Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Τωρα με χαλασες.!  :( Και ελεγα απο βδομαδα να παρω Μιραμπελα τζακουζακι...

gl...για ρουλια δεν προλαβα να παω ρεσυ να δω τι παιζει, αλλα η βδομαδα ακομα μπροστα μας ειναι. Ευτηχως εχουμε δουλεια και βγαζουμε λεφτα απο υπερωριες που θα τα φαμε στις πουτανες... :2funny: :2funny: :2funny:
σκέψου την μπανιέρα του σπιτιού, κατι τέτοιο έχουν. Πήρα Μιραμπέλλα 130ευρω το τζακούζι και πουτσες μπλε σούπερ η κοπέλα αλλά όχι για τζακούζι, ούτε το ανάψαμε ούτε τίποτα, καθόμασταν και χαιδευόμασταν όπως μπορούσαμε που να ήμουν και μεγαλόσωμος... Στην βίλα και βουτιά κάνεις μέσα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως η χριστινα ειναι ακομη στην βιλα και αποψε παρα τα οσα ελεγε για λιγες μερες....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πρέπει να την τιμήσω κάποια στιγμή με έμπειρο τζακουζάκι  :knockinb:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Καποιος ρωτησε ποτε ανοιγει η Κωλετη. Νομιζω αυριο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η ομορφη Καρμεν με τις βυζαρες της.παρα τις αρνητικες κριτικες νομιζω θα το ρισκαρω,θελω να τη γαμησω
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η ομορφη ξανθια Ουκρανη Βικυ με τα μεγαλα βυζακια και το αχτυπητο γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.η ξανθια Πολωνεζα Ανιτα.εμενα μου βγαζει εντελως αδιαφορια στο σαλονι
-Προμηθεως τερμα κατω.η Νικολετα μια ψηλη μελαχρινη αχαρη,ασχημη
-Σαπφους 5.η γλυκεια Τζοανα.μικρουλα,ομορφουλα καστανοξανθη με πολυ ομορφο βυζακι που ειχε απ'εξω
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η μελαχρινη Ισαβελα με τα πολλα τατου.ειναι πολυ καυλωτικο γκομενακι αλλα εχει αρνητικες κριτικες
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η ξανθια Τζινα
-Σαπφους 20.Τζουλια την ειπε η τσατσα.μια σφιχτη μελαχρινη νταρντανουλα με ωραια βυζια
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).κλειστο
-Τανταλου 8.η ξανθια Νατασα.και αυτη εχει σχετικα μεγαλο βυζι και συμπαθητικη φατσα
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μπηκα μεσα,καθομαι και ειμαι εγω στο σαλονι και καμια 10 γυφτοι γυρω μου.εφυγα....
-Τανταλου 9(Ερος House).Ρωσσιδα την ειπε η τσατσα.μια ταλαιπωρη πολυ αδυνατη ασχημουλα στη φατσα
-Φριξου 9(Villa erotica).πηγα για τις καινουριες αλλα ακομη ερχονται αυτες.ηταν η μαλακω η Κριστυ η Πολωνεζα
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η ομορφη αδυνατη Τζουλη.θελω να τη δοκιμασω αλλα εχει αρνητικες κριτικες
-Μαντζαρου 10.η Βουλγαρα Αντζελα με τα πολυ ομορφα ματια και τις γνωστες απαγορευτικες τιμες
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η γαλλιδα Νικολ.πω πω τι ηταν αυτο το πραμα??πραγματι ειναι σαν προστυχη τραβελοφατσα,πολυ ωραιο κορμι και κανει και ναζια στο σαλονι.κανει ολα τα εξτρα και κωλαρακι.τσατσα αλλου σπιτιου με την οποια μιλαμε και κουτσομπολευουμε και εχει δουλεψει στη γνωστη αλυσιδα και στην Αθηνα μου ειπε οτι την ξερει απο κει.ειναι λεει τρομερη επαγγελματιας και κανει φοβερα γαμησια.οποτε ειναι ο επομενος στοχος μου νομιζω....θα γινω εγω ο κασκαντερ που λεγατε

τιμες και εξτρα δε γραφω ουτε αυτη τη φορα γιατι ολοι θελετε να γαματε τζαμπα ετσι κι αλλιως...

μεγαλη νεκρα και χθες...οι τσατσαδες σχεδον σε τραβανε για να μπεις.συμπαθητικη τσατσα του Βαρδαρη μου ειπε οτι οπως παει το πραμα σε λιγο καιρο θα αρχισουν οι εκπτωσεις,δε βγαινει αλλιως....αναμενουμε

Επισκέπτης
Να συμπληρώσω κ έγω μερικά που δεν ανέφερε ο Αλ επειδή έκανα κ εγώ ένα πέρασμα χτες από τα στούντια.

26ης Οκτ 35: Καινούργιο κορίτσι, δεν είναι κάτι τρομερό εμφανισιακά όμως θα ήθελα να την γαμήσω, Σουζάνα την λένε είναι κοντή με μικρό βυζάκι μεγάλη κωλάρα κ εχεί λεπτή φωνούλα. Μας έκανε κ χειραψία στο σαλόνι.

Νικ Ουρανού 26: Καλό φαινόταν μελαχροινό με χορταστικό μπουτάκι, σκάει μύτη με γυαλάκι σοφιστικέ. Δεν την έχω ξαναδεί πουθενά.

Πέτρου Ερημίτη: Άτακτη υποχώρηση, μια χάλια ξανθιά.

Λα Φαμ: Ντόνα, γνωστή κοντή μελαχροινή ρουμάνα.

Μαντζάρου 1: Η Τζένη το γνωστό ξανθό άλογο η οποία τελικά ίσως να είναι και Ρουμάνα αντί για Ουγγαρέζα που λέει.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Από προγράμματα-βάρδιες τι ξέρουμε;
Για πρωινές ώρες 12.00-13.00 και μεγάλο στήθος τι υπάρχει σε studio;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
villa erotica φριξου 9 η Λούνα ? Δεν ξέρω μου έρχεται να προτείνω άλλη σε στουντιο.
Βασικά πόσο μεγάλο στηθος ?
σωστα και ειναι και η ναντια στο ερημιτου και η βουλγαρα η ευα στο βενζιναδικο πρωινες βυζοπαρουσιες....αλλες δεν θυμαμαι και γω απο μυλο μερια....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βασικά έσβησα το μηνυμα μου, τουλαχιστον το προλαβες στην παραθεση. Βλέπω στο γνωστό site περάσανε και την καρίνα σαν πρωινή βάρδια και δεν έχει για πεμπτη μεχρι κυριακή οπότε είτε να πάρει ενα τηλεφωνάκι να ρωτήσει είτε να κανει βόλτα σε αυτά που είπες gl .

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1)Κατ' αρχήν θα πω ένα γειά σ' όλους!!!!!
2)Συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει τα @@@@ με την Μιρέλλα,αλλά επειδή έχω κόλλημα με την συκγεκριμένη και θέλω να :knockinb: σήμερα,μήπως την έχει πετύχει κανείς  αυτήν τη βδομάδα,γιατί απ ότι είδα απ' την χθεσινοβραδυνή αναφορά του Al δεν δούλευε βράδυ,μήπως την είδε κανείς πρωί?
3)Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!!!!!!!

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
H Louna σαν σωματότυπος μου κάνει...
Από σέρβις τι λέει;
Οι βάρδιες στο γνωστό site ισχύουν;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
H Louna σαν σωματότυπος μου κάνει...
Από σέρβις τι λέει;
Οι βάρδιες στο γνωστό site ισχύουν;
καλουλα ειναι
παρε ενα απλο στα 40ε να δεις αν σ αρεσει κ αν γουσταρεις πολυ βαρα την επομενη φορα
γενικα αν δεν ξερετε καποια πως ειναι μεσα στο δωματιο μην δινετε τζαμπα χρηματα κ παιρνετε γουρουνι στο σακι
βεβαια με το προγραμμα των 50ε η 60ε η κ παραπανω μπορει να ειναι καλυτερη μεσα απ οτι στα 40ε αλλα μια σωστη επαγγελματιας πρεπει να ειναι σωστη σε ολα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ναι από την μία μπορείς να πάρεις το απλό και άμα σου αρέσει η φαση να τα σκάσεις μιας που θα έχεις κάνει μια γνωριμία. Πχ στο συγκεκριμένο σπίτι είχα κόλλημα με την χριστίνα την γερμανίδα πήγα 1 2 3 10 φορές απλό 2-3 φορές τζακούζια και μετά είχα τα τυχερά μου με το απλό αλλα είχα λιώσει να πηγαίνω.

swta

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
254
Πόντοι
280
Η Νικη,η γερμανιδα με το γυμνασμενο σωμα.Δουλευει ακόμα; Και αν ναι,πού;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Νικη,η γερμανιδα με το γυμνασμενο σωμα.Δουλευει ακόμα; Και αν ναι,πού;
ιιιιι......φιλε που την θυμηθηκες αυτην; :think:...παλια δεν ηταν κεφαλληνιας τελη 2008;δεν ακουω κατι για αυτην πια...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πρώτη φόρα την ακούω εγώ αλλα είμαι και καινούργιος btw gl τώρα πρόσεξα το avatar σου. "Εμπειρίες"  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ιιιιι......φιλε που την θυμηθηκες αυτην; :think:...παλια δεν ηταν κεφαλληνιας τελη 2008;δεν ακουω κατι για αυτην πια...
η λεγομενη γκεσταπο φιλε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν δουλευει πουθενα πλεον,την ειχα πετυχει κ διπλα στη βιλκα για λιγο καιρο ειχε μειενι
ειχε κ γαμω τα σωματα,τρελα γυμνασμενη,μεχρι κ οι κοιλιακοι φαινοταν,κ ειχε κατι σιλικονατες βυζαρες ολα τα λεφτα
λιγο καλυτερη να ηταν μεσα στο δωματιο κ θα ηταν σουπερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom