Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην αγχωνεσαι εχω ξεχασει και δωσμενα πισω ρεστα σε κομοδινο ...και εικοσαρικο μαλιστα :grin:....δεν εισαι ο μονος....

Εμ, μετά από σεξ με ένα ωραίο μουνί σαν τη Τζέσυ είναι δυνατόν να σκέφτεσαι τα ρέστα;;;

Δεν εισαι ο μονος κατι παρομοιο εχω παθει και εγω στο Α.Γεωργιου 34 με την Λουνα...

Καλά, η δική σου ιστορία είναι κορυφαία, η συγκεκριμένη τσατσά πρέπει να πάρει όσκαρ πονηριάς

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Ανασκόπηση της χτεσινοβραδυνής βόλτας
1η (και τελευταία, για κατάθεση) στάση, Villa Erotica η Τζέσυ, κριτική Ξέχασα να αναφέρω ότι τα πόδια της ήταν ξυρισμένα  :2funny:
Ν. Ουρανού 26 μια ελληνίδα, έπρεπε να μην περιμένουμε καν όταν ακούσαμε αυτή τη μαγική λέξη
Π. Ερημίτη 2 η Πετρούλα (καμία σχέση με τη γνωστή), ψηλή, λίγο μεγαλούτσικος κώλος, δε μου άρεσε. Κάνει και παρτούζα λέει, 50 € έκαστος
Κεφαλληνίας 8, η Ισαβέλλα, ψηλή με μαύρα αγορέ μαλλιά. Φαίνεται ελπιδοφόρα αλλά δεν είναι το στυλ μου
Α. Γεωργίου 34 La Femme, η τσατσά αντί για Μουντιάλ μας είχε βάλει τα καλλιστεία (που το 16:9 της τηλεόρασης τις έκανε όλες να φαίνονται με χοντρά μπούτια) και μας έπιασε το μπίρι μπίρι, νομίζω πως ήταν αυτή η Βικτώρια που γράφει το athens ladies, πάντως δε με εντυπωσίασε τόσο, από 40 € και πάνω
Α. Γεωργίου 16 Έρως, μια ρωσσιδόφατσα μου φάνηκε με μακρυά μαλλιά πιασμένα σε πλεξούδα, αν δεν είχα δει τη Τζέσυ θα κατέθετα εδώ, είναι στα υπόψιν για το μέλλον, 40 €
Κωλέττη κλειστό
Ν. Ουρανού 1Β δεν ξαναπατάμε ποτέ γιατί τις τελευταίες φορές μας την είπε η τσατσά ότι και καλά δεν περνάμε ποτέ (λες και είμαστε υποχρεωμένοι, άσε που δεν ισχύει κιόλας) οπότε τους έχουμε ρίξει οριστικά μαύρο

Στο Βαρδάρη τα μαγαζιά δεν τα θυμάμαι ιδιαίτερα γιατί αφενός είναι όλα πολύ κοντά και μπερδεύομαι αφετέρου δεν πολυγουστάρω να πηγαίνω εκεί αλλά αν θυμάμαι καλά είδαμε τα εξής (sorry αν κάνω κανένα λάθος)
Προμηθέως 11& Σαπφούς: μία με χοντρά μπούτια, προσπάθησε να μας δελεάσει βάζοντας δάχτυλο στο μουνί της στο διάδρομο αλλά εις μάτην, η γνωστή κοντή ασπρομαλλούσα τσατσά με τα γυαλιά (η οποία ντρεπόταν και καλά να πει καυλιάρα και έλεγε sexy  :idiot: ) όταν είδε τη μαζική αποχώρηση είπε "τι; κανονιστήκατε όλοι μια χαρά και τώρα δρόμο;". Ναι, περιμέναμε να δούμε sex show της πλάκας από τη μπαζόλα για να φτιαχτούμε  :uglystupid:
Σαπφούς 5 (αυτό δεν είναι που έχει μέσα σκάλες για το δωματιάκι της τσατσάς;): η κοπέλα είχε και καλά μόνο για χτες υπερπροσφορά κουλούρι 60 €. Κοντούλα και μικρή σε ηλικία, φάτσα και στυλάκι το αλητάκι της γειτονιάς. Σε μια ύστατη προσπάθει να δελεάσει έστω και έναν στην έξοδο μας χούφτωσε όλους στο δεξιό κωλομέρι με τη σειρά, λες και μπαίναμε στο γήπεδο του μπάσκετ. Αν διατηρήσει αυτή την τιμή μπορώ να πω πως δεν είναι και άσχημη περίπτωση
Σαπφούς 8 ανορθόγραφο, ψηλή αδύνατη μαυρομάλλα, 30 €, καλή περίπτωση εμφανισιακά
Προμηθέως 14 ή 16, που συνήθως υπάρχει μία μαύρη: ψηλή, αδύνατη, μαυρομάλλα, ψιλομιλφ. Η τσατσά την παρουσίαζε σαν new entry (2 ημερών) Ισπανίδα. Αμφιβάλλω πολύ και για τα 2, πάντως φαίνεται καλή, 30 €
Προμηθέως 19, μια τελείως αδιάφορη παρουσία
Άλλα δε θυμάμαι να γυρίσαμε, μια μετριότητα γενικώς επικρατεί, κάποιες είναι κάπως αξιοπρεπείς παρουσίες αλλά καμία δε μπορώ να πω ότι με καύλωσε μόνο που την είδα, ούτε καν η Τζέσυ που κατέθεσα  :-

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
την παλια πορνοσταρ Lolo Ferrari την θυμαται κανεις???....αυτην μου θυμισε αποψε η Γαλλιδα Νικολ στην Αν.Γεωργιου 4 στην οποια κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ειναι ξανθια milf με τεραστιες βυζαρες,ωραιο κορμι,σκυλοφατσα αλλα πολυ ομορφα ματια που απολαμβανεις να σε κοιτανε οταν σε τσιμπουκωνει.κανει βαθυ τσιμπουκι λυσσασμενο αλλα λιγο ατεχνο και ολες τις στασεις χωρις βιασυνη.εκατσε περιπου 30' και στο τελος επειδη δυσκολευομουν να τελειωσω,εβγαλε την καποτα,μου εκανε τσιμπουκι,στο τελειωμα τραβηχτηκε αλλα την πηραν κατι φλοκια ξωφαλτσα στη μαπα.προσφρερει και πρωκτικο στα 80ε
Συμπερασμα....εντελως πορνοσταρ φατσα και συμπεριφορα,προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους σκυλο-milfακηδες....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
στα υπολοιπα αποψε....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η βυζαρου Καρμεν.στα 60ε 69 με γυμνο
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η βυζαρου Ουκρανη Βικυ απο 30ε,50ε γυμνο και 60ε 69.εχει παχυνει και εχει μαυρισει πολυ...
-Προμηθεως τερμα κατω.η Τζουλια.ενα υπεροχο ζουμπουρλουδικο καστανοξανθο με βυζαρες.βγηκε με κομπινεζον σηκωμενο στη μεση,το μουνακι ηταν εξω,ηρθε στο σαλονι σηκωσε το ενα ποδι στον καναπε και αρχισε να το τριβει.πολυ καυλιαρικο,θα δοκιμαστει σιγουρα.στα 40ε!! γυμνο τσιμπουυκι και στα 50ε 69
-Σαπφους 5.η Τρελοτζενη.πως εγινε ετσι αυτη ρε πουστη μου??στα 60ε δινει τον κωλο της,με τραβουσε μες στο δωματιο και προσπαθουσε να μου βγαλει την μπλουζα
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Γερμανιδα Σαντρα.καινουριο,ξανθο ασπρουλιαρικο με μικρο καλοσχηματισμενο βυζακι.στα 40ε γυμνο τσιμπουκι και στα 50ε 69
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Ρωσσιδα χοντρουλα Αννα στα 30ε.πολυ ωραιο προσωπο εχει
-Σαπφους 20.η Κελλυ.μαλλον η γνωστη απ'οτι καταλαβα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).κλειστο
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ξανθια Αλισια,Ρωσσιδα την ειπανε.πολυ ομορφη στο προσωπο,βυζαρες αλλα δεν κανει ουτε γυμνο ουτε 69.στα 80ε δινει κωλο
-Τανταλου 9(Ερος House).η Μαρια.πολυ αδυνατη,μελαχρινη,ομορφουλα στο προσωπο και...στα 60ε γυμνο τσιμπουκι και κωλαρακι!!!
-Φριξου 9(Villa erotica). πρεπει να'ταν η Λουνα,ειχα παρει τηλ νωριτερα.και αποπ αυριο νυχτα δουλευει η Ροζα μου ειπαν(δεν ηταν και πολυ πειστικη η τσατσα απο το τηλ)
-Φριξου 16.κλειστο
-Ερημιτη.η Πετρουλα.μα τι καλο παιδι??με θυμηθηκε,ηρθε εκατσε μαζι μου στο σαλονι,τα ειπαμε αρκετη και της εξηγησα οτι δε θα μπω γιατι ειχα μπει πολυ προσφατα.ειναι πολυ δεκτικη και φιλικη και δινει κωλο στα 80ε
-26ης Οκτωβριου 52.η βυζαρου Αννα απο Προμηθεως 14 οσοι θυμαστε.τωρα συστηνεται Μαρια και συνεχιζει να εχει βαρεμενη φατσα

παμε καλα νομιζω....πολυ παρακαλητο,πολυ παζαρακι,οι πρωτες εκπτωσεις αρχισαν και νομιζω θα'χουμε συνεχεια....νεκρα ηταν ο Βαρδαρης παλι

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
παντως η κελλυ εχει την πιο καυλιαρικη εμφανιση στον βαρδαρη ..δυστυχως στο δωματιο ειναι κλασσικη ελληνιδα ...αλλιως θα ηταν η σταρ της περιοχης πιστευω ..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.846
Πόντοι
11.585
-Φριξου 9(Villa erotica). πρεπει να'ταν η Λουνα,ειχα παρει τηλ νωριτερα.και αποπ αυριο νυχτα δουλευει η Ροζα μου ειπαν(δεν ηταν και πολυ πειστικη η τσατσα απο το τηλ)

Η Λουνα ηταν χθες βραδυ. Εστηλα ενα φιλαρακι του λεω πηγαινε εκει εχει ερθει ενα μωρο ωραιο (Τζεσυ). Με περνει κατα της 1 η ωρα και μου λεει οτι περασε γαματα, και οτι το τατου της μερσεντες στο κωλο ηταν ολα τα λεφτα.!!! :new_shocked:

Ποιο τατου η Τζεσυ δεν εχει τατου της μερσεντες, μετα καταλαβα οτι πηρε την Λουνα και του αρεσε κιολας.! Γουστα.!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Λουνα ηταν χθες βραδυ. Εστηλα ενα φιλαρακι του λεω πηγαινε εκει εχει ερθει ενα μωρο ωραιο (Τζεσυ). Με περνει κατα της 1 η ωρα και μου λεει οτι περασε γαματα, και οτι το τατου της μερσεντες στο κωλο ηταν ολα τα λεφτα.!!! :new_shocked:

Ποιο τατου η Τζεσυ δεν εχει τατου της μερσεντες, μετα καταλαβα οτι πηρε την Λουνα και του αρεσε κιολας.! Γουστα.!
η δυναμη της αυθυποβολης......χαχαχααχχαχχα

επειτα με τα παντσερ στο ιδιο μαγαζι και η λουνα κατι πρεπει να κανει,κατι πρεπει να αποδειξει ρε αδελφε και αυτη...οτι μετραει.....σκληρο το μεροκαματο..... :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ρε παιδιά και εγώ όταν είχα δοκιμάσει Λούνα μια χαρά ήταν... δεν μπορώ να πω κάτι για τα γούστα αλλά παίζει και τι χημεία υπάρχει μέσα στο δωμάτιο...

stathakiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες, η Τζούλια της Προμηθέως με τις βυζάρες υπάρχει ακόμα πουθενά?

Επισκέπτης
Αγγελική μια επιλογή, αν κ αυτή είναι λίγο μπαλαντέρ κ δεν ξέρεις που θα την πετύχεις. Τελευταία ήταν 26ης 52.

Βραδυνή στο μαρινόσπιτο η Μαργαρίτα, λίγο γεματούλα όμως με σφιχτό σώμα.

Κάτι άλλο σε αρκέτα μεγάλο βυζί δεν υπάρχει δυστύχως. Η Μαίρουλα κρατάει τα σκηπτρα είναι η αλήθεια. Να σου κάνω κ μια ερώτηση με την ευκαιρία.. την έχεις δοκιμάσει ισπανικό?

stathakiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αγγελική μια επιλογή, αν κ αυτή είναι λίγο μπαλαντέρ κ δεν ξέρεις που θα την πετύχεις. Τελευταία ήταν 26ης 52.
Βραδυνή στο μαρινόσπιτο η Μαργαρίτα, λίγο γεματούλα όμως με σφιχτό σώμα.
Thanks. Θα ρίξω μια ματιά.
Πάντως αυτή η Τζούλια ήταν πολύ τούμπανο. Κρίμα...

Κάτι άλλο σε αρκέτα μεγάλο βυζί δεν υπάρχει δυστύχως. Η Μαίρουλα κρατάει τα σκηπτρα είναι η αλήθεια. Να σου κάνω κ μια ερώτηση με την ευκαιρία.. την έχεις δοκιμάσει ισπανικό?
Ισπανικό με τη Μαιρούλα όχι.
Πήγα 3 φορές μέχρι τώρα (30 απλό, 40 έξτρα χρόνο, 50 γυμνό).
Κανένα παράπονο μέχρι τώρα και κάθε φορά καλύτερη της προηγούμενης.
Δε θυμάμαι αν πρόσφερε ισπανικό αλλά έχω μια εντύπωση ότι δε θα το αρνηθεί αν το ζητήσεις.

Η Αφρούλα κάνει εσπανιόλ χωρίς καν να το ζητήσεις αλλά το natural είναι άλλη αίσθηση.
Την επόμενη φορά στη Μαιρούλα θα το προτείνω.

Επισκέπτης
Μα απ'όσο θυμάμαι το είχε στο πρόγραμμα, πριν 1 ή 2 μήνες τουλάχιστον με 40Ε.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
η αφρουλα ρε παιδια ειναι ενα καλο μιλφ που λετε ολοι σασ?
που τη βρησκουμε σε πιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom