Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
+1

Tην βρίσκω λίγο ψεύτικη και υπερβολική στο δωμάτιο αλλά αυτά είναι γούστα.

Μποτερμαν τι θα γίνει με την πάρτη σου? Η Σιμόνα περιμένει με τις μποτούλες στο χέρι!

Θα την αφήσουμε παραπονεμένη? Το μουνάκι της κλαίει (όπως έλεγε το Μαρινάκι)!!!

Τι σόϊ ''τιμωρός άτακτων μποτοπορνιδίων'' είσαι???

τρελη αγορινα ενοειται οτι θα παιξει σιμονετο τρελο την πεμπτη που γυρναει κιολας θα παμε να τιμωρησουμε γι'αυτο παρε κ χαρτομαντηλα μαζι σου να σκουπισουμε τα δακρυα απο το μουνακι της  :s&m_2: :grin: :rockon: :lheel:

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
To αθενςλειντις λέω φίλε μου,το οποίο είχε φώτο της Χριστίνας πρίν κανά δίμηνο και από την Δευτέρα τις έχουν ξαναβάλει και είναι όντως (στο σώμα που φαίνεται τουλάχιστον) πολύ τούμπανο...

Επισκέπτης
Απλά νόμισα εννοούσε για άλλο ρε βρωΜπαοκτσή!!! :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Papazol γαύρος είσαι παίχτη?

Επισκέπτης
Aστά να πάνε man,φέτος χειρότερα κ από την Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης,η οποία κρίνεται μέτρια με κάποιες εξαιρέσεις!!! :cheesy:

deker μην σχολιάσεις τίποτα σε έπνιξα!!! :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
όντως deker μη σχολιάσεις φίλε  :headbang:

Επισκέπτης
Και κριτική να υπάρξει,δεν θα γραφεί μόνο ο papazol,άντε μπράβο!!! :grin: :rockon:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Γενικα σταματηστε τα off topic γιατι μερικοι μας εχετε πρηξει τα αρχιδια.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Το προηγουμενο σαββατο εξοδουχος απο το μαντρι πηγα πεταξα 30 ευρο στην μιρελλα. Οχι οτι ειχε τιποτα η κοπελα αλλα δεν με καβλωνει ιδιαιτερα εχυσα και γρηγορα τοσο καιρο ειχα να βγω και μπηκα σε οποια βρηκα μπροστα μου. Η ΑΝΤΖΕΛΑ Η ΜΙΛΦ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
. Η ΑΝΤΖΕΛΑ Η ΜΙΛΦ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ???
πριν μια βδομαδα τουλαχιστον ηταν βραδυνη στο 26ης Οκτωβριου52.παιρνεις και ενα τηλ για σιγουρα πριν πας...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον δεν σχολιαζω τιποτα απο αυτα που γραφτηκαν στην προηγουμενη σελιδα αλλα πως περασα με την χριστινα
μπαινω κ τι να δω?
καθεται στην καναπεδαρα της στο σαλονι κ με το που με βλεπει τρεχει κ με αγκαλιαζει
επαθα πλακα
αφου ειπαμε τα νεα μας μπαινω μεσα κ σκαω 50ε
περασα πολυ καλα σχεδον τελεια
θα την ξαναδω μεσα στην εβδομαδα γιατι μου εκανε πλακιτσα κ την ρωτουσα τι θα κανει κ μεχρι ποτε θα ειναι εδω κ αυτη ελεγε θα δεις κ θα δεις κ σου εχω εκπληξη
ελπιζω να μην την κανει κ δεν την ξαναδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΣΙΚΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
ΣΑΠΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΟΥ ΓΩΝΙΑ?
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
γιατι;τιποτα το αξιολογο;

μια σλοβακα στην ερημιτου την δοκιμασε κανεις; :think:

....γιατι προλειαινοντας το εδαφος για τυχον επισκεψη μου πηρα κατι τηλεφωνα στα στουντιο και ακουσα παλι για ντονες και αντριαννες και φρικαρα..... :headbang:

H Πετρούλα που δούλευε παλιά στο Προμηθέως 25. Cult μωρό αλλά όχι από τα κορυφαία. Απο εδώ μέσα μόνο ο τρισμέγιστος Αλ πουτσίνο μπορεί να το εκτιμήσει. Μεγάλος στρόγγυλος κώλος, ωραίο παιχνίδι στην υποδοχή αλλα μέσα είναι λίγο φοβιτσιάρα. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει τέτοιες αναδουλειές που μπορείς να βγάλεις πολύ ωραία γούστα αν είσαι καλός στον πρόλογο.

Αδυνάτησε και πρέπει να παίξανε και καταδυό πλαστικές στη μούρη (μύτη - δόντια, βλέφαρα). Ζορίστηκα να την γνωρίσω αλλά μόλις της χάϊδεψα το πατούρι στο σαλόνι ήξερα πως δεν ήταν αλλη!

Η Σιμόνα μάλλον μας δουλεύει με την περίοδο ''Μπεν - Χουρ''!!! Θεωρητικά επιστρέφει σήμερα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω αυτό.

Η Λάουρα από το 26ης Οκτωβρίου 35Α πήγε στο αλουμινάτο 16:00 - 23:00. Στο 26ης Οκτωβρίου 35Α ήταν μια καινούργια ονόματι Βίκη, μικρούλα, κοντή μελαχρινή πολύ ψαρωμένη! Σε όσους αρέσει να το παίζουν δάσκαλοι του σεξ ας ορμίσουν.

Όσο για τα  :offtopic:, ο blast έχει δίκιο! Έχει παραγίνει!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Αδυνάτησε και πρέπει να παίξανε και καταδυό πλαστικές στη μούρη (μύτη - δόντια, βλέφαρα). Ζορίστηκα να την γνωρίσω αλλά μόλις της χάϊδεψα το πατούρι στο σαλόνι ήξερα πως δεν ήταν αλλη!

Τι είπες πάλι :rockon: :rockon: :rockon: Το διαβάζω και γελάω  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom