Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (1 μέλη και 76 επισκέπτες)

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Επίσης ο βαρδάρης πολύ ανανεωμένος! Ισως επειδή έχω καιρό να μπουρδελοτσαρκάρω, αλλά είχε πολύ καλά κομμάτια σήμερα.. Δυστυχώς δεν ξέρω ονόματα, αλλά Πρωμηθέως με Σαπφούς ένα μωρό κλάσης Κάρμεν (μακάρι να μην μοιάζουν και στις υπηρεσίες) στο διπλανό επίσης καλό μελαχρινό μωρό, ταντάλου με σαπφούς ένα ξανθό μιλφ όλα τα λεφτά και ταντάλου 14 επίσης σούπερ μωράκι! Όλα από 30.. Και σε αρκετά στούντιο έχουν πέσει οι τιμές πλέον..
Δεν ξέρω μάγκες αλλά νομίζω ότι με το πρώτο 25άρι που θα ακουστεί στα μπουρδέλα θα γίνει ντόμινο στα περισσότερα μαγαζιά..

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης ο βαρδάρης πολύ ανανεωμένος! Ισως επειδή έχω καιρό να μπουρδελοτσαρκάρω, αλλά είχε πολύ καλά κομμάτια σήμερα.. Δυστυχώς δεν ξέρω ονόματα, αλλά Πρωμηθέως με Σαπφούς ένα μωρό κλάσης Κάρμεν (μακάρι να μην μοιάζουν και στις υπηρεσίες) στο διπλανό επίσης καλό μελαχρινό μωρό, ταντάλου με σαπφούς ένα ξανθό μιλφ όλα τα λεφτά και ταντάλου 14 επίσης σούπερ μωράκι! Όλα από 30.. Και σε αρκετά στούντιο έχουν πέσει οι τιμές πλέον..
Δεν ξέρω μάγκες αλλά νομίζω ότι με το πρώτο 25άρι που θα ακουστεί στα μπουρδέλα θα γίνει ντόμινο στα περισσότερα μαγαζιά..
αυτη ειναι η τζεσικα.κανεισ δεν εχει γραψει για αυτην και ειναι λιγο περειεργα τα πραγματα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ε πανε τεσταρέ την αφού λύσαξες και πες μας  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πρωτη σταση για σημερα στην γωνια τανταλου και σαπφους οπου δινει τελευταιες παραστασεις για βαρδαρη η γνωστη δαναη...στα ιδια περιπου κιλα την βρηκα και ισως ελαφρα αδυνατισμενη.με εντονο λιπγκλος που καπως την χαλαγε απο εμφανιση.μαλλι μακρυ σε περιτεχνο κοτσο και τα γνωστα βυζοκυβικα...βυζι μαλακο στην υφη,τριχουλα αρκετη στο πεντακαθαρο ομως μουνακι(δεν με χαλασε)πιο ομιλητικη αλλα και καυλιαρα απο ποτε...γλειφομουνι,γλειψιμο στις ρωγες της ,καυλολογα,69 και γαμησι στις 2 κλασικες στασεις...50 ευρω που δεν εκλαψα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τα παραπονα σταθερα και εδω για την ελλειψη δουλειας...με την ιδια να πληρωνει φυλακα,τσατσα κλπ δεν περισσευουν και πολλα μου ειπε....κατα τα αλλα το εν λογω μαγαζι κλεινει για εναν μηνα απο βδομαδα λογω ποινης οποτε η δαναη μετακομιζει σε στουντιακι...μαλλον εκει που ηταν παλια ανδ.γεωργιου 4 στις γραμμες...αντε μπας και την χαρουμε σε στουντιοπρογραμματα με κανα ντουζακι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μεγαλη πρωινη στουντιοτσαρκα
κεφαλληνιας η σισσυ ξανθια με κοντο μαλλι καλουτσικο σωματακι αλλα με κυτταριτιδα προσχαρη διαθεση και καλο βυζι
λαφαμ η λουση
ερως 16  μαρινα ψηλη μελαχρινη με καλο βυζι και ομορφο προσωπο,μακρυ μαλλι αερατη στο σαλονι αλλα πολυ μετριο κωλο...κατεχακη η κοσμηνα με το παθολογικα αδυνατο σωματακι τα στραβουτσικα δοντια και γυμνο τσιμπουκι στα 50 ,69 στα 60 ευρω,η σιμονα θα ναι βραδυ μετα τις 8...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ματζαρου 14 η αντζελα ψηλη με μαλλι πιασμενο κοτσο καστανη με ξανθιες ανταυγειες και  ομορφο προσωπο αλλα οχι ιδιαιτερα καλο πατουρι
ρουλια κωττα μια πανεμορφη ξανθια με ωραιο βυζακι και σωματακι που η τσατσα αρνηθηκε πεισματικα να μου πει πωσ την λενε...αν δεν ειχα κανει ηδη την κινηση να περασω στην ζηνα θα πηγαινα σιγουρα..
Λουξ η ζηνα που περασα γνωριμη και απο βαρδαρη παλιοτερα καλα γαμιεται ιδιως απο πανω που την εβαλα .δεν κανει γυμνο στοματικο κανει τζακουζια κλπ αλλα το βυζι μες την ραγαδα και πεσμενο σαν μαραμενο ...ξενερωσα αλλα εχυσα ενεκα το καλο κομπρεσερ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ματζαρου 1 η σονια κοντοπουτανο μελανουρακι με μαυρο ισιωμενο μαλλι και πολυ καλο κωλαρακι οπως διαγραφονταν απο το στρινγκ της...
Κωλετη η κοντοπουτανη κελυ η ελληνις και καλα χωρις stockings αλλα με ξανθο εξτενσιον σγουρο μαλλι...προσωπικα δεν περναω αλλα παρατηρησα οτι ειχε ενα τεταρτο μεσα τον συναγωνιστη...λολ...η τσατσα αφου κοιμηθηκε στον καναπε μου την...συστησε και οταν ειδε οτι εφευγα μου ειπε χανεις χανεις...3 λολ...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτη σταση για σημερα στην γωνια τανταλου και σαπφους οπου δινει τελευταιες παραστασεις για βαρδαρη η γνωστη δαναη...στα ιδια περιπου κιλα την βρηκα και ισως ελαφρα αδυνατισμενη.με εντονο λιπγκλος που καπως την χαλαγε απο εμφανιση.μαλλι μακρυ σε περιτεχνο κοτσο και τα γνωστα βυζοκυβικα...βυζι μαλακο στην υφη,τριχουλα αρκετη στο πεντακαθαρο ομως μουνακι(δεν με χαλασε)πιο ομιλητικη αλλα και καυλιαρα απο ποτε...γλειφομουνι,γλειψιμο στις ρωγες της ,καυλολογα,69 και γαμησι στις 2 κλασικες στασεις...50 ευρω που δεν εκλαψα...
πεσ μου σε παρακαλω για δαναη ειναι γυρω στα 40 ξανθια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και ερχομαστε στην κατηγορια μιλφ με αξια εκπροσωπο καινουρια παρουσια στην ανδ γεωργιου 4 την ευα με ζαρτιερα και μαυρα εσωρουχα καλο βυζι γυμνασμενο σωμα αψογο αλλα σπασμενη φατσα...κανει τα παντα ολα πρωκτικα αυταρχικα ακαποτα 69 καποτενια ντουζ κλπ...αξιζει δοκιμης απο μιλφολαγνους...χαχα..
Η λουνα στην βιλα ,κλασικα εικονογραφημενα....εβελινα στην εκκλησια και τελος αντζελα στην 26 οκτωβριου 52 με φατσα ετσι και ετσι ψηλη μελαχρινη αδυνατη και πολυ καλη στα ενδοτερα...αυτα απο οσα ειδα στην παραμελημενη απο αποψη ενημερωσης πρωινη βαρδια και ελπιζω να σας καλυψα ενημερωτικα στον λιγο χρονο που βρεθηκα σαλόνικα...σας χαιρετω ολους και τα λεμε προσεχως...το βραδυ θα αναρτηθουν οι τεσσερις κριτικες που εκκρεμουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οχι καμια σχεση... 28 αρα περιπου καστανο μαλλι,κανονικου αναστηματος παχουλη με βυζακια και ασπρη επιδερμιδα...
ρε φιλε πηγεσ σημερα στο τανταλου και σαπφουσ γωνια στο πρασινο
και ειναι το μουνακι που γραφεισ?
ξερεισ λιγο τιμεσ να μου πεισ σε παρακαλω .ξερω σε πρηζω αλλα θελω να πεταχτο μια βολτα τωρα

Επισκέπτης

Ενδιαφέρον...  :tits:

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
Συναγωνιστες.... παιζει σε κανενα ρδελο  κουλουρι?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Δηλαδή πραγματικά δεν κάνεις ούτε τον κόπο να διαβάσεις αυτήν και μία σελίδα πίσω;;;

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
κουλουρι με σουσαμι....

καλα στην Αθηνα εχουν και site τα ανακουφηστηρια... και εδω τιποτα.
να μην μπορουμε να δουμε ούτε φωτο, ούτε υπηρεσιες

χρονιαααα πίσω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε φιλε πηγεσ σημερα στο τανταλου και σαπφουσ γωνια στο πρασινο
και ειναι το μουνακι που γραφεισ?
ξερεισ λιγο τιμεσ να μου πεισ σε παρακαλω .ξερω σε πρηζω αλλα θελω να πεταχτο μια βολτα τωρα
ναι... μαλλον μεχρι 4 θα ειναι?νομιζω το μαγαζι δουλευει τωρα με 3 βαρδιες γιαυτο...30 απλο 50 ισπανικο ή 69...τα χω ξαναπει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αναγκαιες ενημερωτικες προσθηκες...
Η λουνα περα απο την πλακα την ειδα πιο σεξι απο ποτε με το ωραιο μαγιο(?) της και το σφιχτο γυμνασμενο κορμακι της με τα τουμπανοβυζα...
Η φριξου 14 φωτακι δεν ειχε μαλλον κλειστο...
Ουρανου 26 η ελληνιδα χριστινα με το μαυρο μαλλι και την ασχημουτσικη φατσουλα αλλα το καλοσχηματισμενο κωλαρακι...
Τελος ερημιτου περα απο κατι αγρια σκυλια που ορμαν και να προσεχετε ειχε ενα μιλφ αξιοπροσεκτο...τωρα θα νομισετε οτι σας δουλευω αλλα η ναντια απο το ροστοκ της ρωσιας μπορει να μοιαζει με την χωριατοπουλα της διπλανης πορτας αλλα κανει φοβερο κρεβατι με γλωσσοφιλα,ολων των ειδων τα προκαταρκτικα που ονειρευεστε ,γλειφει ακαποτα ,κανει 69 και βαθια πιπα και περιποιειται και τα μπαλακια...αριστα απο συμμετοχη και δινει και κουλουρι αν θυμαμαι οπως και μαρτα ευα αντριαννα και αντζελα για να συνοψισουμε...απο αυτα που ακουσα χτες και σημερα...

Επισκέπτης
κουλουρι με σουσαμι....

καλα στην Αθηνα εχουν και site τα ανακουφηστηρια... και εδω τιποτα.
να μην μπορουμε να δουμε ούτε φωτο, ούτε υπηρεσιες

χρονιαααα πίσω

Ωραία. Τα είπες κ ξελάφρωσες τώρα?

Και cheers στον gl για το εκτενέστατο και αναλυτικό ρεπορτάζ  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ωραία. Τα είπες κ ξελάφρωσες τώρα?

Και cheers στον gl για το εκτενέστατο και αναλυτικό ρεπορτάζ  :)
ευχαριστω μαανες...να εκτιμηθει οτι την βολτα την εκανα με τα ποδια αλλα σε αργους ρυθμους με τις αναγκαιες στασεις για νερακι και καφε στα σιτι γκειτ...και μην κοροιδεψετε που εκανα μαζεμενα πολλα ...ως επαρχιωτης δικαιουμαι να ξεσαλωσω λιγο και να πω και ενα γεια στις παλιες φιλες...τωρα θα αποσυρθω παλι στην τρυπα μου μεχρι την επομενη πορνοεξορμηση...λολ
ΥΓ.
καραμαν φιλε αν και δεν εισαι της πρωινης βολτας δες λιγο αυτην στην ρουλια...εμφανισιακα μου κανε κλικ ...μαθε λεπτομερειες για να δοκιμαστει τόν αλλο μηνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom