Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
.

Άσχετο περασα ρουλια κωτα πρωι ήταν ενα ωραιο μωρό μεσα ελλήνιδα μου φάνηκε ξανθιά λεπτούλα με ωραιο κορμί. και απο λαφαμ πρωι ηταν η σλοβακα η μαρία
για την πρωτη ειναι πραγματι πολυ ομορφουλα....μεσα δεν ξερουμε τι λεει...η μαρια ψιλοπαλιωσε....αληθεια πηρε κανα κιλο ή ειναι ετσι αδυνατη ακομα;
παντως ιδιως αν σε ξερει γαμιεται καλα....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
θα παει κανεις για τεστ ντριβε σημερα το βραδυ για Τζεσυ να μας πει?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Btw η Τζέσυ και η Ρόζα που φέρνει η Villa είναι από τα top στουντιοκόριτσα κάτω στην Αθήνα. Έχουν πολλές κριτικές εδώ και φαίνεται ότι η Villa είναι μέρος της ίδιας αλυσίδας. Θα φύγουν πολλά λεφτά...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Btw η Τζέσυ και η Ρόζα που φέρνει η Villa είναι από τα top στουντιοκόριτσα κάτω στην Αθήνα. Έχουν πολλές κριτικές εδώ και φαίνεται ότι η Villa είναι μέρος της ίδιας αλυσίδας. Θα φύγουν πολλά λεφτά...
Λινκ σε κριτικες τους απο αθηνα υπαρχουν? λινκ

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Λινκ σε κριτικες τους απο αθηνα υπαρχουν? λινκ

Είναι πολύ σπαστικό να τα βρω όλα τώρα, γιατί το site μου κολλάει συνεχώς. Πάντως έχουν δουλέψει στο ίδιο γκρουπ μαγαζιών (Τριγγέτα 3/Ιπποκράτους 144/Συγγρού 144 κ.α.), στα ίδια έχει δουλέψει η Μάντυ και άλλες που έχει φέρει κατά καιρούς η Villa.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είναι η γνωστή Τριγγετοαλυσίδα όπως την λένε οι Αθηναίοι! Προσοχή βέβαια παιδιά, πολλές λένε δεν είναι καλές κ είναι ξεπέτες.
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.tv/content/view/502/224[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.tv/content/view/636/224[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.tv/content/view/485/224[/code[/URL]]
[/quote]α...εκει που εκλαψα προσφατα κατι λεφτα με μια παλια σιτιτουριστρια... :tickedoff:

παντως θα φατε κουλουρακι αυτο ειναι βεβαιο..... ;D
και καλουτσικες κριτικες ειδα εχουν σε γενικες γραμμες...

[color=red]υγ και θα χορτασουμε βυζι....εστω και πλαστικο....[/color] :tits: :bigdick:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165

Επισκέπτης
Η Τζέσυ φαίνεται δυνατό μωράκι, θα την προτιμούσα από τη Ρόζα νομίζω (εμφανισιακά τουλάχιστον). Περιμένουμε νεα Tetsue!  :grin:

Α και ένα tip για old school νοσταλγούς, η Άννα η μικρή μελαχροινή κοντούλα Ρουμανίτσα πρωινή Φρίξου 14 εκτάκτως.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
θα παει κανεις για τεστ ντριβε σημερα το βραδυ για Τζεσυ να μας πει?

Οχι ρε γαμωτο την Τζεσυ φερανε??? Και την χαλβαδιαζα τοσο καιρο στο αθενς και ελεγα να κανω και λιγο κρατει παει με γονατισανε τωρα... :2funny:
Ποιος θα κανει την αρχη??? :knockinb:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
γιατι θα πας στην μπουζου;
εγω δεν την παλευω με τα μουνακια εξω
εχουν ξεφυγει....
θα παω σε ενα ιδρυμα...

Μονο εχουνε ξεφυγει? εχουνε βαλει σκοπο να μας εξοντοσουν...και αρχισε και το κολυριο να μην μας ποιανει.! :2funny:

Επισκέπτης
O Τετσουο είπε θα πάει στην Τζέσυ, εγώ τώρα έχω λιώσει το F5 κουμπάκι σε λέω!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Μαγκες ενα εχω να πω. 10 με τονο στην Τζεσυ, βεβαια ο καθενας τα γουστα του αλλα η γκομενα ειναι τρελο ΤΟΥΜΠΑΝΟ! με ολη την σημασια της λεξεως!!! στις φωτος στο σιτε την αδικουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, καταρχας εγω νομιζα θα ειναι χοντρουλα που σε μια φωτο φαινεται η κοιλια της καπως αλλα καμια σχεση. ειναι θεα απλα!10 σε ολα. θα γραψω και κριτικη.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα το απόγευμα βρήκα ευκαιρία για βόλτα και είπα να τεστάρω την new entry την Λάουρα, την οποία πέτυχα σε αναγνωριστική βόλτα στο Αλουμινάτο και μου άρεσε, αλλά είχε πολύ κόσμο και δεν μπορούσα να περιμένω.
Πριν όμως είπα να περάσω από 26ης Οκτ 35 να δω την Βίκυ .
Εκείνη την ώρα ,κατα τις 6 , ο σωφέρ-νταβάς έφερε την Βίκυ και περίμενε την προηγούμενη με αναμένη τη μηχανή.
Μπαίνω και εμφανίζεται η Λάουρα, που μετακόμισε παλι, δεν ξέρω για πόσο.
Αρχισε τα κλασσικά τριψίματα, εκαμψε τις ούτως ή άλλως ασθενείς αντιστάσεις μου, και μπήκα.
Ναι είναι ένα ζουμερό κοντοπούτανο,
Ναί έχει Γκαυλόφατσα και piercing στη γλώσσα,
Ναί είναι πύραυλος στα προκαταρτικά (και γλωσσόφιλα για όσους γουστάρουν),
αλλά πολύ βιαστική και άντε να τελειώνουμε.΄
Μάλλον φταίει που μετά έφευγε και ο σωφέρ περίμενε από έξω, ή μπορεί να πήρε το μουνί της αέρα από την πολύ δουλειά.
Την τοπ πουτάνα πάντως την κάνει ο σεβασμός στα ευρώ του πελάτη.
Και επειδή δεν ευχαριστήθηκα ήπια έναν καφέ για ανάκτηση δυνάμεων και συνέχισα με Μιρέλλα, (στο δίπλα από το γωνιακό μαγαζί, απέναντι από το ανορθόγραφο δούλευε για το φίλο που ρωτούσε).
Δεν την είχα ξαναδοκιμάσει και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Αυτή η κοπέλα αδικείται από το ύφος της στο σαλόνι που βγάζει μια κρυάδα , αλλά στο δωμάτιο είναι πολύ καλή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom