Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε αυτό θα λειπε δλδ να σκάσεις 120 Ε και να μην στον πάρει κ ακάποτα τσιμπούκι...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα φίλοι,
ειχα καιρο να εμφανιστώ στο site,
υπαρχουν καπου φωτογραφίες της τζέσυ?

επισης κάτι αλλο, επειδη εχω χάσει επεισόδια, υπαρχει καποιο θέμα με καμιά κοπέλα στην θεσσαλονικη που να σας απασχόλησε για κονδυλωματα και αλλα τέτοια?

σκεφτομαι να επισκεφθώ αυτες τις μέρες και ρωτάω για να είμαι υσυχος. Παντα με καποτα ενοειται..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ε αυτό θα λειπε δλδ να σκάσεις 120 Ε και να μην στον πάρει κ ακάποτα τσιμπούκι...
δεν το κανουν ολες....και εχω σκασει και  150 για τζακουζι με σεξσοοου αλλα ακαποτο δεν ειχε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εχε χαρη που ηταν καλο μουνι.....απατη σκετη λεμε.... :2funny:

παρεπιπτοντως ο τετσουο δεν απαντησε ακομη....ας μας πει λιγο...

καλησπερα φίλοι,
ειχα καιρο να εμφανιστώ στο site,
υπαρχουν καπου φωτογραφίες της τζέσυ?

επισης κάτι αλλο, επειδη εχω χάσει επεισόδια, υπαρχει καποιο θέμα με καμιά κοπέλα στην θεσσαλονικη που να σας απασχόλησε για κονδυλωματα και αλλα τέτοια?

σκεφτομαι να επισκεφθώ αυτες τις μέρες και ρωτάω για να είμαι υσυχος. Παντα με καποτα ενοειται..
εχει στο greece ladies . com
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021826lathen.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021726lathen.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_1021426lathen.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης
Κορμάκι κ γαμώ το βυζί με χαλάει ρε γμτ όμως  :( Τέτσουο είναι πολύ σκληρό στο πιάσιμο?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.617
Πόντοι
32.165
Κορμάκι κ γαμώ το βυζί με χαλάει ρε γμτ όμως  :( Τέτσουο είναι πολύ σκληρό στο πιάσιμο?
Παιδια να πω μερικα πραματα. Τα σιλικονατα βυζια με ξενερωνουν ΕΠΙΣΤΕΥΤΑ. της Τζεσυς ΕΧΕΙ γινει ΣΟΥΠΕΡ δουλεια! τα πιανεις και νομιζεις ειναι κανονικα και η ρωγες τα σπανε! (δν τα γευτηκα ομως) τωρα οσο για το ακαποτο, εννοειτε ειχε ακαποτο! λολ. Παντως περασα πολυ καλα και δν μου φανηκε οτι εχασα τα λεφτα μου και αυτο εχει σημασια. σερβις και τουμπανο συνδιασμος τρελος και σπανιος.

Επισκέπτης
Mεσημεριανή έξοδο εις τα κόκκινα φώτα της πόλης,από καθαριοτήτα κ κυρίλα δεν έχω παράπονο!!!

Λοιπόν παρέα περάσαμε από:

Ανδρέου Γεωργίου 4 Μία ξανθιά 40-45ντάρα(τελικά μάλλον εδώ έπρεπε να μπούμε,το λέει κ το γνωμικό: η γρία η κότα έχει το ζουμί)!!! :cheesy:

Ανδρέου Γεωργίου 16 H Μαρίνα η ρουμάνα(εκεί κατέθεσα εγώ),μέτρια θα την χαρακτήριζα,διεκπαιρεωτική(επαίξαν κ κάτι  :jerking: μέσα στο δωμάτιο),προσωπικά θέλω να πράττει κ όχι να περιμένει παραγγέλμα λες κ είμαι ο επιλοχίας της κ αυτή νεοσύλλεκτος,ααα η τιμή 40e ακατέβατα αλλιώς έξω!!! :P

Ανδρέου Γεωργίου 34 Η Μαρία η Τσεχοσλοβάκα(εδώ πέρασε ο φίλος),ψυγείο/τυπικότατη κ δεν ήθελε να πάει από πάνω(:tits:) γιατί ήτανε μεγάλη λέει,ωραία γκόμενα πάντως!!! :rolleyes:

Θα γράψω 2 κριτικές,η μία του φίλτατου φίλου μου.

Υ.Γ.Από ότι καταλαβά την σκαρταδούρα την έχουνε βάλει μεσημεράκι όπου πατάνε λίγοι!!! :headbang:

Επισκέπτης
Ρε γμτ εγώ είμαι απαιτητικός ή αυτές όχι κ ότι καλύτερο;! :think:

Κατάστημα Λάουρας,Villa ερώτικα κ ξερό ψωμί,ΤΕΛΟΣ!!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε γμτ εγώ είμαι απαιτητικός ή αυτές όχι κ ότι καλύτερο;! :think:
+1000000000.....

εχει πεσει το επιπεδο και δη στην πρωινη βαρδια.....

ΥΓ1 πες στον φιλο σου να κανει νικ να γραφει και αυτος....
ΥΓ2 η μαρινα πολυ ψαρωμενη ηταν αν καταλαβα αυτα που λες;δεν επαιρνε πρωτοβουλιες; :think:

Επισκέπτης
+1000000000.....

εχει πεσει το επιπεδο και δη στην πρωινη βαρδια.....

ΥΓ1 πες στον φιλο σου να κανει νικ να γραφει και αυτος....
ΥΓ2 η Μαρινα πολυ ψαρωμενη ηταν αν καταλαβα αυτα που λες;δεν επαιρνε πρωτοβουλιες; :think:
Σαν να φοβότανε τον πούτσο ή τον σιχαινόταν ένα πράγμα!!! :rolleyes: :P

Σε κάποια φάση αναρωτήθηκα μήπως είναι παρθένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Γρήγορος πύρρος πριν το μουντιάλ. Πήγαινα για Μαρίνα Ταντάλου αλλά το Μαρινόσπιτο ήταν κλειστό.

Στο ανορθόγραφο η ασχημόφατσα τριτοξαδέρφη του νοσφεράτου με τις σφιχτές όμως καμπυλάρες! Με έχει κακογαμήσει 2-3 φορες στο παρελθόν οπότε την έκανα

Προμηθέως χαμηλα κατέθεσα! Βανέσα Ρουμάνα καινούργια. 40€ η ακαποτιά. Λατρεμμένος σωματότυπος τύπου κουβαδάκι μωρουδιακό παραλίας. Μεγάλες φυσικές (μάλλον) βυζάρες παραδόξως στητές συνδυασμένες με τορνευτή και πεταχτή κωλάρα (θεόσφηχτη) και κάποια περιτά κιλά (δεν με χαλάνε καθόλου όμως). μαλλί κοντό-καρέ καστανό ανοιχτό και φάτσα του ροφού (δευτεροκούμπαρα του Σεραφίνο). Ελληνικά λίγα, αγγλικά οκ. πίπα καλή αλλά σύντομη. Αφήνει μουνο-χαδάκι. Πολύ ωραίο στήσιμο στα 4. Γενικά καλές εντυπώσεις. Εδώ θα χτίσω σχέσεις. θα πάω άλλες 2-3 φορές σίγουρα. Αν βελτιωθεί θα συνεχίσω, διαφορετικά θα την κόψω. Βυζολάτρες ορμάτε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.184
Πόντοι
11.585
Σαν να φοβότανε τον πούτσο ή τον σιχαινόταν ένα πράγμα!!! :rolleyes: :P

Σε κάποια φάση αναρωτήθηκα μήπως είναι παρθένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Papazol εφαγες Μαρινα?? Εγω 2 φορες την δευτερη καταλαθος! δεν την ειχα γνωρισει και μεσα στο δωματιο δεν μου καθοταν καλα...μετα απο κανα μισαωρο που εφυγα θυμηθηκα οτι πηδηξα το ιδιο κομοδινο αλλα με αλλο σεμεδακι απο πανω.!! :2funny:
Πολυ απομακρη και σε κοιταει και με ενα βλεμα λες και εισια εξωγηινος.! :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.617
Πόντοι
32.165
Τρελο αγορι θα σε συμβουλευα να τσεκαρεις και την Τζεσυ στην Φριξου.

Επισκέπτης
Papazol εφαγες Μαρινα?? Εγω 2 φορες την δευτερη καταλαθος! δεν την ειχα γνωρισει και μεσα στο δωματιο δεν μου καθοταν καλα...μετα απο κανα μισαωρο που εφυγα θυμηθηκα οτι πηδηξα το ιδιο κομοδινο αλλα με αλλο σεμεδακι απο πανω.!! :2funny:
Πολυ απομακρη και σε κοιταει και με ενα βλεμα λες και εισια εξωγηινος.! :2funny:
Αυτό δεν ήτανε μαρίνα,αχινός ήτανε!!! :rolleyes:

Και έλεγα τι ξέχασα να αναφέρω στην κριτική,το ύφος της!!! :headbang:

Τζάμπα 70e(κέρασα κιόλας)!!! :P

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
119
Like
2.125
Πόντοι
8.360
Καλησπέρα παίδες!!!

Έχει δοκιμάσει κανείς την Ρόζα που είναι στο Villa Erotica?Εχει και φώτος στο άλλο site.

Ευχαριστω προκαταβολικά :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom