Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
lol απο την μερεντα του gl παντως καλα ειναι και τα αξυριστα ποδια
μερικους δεν τους χαλαν ιδιαιτερα.....αμα ειναι καλη η γκομενα ας γρατσουναει και λιγο... ;) η γαμπα και το μουνακι...

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
lol απο την μερεντα του gl παντως καλα ειναι και τα αξυριστα ποδια που να σας πω την αληθεια χαμπαρι δν τα πηρα, αλλα πραματα κοιτουσα και οχι τα ποδια της κοπελας.

Ε, ναι, εντάξει. Εξάλλου το είπα ότι δε μου χάλασε την εικόνα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
που διαολο να καταθέσω τετοια ωρα χμχμχμ
σιμόνα που λέτε το απλό δοκιμάζεται η κάτι παραπάνω ? Δεν εχω πρόβλημα οικονομικό καποιος που να έχει δοκιμάσει ας πει plz.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λοιπον..! Πηγα Τζεσυ. Ενταξει το μωρο τα σπαει απο θεμα εμφανισης ειναι κορυφαια. Καμια σχεση με τις φωτο στο αθενς, ποιο αδυνατισμενη, ποιο μικροκαμωμενη. Γενικα ειναι κοπελα που θα την δεις εξω και θα αναρωτηθεις ποιος πουστης γαμαει αυτο το μουνι.!
Στα επι της ουσιας για να πω την αληθεια δεν ενθουσιαστηκα μεσα στο δωματιο. Τα συνεσθηματα ειναι μπερδεμενα οπως τοτε με την Σαμπρινα στις 26ης Οκτωμβρη 52. Μπορει να μην κολουσαμε δεν ξερω...
Σαν πρωτο σφαλμα και μοναδικο θα ελεγα που παρατηρησα ειναι οτι την περημενω στο σαλονι να βγει βγενει την βλεπω σηκωνομαι να μπω και αυτη πηγε φορτσα στο αλλο δωματιο, απτον εναν στον αλλον κατευθειαν...δεν ξερω μου κακοφανηκε λιγο.
Δεν αργησε με τον προηγουμενο και εσκασε μυτη μεσα στο δωματιο μαλλον κατευθειαν.!..το οποιο παρακαλω διαθετει και αντικουνουπικο υγρο στην πριζα.! Γαμηθηκα την προηγουμενη φορα με τα κουνουπια καθως περημενα την Πωλονεζα.! :2funny:
Η Τζεση εκτος απο κορμαρα εχει και γαμω της φωνες.! Πολυ καυλιαρικια σεξυ φωνη. Σαν πραξη η κοπελα ηταν προθημη σε ολα μπορει και εγω να εφτεξα που δεν περασα καλα, σε μια δοση σκεφτομουνα τι μουνι εχω πλαι μου και αναρωτιομουνα τι γινετε. Τεσπα αυριο ποιο αναλυτικα...Απο οτι μου ειπε, θα ειναι για καμια 3-4 μηνες εδω αρα μπορει να την ξαναδοκιμασω.
Επισης οτι αυριο πρωι θελει να παει παραλιακη για καφε.!! ;)

ΥΓ. Ηταν και ξυρησμενα τα ποδαρακια της.! Λεια τριζανε στο αγγιγμα.!  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Σορρυ κιολας αλλα δν θα παμε αυριο παραλια μπας και δουμε την Τζεσυ. λολ. προτιμαμε να την γαμαμε εκει που ξερουμε οτι παει στανταρ.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ν λινε ενημερωση απο βαρδαρη(!)

Κουιζ πρωτα αμα πληρωσεις 70 ευρω και δεν χυσεις μαμησες η σε μαμησαν???!!

Ανεπαντεχη μοναχικη τσαρκα εις τα αμαρτωλα σοκακια του βαρδαριου,ειχε προηγηθει κουβας στο στοιχημα και ακυρο απο ερασιτεχνιδα ελληνιδα ιεροδουλο που περιμενα να ερθει σπιτι μου οποτε πηγα στις επαγγελματιες για να βρω την ακρη..

ωρα περιπου 1 παρα βραδυ σαββατου

πρωτη σταση "αλουμινατο"(δεν ειναι πια αλλα ετσι εμεινε γνωστο!)
εδω εγινε η μια απ τις 2 καταθεσεις(βασικα αποπειρες καταθεσης..!)
μια ξανθια κοπελα μου εκανε κλικ αλλα ειχε πολυ κοσμο και συνεχισα τις βολτες
μαρινοσπιτο μια αδιαφορη ουτε την θυμαμαι

μετα σαπφους ανορθοφραγο μια μαυρομαλλα με μακρι ισιο μαλλι σαν ανιψια του φρανενσταιν
στο σπιτι που τα πρωινα ειναι η ηρα(δεν θυμαμαι νουμερο)ενα μετριο παλι
διπλα 11 ατομα στο σαλονι(ενδεκαδα για το μουντιαλ ειμασταν :2funny:)και νε περιμενουμε κανα 5-10 λεπτο..
και η τσατσα να λεει "ειδατε τι καλη κοπελα περιποιητικη δεν βιαζεται"βγαινει μια μαυρομαλλα καλο κομματι αυτη ηταν η δευτερη αποπειρα..
καλη φαινοταν η τσατσα αλλα μου την εσπασε πραγματικα (αν και ειμαι ψηφοφορος του λαος!!)οταν μπηκαν μεσα 2 "Εγχρωμοι" και τους ειπε νο σορρυ κλπ και τους εστειλε μεγαλη μαλακια :tickedoff:

μετα προμηθεως τερμα πανω που κατι θυμομουν για ενα μιλφ αλλα ηταν ενα ξανθο με ενα σαν κολλαρο που εκανε και ελεθευρο στοματικο!!καλο φαινοταν αλλα εμενα μου ειχε κατσει το ξανθο στο αλουμινατο
επιστροφη εκει λοιπον..

περναω μεσα στο δωματιο και φτανει το πορνιδιον(!)
ονομα αλισια καταγωγη ρωσσια ξανθομαλλικο  23 χρονων ετσι ειπε τουλαχιστον
και ξεκιναει το παιχνιδι...
ξεκιναει καλα με γλυψιματα σε στηθος κλπ
συνεχεις πιπα καλη-μετρια παω να την χαιδεψω τα μαλλια "μηηηη"
τι μη ρε πουστη μου πιπα περνεις τα αστερια να κοιταω?? μου λεει ειναι εξτενσιον..καλα αντε
τελος παντων να μην τα πολυλογω συμμετοχη λιγα πραγματα το παλευα απο εδω απο εκει την αλλαζα στασεις τις σηκωνα ποδια απο εδω απο εκει τιποτα
δεν μπορουσε να με κανει να τελειωσω κ αρχισε το πρηξιμο...αντε μωρο μου και αντε μωρο μου
τι αντε μωρη??
α επισης δεν τις αρεσε που τις εριχνα μερικες σφαλιαρες στο κωλαρακι οταν την επαιρνα στα 4
σιγα ρε πανε γινε λογιστρια αμα δεν θελεις να σε δινουμε σφαλιαρες πουτανα εισαι πρεπει να το γουσταρεις κιολας λιγο!
αυτη αρχιζε ολο να με πρηζει παντως καταληξαμε σε ενα ξενερωτο παιξιμο για να χυσω οπου παλι τιποτα
πραγματικα παιδια αγανακτισα σε μια φαση επειδη χαμογελασα λιγο μου λεει "μην χαμογελας εγω κανω την δουλεια μου και μου δημιουργεις προβλημα που δεν τελειωνεις!"

τελικα τι λεω αντε κοπελα μου στην ευχη..και φευγω χωρις να τελειωσω

λεω οχι ρε πουστη μου δεν θα τελειωσει ετσι η βραδυα και παω στο αλλο σαπφους που ηταν το αλλο το μαυρομαλικο που κ καλα καθοταν πολυ ωρα

μπαινω εκει δινω στην τσατσα 40 κ μου λεει παω να σε φερω το 10 ευρω ρεστα γυρναει και καλα ψαχνει κ δεν εχει μ λεει θελεις 40 για πιο χαλαρα παραπανω ωρα??λεω αντε μιας και ειχα φαει πριν την φολα δεν γαμεις αστο ετσι

μιρελα?()μου το ειπε αλλα δεν ειμαι σιγουρος παντως απο μ ξεκινουσε(!)
ρουμανα 20 χρονων μαυρομαλλα
πολυ επιθετικη
ξεκιναει μια πιπα πραγματικα με πονουσε..τι λεω αστο κοπελα μου ελα
ωραια δεν λεω μαυρομαλλα ετσι ωραιο ματακι
ξεκιναμε αλλα κ εδω συμμετοχη μετρια προς μηδεν
αλλαζουμε απο εδω απο εκει τιποτα
περναει η ωρα και ο καιμος της ο μονος ειναι να χυσω τιποτα αλλο
ε πως να χυσω με την παγοκολωνα??
αρχισε το πρηξιμο "επιτιδες το κανεις"!!! ρεεε!!τι αλλο θα ακουσουμε!!!
ποιο κανω επιτηδες την λεω "οτι δεν τελειωνεις"!!! :idiot: :idiot: :idiot:

δεν πανε καλα μερικες πουτανες ενταξει ελεος

επισης δεν ηθελε να κατσει απο πανω μετα επειδη ειδε οτι δεν τελειωνα δεχτηκε την δινω ετσι μια χαλαρη σφαλαριτσα στο κωλαρακι κ αμεσως με ριχνη μια δυνατη σφαλιαρα στο μαγουλο η μαλακο :o :o
να μην τα πολυλογω μου τα επρηξε οτι δεν χυνω επιτηδες και μου τον επαιξε τελικα κ αποχωρησε μονη της την λεω κατσε ακομα λιγο αλλα εφυγε!

αποτελεσμα 2 αποπειρες
τελικα παιδια εχω την απορια γ@μησα τελικα σημερα???!!!

που εισαι ρε αφρο???!! τελος παιδια ξανα μονο αφρο και ας με τελειωνει στο 10 λεπτο βαρια βαρια

αγωνιστικους χαιρετισμους στην παλια φρουρα μπινγ μποι και τρελο αγορι
κ να κανονισουμε καμια τρελη τσαρκα μαζι

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε,
πολύ απλά ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ έπρεπε να πεις στην τσατσά τί σε χάλασε και ότι θα τα αναφέρεις όλα στο bourdela.tv να δεις πώς τρομάζουν.

Πάνε οι εποχές της συσκότισης.
Τώρα άμεσα ενημερώνονται χιλιάδες κόσμος και πίστεψέ με, στα μπουρδέλα το ξέρουν πια και αν τους το έλεγες θα έβλεπες πώς θα άλλαζε η φάτσα τους.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
φιλε πηρες 2 απο τις καλυτερες σε συμπεριφορα κοπελες που υπαρχαν στην περιοχη ...μηπως κανεις και εσυ κατι λαθος ?? σκεψου το απλα ...

και γω περασα χτες αργα απο βαρδαρη χωρις να καταθεσω γιατι ειχε κοσμο στην αλισια ...εντυπωση μου εκανε η milf κοντοπουτανη κελυ που πλεον ειναι σαπφους 20 ...ανανεωμενο μαλι ..πραγματικα αν δεν ηταν τοσο ξενερωτη στο κρεβατι θα την επερνα 3 φορες τη μερα ..εχει απιστευτη φατσα ...την ειχα πετυχει και με ξεκωλο ντυσιμο προχτες οπως πηγαινε για δουλεια ...πολυ εντυπωσιακη ..μου θυμιζει ελενα παπαβασιλειου ...σε milf βερσιον ...

για την νεα μικρη γωνια σαπφους προμηθεως ξερουμε τπτ ?? εχει ενα προβλημα στο στομα αλλα κατα τα αλλα φαινετε εργαλειο ...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Φίλε,
πολύ απλά ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ έπρεπε να πεις στην τσατσά τί σε χάλασε και ότι θα τα αναφέρεις όλα στο bourdela.tv να δεις πώς τρομάζουν.

Πάνε οι εποχές της συσκότισης.
Τώρα άμεσα ενημερώνονται χιλιάδες κόσμος και πίστεψέ με, στα μπουρδέλα το ξέρουν πια και αν τους το έλεγες θα έβλεπες πώς θα άλλαζε η φάτσα τους.
+100000, απολυτα σωστος... ;),επιπλεον σε εμενα που μου ετυχε πατατα με την ισαμπελα την ρουμανα (χαμενο 60 ευρο),βγαινοντας απο το δωματιο ημουν ετοιμος να τα ψαλω στην μαλακω την τσατσα...η τσατσα ομως εκεινη την στιγμη ελειπε (σκοπιμως?)...ειχα ομως την τυχη να πετυχω συναγωνιστες που περιμενανε να δουν την κοπελα στο σαλονι,οποτε τους κανω με νοημα με τα ματια οτι δεν λεει μια στο σεξ η κοπελα.κ με την μια σηκωνονται ολοι κ την κανουν,χα,χα :grin: :grin: :grin:η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο...οπως εμενα με <<πηδηξανε>>,ετσι κ γω φερθηκα αναλογα. :rockon:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
αγωνιστικους χαιρετισμους στην παλια φρουρα μπινγ μποι και τρελο αγορι
κ να κανονισουμε καμια τρελη τσαρκα μαζι

Xαίρε κεχαρητομένε! Τι γκαντεμιά ήταν αυτή χλωμό παλικάρι?

Ωστε έμεινε ''άχυτο'' το σκληρό πουλί της νιώτης? ΚΑΚΩΣ!!! Στείλε κανα μήνυμα να τσαρκάρουμε ρε συ! Αν δεν πέφτει σε ματσ του μουντιάλ, είμαι όλος δικός σου ακόμη και σήμερα!

Οι δύο που σε κακογάμησαν, είναι χαρακτηρισμένες ως προϊόντα ΙΚΕΑ.

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες???

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Η Ρόζα αλλάξε σε Αντριάννα στο athensl...?? Η είναι new entry ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλο φενετε...λεω να κανω μια γυρα μετα. Ειμαι αναμεσα σε αυτη ή σε μια δευτερη προσπαθεια αν πετυχω την...Αγγελικη.! :grin:

Συνημμένα

• pic_10211276382043455lathen.jpg
    pic_10211276382043455lathen.jpg
    56,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
και εγώ σκέφτομαι να πάω πιο μετά.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ρόζα ή τσάρκα εκει τριγύρω δεν ξέρω και τι παίζει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ξανθο που ειναι στη φωτο ρε σεις ποια ειναι κ που παιζει μπαλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom