House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
φίλε house με παρέσυρε το ρέμα και πήγα και εγώ!αλλά οκ για τα λεφτά της καλή!
φίλε house με παρέσυρε το ρέμα και πήγα και εγώ!αλλά οκ για τα λεφτά της καλή!
καλο βολι...αναμενουμε νεοτερα...... ;)πολυ ζεστη έφυγα για τζακουζάκι με αντριανα ελπιζω να μην απογοητευτω
πολυ ζεστη έφυγα για τζακουζάκι με αντριανα ελπιζω να μην απογοητευτω
πηγες;και δεν;απογοητευση η σιμονααααααααα :- :- :-
δεν με αρεσεπηγες;και δεν;
Βρε Karaman 7 σε δάγκωσε η ...τιγρη που έχει η Ρ../Αντριανα στην ωμοπλάτη της! ;)
και πέρασες καλά κουφάλα!
καλημερα χαουζ....ευτυχως εχουμε και καμια αδεια να μπουμε και λιγο πρωινοι στο σαιτ....μεταξυ μας προτεινω να μετονομαστει το θρεντ σε φριξο-κατασταση θεσσαλονικης....πολυ προμοσιον καναμε στις γερμανιδες κυριες εκπροσωπους της μερκελ στον πορνοστιβο της πολης μας.....
δεν ξερω αν αξιζει ο τοσος ντορος πια....για ενα μιλφ βυζοπουλεν-σιλικονεν και μια αξυριστη μετρια μελαχρινη.....
τεσπα θα δουμε....
δεν με αρεσε
αρκετα προθυμη
αλλα που ναι η ΜΙΛΑΝΑ ΟΕΟ
που ναι Η ΒΡΟΝΙΚΑ ΟΕΟ
που ναι η ΑΦΡΟ ΟΕΟ
γλιστρησες και επεσες στο τζακουζι...ειμαι σιγουρος....για γαμήσι πήγα στο νοσοκομείο με ραγισμένο το δεξι χέρι εφυγα . Ποιος πουστης θεός με γκαντέμιασε θέλω να μάθω. Η κριτική μου όσον αφορά την Αντριάνα δεν ξέρω αμα πρέπει να μπει στις αστειες ιστορίες σε μπουρδέλα ή στον κατάλογο με τις κριτικές
α ρε ελληνα...δεν εισαι φτιαγμενος για πολυτελειες....ναι... τόσα τζακούζια δεν άργησε... Πήγα να πάρω το γαμοσάπουνο και βρουμ εφαγα τετια τουμπα που γλυστρώντας μπήκα γκολ δίπλα στον κάδο...
μεχρι τις 8 ειναι;καλησπερα σε ολους
εκανα μια βολτα σημερα απο τον μυλο πλευρα
κωλλετη κλασικα κλειστο
εκκλησια πανικος απ εξω οποτε δεν μπηκα
φριξου κατω η αντριανα οπου εγινε κ η καταθεση κ θα σας πω στο τελος γνωμη
ματζαρου πανω η σονια κ με επριξε να την παω για μπανιο να παρει χρωμα
η αντριανα που λετε παιδες βγαινει στο σαλονι κ επαθα πλακα,ψηλη ξανθια,με τους καλυτερους βυζους που εχω δει κ την καλυτερη παταρα
βγηκε με ενα μαυρο μαγιω κ με ασπρες καλτσουλες λιγο πιο ψηλα απο το γονατο,σκετος πειρασμος.σκαω το 50ε κ μπουκαρω,ερχεται κ αρχιζει με χαιδευει,το αρνητικο κ αδυναμο σημειο πανω της ειναι η φατσα,δεν ειναι ομορφη αλλα ειναι τσιμπουκι σκετο
η πιπα μετρια,το βυζι βυζαρα κ με αφηνε να της το σκαμπιλιζω κ ο κωλος ειναι η αληθεια οτι δεν ηταν οπως τον περιμενα σκληρος αλλα λιγο χαλαρος.απο γαμησι καλουλα κ στα 4 εδωσε ρεστα.αξιζει μια δοκιμη
ρε συ οι καλτσες ειναι ασπρες οχι μαυρεςΣτα υπόψιν όποιος θέλει να πάει σήμερα γιατι θα ανεβάσω κριτική πιο αργά. Ακάποτο δεν κάνει σε κανένα πρόγραμμα, είναι όλο γελάκι σε κάθε πρόταση χιχι και χοχο, τα τατού που διάβασα πιο πάνω είναι 3 μια τίγρη μωρό στην πλάτη δεξιά ενα λαγουδοplayboy αριστερά της κοιλίας της και ενα δεν ξέρω τι ήταν στο πόδι της αρ/δεξ δεν θυμάμαι. Επίσης εχει τσιμπουκοχειλάρες αλλά τι να τις κανεις χωρίς ακάπωτο. Εμφανίζεται με κάλτσες μάυρες και ενα μαγιο οχι στρινγκ. Ξανθά μαλλιά μακρία πολυ. Τούμπανι βυζάρα και χαλαρο κωλαράκι. Τα υπόλοιπα στην κριτικη μόλις χαλαρώσω απο το σοκ.
μεχρι τις 8 κ ναι ειναι σιλικον βυζοιμεχρι τις 8 ειναι;
τα βυζια πλαστικα ειναι;
σκληροι σαβν τον μπερετα για μαλακοι στην αφη ;μεχρι τις 8 κ ναι ειναι σιλικον βυζοι
ναι έ? τόσο στραβός ήμουν ?ρε συ οι καλτσες ειναι ασπρες οχι μαυρες
κ μαυρο μαγιω