ν λινε ενημερωση απο βαρδαρη(!)
Κουιζ πρωτα αμα πληρωσεις 70 ευρω και δεν χυσεις μαμησες η σε μαμησαν???!!
Ανεπαντεχη μοναχικη τσαρκα εις τα αμαρτωλα σοκακια του βαρδαριου,ειχε προηγηθει κουβας στο στοιχημα και ακυρο απο ερασιτεχνιδα ελληνιδα ιεροδουλο που περιμενα να ερθει σπιτι μου οποτε πηγα στις επαγγελματιες για να βρω την ακρη..
ωρα περιπου 1 παρα βραδυ σαββατου
πρωτη σταση "αλουμινατο"(δεν ειναι πια αλλα ετσι εμεινε γνωστο!)
εδω εγινε η μια απ τις 2 καταθεσεις(βασικα αποπειρες καταθεσης..!)
μια ξανθια κοπελα μου εκανε κλικ αλλα ειχε πολυ κοσμο και συνεχισα τις βολτες
μαρινοσπιτο μια αδιαφορη ουτε την θυμαμαι
μετα σαπφους ανορθοφραγο μια μαυρομαλλα με μακρι ισιο μαλλι σαν ανιψια του φρανενσταιν
στο σπιτι που τα πρωινα ειναι η ηρα(δεν θυμαμαι νουμερο)ενα μετριο παλι
διπλα 11 ατομα στο σαλονι(ενδεκαδα για το μουντιαλ ειμασταν
)και νε περιμενουμε κανα 5-10 λεπτο..
και η τσατσα να λεει "ειδατε τι καλη κοπελα περιποιητικη δεν βιαζεται"βγαινει μια μαυρομαλλα καλο κομματι αυτη ηταν η δευτερη αποπειρα..
καλη φαινοταν η τσατσα αλλα μου την εσπασε πραγματικα (αν και ειμαι ψηφοφορος του λαος!!)οταν μπηκαν μεσα 2 "Εγχρωμοι" και τους ειπε νο σορρυ κλπ και τους εστειλε μεγαλη μαλακια
μετα προμηθεως τερμα πανω που κατι θυμομουν για ενα μιλφ αλλα ηταν ενα ξανθο με ενα σαν κολλαρο που εκανε και ελεθευρο στοματικο!!καλο φαινοταν αλλα εμενα μου ειχε κατσει το ξανθο στο αλουμινατο
επιστροφη εκει λοιπον..
περναω μεσα στο δωματιο και φτανει το πορνιδιον(!)
ονομα αλισια καταγωγη ρωσσια ξανθομαλλικο 23 χρονων ετσι ειπε τουλαχιστον
και ξεκιναει το παιχνιδι...
ξεκιναει καλα με γλυψιματα σε στηθος κλπ
συνεχεις πιπα καλη-μετρια παω να την χαιδεψω τα μαλλια "μηηηη"
τι μη ρε πουστη μου πιπα περνεις τα αστερια να κοιταω?? μου λεει ειναι εξτενσιον..καλα αντε
τελος παντων να μην τα πολυλογω συμμετοχη λιγα πραγματα το παλευα απο εδω απο εκει την αλλαζα στασεις τις σηκωνα ποδια απο εδω απο εκει τιποτα
δεν μπορουσε να με κανει να τελειωσω κ αρχισε το πρηξιμο...αντε μωρο μου και αντε μωρο μου
τι αντε μωρη??
α επισης δεν τις αρεσε που τις εριχνα μερικες σφαλιαρες στο κωλαρακι οταν την επαιρνα στα 4
σιγα ρε πανε γινε λογιστρια αμα δεν θελεις να σε δινουμε σφαλιαρες πουτανα εισαι πρεπει να το γουσταρεις κιολας λιγο!
αυτη αρχιζε ολο να με πρηζει παντως καταληξαμε σε ενα ξενερωτο παιξιμο για να χυσω οπου παλι τιποτα
πραγματικα παιδια αγανακτισα σε μια φαση επειδη χαμογελασα λιγο μου λεει "μην χαμογελας εγω κανω την δουλεια μου και μου δημιουργεις προβλημα που δεν τελειωνεις!"
τελικα τι λεω αντε κοπελα μου στην ευχη..και φευγω χωρις να τελειωσω
λεω οχι ρε πουστη μου δεν θα τελειωσει ετσι η βραδυα και παω στο αλλο σαπφους που ηταν το αλλο το μαυρομαλικο που κ καλα καθοταν πολυ ωρα
μπαινω εκει δινω στην τσατσα 40 κ μου λεει παω να σε φερω το 10 ευρω ρεστα γυρναει και καλα ψαχνει κ δεν εχει μ λεει θελεις 40 για πιο χαλαρα παραπανω ωρα??λεω αντε μιας και ειχα φαει πριν την φολα δεν γαμεις αστο ετσι
μιρελα?()μου το ειπε αλλα δεν ειμαι σιγουρος παντως απο μ ξεκινουσε(!)
ρουμανα 20 χρονων μαυρομαλλα
πολυ επιθετικη
ξεκιναει μια πιπα πραγματικα με πονουσε..τι λεω αστο κοπελα μου ελα
ωραια δεν λεω μαυρομαλλα ετσι ωραιο ματακι
ξεκιναμε αλλα κ εδω συμμετοχη μετρια προς μηδεν
αλλαζουμε απο εδω απο εκει τιποτα
περναει η ωρα και ο καιμος της ο μονος ειναι να χυσω τιποτα αλλο
ε πως να χυσω με την παγοκολωνα??
αρχισε το πρηξιμο "επιτιδες το κανεις"!!! ρεεε!!τι αλλο θα ακουσουμε!!!
ποιο κανω επιτηδες την λεω "οτι δεν τελειωνεις"!!!
δεν πανε καλα μερικες πουτανες ενταξει ελεος
επισης δεν ηθελε να κατσει απο πανω μετα επειδη ειδε οτι δεν τελειωνα δεχτηκε την δινω ετσι μια χαλαρη σφαλαριτσα στο κωλαρακι κ αμεσως με ριχνη μια δυνατη σφαλιαρα στο μαγουλο η μαλακο :o :o
να μην τα πολυλογω μου τα επρηξε οτι δεν χυνω επιτηδες και μου τον επαιξε τελικα κ αποχωρησε μονη της την λεω κατσε ακομα λιγο αλλα εφυγε!
αποτελεσμα 2 αποπειρες
τελικα παιδια εχω την απορια γ@μησα τελικα σημερα???!!!
που εισαι ρε αφρο???!! τελος παιδια ξανα μονο αφρο και ας με τελειωνει στο 10 λεπτο βαρια βαρια
αγωνιστικους χαιρετισμους στην παλια φρουρα μπινγ μποι και τρελο αγορι
κ να κανονισουμε καμια τρελη τσαρκα μαζι