Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
εγω ρε χαμενε?
εγω καθε μερα σχεδον μεσα ειμαι,αλλα εχω γαμηθει κ στην δουλεια ειναι η αληθεια κ δεν πολυπρολαβαινω να μπω
εκτος αυτου εσυ γραφεις σε οτι να ναι θρεντ τα οποια δεν μπορω καν να παρακολουθησω
κ παλι πρεπει να την κανω θα μπω πιο μετα
θα εισαι μεσα?
ναι ρε μαλακα εδω θα ειμαι.
το χριστινακι το εκανες καμια επισκεψη τελικα? :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι ρε μαλακα εδω θα ειμαι.
το χριστινακι το εκανες καμια επισκεψη τελικα? :2funny: :2funny: :2funny:
ξαναρθα
ναι φιλος
μπηκα κ χαρηκε που με ειδε
αν κ πηρε λιγα κιλακια κυριως στην κοιλια αλλα δεν πειραζει
ειναι πιο μπρουταλ γκομενα :cheesy:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
απο αποδοση παραμενει καλο?
σε μενα ηταν αψογη
δεν ειχα κ δεν εχω παραπονο
θελω να πιστευω πως γενικα ετσι ειναι γιατι ειναι σωστη στη δουλεια της
αν σε φερει ο δρομος απο δω μερια αξιζει μια καταθεση αν κ δεν ξερω μεχρι ποτε θα ειναι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
2)Συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει τα @@@@ με την Μιρέλλα,αλλά επειδή έχω κόλλημα με την συκγεκριμένη και θέλω να :knockinb: σήμερα,μήπως την έχει πετύχει κανείς  αυτήν τη βδομάδα,γιατί απ ότι είδα απ' την χθεσινοβραδυνή αναφορά του Al δεν δούλευε βράδυ,μήπως την είδε κανείς πρωί?
επειδη ρωτησα κι εγω χθες για τη Μιρελα,η τσατσα ειπε οτι καθεται αυτες τις μερες

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
σωστα και ειναι και η ναντια στο ερημιτου και η βουλγαρα η ευα στο βενζιναδικο πρωινες βυζοπαρουσιες....αλλες δεν θυμαμαι και γω απο μυλο μερια....

H Nαντιάρα αν και κάνει γαμίσι υψηλών προδιαγραφών, βυζοπαρουσία δεν την λές! Μικρό βυζάκι με ρόγα-κιμολία την λες. Διαμάντι στον βούρκο η συγκεκριμένη παρουσία.

Σας έχω μεγάλα νέα! Η επιστροφή του φαντομά!!! Σιμόνα το κορίτσι φλάουτο επέστρεψε στο Κατεχακόσπιτο ανανεωμένη, μαυρισμένη με σέξυ tan-lines που στήνουν αντίσκηνα στο λεπτό!!!  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Το μωρό έκανε τα μπανάκια του τοπλες με στριγκάρα στο Μαρμαρά και αφού φύτρωσε καμιά ντουζίνα μπανάνες στα ανδρικά μαγιώ ήρθε να μας τρελάνει με την πιπάρα της!!!

Περιττό να πω ότι η ταινία είχε happy end  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το μωρό θα καλογαμάει τους μερακλείδες στο εν'λόγω ίδρυμα κάθε βράδυ 20:00 - ??:?? από χθές μέχρι τις 28 Ιουνίου και επιστρέφει 7 Αυγούστου για να μας αποτελειώσει!!!

ΥΓ: To babe με ρώτησε τι να κάνει τις κατακόκκινες μπότες που φυλάει ως κόρη οφθαλμού στο ρδέλο! Τι έπρεπε να απαντήσω??? Ξέρει κανείς???

Πίπα μέχρι τέλους και τα μυαλά πουρέ!!! :pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa2:

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Η Νικη,η γερμανιδα με το γυμνασμενο σωμα.Δουλευει ακόμα; Και αν ναι,πού;

δικε μου!!!!!τελευταια την ειχα παρει στη μαντζαρου (το σπιτακι που ειναι απο τη δεξια μερια του δρομου,δε βγαζω ακρη με τους αριθμους) αλλα εχει περασει πολυ καιρος.

edit  μαντζαρου 1 ηταν τελικα

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σπέρμα εις στοματικήν κοιλότηταν?

Mόνο αν την ξεγελάσεις! Εγώ την ψήνω πάντως!

Όπως και να 'χει η γυμνή τσιμπούκλα της αναστένει και νεκρούς!!!

Βασίλισσα του ακάποτου το μωρό!

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες,ειμαι φαν περισσοτερο της εμφανισης παρα των υπηρεσιων μιας κοπελας (αν προσφερονται τοτε καλυτερα)πειτε μου την γνωμη σας ποια αξιζει να επισκεφτω;μια Ισαμπελα ειναι οτι καλυτερο απο θεμα εμφανισης κυκλοφορει;

Επισκέπτης

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Τανταλου 14. Εδω επεζε ενα ωραιο ξανθο μωρο πρεπει να ηταν 25-30 εκει μεσα, ωραια φατσα ωραιο σωμα και με βυζακι που φουσκωνε το σουτιεν της. Ξερει κανενας παιχτης ποια ειναι η δεσποινης? Μου κινησε το ενδιαφερων καθως εφευγα μου εριχνε κατι πλαγιες ματιες η αναφτρα.! :grin:

Χθες αργα μετα απο μια συντομη βολτα και με διαθεση να μην καταθεσω πουθενα βρηκα την ξανθια στο Τανταλου και την διαθεση μαζι.! :grin:
Αλισια λεγετε η κοπελα ξανθια Ρωσιδα Ελληνικα καλα, παρα πολυ καλη στο δωματιο σε σημειο που με ενθουσιασε, βυζακι μεγαλο φυσικο παρα πολυ ωραιο σχημα, η κοπελα εγραψε με τις υπιρισιες της μεσα στο δωματιο και θα ξαναπροτιμηθει στο μελον σιγουρα.!

Πηγα πρωτα απο Ν.Ουρανου 26. η τσατσα η γνωστη απο τον βαρδαρη με τα σπορια λεει κοπελα καλη γιαβρακι.! και Ελληνιδα, ξεπροβαλε η Ελληνιδα η Κρυστη πρεπει να ηταν μαυρομαλα με πιασηματακια στην περηφερεια.
26ης Οκτωμβρη 35Α. Το σοου.! Η τσατσα δεν αφηνε ενα παληκαρι να φυγει με το ζορι να τον βαλει μεσα τον κρατουσε αγγαζε εως την πορτα και συχρωνως ανοιγει η πορτα απο το δωματιο και ο συναθλητης που ηταν μεσα φωναζε την τσατσα να ερθει λεγοντας της οτι εσπασε η καποτα και η πουτανα σηκωθηκε και εφυγε χωρις αυτος να εχει τελειωσει. Το αστειο της υποθεσης ηταν που η τσατσα του ειπε οτι ηταν 15λεπτα στο δωματιο και θα επρεπε να ξαναπληρωσει.! Φανερα εκνευρισμενος ο συναθλητης επενε να ξαναμπει η κοπελα μεσα για να τελειωσει και κερδισε.! Αξιος.! ο Τυπος ξαναεβαλε μεσα την Βικη την μελαχρινη το πιπινακι με τα ωραια βυζακια.
Σαμφως 7. Η Ισπανιολα λεει η Τσατσα η Ισαβελα, τοπλεςς αλλα δεν μου καθοταν καλα η φατσα της χθες.!
Σαμφως 8. Η Τζενη η φρυτεζα η αδυνατη ξανθια που βαζει οσο ποιο πολυ κρεμα στο μουνι της, απαθεια στο δωματιο φουλ.
Σαμφως 20. Μια ψιλη νταρντανα μελαχρινη μετριο πρωσωπακι, ψιθηκα προς στιγμην γιατι εχω καιρο να παρω νταρντανα απο τοτε με την Λευλα.
Τανταλου 8. Η Τσατσα ηταν απο εξω με την κοπελα μια ξανθια αλλα οταν πλισιασα μπηκε μεσα και συνεχισα για Τανταλου οπου πετυχα την Αλισια και μπηκα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Αυτη τη στιγμη η μονη η οποια θα πρεπει να φοβασαι για oralsex ειναι η Αγγελικη.! :2funny: :2funny: :2funny:
Αληθεια που ειναι αυτη?? Μηπως αναρωτικη αδεια απο οδοντιατρο??? Φανταζεστε να σκασει με κανενα καινουριο χαμογελο τι εχει να γινει :knockinb:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Αυτη τη στιγμη η μονη η οποια θα πρεπει να φοβασαι για oralsex ειναι η Αγγελικη.! :2funny: :2funny: :2funny:
Αληθεια που ειναι αυτη?? Μηπως αναρωτικη αδεια απο οδοντιατρο??? Φανταζεστε να σκασει με κανενα καινουριο χαμογελο τι εχει να γινει :knockinb:

Εγώ ας πούμε που έχω πάρει την Αγγελική με ακάπωτα, έπαθα ξαφνικά τερηδόνα σε ένα δόντι. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ ας πούμε που έχω πάρει την Αγγελική με ακάπωτα, έπαθα ξαφνικά τερηδόνα σε ένα δόντι. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
11 δοντια η αγγελικη, στις 8 ανελαβε βαρδια ,μαλλον θα ησουν ο 88ος πελατης που πηρε  ακαποτο......τυχαιο;δεν νομιζω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
διάβασα στο σαιτ  το αθενσλειντις για κάποια ροζα και τσεσυ στο βιλα στην φρίξου.
Εμαθε κανείς τίποτα;
είχα σκοποό να περάσω αλλά δεν μπορώ αυτες τις μέρες,οπότε αν κανείς παει απο εκει ας μας πει τις εντυπώσεις του.
Πάντως φαίνονται καλα μουνιά και οι δύο.
'Ασχετο επειδή καποιος ρώτησε για μια ισαμπέλα την ρουμάνα, εγω δεν τρελάθηκα μαζι της,κάθε άλλο νομίζω πως ξενέρωσα απο την άλλη γούστα ειναι.
'Οσο για τα οραλ ,βαρδάρη τόσα χρόνια δεν εχω δοκιμάσει τιποτα απο όλα αυτα που λέτε γιατι γενικά ειναι αθλιες οι καταστασεις...σχεδόν παντού,Απο την άλλη οταν ακουω για χυσίματα μεσα στο στώμα και μετά ερχεται και της κάνεις και γλειφομόυνιη σου κάνει αυτή γυμνό τσιμπούκι, γάμα το και απο γιατρό να εχει περάσει ειναι πυγή κινδύνου.

Άσχετο περασα ρουλια κωτα πρωι ήταν ενα ωραιο μωρό μεσα ελλήνιδα μου φάνηκε ξανθιά λεπτούλα με ωραιο κορμί. και απο λαφαμ πρωι ηταν η σλοβακα η μαρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom