγουει....γαμησες καθολου;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χαχα ναι εκείνη την ώρα δεν πονούσε, μετά όμως ουτε το τιμόνι δεν μπορούσα να στρίψω.
Θα ανεβάσω κριτική χωρίς να πτοηθώ απο την πτώση, ουτε επηρεάστηκε αρνητικά άλλα ηταν τα στραβά της ξινοbarby όμως. Πάντως βγένει στο σαλόνι και νομίζεις ότι ήρθες να γυρίσεις πορνοταινία.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα σε ολους
εκανα μια βολτα σημερα απο τον μυλο πλευρα

κωλλετη κλασικα κλειστο

εκκλησια πανικος απ εξω οποτε δεν μπηκα

φριξου κατω η αντριανα οπου εγινε κ η καταθεση κ θα σας πω στο τελος γνωμη

ματζαρου πανω η σονια κ με επριξε να την παω για μπανιο να παρει χρωμα

η αντριανα που λετε παιδες βγαινει στο σαλονι κ επαθα πλακα,ψηλη ξανθια,με τους καλυτερους βυζους που εχω δει κ την καλυτερη παταρα
βγηκε με ενα μαυρο μαγιω κ με ασπρες καλτσουλες λιγο πιο ψηλα απο το γονατο,σκετος πειρασμος.σκαω το 50ε κ μπουκαρω,ερχεται κ αρχιζει με χαιδευει,το αρνητικο κ αδυναμο σημειο πανω της ειναι η φατσα,δεν ειναι ομορφη αλλα ειναι τσιμπουκι σκετο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η πιπα μετρια,το βυζι βυζαρα κ με αφηνε να της το σκαμπιλιζω κ ο κωλος ειναι η αληθεια οτι δεν ηταν οπως τον περιμενα σκληρος αλλα λιγο χαλαρος.απο γαμησι καλουλα κ στα 4 εδωσε ρεστα.αξιζει μια δοκιμη

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Στα υπόψιν όποιος θέλει να πάει σήμερα γιατι θα ανεβάσω κριτική πιο αργά. Ακάποτο δεν κάνει σε κανένα πρόγραμμα, είναι όλο γελάκι σε κάθε πρόταση χιχι και χοχο, τα τατού που διάβασα πιο πάνω είναι 3 μια τίγρη μωρό στην πλάτη δεξιά ενα λαγουδοplayboy αριστερά της κοιλίας της και ενα δεν ξέρω τι ήταν στο πόδι της αρ/δεξ δεν θυμάμαι. Επίσης εχει τσιμπουκοχειλάρες αλλά τι να τις κανεις χωρίς ακάπωτο. Εμφανίζεται με κάλτσες μάυρες και ενα μαγιο οχι στρινγκ. Ξανθά μαλλιά μακρία πολυ. Τούμπανι βυζάρα και χαλαρο κωλαράκι. Τα υπόλοιπα στην κριτικη μόλις χαλαρώσω απο το σοκ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλησπερα σε ολους
εκανα μια βολτα σημερα απο τον μυλο πλευρα

κωλλετη κλασικα κλειστο

εκκλησια πανικος απ εξω οποτε δεν μπηκα

φριξου κατω η αντριανα οπου εγινε κ η καταθεση κ θα σας πω στο τελος γνωμη

ματζαρου πανω η σονια κ με επριξε να την παω για μπανιο να παρει χρωμα

η αντριανα που λετε παιδες βγαινει στο σαλονι κ επαθα πλακα,ψηλη ξανθια,με τους καλυτερους βυζους που εχω δει κ την καλυτερη παταρα
βγηκε με ενα μαυρο μαγιω κ με ασπρες καλτσουλες λιγο πιο ψηλα απο το γονατο,σκετος πειρασμος.σκαω το 50ε κ μπουκαρω,ερχεται κ αρχιζει με χαιδευει,το αρνητικο κ αδυναμο σημειο πανω της ειναι η φατσα,δεν ειναι ομορφη αλλα ειναι τσιμπουκι σκετο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η πιπα μετρια,το βυζι βυζαρα κ με αφηνε να της το σκαμπιλιζω κ ο κωλος ειναι η αληθεια οτι δεν ηταν οπως τον περιμενα σκληρος αλλα λιγο χαλαρος.απο γαμησι καλουλα κ στα 4 εδωσε ρεστα.αξιζει μια δοκιμη
μεχρι τις 8 ειναι;
τα βυζια πλαστικα ειναι;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Στα υπόψιν όποιος θέλει να πάει σήμερα γιατι θα ανεβάσω κριτική πιο αργά. Ακάποτο δεν κάνει σε κανένα πρόγραμμα, είναι όλο γελάκι σε κάθε πρόταση χιχι και χοχο, τα τατού που διάβασα πιο πάνω είναι 3 μια τίγρη μωρό στην πλάτη δεξιά ενα λαγουδοplayboy αριστερά της κοιλίας της και ενα δεν ξέρω τι ήταν στο πόδι της αρ/δεξ δεν θυμάμαι. Επίσης εχει τσιμπουκοχειλάρες αλλά τι να τις κανεις χωρίς ακάπωτο. Εμφανίζεται με κάλτσες μάυρες και ενα μαγιο οχι στρινγκ. Ξανθά μαλλιά μακρία πολυ. Τούμπανι βυζάρα και χαλαρο κωλαράκι. Τα υπόλοιπα στην κριτικη μόλις χαλαρώσω απο το σοκ.
ρε συ οι καλτσες ειναι ασπρες οχι μαυρες
κ μαυρο μαγιω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom