Τανταλου 14. Εδω επεζε ενα ωραιο ξανθο μωρο πρεπει να ηταν 25-30 εκει μεσα, ωραια φατσα ωραιο σωμα και με βυζακι που φουσκωνε το σουτιεν της. Ξερει κανενας παιχτης ποια ειναι η δεσποινης? Μου κινησε το ενδιαφερων καθως εφευγα μου εριχνε κατι πλαγιες ματιες η αναφτρα.!
Χθες αργα μετα απο μια συντομη βολτα και με διαθεση να μην καταθεσω πουθενα βρηκα την ξανθια στο Τανταλου και την διαθεση μαζι.!
Αλισια λεγετε η κοπελα ξανθια Ρωσιδα Ελληνικα καλα, παρα πολυ καλη στο δωματιο σε σημειο που με ενθουσιασε, βυζακι μεγαλο φυσικο παρα πολυ ωραιο σχημα, η κοπελα εγραψε με τις υπιρισιες της μεσα στο δωματιο και θα ξαναπροτιμηθει στο μελον σιγουρα.!
Πηγα πρωτα απο
Ν.Ουρανου 26. η τσατσα η γνωστη απο τον βαρδαρη με τα σπορια λεει κοπελα καλη γιαβρακι.! και Ελληνιδα, ξεπροβαλε η Ελληνιδα η Κρυστη πρεπει να ηταν μαυρομαλα με πιασηματακια στην περηφερεια.
26ης Οκτωμβρη 35Α. Το σοου.! Η τσατσα δεν αφηνε ενα παληκαρι να φυγει με το ζορι να τον βαλει μεσα τον κρατουσε αγγαζε εως την πορτα και συχρωνως ανοιγει η πορτα απο το δωματιο και ο συναθλητης που ηταν μεσα φωναζε την τσατσα να ερθει λεγοντας της οτι εσπασε η καποτα και η πουτανα σηκωθηκε και εφυγε χωρις αυτος να εχει τελειωσει. Το αστειο της υποθεσης ηταν που η τσατσα του ειπε οτι ηταν 15λεπτα στο δωματιο και θα επρεπε να ξαναπληρωσει.! Φανερα εκνευρισμενος ο συναθλητης επενε να ξαναμπει η κοπελα μεσα για να τελειωσει και κερδισε.!
Αξιος.! ο Τυπος ξαναεβαλε μεσα την Βικη την μελαχρινη το πιπινακι με τα ωραια βυζακια.
Σαμφως 7. Η Ισπανιολα λεει η Τσατσα η Ισαβελα, τοπλεςς αλλα δεν μου καθοταν καλα η φατσα της χθες.!
Σαμφως 8. Η Τζενη η φρυτεζα η αδυνατη ξανθια που βαζει οσο ποιο πολυ κρεμα στο μουνι της, απαθεια στο δωματιο φουλ.
Σαμφως 20. Μια ψιλη νταρντανα μελαχρινη μετριο πρωσωπακι, ψιθηκα προς στιγμην γιατι εχω καιρο να παρω νταρντανα απο τοτε με την Λευλα.
Τανταλου 8. Η Τσατσα ηταν απο εξω με την κοπελα μια ξανθια αλλα οταν πλισιασα μπηκε μεσα και συνεχισα για Τανταλου οπου πετυχα την Αλισια και μπηκα...