You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε παίδες τί έγινε παίζουνε κ τελειώματα;;;
Οι τιμές πού βρίσκονται;;;
Οι τιμές πού βρίσκονται;;;
Επισκέπτης
Είδα,με 2 τελειώματα κάτι φθηνότερο χωρίς τζακούζι δεν παίζει;;;
Επισκέπτης
Tί εγίνε ρε παλικάρια όλοι ξεμυτήσατε,για μαζευτείτε ζηλεύω!!!
3 κριτικές στην σειρά από Θεσσαλονίκη έχουνε ανέβει!!!
3 κριτικές στην σειρά από Θεσσαλονίκη έχουνε ανέβει!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Δηλαδη μερικοι προτιμανε να σκασουν 250 σε στουντιο για 2 τελιωματα απο το να παρουν μια πολυ καλη cg στα 200 και καμια φορα αν εχεις κονε στα 150 σε δικο σου χωρο??
Επισκέπτης
Με πόσα τελειώματα;!
Επισκέπτης
Σήμερα είδα κατά τύχη το αθενςλέιντιζ και είδα ένα banner που διαφήμιζε 3 νέα κοριτσάκια από 8 Ιουνίου στο Βίλα Ερότικα, πήρα τηλ η τσατσά μου είπε όπως πως δεν έχουν ερθεί παρ'όλα αυτά τις περιμένουν σύντομα.. rejoice!
Eπίσης χτες όπως είπα πήγα στο μωράκι Σαπφούς-Προμηθέως, είχα πολύ καιρό να συμπαθήσω τόσο κοπέλα από εκεί. Θα γράψω review σύντομα.
Eπίσης χτες όπως είπα πήγα στο μωράκι Σαπφούς-Προμηθέως, είχα πολύ καιρό να συμπαθήσω τόσο κοπέλα από εκεί. Θα γράψω review σύντομα.
Επισκέπτης
Κρατάω επιφυλάξεις γιατί δεν δείχνει φάτσες!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ταριφα ειναι...αλλα βρισκεις και φτηνα τζακουζακια πλεον με καποιες κοπελες ακομα και με 100-120 ευρω με μια εκτονωση βεβαια.....φτηνα τροπος του λεγειν δηλαδη αλλα τεσπα.....Δηλαδη μερικοι προτιμανε να σκασουν 250 σε στουντιο για 2 τελιωματα απο το να παρουν μια πολυ καλη cg στα 200 και καμια φορα αν εχεις κονε στα 150 σε δικο σου χωρο??
τωρα τα ωριαια προγραμματα και οι δυο εκτονωσεις σε στουντιο δεν λενε συνηθως...πολυ μπλα μπλα απο την κοπελα συνηθως,ροκανισμα χρονου και το ιδιο λιγοστο γαμησι....καλυτερα να πας σε δυο τρεις διαφορετικες για ποικιλια....με τα ιδια λεφτα...
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
πάντα εξαρτάτε για το τζακουζάκι στην κοπέλα και κατα κάποιο βαθμό το πόσο σε ξέρει. Τα περισσότερα τζακούζια τα έχω κάνει στη βίλα με σχεδόν όλες τις κοπέλες που έχει φέρει. Καποιες φορές πέρναγα σούπερ ανοιγαμε το τζακούζι χαβαλε και κτλ τύπου μαντυ, χριστίνα, έλενα και άλλες φορές μέχρι να βραχούμε βγέναμε. Επίσης όσον αφορά τα τζακούζια πιστεύω πως πρέπει να είναι και μεγάλη η κατασκευή, φρίξου 14 δεν συνιστάτε ούτε κεφαλληνίας πεταμένα λεφτά με το ζόρι χωράς μέσα. Συνιστάται η βίλλα και το ματζάρου 1 (δεν έχω πάρει πέρα απο την σάντρα αλλή εδώ σε τζακούζι αλλα καμια παλιά δεν δουλεύει πια, το τζακούζι είναι μεγάλο όμως). Επίσης όπως είπε ο gl καλύτερα να πας με 2-3 ποικιλία σε τύπου κωλέττη και σε άλλες με 30 και 40εύρω να περάσεις εγγυημένα καλά παρά τα 250 για 2 φορές. Εκτός αν είσαι κολλημένος με το εκάστοτε γκομενάκι και γουσταρεις να της τα σκας.ταριφα ειναι...αλλα βρισκεις και φτηνα τζακουζακια πλεον με καποιες κοπελες ακομα και με 100-120 ευρω με μια εκτονωση βεβαια.....φτηνα τροπος του λεγειν δηλαδη αλλα τεσπα.....
τωρα τα ωριαια προγραμματα και οι δυο εκτονωσεις σε στουντιο δεν λενε συνηθως...πολυ μπλα μπλα απο την κοπελα συνηθως,ροκανισμα χρονου και το ιδιο λιγοστο γαμησι....καλυτερα να πας σε δυο τρεις διαφορετικες για ποικιλια....με τα ιδια λεφτα...
Βέβαια άν είχα τώρα 250 καλύτερα να έκανα την εκδρομούλα μου προς βουλγαρία μερια.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.875
- Πόντοι
- 11.585
πάντα εξαρτάτε για το τζακουζάκι στην κοπέλα και κατα κάποιο βαθμό το πόσο σε ξέρει. Τα περισσότερα τζακούζια τα έχω κάνει στη βίλα με σχεδόν όλες τις κοπέλες που έχει φέρει. Καποιες φορές πέρναγα σούπερ ανοιγαμε το τζακούζι χαβαλε και κτλ τύπου μαντυ, χριστίνα, έλενα και άλλες φορές μέχρι να βραχούμε βγέναμε. Επίσης όσον αφορά τα τζακούζια πιστεύω πως πρέπει να είναι και μεγάλη η κατασκευή, φρίξου 14 δεν συνιστάτε ούτε κεφαλληνίας πεταμένα λεφτά με το ζόρι χωράς μέσα. Συνιστάται η βίλλα και το ματζάρου 1 (δεν έχω πάρει πέρα απο την σάντρα αλλή εδώ σε τζακούζι αλλα καμια παλιά δεν δουλεύει πια, το τζακούζι είναι μεγάλο όμως). Επίσης όπως είπε ο gl καλύτερα να πας με 2-3 ποικιλία σε τύπου κωλέττη και σε άλλες με 30 και 40εύρω να περάσεις εγγυημένα καλά παρά τα 250 για 2 φορές. Εκτός αν είσαι κολλημένος με το εκάστοτε γκομενάκι και γουσταρεις να της τα σκας.
Βέβαια άν είχα τώρα 250 καλύτερα να έκανα την εκδρομούλα μου προς βουλγαρία μερια.
Τωρα με χαλασες.! Και ελεγα απο βδομαδα να παρω Μιραμπελα τζακουζακι...
gl...για ρουλια δεν προλαβα να παω ρεσυ να δω τι παιζει, αλλα η βδομαδα ακομα μπροστα μας ειναι. Ευτηχως εχουμε δουλεια και βγαζουμε λεφτα απο υπερωριες που θα τα φαμε στις πουτανες...
Επισκέπτης
Με ρέγουλα κ λίγη αποταμίευση δεν βλάπτει,οι καιροί είναι δύσκολοι!!!Τωρα με χαλασες.! Και ελεγα απο βδομαδα να παρω Μιραμπελα τζακουζακι...
gl...για ρουλια δεν προλαβα να παω ρεσυ να δω τι παιζει, αλλα η βδομαδα ακομα μπροστα μας ειναι. Ευτυχως εχουμε δουλεια και βγαζουμε λεφτα απο υπερωριες που θα τα φαμε στις πουτανες...
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Νατάσα+μια ώρα+δυο μπάλες+τζακουζάκι+κωλαράκι+φουλ πρόγραμμα+καλός χώρος=σχεδόν λογική τιμή τα 250 έουρα. Δηλαδή πόσο θα το κοστολογούσατε εσείς; Εγώ αν με έπαιρνε μπορεί και να τα έδινα κιόλας...
EDIT: Τώρα οι τιμές κάποιων πιο απλών προγραμμάτων εκεί, όπως ακάπωτο π.χ., είναι άλλη ιστορία..
EDIT: Τώρα οι τιμές κάποιων πιο απλών προγραμμάτων εκεί, όπως ακάπωτο π.χ., είναι άλλη ιστορία..
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.875
- Πόντοι
- 11.585
Με ρέγουλα κ λίγη αποταμίευση δεν βλάπτει,οι καιροί είναι δύσκολοι!!!
Μετα τις 20 του μηνος κομενα ολα.! (το αλλο με τον Τοτο??)
Πρεπει να παμε διακοπες φετος.! ή να φαμε τα λεφτα απο τις διακοπες στις πουτανες οπως περυσι.!!!
Αλλα και εκει που θα παω μαλλον, πουτανες θα βρω στο δρομο μου.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλο πακετακι ειναι οπως το περιγραφεις....Νατάσα+μια ώρα+δυο μπάλες+τζακουζάκι+κωλαράκι+φουλ πρόγραμμα+καλός χώρος=σχεδόν λογική τιμή τα 250 έουρα. Δηλαδή πόσο θα το κοστολογούσατε εσείς; Εγώ αν με έπαιρνε μπορεί και να τα έδινα κιόλας...
οκ.... δες και αυτην την βραδινη στην μαντζαρου 14 και πες μας...ο βουρβου μιλησε για γυαλακι και ομορφο προσωπο....Τωρα με χαλασες.! Και ελεγα απο βδομαδα να παρω Μιραμπελα τζακουζακι...
gl...για ρουλια δεν προλαβα να παω ρεσυ να δω τι παιζει, αλλα η βδομαδα ακομα μπροστα μας ειναι. Ευτηχως εχουμε δουλεια και βγαζουμε λεφτα απο υπερωριες που θα τα φαμε στις πουτανες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις