Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Γκόμενα με γυαλάκια δεν εχει σαλονίκη ε ? Μάλλον το γκόμενα κάνε το πουτάνα.

Επισκέπτης
Μαύρη στο ροζ προμηθέως 14 βράδυ κ καμιά φορά Μαρινοσπιτο (τανταλου 8)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Παιδια κανενα μαυρο πορνιδιο παιζει??

Είναι μια καλή που παίζει πότε στο Προμηθέως 14 και πότε απέναντι στο μπλε με το ηχιτικό.

Δεν θυμάμαι όνομα, ούτε βάρδια (αν πας απόγευμα σχεδόν σίγουρα θα την ετύχεις σε ένα από τα δύο) έχει παραπανίσια κιλά και πλασάρεται ως Λατίνα. Μεγάλος κώλος και βυζιά, κάνει προγράμματα (σπάνιο για μαύρη), έχει καλή συμμετοχή (για μαύρη) αφήνει μουνοχαδάκια (σπάνιο για μαύρη) και γενικά δεν κλαις τα λεφτά σου (σπάνιο για μαύρη).

Εγώ την λέω ''καβλάρα'' γιατί καθώς την γαμάς λέει συνέχεια ''καβλάρα-καβλάρα-καβλαρα...''

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Καταρχας δεν προκειται για τα 3-4 συγκεκριμενα ποστ.Το thread εχει 800+ σελιδες απο τις οποιες οι 300 τουλαχιστον ειναι off.Σκιζεται ενας να κανει ενημερωση απο ολα τα σπιτια και μετα ακολουθουνε 5-6 σελιδες με ακυρα μυνηματα με αποτελεσμα να επαναλαμβανονται οι ιδιες ερωτησεις αφου η πληροφορια εχει χαθει.
Στα αρχιδια μου πραγματικα αν μερικοι ειναι τοσο καμμενοι που θελουν να διαβαζουν τον χαβαλε.Οι υπολοιποι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τους ανεχομαστε σε thread που αναφερονται σε πουτανες.
+1000000000! αυτο ακριβως ηθελα να πω ρε παιδια λιγο spam δε 8α με πειραζε αλλα οταν φτανω να διαβαζω 10 σελιδες μεχρι να φτασω στην ποθητη πληροφορια ε μου βγαινουν τα ματια στο τελος γι'αυτο λιγο σεβασμος στον συνανθρωπο δε βλαπτει
ειρηνη υμιν που λεει ο gl :cheesy:

υγ. γαμαικανε το χεις χασει τελειως? ειναι δυνατον να μη σε ικανοποιησε το πιο τελειο μωρο της 8εσσαλονικης? το θεωρω αδυνατον! :idiot:

υγ2. τελικα αντι να φοραει στοκινγκ η τζεσυ φοραει η αντριανα γμτ! να υποθεσω εχει κυρηξει κ αυτη πολεμο στα ξυραφακια?  :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ναι έ? τόσο στραβός ήμουν ? :headbang:

E...εγω δεν ειδα τα τατου που λενε! :headbang: εσυ παντος τις καλτσες τις ειδες, για το χρωμα μην ανησυχεις! :2funny:

Περαστηκα παντως...

