Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
επισης στο μπουρδελο  προέκταση της σαπφους,εχει μπλε φωτακι εξω, η τσατσα εκει δεν την παλευει ΚΑΘΟΛΟΥ...μπηκα μεσα κ με ρωταγε αν μου αρεσει ο κωλος, αν μου αρεσει το μουνι... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μου ελεγε οτι η κοπελα κανει στριφογυριστη πιπα κ οτι σφυριζει πανω στο γαμισι.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:κ της απανταω <<σφυριζει κλέφτικα??>>

Καλά έπεσες στην σάικο τσατσά... η τύπισα πρέπει να παίρνει κρακ... αν και που την πέτυχα στο δρόμο μια χαρά μου μίλησε!

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια εχει πολυ πλακα και εγω πηγα παρασκευη και τα ιδια ελεγε μην δινεισ βαση
αυτην την ειχαμε ταραξει στησ χυσεσ καποτε
τη να μασ πει απο την ζωη τησ τωρα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
gl στο ματζάρου 10 δούλευε μια βίκυ (βικτορια) δοκίμασα
στο έρος δούλευε ενα μελαχρινό λεπτό ωραίο ήμουν έτοιμος να μπω αλλά όταν γύρισε είχε κάτι κοκκινάκια στο αριστερό κωλομάγουλο τωρα σπυριά ήταν κάτι αλλο ήταν δεν ξέρω. Δεν την λέγανε νατάσα κατι που άρχιζε απο Μ μ φαίνεται. Στο ματζάρου έφυγα γύρω στις 8 παρά εκείνη την ώρα ήταν μια κοπέλα απο έξω και μίλαγε στο κινητό μέχρι να γυρίσω το αμάξι μπήκε μέσα δεν ήξερα οτι ήταν η βραδινή βάρδια, πολύ ωραίο μου φάνηκε ντυμένη σένια με το γυαλάκι της κουκλάκι αλλά θα τεστάρω αυτές τις μέρες. Τώρα όσον αφορά την βίκυ, πέρασα αρκετά όμορφα αλλά σάπιες οι τιμές 100ευρω για ακάποτο και120 για μπάνιο και δεν πας πιο κάτω να κανεις το 120αρι τζακούζι... έρχεται κριτική .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο έρος δούλευε ενα μελαχρινό λεπτό ωραίο ήμουν έτοιμος να μπω αλλά όταν γύρισε είχε κάτι κοκκινάκια στο αριστερό κωλομάγουλο τωρα σπυριά ήταν κάτι αλλο ήταν δεν ξέρω. Δεν την λέγανε νατάσα κατι που άρχιζε απο Μ μ φαίνεται.
αυτη που λες ειναι η μαρινα...καμια σχεση με οποια παλια μαρινα τυχον θυμαστε...αλλη αυτη....την ειδα και εγω προχτες....η αλλη που λες με το γυαλι ακουγεται ενδιαφερουσα περιπτωση...ποια να ναι;ξερει κανεις κατι; :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
Χθες τελικα ξεκινησα να παω για  :knockinb: και αλλου βρεθηκα.! :S
Παντως βρηκα λιγο χρονο και πηγα, περασα πρωτα απο Μαντζαρου 1Α σκεφτομουνα να παω στην Τζενη, οντως ηταν η Τζενη την ειδα και λεω αν δεν βρω κατι καλυτερο θα γυρησω σε αυτην,εντομεταξυ η τσατσα η ξανθια η κοντουλα-χοντρουλα αν και ειναι ευγενικη και με ξερει οτι εχω πληρωσει αρκετες φορες εκει μεσα παντα οταν με βλεπει να φευγω σπαζετε...η καριολα! Περασα Α.Γεωργιου 34 μπας και εφερε κανενα καινουριο μπααα.!!! ηταν η Ντονα που τα ξαναεβαψε μαυρα τα μαλια της, το σωματακι της λιγο με χαλαει εκει στην περηφερεια, μπενω Α.Γεωργιου 16 ηταν η Νατασσα με το καρε μαλι της, με την τσατσα απο Μαντζαρου 10, την αλλη την σκροφα που την πηγανε??
Τελικα εμεινα στο ερως οπου δοκιμασα Νατασσα, κοντο αδυνατο μωρο 26 χρωνων απο Ρωσια, πολυ καλη περιποιηση ευγενικο κοριτσι και λιγακι ντροπαλο μου φανηκε, αξιζε θα ελεγα προκαταρτικα και χαδακια, πιπα καλη με παθος, ιδρωσε και κουραστηκε.! το μονο μειον για μενα ειναι το τουμπανιαζμενο σιλικονατο βυζι της δεν τεροιαζει με το αδυνατο σωματακι της, αλλα Μιλανα δεν ειναι.! :(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
κατι μιλφαρες στο ανδρεου γεωργιου 4....ο μεγας δοκιμαστης καραμαν ειναι πιπινολατρης οπως τον εχω κοψει....οποτε θα κανεις εσυ το τολμημα να μας πεις αν αξιζουν;

επισης μια νατασα στο ερως 16 και μια ψηλη στην μαντζαρου 10 πρωινες εγω δεν τις εχω ξαναπετυχει...μικρουλες αυτες και ομορφουλες σχετικα....

πιπινολατρης με τονο.!! :2funny:

Απλα για να μπω σε μιλφ πρεπει να ειναι κατι καλο εμφανησιακα, ολες οι μιλφ μας ειναι εμφανισιακα γαμα τα.! Μπορει μεσα να βαζουνε φωτια στα σεντονια μερικες δεν λεω, σκεφτηκα πολες φορες να δοκιμασω αλλα αν μου πεταξουν κανα μαραμενο βυζομπαλο και ξενερωσω θα ειναι χειροτερα για εμενα...θα μου δημιουργησουν ψυχικα τραυματα.! :2funny:

gl καλη η Νατασσα τελικα, αλλα οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ...δεν ειναι Μιλανα.!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
να και η σωστη κριτικη μου,χωρις περικοπες...
Από εμφάνιση μουνάρα αλλα από sex τίποτα

Επίσκεψη σαββατο βράδι στο μαγαζι κ πέτυχα ιζαμπέλλα(?),μελαχροινη μουνάρα με κρικέλες, ωραίο 3 με 3,5 αρι ολοστρόγκυλο τούμπανο βυζι, ωραίο σώμα κ γενικά γκόμενα που σκίζει από εμφάνιση..κ ενώ το ενστικτό μου μου ελεγε να μην μπω,
τελικα σκαω το 60 αρι για γλύψιμο 69 κ μπαινω στο δωμάτιο..
εντωμεταξύ η τσατσα μου πε: δωσε 60 ευρω κ θα τα κάνεις ΟΛΑ με την κοπέλα την ρωτάω κ πρωκτικο?? κ μου λεει όχι εκτος από πρωκτικό, όλα τα άλλα.. οκ θα περασω της λέω αλλωστε δεν είμαι τόσο κωλάνθρωπος, χε,χε
έρχεται μέσα η μουνάρα κ μου μου λέει θα κάνουμε 69 αλλα αν με δαγκώσει στο μουνί θα σταματησουμε αμέσως(????) οκ τις λέω .αρχίζω να την γλέιφω κ μολις την ρουφάω τα μουνόχειλα μου λεει <<όχι δόντια!!!(??????)>> ποια δοντια τις λέω μονο ρούφηγμα σου έκανα…συνεχίζουμε μολις το ξανακάνω σταματάει από μονη της κ λέει φτάνει γαμίσι τώρα…χρόνος γλυψείματος ούτε 5 λεπτά…..αρχισα να φωρτώνω από τα νευρα μου…τις λέω ελα να κάνουμε ισπανικο,μου λέει όχι δεν κάνω…τις λέω η τσατσά αλλα διαφημίζει έξω…κ μου λέι το απιστευτο << η τσατσα είναι καινούργια κ δεν ξέρει, λεει ότι θέλει….(?????)…αλλα θα σου την κάνω την χάρη….>>τεσπα μου κάνει ένα λεπτό περι΄που ισπανικο κ το γυρνάμε στο γαμίσι,,,,,δευτερο κομοδινο η κοπέλα,με κοιταγε σαν χαζη στα μάτια κ δεν έβγαζε κιχ…με τα πολλα τελειωνω δια χειρομαλαξης κ μου λεει<< εισαι πολύ αργος στο σεξ…πρεπει να γαμας πιο γρηγορα….επισης εχεις πολλα τατου,από την φυλακη βγήκες(??????)
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙς ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Της ΑΠΑΝΤΗΣΩ…επειδη όμως εχω καλη ανατροφη δεν τις ειπα τα προφανη,την καληνύχτησα ψυχρα.. 

Αν θες στηλε κανα μυνημα στο Αντισθενη να την διωρθωσει γιατι οντως η κριτικη σου που ανεβηκε δεν βγενει νοημα καθολου...
ειναι λες και την εγραψε αυτος....

Και την σκεφτομουνα χθες την Ισαβελλα αλλα δεν ηθελα μπουρδελο χθες...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
αυτη που λες ειναι η μαρινα...καμια σχεση με οποια παλια μαρινα τυχον θυμαστε...αλλη αυτη....την ειδα και εγω προχτες....η αλλη που λες με το γυαλι ακουγεται ενδιαφερουσα περιπτωση...ποια να ναι;ξερει κανεις κατι; :think:
[/quote]

μαρινα η μαριαννα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αν θες στηλε κανα μυνημα στο Αντισθενη να την διωρθωσει γιατι οντως η κριτικη σου που ανεβηκε δεν βγενει νοημα καθολου...
ειναι λες και την εγραψε αυτος....

Και την σκεφτομουνα χθες την Ισαβελλα αλλα δεν ηθελα μπουρδελο χθες...
:2funny: :2funny:ναι οντως ετσι ειναι,εστειλα μηνυμα να το διορθωσουν...την ισαβελα την εχουν φωτο στο αθενσλαιντι κ ειναι μια χαρα ρουμανα...εγω την ρωτησα κ μου πε οτι ειναι απο ισπανια...καλα ντρεποντε να πουν την καταγωγη τους?? :idiot: :idiot:

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
:2funny: :2funny:ναι οντως ετσι ειναι,εστειλα μηνυμα να το διορθωσουν...την ισαβελα την εχουν φωτο στο αθενσλαιντι κ ειναι μια χαρα ρουμανα...εγω την ρωτησα κ μου πε οτι ειναι απο ισπανια...καλα ντρεποντε να πουν την καταγωγη τους?? :idiot: :idiot:

Την εχω δει την κοπελα live σε τσαρκα, εχει και ωραιο βυζακι, ψινομαι καποια στιγμη ισως την δοκιμασω. Η τσατσα τα ιδια ελεγε και τοτε οτι και καλα ειναι πολυ καλη μεσα και ερχονται παντα οι ιδιοι πελατες...τωρα ξερουμε.!
Και το καλο ειναι οτι χθες σκεφτομουνα πριν την δοκιμασω να δω αν μπωρω να βρω καμια κριτικη απο Αθηνα γιατι στο αθενσ την ειχε καταχωρημενη Αθηνα πριν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Την εχω δει την κοπελα live σε τσαρκα, εχει και ωραιο βυζακι, ψινομαι καποια στιγμη ισως την δοκιμασω. Η τσατσα τα ιδια ελεγε και τοτε οτι και καλα ειναι πολυ καλη μεσα και ερχονται παντα οι ιδιοι πελατες...τωρα ξερουμε.!
Και το καλο ειναι οτι χθες σκεφτομουνα πριν την δοκιμασω να δω αν μπωρω να βρω καμια κριτικη απο Αθηνα γιατι στο αθενσ την ειχε καταχωρημενη Αθηνα πριν.
ενταξει με εμενα δεν εδεσε το πραγμα,αλλα αν γουσταρεις να μπεις,μπες κ κρινε μονος σου.απλα δοκιμασε πρωτα με το 30 αρι για να μην τα κλαις τα 60 οπως εγω..
π.χ. ουτε με την Δαναη εκατσε καλη φαση(ηταν κομοδινο τρελο),ενω ο συναγωνιστης gl περναει μαζι της μια χαρα,οποτε μπορει να παιζουν ρολο κ αλλα πραγματα..παντως απο εμφανιση η ισαβελα ειναι οτι πρεπει,αυτο δεν μπορω να το αρνηθω.. :tits: :tits:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
στο έρος δούλευε ενα μελαχρινό λεπτό ωραίο ήμουν έτοιμος να μπω αλλά όταν γύρισε είχε κάτι κοκκινάκια στο αριστερό κωλομάγουλο τωρα σπυριά ήταν κάτι αλλο ήταν δεν ξέρω. Δεν την λέγανε νατάσα κατι που άρχιζε απο Μ μ φαίνεται. Στο ματζάρου έφυγα γύρω στις 8 παρά εκείνη την ώρα ήταν μια κοπέλα απο έξω και μίλαγε στο κινητό μέχρι να γυρίσω το αμάξι μπήκε μέσα δεν ήξερα οτι ήταν η βραδινή βάρδια, πολύ ωραίο μου φάνηκε ντυμένη σένια με το γυαλάκι της κουκλάκι αλλά θα τεστάρω αυτές τις μέρες. Τώρα όσον αφορά την βίκυ, πέρασα αρκετά όμορφα αλλά σάπιες οι τιμές 100ευρω για ακάποτο και120 για μπάνιο και δεν πας πιο κάτω να κανεις το 120αρι τζακούζι... έρχεται κριτική .

Για χθες μηλας? Παντως την Νατασσα αν σου αρεσει δοκιμασε της δεν θα τα κλαψεις.
Μαντζαρου 10 ξανθια ηταν η μελαχρινη η κοπελα??
Και οι τιμες τους στο τριο-σπιτι ειναι για τον πεο οντως.! Χθες μου λεει η τσατσα στο Α.Γεωργιου 16 οτι με 40 εινα το απλο και με 50 ολες οι στασεις και απο πανω...ελα ντε ομως η Νατασσα ανεβηκε απο πανω και στο 40.!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
ενταξει με εμενα δεν εδεσε το πραγμα,αλλα αν γουσταρεις να μπεις,μπες κ κρινε μονος σου.απλα δοκιμασε πρωτα με το 30 αρι για να μην τα κλαις τα 60 οπως εγω..
π.χ. ουτε με την Δαναη εκατσε καλη φαση(ηταν κομοδινο τρελο),ενω ο συναγωνιστης gl περναει μαζι της μια χαρα,οποτε μπορει να παιζουν ρολο κ αλλα πραγματα..παντως απο εμφανιση η ισαβελα ειναι οτι πρεπει,αυτο δεν μπορω να το αρνηθω.. :tits: :tits:

Παντα οταν περνω για πρωτη φορα μια κοπελα περνω το απλο 30 ή 40 η αντε το αμεσως επομενο στα 50. Την Δαναη την εχω παρει και εγω μαι φορα εχει χρονια που δουλευε στο βενζιναδικο απο πανω. Καλη ηταν τοτε υσηχη.! Απο τοτε δεν βολεψε να την ξαναπετυχω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παντα οταν περνω για πρωτη φορα μια κοπελα περνω το απλο 30 ή 40 η αντε το αμεσως επομενο στα 50. Την Δαναη την εχω παρει και εγω μαι φορα εχει χρονια που δουλευε στο βενζιναδικο απο πανω. Καλη ηταν τοτε υσηχη.! Απο τοτε δεν βολεψε να την ξαναπετυχω...
+100000..και ισως αυτο ειναι το καλυτερο...πρωτα τα 30 κ μετα αν αξιζει η κοπελα ,τοτε πρεπει να προχωραμε στα πιο πολλα...απλα εγω δεν εχω την πολυτελεια να βρισκομαι θεσ/κη,οποτε οταν βρεθω εκει(για κανα διημερο) τα σκαω τα λεφτα τζογαροντας στην ουσια να μου κατσει καλα η φαση ή οχι...στην μαιρουλα που εδωσα 30 αρικο πιο καλα περασα( κ ας την εχω παρει πανω απο 1000 φορες.) :knockinb:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω εχω να πω οτι η δαναη ειναι απο τις καλες περιπτωσεις της πολης μας κ ας μη φτανει στο τοπ επιπεδο της αφρουλας κ της σιμονας,απλα για να εχεις καλυτερο σερβις πρεπει πρωτα να σε γνωρισει καλα ως πελατη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω εχω να πω οτι η δαναη ειναι απο τις καλες περιπτωσεις της πολης μας κ ας μη φτανει στο τοπ επιπεδο της αφρουλας κ της σιμονας,απλα για να εχεις καλυτερο σερβις πρεπει πρωτα να σε γνωρισει καλα ως πελατη
:sunglasses: :rockon:

ειδες οτι στο ρεπορταζ μου δεν σε ειχα ξεχασει....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ναι κ το εκτιμω παροτι ειμαι αντιχριστινικος  :grin:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Για χθες μηλας? Παντως την Νατασσα αν σου αρεσει δοκιμασε της δεν θα τα κλαψεις.
Μαντζαρου 10 ξανθια ηταν η μελαχρινη η κοπελα??
Και οι τιμες τους στο τριο-σπιτι ειναι για τον πεο οντως.! Χθες μου λεει η τσατσα στο Α.Γεωργιου 16 οτι με 40 εινα το απλο και με 50 ολες οι στασεις και απο πανω...ελα ντε ομως η Νατασσα ανεβηκε απο πανω και στο 40.!
σήμερα πήγα αυτήν που δοκίμασα στην ματζάρου ήταν ξανθιά και αυτή που μπήκε ήταν μελαχρινή.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σήμερα πήγα αυτήν που δοκίμασα στην ματζάρου ήταν ξανθιά και αυτή που μπήκε ήταν μελαχρινή.
εμοιαζε καθολου με το αβαταρ μου;θα φαω τα μουστακια μου ρε συ....εχουμε και μεις τον πονο μας με τα γυαλακια...οχι μονο ο μποτοφιλος με τις μποτουλες.....θελουμε ονομα και προγραμματα απο καποιον γνώστη

εντιτ η κριτικη ακομα να ανεβει για την αλλη; :think:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η δαναη εχει κατι ωραια γυαλια ηλιου gl! ελπιζω να σε καλυψα  :P :cool2: :cum: