dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
μιλησε για γυαλακι και ομορφο προσωπο
Γυαλάκι;;; Ω ρε τι μου κάνετε και μόλις γύρισα από μασάζ...
μιλησε για γυαλακι και ομορφο προσωπο
Γυαλάκι;;; Ω ρε τι μου κάνετε και μόλις γύρισα από μασάζ...
ή εχουμε τιποτα καλοοο??? ;)
σκέψου την μπανιέρα του σπιτιού, κατι τέτοιο έχουν. Πήρα Μιραμπέλλα 130ευρω το τζακούζι και πουτσες μπλε σούπερ η κοπέλα αλλά όχι για τζακούζι, ούτε το ανάψαμε ούτε τίποτα, καθόμασταν και χαιδευόμασταν όπως μπορούσαμε που να ήμουν και μεγαλόσωμος... Στην βίλα και βουτιά κάνεις μέσαΤωρα με χαλασες.! Και ελεγα απο βδομαδα να παρω Μιραμπελα τζακουζακι...
gl...για ρουλια δεν προλαβα να παω ρεσυ να δω τι παιζει, αλλα η βδομαδα ακομα μπροστα μας ειναι. Ευτηχως εχουμε δουλεια και βγαζουμε λεφτα απο υπερωριες που θα τα φαμε στις πουτανες...
σωστα και ειναι και η ναντια στο ερημιτου και η βουλγαρα η ευα στο βενζιναδικο πρωινες βυζοπαρουσιες....αλλες δεν θυμαμαι και γω απο μυλο μερια....villa erotica φριξου 9 η Λούνα ? Δεν ξέρω μου έρχεται να προτείνω άλλη σε στουντιο.
Βασικά πόσο μεγάλο στηθος ?
καλουλα ειναιH Louna σαν σωματότυπος μου κάνει...
Από σέρβις τι λέει;
Οι βάρδιες στο γνωστό site ισχύουν;
ιιιιι......φιλε που την θυμηθηκες αυτην; ...παλια δεν ηταν κεφαλληνιας τελη 2008;δεν ακουω κατι για αυτην πια...Η Νικη,η γερμανιδα με το γυμνασμενο σωμα.Δουλευει ακόμα; Και αν ναι,πού;
η λεγομενη γκεσταπο φιλειιιιι......φιλε που την θυμηθηκες αυτην; ...παλια δεν ηταν κεφαλληνιας τελη 2008;δεν ακουω κατι για αυτην πια...