Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (6 μέλη και 138 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοίπον κ εγώ βόλταρα πρωινός και ήθελα να γράψω για το καλύτερο VFM που έχει σημειωθεί στην πόλη αλλά με πρόλαβε το Τρελό Αγόρι!
Με 40 ή ακάποτο μπουκιτσί ή ισπανικό (άνευ καποτιδίου) τελείως busty η Βανέσα, επίσης καλο VFM απέναντι από το μπλέ στο ροζ της Προμηθέως μια τζαμαϊκανή μαύρη με πάρα πολυ ωραίο πρόσωπο αλλά βαρβάτο σώμα και βυζάρες (κρεμαστάρ λογικά) 40Ε επίσης ισπανικό άνευ με δυνατότητα εκτόξευσης υγρού πυρ.
Πέρασα κ από Ρόζα για να την δώ, σαν σώμα μου θύμησε την Χρίστινα την πολωνέζα(?), έκανα νύξη να μπώ με 30 αλλά δεν δέχτηκε.
Τζέσυ... here i come!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα παίδες!!!

Έχει δοκιμάσει κανείς την Ρόζα που είναι στο Villa Erotica?Εχει και φώτος στο άλλο site.

Ευχαριστω προκαταβολικά :)
ξεκινησε και αυτη;τι βαρδιες;παντως απο φωτο πιο μιλφ μου φαινεται απο την αλλη... :cum:http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211264693313755lathen.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211264693313655lathen.jpg[/img[/URL]]

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.617
Πόντοι
32.165
Maaneskyggen περιμενω να μου πεις εντυπωσεις απο Τζεσυ, θελω αν μη τι αλλο να δω τι αποψη εχουν και αλλοι συμπαιχτες απο την κορασιδα. Οσο για τις μαυρες δν ξερω ποτε δν μου κανανε το "κλικ" να τις γαμησω.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
809
Πόντοι
7.195
Πέρασα και εγώ από Μύλο μεριά κατά τις 4 το απογευματάκι. Ενδιαφέρον συνδυασμός από πιπίνια με κορμάρες και έκφυλες μιλφάρες. Σχεδόν καθόλου κίνηση ένεκα του εναρκτήριου ματς.

Έχουμε και λέμε:

-26 Οκτωβρίου 52. Αγγελική!!1!1. Δεν μπήκα γιατί ήθελα κάτι καινούργιο. Μακράν το καλύτερο κορμί της τσάρκας, δεν κάνει παπάδες αλλά αξίζει να την πάρετε μόνο και μόνο για το κορμί της και το στενό μουνί της.
-Α. Γεωργίου 4. Εύα, ξανθό μιλφ, πιο κοντά στα 50 από στα 40 και ίσως παραπάνω, από προγράμματα αξιοσημείωτα τα ακάπωτο με μασάζ στα 50 και τσακούζι τρια τέταρτα της ώρας στα 110 με αρκετά έξτρα. Οι μιλφάκηδες σπεύσατε.
-Α. Γεωργίου 16. Μαρίνα η μελαχρινή, δε μου λέει πολλά.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία η Τσέχα.
-Κεφαλληνίας 8. Η ξανθιά Τζέσσικα, πρώτη μέρα εκεί, ανανεωμένη και κεφάτη, αυτή όποτε την πετύχαινα Βαρδάρη φαινόταν σαν να ήταν έτοιμη να κόψει τις φλέβες της. Θα έμπαινα αλλά δεν κάνει ακάπωτο.
-Κωλέττη 17. Κλειστό. Κατεβαίνοντας πέφτουν οι μπάρες στις ράγες και με κόβουν (κάποια στιγμή έπρεπε να συμβεί και αυτό) και συμβαίνει το εξής σουρρεαλιστικό: περνάει ένα τρένο με 500 βαγόνια το οποίο τσουλούσε με ταχύτητα γέρου με αρθριτικά. Υπομονή λέω εγώ, ένα τσιγάρο, δυο τσιγάρα, μαζεύονται τα αυτοκίνητα και οι πεζοί εκατέρωθεν, σε κάποια φάση τελειώνουν τα βαγόνια , ο κόσμος αρχίζει να πανηγυρίζει και τότε το τρένο σταματάει και αρχίζει να πηγαίνει ανάποδα προς τα πίσω, άντε ξανά μανά! Γαμώ τον ΟΣΕ μου, γαμώ! Ένας τύπος που ήταν ποδαράτος, σάλταρε και πήδηξε πάνω στο τρένο (δεν κάνω πλάκα) και πέρασε στην άλλη πλευρά έτσι, σωστό κομμάντο.
-Ν. Ουρανού 1.Εβελίνα (Κάρμεν Νο2 από κορμί κατά τη γνώμη μου). Μπορείς να παζαρέψεις τιμές εκεί.
-Φρίξου 9. Ρόζα. Ξανθιά με ίσιο μαλλί, πανύψηλη, κορμάρα, χαμογελαστή, αλλά οι πλαστικές στο πρόσωπο την κάνουν να τραβελοφέρνει imo, βέβαια σε κάποιους μπορεί να τους αρέσει αυτό >:cheesy:. Δεν κάνει ακάπωτο!
-Φρίξου 14. Άννα, μελαχρινή, κοντούλα, μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και το στυλ. Και εδώ θα έμπαινα, αλλά δεν κάνει ακάπωτο.
-Ν. Ουρανού 26. Η μελαχρινή Ευγενία. Δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
-Π.Ερημίτη 2. Η μιλφ Νάντια, δεν είχε τσατσά, ήρθε κάθησε δίπλα μου και, ενώ από εμφάνιση δε λέει πολλά, κατάφερε και με έφτιαξε η καριόλα! Σκέφτηκα σοβαρά να μπω και ίσως ήταν λάθος που δεν το έκανα.
-26 Οκτωβρίου 35. Η μελαχρινή Λάουρα, έχει πάρει αέρα το πιπίνι και κάνει καλό παιχνίδι στο σαλόνι.
-Ρούλια. Η γνωστή Τζούλια.
-Κατεχάκη 13. Κοσμίνα, κατάθεση. Δεν ήταν η πιο δυνατή επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, δεν θα την ξαναπροτιμήσω αλλά δε χαλάστηκα κιόλας.
-Aλιάκμωνος 8. Η μελαχρινή σουμπουρλού Σαμπρίνα.
-Μαντζάρου 10. Η μελαχρινή Αλίνα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι πάλι με τις τιμές τους.

Επισκέπτης
Πέρασα και εγώ από Μύλο μεριά κατά τις 4 το απογευματάκι. Ενδιαφέρον συνδυασμός από πιπίνια με κορμάρες και έκφυλες μιλφάρες. Σχεδόν καθόλου κίνηση ένεκα του εναρκτήριου ματς.

Έχουμε και λέμε:

-26 Οκτωβρίου 52. Αγγελική!!1!1. Δεν μπήκα γιατί ήθελα κάτι καινούργιο. Μακράν το καλύτερο κορμί της τσάρκας, δεν κάνει παπάδες αλλά αξίζει να την πάρετε μόνο και μόνο για το κορμί της και το στενό μουνί της.
-Α. Γεωργίου 16. Μαρίνα η μελαχρινή, δε μου λέει πολλά.------------->(εδώ δεν δέχονται το 30e επίσης)MAKΡ
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία η Τσέχα.------------->ΥΑ!!!

-Κωλέττη 17. Κλειστό. Κατεβαίνοντας πέφτουν οι μπάρες στις ράγες και με κόβουν (κάποια στιγμή έπρεπε να συμβεί και αυτό) και συμβαίνει το εξής σουρρεαλιστικό: περνάει ένα τρένο με 500 βαγόνια το οποίο τσουλούσε με ταχύτητα γέρου με αρθριτικά. Υπομονή λέω εγώ, ένα τσιγάρο, δυο τσιγάρα, μαζεύονται τα αυτοκίνητα και οι πεζοί εκατέρωθεν, σε κάποια φάση τελειώνουν τα βαγόνια , ο κόσμος αρχίζει να πανηγυρίζει και τότε το τρένο σταματάει και αρχίζει να πηγαίνει ανάποδα προς τα πίσω, άντε ξανά μανά! Γαμώ τον ΟΣΕ μου, γαμώ! Ένας τύπος που ήταν ποδαράτος, σάλταρε και πήδηξε πάνω στο τρένο (δεν κάνω πλάκα) και πέρασε στην άλλη πλευρά έτσι, σωστό κομμάντο. --------->Ρε άνθρωπε έτσι όπως το είπες νόμισα σου άρπαξε τίποτα μπάρες ή το τραίνο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

-26 Οκτωβρίου 35. Η μελαχρινή Λάουρα, έχει πάρει αέρα το πιπίνι και κάνει καλό παιχνίδι στο σαλόνι----->Εδώ βάζω 9 και δεν το μετανιώνω!!! :booty: :dancing:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.184
Πόντοι
11.585

Αααα...το πουτανακι πηγε πρωινο για αυτο δεν το βλεπω τα βραδια... :2funny:

-Φρίξου 14. Άννα, μελαχρινή, κοντούλα, μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και το στυλ. Και εδώ θα έμπαινα, αλλά δεν κάνει ακάπωτο.

Και ελεγα τι απεγινε αυτη...καλη περιπτωση αν ειναι οντως αυτη που νωμιζω που δουλευε παλια κεφαληνιας, τα Ελληνικα τα μιλαει πολυ καλα σε σημειο που την κανεις Ελληνιδα...

-Ρούλια. Η γνωστή Τζούλια.

gl ο apollo μας την ειδε, αρα ειναι η γνωστη Τζουλια η αδυνατη, ωραιο μωρο αλλα αγγαρεια μεσα στο δωματιο, οπως ειπε καποιος ποιο παλια για να την πηδηξεις πρεπει να την βιασεις.! :2funny:

Και ενα μεγαλο oooooleeeeeeee.! στον Apollo.! :thumbsup:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
-Π.Ερημίτη 2. Η μιλφ Νάντια, δεν είχε τσατσά, ήρθε κάθησε δίπλα μου και, ενώ από εμφάνιση δε λέει πολλά, κατάφερε και με έφτιαξε η καριόλα! Σκέφτηκα σοβαρά να μπω και ίσως ήταν λάθος που δεν το έκανα.

Μπες που σε λέω!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το μωρό τα κάνει όλα και σε καλή τιμή!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
gl ο apollo μας την ειδε, αρα ειναι η γνωστη Τζουλια η αδυνατη, ωραιο μωρο αλλα αγγαρεια μεσα στο δωματιο, οπως ειπε καποιος ποιο παλια για να την πηδηξεις πρεπει να την βιασεις.! :2funny:
ευγε απολλο για την ενημερωση....μας ελυσες και τις αποριες.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Μην πει κανεις οτι κανω promοtion,αλλωστε οι παλιοι λογικα θα με ξερουν, αλλα γιατι δεν βλεπω κανενα σχολιο για την νταρντανο-Νικη απο Σαπφους 20?
ειχα γραψει σχετικα στη σελ.782..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μην πει κανεις οτι κανω promοtion,αλλωστε οι παλιοι λογικα θα με ξερουν, αλλα γιατι δεν βλεπω κανενα σχολιο για την νταρντανο-Νικη απο Σαπφους 20?
784....για πες μου εχει δουλεψει και λαφαμ η συγκεκριμενη παλιοτερα;ή ηταν αλλη;

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ρε συναδελφοι τι καβλακι ειναι η τσεσυ?
στο κρεβατι ειναι ζεστη? μην ειναι καμια παγοκολωνα...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!!
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.184
Πόντοι
11.585

Οντως φενετε καλο τεμαχιο αν ειναι αυτη η οποια ειδα προχθες το βραδυ, Νικη την λενε?? ψινομουνα να γυρησω αλλα...με κερδισε η Αλισια στο Τανταλου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.137
Πόντοι
13.755
τη Σουηδεζα λες ρε?υπαρχει ακομα αυτη?οταν δουλευε στο Λα Φαμ ζητουσε 150ε για τον κωλο της!!!αλλα πραγματικη κωλαρα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.184
Πόντοι
11.585
τη Σουηδεζα λες ρε?υπαρχει ακομα αυτη?οταν δουλευε στο Λα Φαμ ζητουσε 150ε για τον κωλο της!!!αλλα πραγματικη κωλαρα...
Οχι δεν ηταν η Σουηδεζα, (την τεταρτη που περασα) μια μαυρομαλα ψιλη με ωραιο γεματο σωμα, μπουταρες, ειχε και βυζακια, τουλαχιστον ετσι φενοταν αφου τα ειχε ζουμπηγμενα, μου αρεσε εμενα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.137
Πόντοι
13.755
Οχι δεν ηταν η Σουηδεζα, (την τεταρτη που περασα) μια μαυρομαλα ψιλη με ωραιο γεματο σωμα, μπουταρες, ειχε και βυζακια, τουλαχιστον ετσι φενοταν αφου τα ειχε ζουμπηγμενα, μου αρεσε εμενα...
αυτη ηταν η βραδυνη η Τζουλια,την ειδα κι εγω Τριτη βραδυ και πραγματι ηταν σφιχτη νταρντανα.ο αλλος λεει τη Νικη ομως και υποψιαζομαι οτι ειναι η Σουηδεζα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Κατεβαίνοντας πέφτουν οι μπάρες στις ράγες και με κόβουν (κάποια στιγμή έπρεπε να συμβεί και αυτό) και συμβαίνει το εξής σουρρεαλιστικό: περνάει ένα τρένο με 500 βαγόνια το οποίο τσουλούσε με ταχύτητα γέρου με αρθριτικά. Υπομονή λέω εγώ, ένα τσιγάρο, δυο τσιγάρα, μαζεύονται τα αυτοκίνητα και οι πεζοί εκατέρωθεν, σε κάποια φάση τελειώνουν τα βαγόνια , ο κόσμος αρχίζει να πανηγυρίζει και τότε το τρένο σταματάει και αρχίζει να πηγαίνει ανάποδα προς τα πίσω, άντε ξανά μανά! Γαμώ τον ΟΣΕ μου, γαμώ! Ένας τύπος που ήταν ποδαράτος, σάλταρε και πήδηξε πάνω στο τρένο (δεν κάνω πλάκα) και πέρασε στην άλλη πλευρά έτσι, σωστό κομμάντο.
αχχαχαχα ασε φίλε την έχω πατήσει 3 φορές ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Παει παει το τρένο σταματάει και γυρίζει απο την άλλη... και ξαναμανα....

Chris20

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Aν και δεν ειναι μπουρδελο, το γραφω εδω για να το διαβασουν οσο το δυνατον περισσοτεροι.
Χθες διαβασα ενα ποστ καποιου συμφορουμιτη για την Ντανιελλα (για οσους δεν γνωριζουν ηταν ενα σχετικα καλο μιλφ πριν 2-3 χρονια που δουλευε στο σπιτι της) και μ επιασε η περιεργεια να δω τι κανει.Πριν  κανα χρονο που την ειχα παρει ηταν ενα χαλι και μισο, οποτε ειπα να της ξαναδωσω μια ευκαιρια.Την παιρνω τηλ. της λεω ποιος ειμαι (πηγαινα αρκετα συχνα) και αφου με θυμαται κλπ ρωταω εχεις ακομα τις παλιες τιμες? Μου λεει, 50 το απλο και 80 το full.. :jerking: :think: :headbang:
Μιλαμε τωρα για μια γκομενα 50+ που εχει γινει μπαζο, κυτταριτιδα κλπ.
Τις λεω, ενταξει ειναι πολυ ακριβα θα κανεις κατι καλυτερο για μας.Μου λεει ποσο δηλαδη?
Απανταω, ε να κανα 50αρικο το full (εδινε και κωλο).Και εκει ερχεται η κορυφαια απαντηση.
Ε οχι και 50 το full, μου λεει.Το κατεβασα απο τα 100 που το ειχα (παπαρια μια ζωη 80 ηταν), sorry αλλα δεν μπορω να το ξεφτυλισω κι αλλο!

Αν ειναι δυνατον! Η Ντανιελλα, η θεια της διπλανης πορτας στα 50 της με ζαρωμενα μπουτια, σωσιβιο και κυτταριτιδα να ζηταει 80 ευρω! Κλεινοντας το τηλ. αναρωτηθηκα: Καθρεφτη εχει? Γιατι μονο ετσι μπορω να δικαιολογησω την μαλακιαρα που με πεταξε.....
Ακου ξεφτιλα τα 50ε για 10 λεπτα.....Ρε ουστ! Κωλοζωο.Οτι εβγαλες, εβγαλες.Μπουλο τωρα...

Την πληρωσανε στην τελικη η Αλισια και μια αλλη σκατοφατσα με ωραια βυζια στο ανορθογραφο.
Η πρωτη κορυφαια, η δευτερη μετρια.Τι να πεις...

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
shmera se ayto sto 20 htan mia ellhnida kai kala, rosopontia me thn kakh ennoia einai alla exei buzares,ksanuia,sxetika konth,me bamena mallia,moiazei me mia se ena vinteaki poy legete diplo tsimpoyki, mporei na nai kai h idia,kateuesa sth bikh ,ksan8ia me vizares, sto mple ,

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
pαιδιά σιμόνα σήμερα δουλευει?ανάμεσα σ' αυτήν και στην Φρίξου, την γερμανίδα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom