Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
gl...ενα μεγαλο [size=15pt]RESPECT.![/size]

Απο δευτερα θα ειμαι χαλαρα στην δουλεια, θα περασω να της ριξω μια ματια...και αν μ΄αρεσει και γιατι οχι :knockinb:.!

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω μαανες...να εκτιμηθει οτι την βολτα την εκανα με τα ποδια αλλα σε αργους ρυθμους με τις αναγκαιες στασεις για νερακι και καφε στα σιτι γκειτ...και μην κοροιδεψετε που εκανα μαζεμενα πολλα ...ως επαρχιωτης δικαιουμαι να ξεσαλωσω λιγο και να πω και ενα γεια στις παλιες φιλες...τωρα θα αποσυρθω παλι στην τρυπα μου μεχρι την επομενη πορνοεξορμηση...λολ
ΥΓ.
καραμαν φιλε αν και δεν εισαι της πρωινης βολτας δες λιγο αυτην στην ρουλια...εμφανισιακα μου κανε κλικ ...μαθε λεπτομερειες για να δοκιμαστει τόν αλλο μηνα...
φιλαρακι περασα απο το πρασινο και ηταν μεσα μια μελαχροινη με ενα σαν νυχτικο μαυρο με τα βυζια πιο στυτα και λιγα κιλακια παραπανω
η τσατσα μου ειπε για 30 απλο 40 χρονο παrαπανω και 50 μασσαζ τιποτα παραπανω δεν κανei και ηταν γυρω στισ 2¨15 .φυσικα εφυγα δεν εκατσα ,

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλαρακι περασα απο το πρασινο και ηταν μεσα μια μελαχροινη με ενα σαν νυχτικο μαυρο με τα βυζια πιο στυτα και λιγα κιλακια παραπανω
η τσατσα μου ειπε για 30 απλο 40 χρονο παrαπανω και 50 μασσαζ τιποτα παραπανω δεν κανei και ηταν γυρω στισ 2¨15 .φυσικα εφυγα δεν εκατσα ,
αυτη ηταν ετσι οπως περιγραφεις....τωρα εγω την δαναη την ξερω χρονια και τα προγραμματα ειναι αυτα που ειπα.....μονο σε μενα τα κανει; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Προσκυνατε την ΑΘΗΝΑ  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
μαλακα σταματη ηττηθηκες :2funny: :2funny: :2funny:.....σε λιγο θα γεμισει το πρωτοσελιδο θεσσαλονικιωτικες κριτικες...ηττηθηκες..... :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ αυτο το ποστ μου χε κατσει στραβα και  επρεπε να απαντηθει συναγωνιστες.....

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ηταν ετσι οπως περιγραφεις....τωρα εγω την δαναη την ξερω χρονια και τα προγραμματα ειναι αυτα που ειπα.....μονο σε μενα τα κανει; :think:
τι να πω δεν ξερω.και ρωτησα για 69 και εφαγα ακυρο
περασα ομωσ απο ευα μου αρεσε πολυ παντωσ εισαι ωραιοσ ξερεισ τι γραφεισ
κατι ακομα ειπεσ για μια που περνει και δαχτυλα στην κολαρα τησ ?πια ειναι η πετρουλα και που θα την βρω αυτην?πρωι μονο?και τιμεσ αν θελεισ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι να πω δεν ξερω.και ρωτησα για 69 και εφαγα ακυρο
περασα ομωσ απο ευα μου αρεσε πολυ παντωσ εισαι ωραιοσ ξερεισ τι γραφεισ
κατι ακομα ειπεσ για μια που περνει και δαχτυλα στην κολαρα τησ ?πια ειναι η πετρουλα και που θα την βρω αυτην?πρωι μονο?και τιμεσ αν θελεισ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
δεν επιμενω για το πρωτο σκελος...καθε περιπτωση ειναι χωριστη πραγματι και εξαλλου το εγραψα ηταν  πρωτη πρωινη επισκεψη και την ξερω χρονια....οταν μετακινηθει σε στουντιο ισως τα κανει ρουτινα με ολους...το λεω επειδη η συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι σαν κατι βρωμιαρες που δεν σεβεται τον πελατη και πλενεται παντα πριν απο καθε τετοια επαφη με 69...ισως να απεφυγε λογω χωρου τα πολλα πολλα και εκανε μια εξαιρεση μονο  σε μενα;μπορει...

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δεν επιμενω για το πρωτο σκελος...καθε περιπτωση ειναι χωριστη πραγματι και εξαλλου το εγραψα ηταν  πρωτη πρωινη επισκεψη και την ξερω χρονια....οταν μετακινηθει σε στουντιο ισως τα κανει ρουτινα με ολους...το λεω επειδη η συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι σαν κατι βρωμιαρες που δεν σεβεται τον πελατη και πλενεται παντα πριν απο καθε τετοια επαφη με 69...ισως να απεφυγε λογω χωρου τα πολλα πολλα και εκανε μια εξαιρεση μονο  σε μενα;μπορει...
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΦΟΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΑΣΗ
ΑΛΛ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Η ΤΗΝ ΕΥΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΜΠΥΜΕ ΜΕΣΑ

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά καμιά κριτική αν παίζει τέτοια ώρα ακόμη κάτι, και τί..?

sokofretas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μια μαρθα ξανθια milf ηταν χθες 26 οκτωβριου 52, τι λεει εχουμε καμια κριτικη εχει δοκιμασει κανεις?

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
παιδια μια μαρθα ξανθια milf ηταν χθες 26 οκτωβριου 52, τι λεει εχουμε καμια κριτικη εχει δοκιμασει κανεις?

Καταρχήν καλώς ήρθες.. Για την Μάρθα έχουν γραφτεί πολλά πράγματα κατά καιρούς. Δεν έχω ακούσει καμία αρνητική κριτική.. Αν σου αρέσει εξωτερικά μπες και δεν θα χάσεις! Τα κάνει όλα (με το αζημείωτο) και έχει πάντα όρεξη για sex! Το μόνο κακό είναι ότι τα βυζιά της είναι ολόκληρα μια σκληρή σιλικόνι

sokofretas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλως σας βρηκα ευχαριστω για τισ πληροφοριες αν και καποιοσ αλλοσ εχει καποια εμπειρια απο τη συγκεκριμμενη ασ βοηθησει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε την εχω παρει μια φορα
αξιζει να δωσεις χρηματα για μια δοκιμη
οπως σου ειπαν κ πιο πανω τα βυζια ειναι σιλικονη κ μαλιστα κακης ποιοτητας
ειναι πετρα οχι απλα σκληρα κ επισης ειναι μικρα,οσο μια χουφτα
απο ορεξη θα ελεγα οτι εχει αρκετη κ βγαζει καυλα μεσα
η γυναικα κ λογω εμπειριας ξερει να γαμιεται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σαν μια αποτιμηση της χτεσινης μου βολτας θα ελεγα οτι μας λειπει αυτο που λεμε σουπερ μουναρος απο την πολη....δεν ειδα καποια που να πεις να  ενα καλο μουνι ρε αδερφε...

πχ μου ελειψε απο την βολτα η σαρα η βυζαρου....αραγε θα γυρισει καποτε; :think:

τωρα οσον αφορα τις τιμες δεν ξερω αν επαιξε ρολο η αποχη  :grin: ή η κριση παντως στα περιξ του μυλου και σιτιγκειτ βρισκεις πια και αρκετα τριανταρια...και εκει που θα σου πουν σαραντα αν πεις φευγω ως επι το πλειστον και με 30 θα σε περασουν....πλην της γνωστης ανθρωποδιωχτρας αλυσιδας ερως 16 κλπ...

αρα ενα παζαρακι αξιζει να το κανουμε...ακομα και σε προγραμματα κατι θα κοψουν πχ 69 και ακαποτο το εκανα δυο φορες με 70 ευρω ενω παλια μπορει να μου ζηταγαν και κατοσταρικο ακατεβατα...

κατα τα αλλα μονο ο βαρδαρης ακομα δουλευει...τα στουντιο παρακαλαν και οσο παει θα γινουν χειροτερα τα πραγματα....ψοφια κινηση....

ΥΓ αλλα και βαρδαρη πρεπει να πεσουν στα 25 πιστευω.... :sunglasses:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σαν μια αποτιμηση της χτεσινης μου βολτας θα ελεγα οτι μας λειπει αυτο που λεμε σουπερ μουναρος απο την πολη....δεν ειδα καποια που να πεις να  ενα καλο μουνι ρε αδερφε...

πχ μου ελειψε απο την βολτα η σαρα η βυζαρου....αραγε θα γυρισει καποτε; :think:

τωρα οσον αφορα τις τιμες δεν ξερω αν επαιξε ρολο η αποχη  :grin: ή η κριση παντως στα περιξ του μυλου και σιτιγκειτ βρισκεις πια και αρκετα τριανταρια...και εκει που θα σου πουν σαραντα αν πεις φευγω ως επι το πλειστον και με 30 θα σε περασουν....πλην της γνωστης ανθρωποδιωχτρας αλυσιδας ερως 16 κλπ...

αρα ενα παζαρακι αξιζει να το κανουμε...ακομα και σε προγραμματα κατι θα κοψουν πχ 69 και ακαποτο το εκανα δυο φορες με 70 ευρω ενω παλια μπορει να μου ζηταγαν και κατοσταρικο ακατεβατα...

κατα τα αλλα μονο ο βαρδαρης ακομα δουλευει...τα στουντιο παρακαλαν και οσο παει θα γινουν χειροτερα τα πραγματα....ψοφια κινηση....

ΥΓ αλλα και βαρδαρη πρεπει να πεσουν στα 25 πιστευω.... :sunglasses:
οταν μικουσα για αποχη με κοροιδευατε ολοι
τωρα επιασαν τοπο οι αγωνες μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ να ετοιμαζομαστε τωρα μεσα στο καλοκαιρι να κανουμε κ αλλες αποχες
εκει να δειτε ποσο θα τους πονεσει
αντι να τρεχουμε να γαμαμε μεσα στη ζεστη,να γινομαστε κ μουσκεμα,κατι μπαζα γιατι τα καλα θα κανουν τα μπανια τους
μπορουμε να κανουμε κ λιγο αποχη......

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
οταν μικουσα για αποχη με κοροιδευατε ολοι
τωρα επιασαν τοπο οι αγωνες μας
κ να ετοιμαζομαστε τωρα μεσα στο καλοκαιρι να κανουμε κ αλλες αποχες
εκει να δειτε ποσο θα τους πονεσει
αντι να τρεχουμε να γαμαμε μεσα στη ζεστη,να γινομαστε κ μουσκεμα,κατι μπαζα γιατι τα καλα θα κανουν τα μπανια τους
μπορουμε να κανουμε κ λιγο αποχη......

Παμε ΑΠΟΧΗ.!!!??? :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην κοροιδευεις ρε
καλο στην τσεπη μας θα κανουμε κ τωρα αλλα κ μακροπροθεσμα αν το καλοσκεφτουμε
πρεπει ομως να γινει απο ολους κ να μην εχουμε απεργοσπαστες αυτη τη φορα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
μην κοροιδευεις ρε
καλο στην τσεπη μας θα κανουμε κ τωρα αλλα κ μακροπροθεσμα αν το καλοσκεφτουμε
πρεπει ομως να γινει απο ολους κ να μην εχουμε απεργοσπαστες αυτη τη φορα

Δεν κοροιδευω, σοβαρα μηλαω.! Μετα της 19.6 που εχω γενεθλια ριχνω το τελευταιον και ειμαι μεσα για οσο θελεις...

Και οπως τα βλεπω μερικα μαγαζακια ειναι ενα βημα πριν το λουκετο.! ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν κοροιδευω, σοβαρα μηλαω.! Μετα της 19.6 που εχω γενεθλια ριχνω το τελευταιον και ειμαι μεσα για οσο θελεις...

Και οπως τα βλεπω μερικα μαγαζακια ειναι ενα βημα πριν το λουκετο.! ;)
ωραια
μεσα κ εγω
χρονια σου πολλα κιολας
ειμαι ο πρωτος που στα λεει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ωραια
μεσα κ εγω
χρονια σου πολλα κιολας
ειμαι ο πρωτος που στα λεει?

Δωρακι?? :think: :think:
:2funny:

Ευχαριστω προκαταβολικα...συνεχισε θεμα, ορισε ημερομηνιες, στην αποχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom