Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχουμε κανα καινουργιο να πάω να τεστάρω ??
κατι μιλφαρες στο ανδρεου γεωργιου 4....ο μεγας δοκιμαστης καραμαν ειναι πιπινολατρης οπως τον εχω κοψει....οποτε θα κανεις εσυ το τολμημα να μας πεις αν αξιζουν;

επισης μια νατασα στο ερως 16 και μια ψηλη στην μαντζαρου 10 πρωινες εγω δεν τις εχω ξαναπετυχει...μικρουλες αυτες και ομορφουλες σχετικα....

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
κατι μιλφαρες στο ανδρεου γεωργιου 4....ο μεγας δοκιμαστης καραμαν ειναι πιπινολατρης οπως τον εχω κοψει....οποτε θα κανεις εσυ το τολμημα να μας πεις αν αξιζουν;

ε, όχι και μιλφάρα το τραβέλι! Χθες την είδαμε με blast και καταλήξαμε στο ότι η φάτσα της είναι σαντραβελίσια από τις αποτυχημένες πλαστηκές! Το δε πολυδιαφημισμένο σώμα της, δεν με απογείωσε (+ το ότι είναι πίττα στη συλικόνη επίσης!!!)

Κεφαλληνίας Η Χριστίνα Δεβετζή η Αλβανορουμάνα (δεν της το έδωσα επειδή δεν ήθελα να δώσω 60€)

Ερως Ταντάλου μία νεαρή μελαχρινή ομορφούλα που κακογαμάει τον πλανήτη

Ανορθόγραφο Σαπφούς το κακέκτυπο της Μαρίνας της ''Πολωνέζας''. ΟΥΣΤ

Απέναντι μια γκαβλιάρω ''Ισπανίδα'' με πολλά τατού. Η cult θεία ήταν όλα τα λεφτα με την ψιθηριστή περιγραφή των προγραμμάτων. Καλό κομμάτι, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας το μοιραστεί.

Προμηθέως χάμω, Τζωάννα! νεανική, σφριγυλή με βυζί φάτσα-φόρα τύπου γιαταγάνι. Κοντοπούτανο πιπινέ, με στρόγγυλη πατούρα. Γράψτε feedback.

Προμηθέως μπλέ σπίτι με ηχιτικό. Δεν πετύχαμε την Βίκη που ήθελα να σφίξω αλλά την μαύρη δύναμη με τα αρκετά περιττά κιλά. Γυμνή τσιμπούκλα στα 50€ με ωραία τεχνική, γλύψιμο μπαλλών και τελείωμα με πισωκολλητό χτυπώντας την παχιά κωλλάρα της! Καλό και επαγγελματικό! Το απόλυτο must για τους ghetto-booty lovers! Από τις καλύτερες μαυρούλες ούλων των εποχών. Για τους κοινούς - θνητούς απλά καλή!

Η βόλτα τελέστηκε την 11η βραδυνή. Ακολούθησε δεξίωση στο τσέχικο ζυθοπωλείο Γκαμπρινους (κλασσικά)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

επισης μια νατασα στο ερως 16 και μια ψηλη στην μαντζαρου 10 πρωινες εγω δεν τις εχω ξαναπετυχει...μικρουλες αυτες και ομορφουλες σχετικα....
παω να ρίξω μια ματία στο εροσ και στην ματζαρου αν προλάβω μέχρι να κάνω μπάνιο και να κατέβω. Anyway έφυγα να να προλάβω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επισκεψη λόγω τριήμερης αδειας στην θεσ/κη,στην όμορφη πολη του βορρα..ολο το σαβ/κο εκανα εκτενη μπουρδελοτσαρκα μονο στην περιοχη του βαρδαρη κ δυστηχως φιλοι θεσ/κεις εχω να πω τα χειρότερα...κ στις πρωινές βάρδιες αλλα κ στις βραδινές,εκτος απο δυο-τρεις εξαιρέσεις η πιάτσα κυριαρχείται απο μπάζογκόμενες,ατσούμπαλες,ασχημες κ άχαρες... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

κατι ακομη μου μου έκανε κακη εντύπωση ειναι η περίσσεια μαγκια των τσατσάδων σε μερικά απο τα σπίτια..π.χ.να παει να γαμηθεί η ηλιθια μαλακω τσατσα στο μπουρδελλο της προμηθεως που βρίσκεται πάνω ψηλά,γιατι οποιος δεν περναει δωμάτιο αρχιζει κ του λέει μαλακιες του στυλ << κ γιατι δεν περνας μεσα,αφου έρχεσαι κ βλέπεις την κοπέλλα πρεπει να περασεις(????)>> κ ολο τέτοιες μαλακίες....αει ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ

επισης στο μπουρδελο  προέκταση της σαπφους,εχει μπλε φωτακι εξω, η τσατσα εκει δεν την παλευει ΚΑΘΟΛΟΥ...μπηκα μεσα κ με ρωταγε αν μου αρεσει ο κωλος, αν μου αρεσει το μουνι... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μου ελεγε οτι η κοπελα κανει στριφογυριστη πιπα κ οτι σφυριζει πανω στο γαμισι.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:κ της απανταω <<σφυριζει κλέφτικα??>> κ στραβωσε η μαλακω κ αρχισε να μου την λεει,μου πε να σηκωθω να φυγω κ τετοιες μαλακιες...τα ελεγε κ με τσαμπουκα...στο τσακ ημουνα να τις ριξω μια μπουνια να τις φυγουν τα γιαλια...ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΣΥ.....εχω γραψει κριτικες στις κοπελες που επισκεφτηκα...το επιπεδο των υπηρεσιων εχει πεσει παρρρααααααα πολυ κ λυπαμαι γιατι παλια στην σαλονικα ειχα ριξει στα μπρουρδελλα μερικα απο τα καλυτερα γαμησια... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:ειχε μουναρες τοτε κ καλη συπεριφορα οι γαμωτσατσες.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λυπαμαι γιατι παλια στην σαλονικα ειχα ριξει στα μπρουρδελλα μερικα απο τα καλυτερα γαμησια... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb καλη συπεριφορα οι γαμωτσατσες.....
+100000000000000 δυστυχως....

ε, όχι και μιλφάρα το τραβέλι! Χθες την είδαμε με blast και καταλήξαμε στο ότι η φάτσα της είναι σαντραβελίσια από τις αποτυχημένες πλαστηκές! Το δε πολυδιαφημισμένο σώμα της, δεν με απογείωσε (+ το ότι είναι πίττα στη συλικόνη επίσης!!!)
-αν με απογειωνε θα μπαινα και γω...αλλα καποιος πρεπει να κανει τον κασκαντερ για το καλο της ενημερωσης... ;) :2funny: :2funny: :2funny:
-ο υπερθετικος βαθμος ηταν για τα χρονια που κουβαλαει...παιζει κατηγορια gilf οριακα..... :2funny:
-για φατσα συμφωνω....τραβελοφερνει....

παω να ρίξω μια ματία στο εροσ και στην ματζαρου αν προλάβω μέχρι να κάνω μπάνιο και να κατέβω. Anyway έφυγα να να προλάβω.
περιμενουμε νεα σου....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν επισκεφτηκα στουντιο γιατι ημουνα κλασικα παιζος κ βαριομουνα να περπατησω ή να παρω λεοφορειο...αλλα μαλλον την επομενη φορα θα κινηθω αποκλειστικα στα στουντιο.. :( :( :( :( :(

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
με βλέπω να σκάω τζακουζάκι στην χριστίνα το βράδυ αν είναι ακόμη εκεί μιας που δεν εχω δοκιμάσει ποτε :dancing: anyway laterz παω να τεστάρω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν επισκεφτηκα στουντιο γιατι ημουνα κλασικα παιζος κ βαριομουνα να περπατησω ή να παρω λεοφορειο...αλλα μαλλον την επομενη φορα θα κινηθω αποκλειστικα στα στουντιο.. :( :( :( :( :(
δεν ξερω αν με διαβασες...μαυρα χαλια και εκει.... :headbang:
εφτασε να με καυλωσει η λουνα...που καποτε ηταν η τελευταια της σειρας.... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν ξερω αν με διαβασες...μαυρα χαλια και εκει.... :headbang:
εφτασε να με καυλωσει η λουνα...που καποτε ηταν η τελευταια της σειρας.... :grin:
gl απογοητευση μεγαλη,οχι δεν σε διαβασα πριν λιγο μπηκα αλλα θα τα τσεκαρω τι εγραψες...μεγαλη καταντια :jerking: :jerking: :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ κατι τελευταιο...επισκεφτηκα κ μαιρουλα ηταν η μονη δυστηχως που μου προσφερε ενα πολυ καλο αξιοπρεπεστατο γαμισι,με τις βυζαρες της κ με τα ολα της...δεν θα γραψω κριτικη για μαιρουλα-νομιζω θα την εχετε δοκιμασει ολοι οποτε ξερετε-γραφω μονο για ΔΑναη κ ΙΖαμπελλα..το μονο κακο ηταν οτι την κυριακη το πρωι που επισκεφτηκα την μαιρουλα (ηταν κρυωμενη ελαφρως) ειχε καλοριφερ στο δωματιο με αποτελεσμα να γαμαω κ ιδρωνω σνα το γουρουνι...απαλευτη κατασταση..... :P :P :P :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κ κατι τελευταιο...επισκεφτηκα κ μαιρουλα ηταν η μονη δυστηχως που μου προσφερε ενα πολυ καλο αξιοπρεπεστατο γαμισι,με τις βυζαρες της κ με τα ολα της...δεν θα γραψω κριτικη για μαιρουλα-νομιζω θα την εχετε δοκιμασει ολοι οποτε ξερετε-γραφω μονο για ΔΑναη κ ΙΖαμπελλα..το μονο κακο ηταν οτι την κυριακη το πρωι που επισκεφτηκα την μαιρουλα (ηταν κρυωμενη ελαφρως) ειχε καλοριφερ στο δωματιο με αποτελεσμα να γαμαω κ ιδρωνω σνα το γουρουνι...απαλευτη κατασταση..... :P :P :P :P
αυτο ειναι το θεμα οι παλιες κρατανε μονο....και αξιζουν

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Κεφαλληνίας Η Χριστίνα Δεβετζή η Αλβανορουμάνα (δεν της το έδωσα επειδή δεν ήθελα να δώσω 60€)

Ερως Ταντάλου μία νεαρή μελαχρινή ομορφούλα που κακογαμάει τον πλανήτη

Ανορθόγραφο Σαπφούς το κακέκτυπο της Μαρίνας της ''Πολωνέζας''. ΟΥΣΤ

Απέναντι μια γκαβλιάρω ''Ισπανίδα'' με πολλά τατού. Η cult θεία ήταν όλα τα λεφτα με την ψιθηριστή περιγραφή των προγραμμάτων. Καλό κομμάτι, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας το μοιραστεί.

Προμηθέως χάμω, Τζωάννα! νεανική, σφριγυλή με βυζί φάτσα-φόρα τύπου γιαταγάνι. Κοντοπούτανο πιπινέ, με στρόγγυλη πατούρα. Γράψτε feedback.

Προμηθέως μπλέ σπίτι με ηχιτικό. Δεν πετύχαμε την Βίκη που ήθελα να σφίξω αλλά την μαύρη δύναμη με τα αρκετά περιττά κιλά. Γυμνή τσιμπούκλα στα 50€ με ωραία τεχνική, γλύψιμο μπαλλών και τελείωμα με πισωκολλητό χτυπώντας την παχιά κωλλάρα της! Καλό και επαγγελματικό! Το απόλυτο must για τους ghetto-booty lovers! Από τις καλύτερες μαυρούλες ούλων των εποχών. Για τους κοινούς - θνητούς απλά καλή!

Η βόλτα τελέστηκε την 11η βραδυνή. Ακολούθησε δεξίωση στο τσέχικο ζυθοπωλείο Γκαμπρινους (κλασσικά)
τι ειναι αυτο ρε παιδια στο προμηθεους;;;
το πρωι παντως που περασα ειχε κατι ορκ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
επειδη τσεκαρα την κριτικη μου στην ιζαμπελα κ οτι εβαλα σε εισαγωγικα κοπηκαν κ δεν βγαινει νοημα,αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι αλλα διαφημιζει η τσατσα εξω κ αλλα κανει η κοπελα μεσα στο δωματιο..οποτε μην ψαρωνεται απο εμφανιση -ειναι μουναρα κ καυλοφατσα-αλλα απο γαμισι κομοδινο κ το ισπανικο δεν ισχυει.... :jerking: :jerking:
κριμμα τα νιατα  κ η ομορφια....εγω τα πεταξα τα 60 γιατι ειχα καυλες κ ξεγελαστηκα μην τα πετατε κ σεις παιδες,οι εποχες ειναι δυσκολες...εγω,εσεις κ ολα τα παιδια γαμιομαστε για κανα 30 αρικο μεροκαματο κ οι πατσολες τα παιρνουν χονδρα κ απιτουν μεσα στο δωματιο να χυνουμε στο πενταλεπτο...σαν ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ μια φαση.... :huh: :huh:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
να και η σωστη κριτικη μου,χωρις περικοπες...
Από εμφάνιση μουνάρα αλλα από sex τίποτα

Επίσκεψη σαββατο βράδι στο μαγαζι κ πέτυχα ιζαμπέλλα(?),μελαχροινη μουνάρα με κρικέλες, ωραίο 3 με 3,5 αρι ολοστρόγκυλο τούμπανο βυζι, ωραίο σώμα κ γενικά γκόμενα που σκίζει από εμφάνιση..κ ενώ το ενστικτό μου μου ελεγε να μην μπω,
τελικα σκαω το 60 αρι για γλύψιμο 69 κ μπαινω στο δωμάτιο..
εντωμεταξύ η τσατσα μου πε: δωσε 60 ευρω κ θα τα κάνεις ΟΛΑ με την κοπέλα την ρωτάω κ πρωκτικο?? κ μου λεει όχι εκτος από πρωκτικό, όλα τα άλλα.. οκ θα περασω της λέω αλλωστε δεν είμαι τόσο κωλάνθρωπος, χε,χε
έρχεται μέσα η μουνάρα κ μου μου λέει θα κάνουμε 69 αλλα αν με δαγκώσει στο μουνί θα σταματησουμε αμέσως(????) οκ τις λέω .αρχίζω να την γλέιφω κ μολις την ρουφάω τα μουνόχειλα μου λεει <<όχι δόντια!!!(??????)>> ποια δοντια τις λέω μονο ρούφηγμα σου έκανα…συνεχίζουμε μολις το ξανακάνω σταματάει από μονη της κ λέει φτάνει γαμίσι τώρα…χρόνος γλυψείματος ούτε 5 λεπτά…..αρχισα να φωρτώνω από τα νευρα μου…τις λέω ελα να κάνουμε ισπανικο,μου λέει όχι δεν κάνω…τις λέω η τσατσά αλλα διαφημίζει έξω…κ μου λέι το απιστευτο << η τσατσα είναι καινούργια κ δεν ξέρει, λεει ότι θέλει….(?????)…αλλα θα σου την κάνω την χάρη….>>τεσπα μου κάνει ένα λεπτό περι΄που ισπανικο κ το γυρνάμε στο γαμίσι,,,,,δευτερο κομοδινο η κοπέλα,με κοιταγε σαν χαζη στα μάτια κ δεν έβγαζε κιχ…με τα πολλα τελειωνω δια χειρομαλαξης κ μου λεει<< εισαι πολύ αργος στο σεξ…πρεπει να γαμας πιο γρηγορα….επισης εχεις πολλα τατου,από την φυλακη βγήκες(??????)
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙς ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Της ΑΠΑΝΤΗΣΩ…επειδη όμως εχω καλη ανατροφη δεν τις ειπα τα προφανη,την καληνύχτησα ψυχρα.. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙς ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Της ΑΠΑΝΤΗΣΩ…επειδη όμως εχω καλη ανατροφη δεν τις ειπα τα προφανη,την καληνύχτησα ψυχρα.. 
ναι απο την φυλακη .....και εκει ειχαμε αφθονο χρονο οταν γαμουσαμε...επρεπε να της απαντησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ.ειδα και την κριτικη σου για την δαναη....τελικα μετραει και η προσωπικη καυλα του καθενος και η οικειοτητα....πιθανον την παραεκθειαζω και γω αλλα σε μενα ηταν αλλιως.....ειχε και συμμετοχη και καυλο-λογακια...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ναι απο την φυλακη .....και εκει ειχαμε αφθονο χρονο οταν γαμουσαμε...επρεπε να της απαντησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ.ειδα και την κριτικη σου για την δαναη....τελικα μετραει και η προσωπικη καυλα του καθενος και η οικειοτητα....πιθανον την παραεκθειαζω και γω αλλα σε μενα ηταν αλλιως.....ειχε και συμμετοχη και καυλο-λογακια...
αυτο που με ξενερωσε στην δαναη ηταν οτι διεκοπτε την πιπα για να μου λεει αρλουμπες κ στο γαμισι ηταν τελειως αμετοχη....πρεπει να την εχω ξαναπαρει την δαναη παλιοτερα δουλευε στο μπλε νομιζω,αλλα ηταν πιο αδυνατη κ δεν ειχε τοσο μαυρισμα..(τωρα κανει σολαριουμ?)

οσο για ισαμπελλα-ιζαμπελα η οπως στο διαλο λεγεται,ωραια γκομενα,ωραιο κ το δικο της τατου,αλλα κ αυτην σουπερ κομοδινο...σε κοιταει στα ματια οσο την γαμας επιμονα...την ειπε κανα νταβας να το κανει... :idiot: :idiot:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πλακα πλακα ετσι επρεπε να πω...ή καλυτερα θα ηταν να της πω οτι γραφω κ στο bourdela.tv κριτικες...ισως μου ξανακαθοτανε να την γαμησω  απο την αρχη :2funny: :2funny:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
πλακα πλακα ετσι επρεπε να πω...ή καλυτερα θα ηταν να της πω οτι γραφω κ στο bourdela.tv κριτικες...ισως μου ξανακαθοτανε να την γαμησω  απο την αρχη :2funny: :2funny:
ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom