mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
παιδια αυτη η τζεσυ ειναι απο τα ωραιοτερα πουτανακια που εχω δει την ειδαμε με τον μπλαστ κ πα8αμε πουτσοπλακα αν φοραει κ μποτες 8α πουλησω κ το σπιτι!
που να την δεις και απο κοντα με μαζεμενα τα μαλλια και μετα να δεις και την πισω οψη να χαζεψεις πως φαινεται στα 4.παιδια αυτη η τζεσυ ειναι απο τα ωραιοτερα πουτανακια που εχω δει την ειδαμε με τον μπλαστ κ πα8αμε πουτσοπλακα αν φοραει κ μποτες 8α πουλησω κ το σπιτι!
Τα αστεράκια είναι ακριβώς επειδή γράφω πολύ κ χωρίς μπουρδελό ουσία!!!εσυ κυριε παπαζολ γραφεις για να γραφεις μου φαινεται αλλα αφου εχεις αρκετα αστερακια γτ ασχολεισαι?![]()
Υπερβολές!!!No 1 spammer![]()
Υπερβολές!!!
Τοορίζεται ως 100% εκτός τόπου κ χρόνο,σαν να λέμε amjik!!!
![]()
Εγώ έχω κ ένα 60% ποστ εντός θεμάτων!!!![]()
![]()
![]()
+1 κ θα τον αγαπαμε αν μας κανει εκπτωση στο νετ καφε τουΤον αγαπάμε ρε λέμε,τον πειράζουμε απλά![]()
Και εγω την ιδια απορια ειχα! αλλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑε λοιπον το χω απορια στο τζακουζι τι παραπανω κανεις δλδ κ δινετε τοσα πολλα?![]()
noel γραψε ακυρο...παλια ιστορια....οι αλλες ναι ....αμα πας θεσσαλονικη κανε βολτα...ειδικα βαρδαρη ολα μαζεμενα ειναι θα τα δεις,τι το θες το τηλεφωνο;paides doste mou kapoies plirofories giati eimai ektos thessalonikis , diavazo
diafora edo mesa kai exo mperdeutei
loipon exo akousei super kritikes gia noel , simona , ebelin , izampela sapfous 7 alla auti den exei thlifeno gia epikoinonia. gia peite mou pou aksizei na pao na katatheso..
sas euxaristo
δηλαδη σε σενα συμπεριελαμβανε το τζακουζι 69 και γυμνο στοματικο φανταζομαι ....ετσι;με τα 120...Και εγω την ιδια απορια ειχα! αλλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ![]()