ΥΓ. Οι καλτσες χθες παντος ηταν μαυρες δυχτιοτες με μικρες τρυπουλες εως και πανω απο το γονατο...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερετε τι προγραμματα κανει η αντριαννα και ποσο παει το καθενα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ξερετε τι προγραμματα κανει η αντριαννα και ποσο παει το καθενα
ξεκινάει απο 40 φτάνει μέχρι τα 120 για τζακουζι, γλύψιμο με καπότα, γλύψιμο σε αυτήν 69 ισπανικο μασάζ γενικα δηλαδή όλο το πακέτο εκτός του πρωκτικού, αμα κάνεις τζακούζι και θες και πρωκτικο είναι +50 αλλιώς χωρίς τζακούζι καπου στα 100. Με ψιλοξενέρωσε το ότι δεν κάνει ακάπωτο στοματικό ή τελος πάντων κάνει στα μεγάλα προγράμματα αλλα για πολυ λίγα δεύτερα μετά βάζει καπώτα. Όπως είπα ξεκινάει απο 40, 50 πιο χαλαρα μασάζ 60 70 ισπανικα κτλ κτλ το κλασσικό μενού τιμών.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ξεκινάει απο 40 φτάνει μέχρι τα 120 για τζακουζι, γλύψιμο με καπότα, γλύψιμο σε αυτήν 69 ισπανικο μασάζ γενικα δηλαδή όλο το πακέτο εκτός του πρωκτικού, αμα κάνεις τζακούζι και θες και πρωκτικο είναι +50 αλλιώς χωρίς τζακούζι καπου στα 100. Με ψιλοξενέρωσε το ότι δεν κάνει ακάπωτο στοματικό ή τελος πάντων κάνει στα μεγάλα προγράμματα αλλα για πολυ λίγα δεύτερα μετά βάζει καπώτα. Όπως είπα ξεκινάει απο 40, 50 πιο χαλαρα μασάζ 60 70 ισπανικα κτλ κτλ το κλασσικό μενού τιμών.

Χθες η τσατσα ανεφερε και ενα στα 100 ντουζακι με την κοπελα. Ισχυει η λαθος καταλαβα.! Αλλα τα ντουζ τους ειναι στενα που να χωρεσεις μεσα, καλυτερα ενα 20αρικο ακομα και τζακουζι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Χθες η τσατσα ανεφερε και ενα στα 100 ντουζακι με την κοπελα. Ισχυει η λαθος καταλαβα.! Αλλα τα ντουζ τους ειναι στενα που να χωρεσεις μεσα, καλυτερα ενα 20αρικο ακομα και τζακουζι.
έχει και ντουζάκι αλλα δεν το ανέφερα. Νομίζω είναι στο κλασσικο μένου πριν το τζακούζι σε πολλά στουντιο έχει μπανάκι στα 100. Επίσης όπως είπες αμα είναι να σκάσεις που θα σκάσεις τα 100 δώσε 120 και άραξε στο τζακούζι.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξεκινάει απο 40 φτάνει μέχρι τα 120 για τζακουζι, γλύψιμο με καπότα, γλύψιμο σε αυτήν 69 ισπανικο μασάζ γενικα δηλαδή όλο το πακέτο εκτός του πρωκτικού, αμα κάνεις τζακούζι και θες και πρωκτικο είναι +50 αλλιώς χωρίς τζακούζι καπου στα 100. Με ψιλοξενέρωσε το ότι δεν κάνει ακάπωτο στοματικό ή τελος πάντων κάνει στα μεγάλα προγράμματα αλλα για πολυ λίγα δεύτερα μετά βάζει καπώτα. Όπως είπα ξεκινάει απο 40, 50 πιο χαλαρα μασάζ 60 70 ισπανικα κτλ κτλ το κλασσικό μενο

ευχαριστω

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μόλις έβαλα την κριτική μου για Αντριάννα..
Απ' ότι βλέπω σχεδόν όλοι περάσαμε από κει αυτές τις μέρες, είτε γι' αυτην είτε για Τζέσυ..! Κατά τη γνώμη μου, είναι η κορυφαία γκομενάρα που δουλεύει στην πόλη μας..! Αληθινό μοντέλο..! Επιφυλάσσομαι για τη Τζέσυ γιατί δεν την έχω δει από κοντά..!
Κ για τα 40 ευρώ που έδωσα κ σ' εναν τέλειο χώρο, σε σύγκριση με τα 30 που δίνεις στα τρισάθλια σπιτάκια στο Βαρδάρη, νομίζω ότι αξίζει..!
Ενημερωτικά πέρασα χθες κι από 28 Οκτωβρίου 52 κι είδα την Αγγελική, κι όντως μοιάζει αρκετά με την Κάρμεν στο μελαχροινό.. Ωραίο στητό βυζάκι, λίγο πιο μικρό..!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Xαίρε κεχαρητομένε! Τι γκαντεμιά ήταν αυτή χλωμό παλικάρι?

Ωστε έμεινε ''άχυτο'' το σκληρό πουλί της νιώτης? ΚΑΚΩΣ!!! Στείλε κανα μήνυμα να τσαρκάρουμε ρε συ! Αν δεν πέφτει σε ματσ του μουντιάλ, είμαι όλος δικός σου ακόμη και σήμερα!

Οι δύο που σε κακογάμησαν, είναι χαρακτηρισμένες ως προϊόντα ΙΚΕΑ.

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες???

Πραγματι ΙΚΕΑ ηταν επρεπε να αφηνα πανω τους το τασακι μηπως πιαναν το υπονοουμενο :cheesy:
πρεπει να κανεις μια λιστα κατι σαν τις μπλε σημαιες που μπαινουν στις παραλιες για να μην την παταμε

παντως τι μεταγραφαρα εκανε η πολη μας??
για την τζεσυ λεω την ειχα δει πριν μηνες στο λειντις κ ελεγα πω τι μωρα εχουν κατω και τωρα την φεραμε εδω περα
μεγαλη κινηση!!
επρεπε να πηγαιναμε για υποδοχη στο αεροδρομιο πανο καπνογονα κλπ :cheesy:

ενοοιετε πως ειναι ο επομενος στοχος..μετα ψαχνουμε για ενα καλο μιλφ επιτελους..α τρελο αγορι ψαχνω και την αδυναμια μου την ευγενια που δουλευε πριν κατι χρονια στο αλουμινατο!!! :dancing:

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπερα μαγκες.
Παρακολουθω παααρα πολυ καιρο το θρεντ και μια και εχω πυκνωσει τις βολτες μου τελευταια νομιζω οτι ειναι δικαιο να γραψω κατι,μια και εχω ακολουθησει απο εδω αρκετες φορες συμβουλες.
Εχω διαπιστωσει ταυτιση στα γουστα με φιλο al_pacino,οποτε παντα δινω βαση στα λεγομενα του  :)

Το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι τελικα δεν κανω για πιτσιρικια,δεν μπορω να βγαλω γουστα με τα Ρουμανοαλβανακια που εχει γεμισει η πολη.
Φυσιολογικο ειναι απο την αλλη,τι να ξερει τωρα ενα 19χρονο και τι να νιωσει.Ασε που τα λυπαμαι κιολας.

Τεσπα,χτες κατα παρεκκλιση εσκασα στην Καρμεν,το Ρουμανακι Προμηθεως τερμα.
Τρελοκομειο εντελως.Στην τσιτα ,τσιμπουκι επιθετικο αλλα ατεχνο και στο γαμησι αδιαφορη για τα γουστα μου.Μου πεφτε και καπως μικροκαμωμενη,συνολικα ψιλοαποτυχια.Με τελειωσε με μαλακια μετα απο παροτρυνση δικη μου γιατι ακομα εκει θα ημουνα.
Οποιος γουσταρει τρελοπιτσιρικια, ντου.

Εγω τελικα ειμαι για μιλφ.Μεγιστος φαν Αντζελας Ουκρανιδας,ο φιλος al καταλαβαινει  ;)
Πηγα και στην Πετρουλα(Πετρου Ερημιτη,βραδυνη βαρδια την ειχα πετυχει),εκει εξαιρετικη κοπελα και δεκτικη αλλα καπου ξενερωσα με το υπερβολικα φιλικο στυλακι της,παραλιγο να μη μου σηκωθει  :o
Οποιος γουσταρει ηρεμα πραγματα και φιλικα,με ενα χαμογελο θα την κερδισει και θα περασει καλα.

Επειδη ομως εχω χασει την Αντζελαρα,αλλα και πρεπει να δοκιμασουμε και κατι αλλο εχει καποιος συναγωνιστης να προτεινει κατι??
Γενικα θελω δυνατη γυναικα να παιζει δυνατο παιχνιδι και οχι μπασμενα ψηλομυτικα κομοδινακια...

Να 'μαστε καλα και με ρεγουλο τα κοριτσια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γενικα θελω δυνατη γυναικα να παιζει δυνατο παιχνιδι και οχι μπασμενα ψηλομυτικα κομοδινακια...

Να 'μαστε καλα και με ρεγουλο τα κοριτσια...
νομιζω σε αυτο που ψαχνεις ανταποκρινονται η μαρθα,η μαρια η σλοβακα(lafam πρωι),η χριστινα η ρουμανα(Κεφαλληνιας,την πλασαραν και ως λιντα),η ναντια ,η σαμπρινα η πολωνεζα(κατι ειπε ο καραμαν για αλιακμωνος,ισχυει καραμαν;) αν και δεν την πετυχα εγω καπου και αυτες οι καινουριες ευα και νικολ στο 4.....μιλφ και παιζουν δυνατα και εκφυλα και ειδικα με λιγο λαδωματακι σε κανα καλυτερο προγραμμα ;)

εντιτ. ειναι φυσικα και τα παντσερ της βιλας εροτικα τζεσυ και αντριαννα.......

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω σε αυτο που ψαχνεις ανταποκρινονται η μαρθα,η μαρια η σλοβακα,η χριστινα η ρουμανα,η ναντια ,η σαμπρινα η πολωνεζα αν και δεν την πετυχα εγω καπου και αυτες οι καινουριες ευα και νικολ στο 4.....μιλφ και παιζουν δυνατα και εκφυλα και ειδικα με λιγο λαδωματακι σε κανα καλυτερο προγραμμα ;)

Ευχαριστω φιλε,μαλλον θα πρεπει να εξηγηθω σε καποια απο αυτες.
Αν δεν κανω λαθος εχετε πει
Μαρθα - 26ης Οκτωβριου
Ναντια -Ερημιτη

Οι αλλες?
Αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια απο τις συγκεκριμενες ας καταθεσει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Οι αλλες?
Αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια απο τις συγκεκριμενες ας καταθεσει...
αυτες που σου λεει συν την Αγαπη(Φριξου 14),πολυ δυνατη και αυτη αλλα και η Αννα η Ρουμανα.επισης τρομερα δεκτικη σε κωλοδαχτυλα,γλειψιματα χαδια και ο,τι θες.αλλα να παρεις και τη Μαρθα οπωσδηποτε....ξεκινα απο αυτην λεω εγω

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μια ερωτηση παιδια η αντριαννα βαζει λιπαντικο στο μουνακι η το διατηρει αλλαδοτο

wolf_b

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτες που σου λεει συν την Αγαπη(Φριξου 14),πολυ δυνατη και αυτη αλλα και η Αννα η Ρουμανα.επισης τρομερα δεκτικη σε κωλοδαχτυλα,γλειψιματα χαδια και ο,τι θες.αλλα να παρεις και τη Μαρθα οπωσδηποτε....ξεκινα απο αυτην λεω εγω

Ο Νονος εμιλησε  :s&m_2:  :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ο Νονος εμιλησε  :s&m_2:   :)
εχει εποχες που ψαχνουμε milf και δε βρισκουμε.αυτη την εποχη εχει καμια 10 μαζεμενες απο τις οποιες οσες δεν ξερω οι κριτικες ειναι μονο θετικες.εχω κι εγω καμια 4 στο προγραμμα....
επισης,αν θες να μ'ακουσεις,να παρεις μια φορα τη Χριστινα απ'τον κωλο....ειναι η βασιλισσα του ειδους!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom