Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια κανεισ για την τσεσικα που ζηταω πλυροφοριεσ
δεν ξερει κανεισ τιποτα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Όσο για τα  :offtopic:, ο blast έχει δίκιο! Έχει παραγίνει!
Όταν βλέπετε off-topic εδώ, κάντε Αναφορά στον συντονιστή κλικάροντας τη σχετική επιλογή στα off-topic/spam post και γράφτε ως σχόλιο off-topic ή ό,τι άλλο σχετικό.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΣΙΚΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
ΣΑΠΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΟΥ ΓΩΝΙΑ?
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε καρντασια κανενας καμοια προταση για κανενα μιλφ που να αξιζει τα λεφτα του και τι ωρα δουλευει?? :knockinb:  :tits2::knockinb:

ευχαριστω προκαταβολικα...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε καρντασια κανενας καμοια προταση για κανενα μιλφ που να αξιζει τα λεφτα του και τι ωρα δουλευει?? :knockinb:  :tits2::knockinb:

και εγω ρε φιλε δυο μερεσ περειμενω να μου πει καπιοσ για την μιλφ τανταλου με σαπφουσ
την ντεσικα την ξανθια αλλα απαντηση δεν παιρνω

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
περιοδοσ κρισησ....δεν γινονται πολλες τσαρκες....με τι κουραγιο να γραψει κριτηκη...αυτι ι 40 που γραφεις καλο ειναι φιλε???

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
περιοδοσ κρισησ....δεν γινονται πολλες τσαρκες....με τι κουραγιο να γραψει κριτηκη...αυτι ι 40 που γραφεις καλο ειναι φιλε???
ειναι σχετικα ψυλη η κανονικη με καλουτσικο στυθοσ ξανθια και μου φανηκε καλη
αλλ ηθελα καμια πληροφορια παραπανω για να πμω αν γινετε
εγω το αργοτερο που εχω παει ειναι στησ 8 το βραδυ και την βρηκα
αρα μαλλον δουλευει απο το πρωι γιατι και πρωι την εχω πετυχει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχουν κ οι γριες πορειες οποτε εχουν χωρισει την πολη στα 2 κ δεν βολευει

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

την αγαπη ελένη στην φρίξου πάνω δοκίμασες? Δεν ξέρω άμα δουλεύει ακόμα νομίζω έκανα πρωινά τελευταία.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

η Μαρθα ειναι φοβερο milf και ειναι αποψε στο 26ης Οκτωβριου 52.τα κανει ολα και σε καλες τιμες
δυστυχως πηρα τηλ και εχω μπει ηδη στον πειρασμο....

ΑΛΛΑ... Ερημιτη ειναι αποψε η Πετρουλα με την κωλαρα.θελω να την γλειψω αυτην.μου φανηκε κρυα αλλα την παινευει το Trelo Agori.κατι θα ξερει αυτος....ειμαι σε μεγαλο διλημμα αυτη τη στιγμη.τα νεοτερα σε λιγες ωρες...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η Μαρθα ειναι φοβερο milf και ειναι αποψε στο 26ης Οκτωβριου 52.τα κανει ολα και σε καλες τιμες
δυστυχως πηρα τηλ και εχω μπει ηδη στον πειρασμο....

ΑΛΛΑ... Ερημιτη ειναι αποψε η Πετρουλα με την κωλαρα.θελω να την γλειψω αυτην.μου φανηκε κρυα αλλα την παινευει το Trelo Agori.κατι θα ξερει αυτος....ειμαι σε μεγαλο διλημμα αυτη τη στιγμη.τα νεοτερα σε λιγες ωρες...
τι εστι αυτη η πετρουλα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
τι εστι αυτη η πετρουλα....
ξανθια Τσεχα ασπρουλιαρα με χαρακτηριστικη κωλαρα.σχετικα καλη στο προσωπο αλλα υποτονικη στο σαλονι 2-3 φορες που την ειδα.κανει ολα τα εξτρα και κωλαρακι.δεν την εχω δοκιμασει αλλα ψηνομαι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μικρη στουντιοτσαρκα πριν λιγο
κεφαλληνιας η αγαπημενη μιλφ πολλων χριστινα η αλβανορουμανα που εγινε?...λιντα?τεσπα ωραιο σετακι εσωρουχα και μποτα..απο 30 το απλο...για κωλο σαν να μην ακουσα...
Λαφαμ η ντονα
ερώς 16 η νατασα ρωσοφατσα με καρε καστανο μαλλακι,πικαντικο προσωπο γαμευσιμη
ανδ. Γεωργιου 4 μια καινουρια και καλα πρωην χορευτρια την πλασαρε η τσατσα που κανει και στριπτιζ σε ολα τα προγραμματα λεει η νικολ
μιλφ με ξανθο ραστα μαλλι και βυζαρα που ξεχειλιζε αποτο σουτιεν λιγο πεσμενη αλλα πολυ μεγαλη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
26 οκτωβριου 52 η αλλη αγαπημενη μιλφ η μαρτα..απο 30 απλο
εκκλησια η αντριαννα ξανθια ρουμανα με πολυ ωραιο σφιχτο σωματακι και γυμνασμενη κοιλιτσα με 2 τατου πλατη και δεξι κωλομερι και πλουριο στητο βυζακι
πρωτη καταθεση εδώ με γλειφομουνι και γυμνο τσιμπουκι που προεκυψε στο ετσι στα 70ευρω...πιπα με δοντι και οχι καλη αφου με περασε ενα χερακι με το μωρομαντιλο...γαμησι με ασυντονιστα κουνηματα εκ μερους της και κομοδινε συμμετοχη...αφηνει δαχτυλο στο μουνακι και γλειφεις και κωλαρακι..πεντακαθαρη...πολυ κρεμα στο μουνι ομως...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φριξου 14 η αλεξια ξανθουλα κοπελιτσα
ερημιτου η πετρουλα που ανεφερθη και
ουρανου 26 αδιαφορη κοπελια με βυζι και πλατες και ασχημο κωλο απο 30 κι αυτη
τελος η δευτερη καταθεση στην χριστιναρα που οπως την ειδα εμφανισιακα εγινε απλη χριστινα την πολωνεζα με το σιλικονε βυζι που αλλαξε και λιγο το μαλλι σε κοντο με μυτες παντα ξανθο και μεσα παραμενει πυραυλος του σεξ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και τωρα λιγο κουτσομπολιο...καταρχας και η πολωνεζα ηταν με μποτουλα μποτοφιλε!!κατα δευτερον την ρωτησα για μεχρι ποτε θα ειναι και μου ειπε μεχρι την κυριακη και μετα ρεπο και καλα..ειχα 5 μηνες να δουλεψω μου λεει αλλα φτιαχνω λεει δικο μου μαγαζι κοντα στο κιλκις και αφου δουλεψει εκει κανα τριμηνο θα το νοικιαζει επειτα...
Γνωριζει απο ιντερνετ και λεει οτι θα το βαλει και στο αλλο σαιτ ανακοινωση για το ποτε θα ανοιξει..δειχνει να αντιλαμβανεται την οικονομικη κριση και τις συνεπειες της στην μπουρδελοκατασταση της πολης και μενει να το αποδειξει στην πραξη με καλυτερες τιμες...ευτυχως της λεω εχεις ακομη γεματο σαλονι της ειπα γιατι διπλα βαρουσαν μυγες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σορι κιολας που τα σπαω αλλα μπαινω απο κινητο και τις σχετικες κριτικες θα τις γραψω αυριο...
Συνεχιζοντας την ρωτησα και για την παλια συναγωνιστρια αννα μαρια και μου ειπε οτι ισως και να παντρευτηκε?αντε και στα δικα μας..αχαχαχαχαχαχαχαχα
.γενικα οπως αντιλαμβανεστε περα που ξεσκιστηκαμε αγριως επεσε και το σχετικο λακριντι οπως συμβαινει οταν συναντας καιρο μετα εναν γνωστο και ηταν αυτο πολυ ευχαριστο δειχνοντας οτι ειναι και καλο κοριτσι συζητησιμο περα απο καλη ιεροδουλη...με αποχαιρετησε εγκαρδια με φιλακια στο μαγουλο και αυριο με περιμενει το αλλο βυζοπουλεν μου η δαναη στο γωνιακο της τανταλου οπου εμαθα οτι θα ναι πρωι...παμε για τρελο ισπανικο με 69...και θα προσπαθησω να εξερευνησω και για καμια καινουρια αν προλαβω...τις γραμμες δεν τις περασα αποψε ελλειψει χρονου οποτε μαντζαρου κατεχακη κλπ δεν πηγα...παει η ευκαιρια για σιμονα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΥΓ (που μαλλον ξερετε )αλλα το θυμιζω:η αντριαννα δινει και κωλαρακι στα 80 αλλα δεν το διακινδυνευσα αποψε...ισως εκανα λαθος που προτιμησα το  παραγεμισμενο κρεμα μουνι της αλλα τεσπα...
ΥΓ2 Η μαρτα στο σαλονι θωπευει αγρια...
ΥΓ3  μαρτυρατε ποιοι εισασταν αποψε στο σαλονι της βιλας...ειδικα 2 νεαρα παιδια χυμενα στον καναπε...παπαζολ σαν φοιτητες μοιαζαν...εσυ ησουν ο ετοιμος να κοιμηθει με την μαυρη μπλουζα ροκ μπαντας?αχαχαχααχαχαχαχαχ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καταθεση πριν λιγο στην Πετρουλα στην Ερημιτη για 60ε με 69.ξανθια Σλοβακα(και οχι Τσεχα οπως μου εξηγησε),milf με φοβερη κωλαρα και φοβερη οδοντοστοιχια!!cult φυσιογνωμια,σα να βγηκε απο τσοντα δεκαετιας 80',αν ειχε και μουνοτριχα θα ηταν ετοιμη.τρομερα φιλικη και ομιλητικη σε βαθμο που το βαριεσαι,αφου διεκοπτε το φοβερο τσιμπουκι της και μου μιλουσε.επισης σφιχτη κωλαρα και φοβερο στησιμο στα 40,αφηνει και κωλοδαχτυλο στην πολυ δουλεμενη τρυπα της.
Συμπερασμα....θετικο!αξιζει για μια φορα για το φιλικο και ανετο στυλ της αλλα δε θα γινει η επομενη γκομενα σας...
επισης συμπληρωνω τη βολτα του gl
-26ης Οκτ 35.η Βικυ.μια καινουρια μελαχρινη με καλο κωλαρακι και ευχαριστη φατσουλα.μαλιστα ηρθε και εκατσε στον πουτσο μας στο σαλονι σε οσους ημασταν εκει.
-Φριξου 14 ειναι η γνωστη Μιχαελα η οποια τωρα τελευταια συστηνεται ως Αλεξια
-26ης Οκτ. 52....ρε μαλακες πως γερασε ετσι η Μαρθα??πολυ σπασμενη στη φατσα την ειδα σημερα.τελοσπαντων παραμενει αγαπημενη...

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
-26ης Οκτ 35.η Βικυ.μια καινουρια μελαχρινη με καλο κωλαρακι και ευχαριστη φατσουλα.μαλιστα ηρθε και εκατσε στον πουτσο μας στο σαλονι σε οσους ημασταν εκει.

al παίζει να είμασταν μαζί εκεί.. μόνος ήσουν εσύ ή με έναν ακόμη παρέα? Καλό το μωρό, δεν μπορώ να πω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom