να και η σωστη κριτικη μου,χωρις περικοπες...
Από εμφάνιση μουνάρα αλλα από sex τίποτα
Επίσκεψη σαββατο βράδι στο μαγαζι κ πέτυχα ιζαμπέλλα(?),μελαχροινη μουνάρα με κρικέλες, ωραίο 3 με 3,5 αρι ολοστρόγκυλο τούμπανο βυζι, ωραίο σώμα κ γενικά γκόμενα που σκίζει από εμφάνιση..κ ενώ το ενστικτό μου μου ελεγε να μην μπω,
τελικα σκαω το 60 αρι για γλύψιμο 69 κ μπαινω στο δωμάτιο..
εντωμεταξύ η τσατσα μου πε: δωσε 60 ευρω κ θα τα κάνεις ΟΛΑ με την κοπέλα την ρωτάω κ πρωκτικο?? κ μου λεει όχι εκτος από πρωκτικό, όλα τα άλλα.. οκ θα περασω της λέω αλλωστε δεν είμαι τόσο κωλάνθρωπος, χε,χε
έρχεται μέσα η μουνάρα κ μου μου λέει θα κάνουμε 69 αλλα αν με δαγκώσει στο μουνί θα σταματησουμε αμέσως(????) οκ τις λέω .αρχίζω να την γλέιφω κ μολις την ρουφάω τα μουνόχειλα μου λεει <<όχι δόντια!!!(??????)>> ποια δοντια τις λέω μονο ρούφηγμα σου έκανα…συνεχίζουμε μολις το ξανακάνω σταματάει από μονη της κ λέει φτάνει γαμίσι τώρα…χρόνος γλυψείματος ούτε 5 λεπτά…..αρχισα να φωρτώνω από τα νευρα μου…τις λέω ελα να κάνουμε ισπανικο,μου λέει όχι δεν κάνω…τις λέω η τσατσά αλλα διαφημίζει έξω…κ μου λέι το απιστευτο << η τσατσα είναι καινούργια κ δεν ξέρει, λεει ότι θέλει….(?????)…αλλα θα σου την κάνω την χάρη….>>τεσπα μου κάνει ένα λεπτό περι΄που ισπανικο κ το γυρνάμε στο γαμίσι,,,,,δευτερο κομοδινο η κοπέλα,με κοιταγε σαν χαζη στα μάτια κ δεν έβγαζε κιχ…με τα πολλα τελειωνω δια χειρομαλαξης κ μου λεει<< εισαι πολύ αργος στο σεξ…πρεπει να γαμας πιο γρηγορα….επισης εχεις πολλα τατου,από την φυλακη βγήκες(??????)
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙς ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Της ΑΠΑΝΤΗΣΩ…επειδη όμως εχω καλη ανατροφη δεν τις ειπα τα προφανη,την καληνύχτησα ψυχρα..