gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασε, μη μου το θυμίζεις :S
μην αγχωνεσαι εχω ξεχασει και δωσμενα πισω ρεστα σε κομοδινο ...και εικοσαρικο μαλιστα ....δεν εισαι ο μονος....
μην αγχωνεσαι εχω ξεχασει και δωσμενα πισω ρεστα σε κομοδινο ...και εικοσαρικο μαλιστα ....δεν εισαι ο μονος....
Δεν εισαι ο μονος κατι παρομοιο εχω παθει και εγω στο Α.Γεωργιου 34 με την Λουνα...
-Φριξου 9(Villa erotica). πρεπει να'ταν η Λουνα,ειχα παρει τηλ νωριτερα.και αποπ αυριο νυχτα δουλευει η Ροζα μου ειπαν(δεν ηταν και πολυ πειστικη η τσατσα απο το τηλ)
η δυναμη της αυθυποβολης......χαχαχααχχαχχαΗ Λουνα ηταν χθες βραδυ. Εστηλα ενα φιλαρακι του λεω πηγαινε εκει εχει ερθει ενα μωρο ωραιο (Τζεσυ). Με περνει κατα της 1 η ωρα και μου λεει οτι περασε γαματα, και οτι το τατου της μερσεντες στο κωλο ηταν ολα τα λεφτα.!!!
Ποιο τατου η Τζεσυ δεν εχει τατου της μερσεντες, μετα καταλαβα οτι πηρε την Λουνα και του αρεσε κιολας.! Γουστα.!
Παίδες, η Τζούλια της Προμηθέως με τις βυζάρες υπάρχει ακόμα πουθενά?
Vanished without a trace.
Thanks. Θα ρίξω μια ματιά.Αγγελική μια επιλογή, αν κ αυτή είναι λίγο μπαλαντέρ κ δεν ξέρεις που θα την πετύχεις. Τελευταία ήταν 26ης 52.
Βραδυνή στο μαρινόσπιτο η Μαργαρίτα, λίγο γεματούλα όμως με σφιχτό σώμα.
Ισπανικό με τη Μαιρούλα όχι.Κάτι άλλο σε αρκέτα μεγάλο βυζί δεν υπάρχει δυστύχως. Η Μαίρουλα κρατάει τα σκηπτρα είναι η αλήθεια. Να σου κάνω κ μια ερώτηση με την ευκαιρία.. την έχεις δοκιμάσει ισπανικό?
μ φαίνεται ήταν 30 απλό 50 με γυμνό και 60 με ισπανικο.Μα απ'όσο θυμάμαι το είχε στο πρόγραμμα, πριν 1 ή 2 μήνες τουλάχιστον με 40Ε.
η αφρουλα ρε παιδια ειναι ενα καλο μιλφ που λετε ολοι σασ?
που τη βρησκουμε σε πιο?
γιατι αντε γεια ρε μεγαλε τοσο κακο ειναι αν δεν καταλαβαμε κατι????????????Άντε γεια ρε.