Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δε μπορω να καταλαβω τι εχετε παθει ολοι με τη χριστινα την πολωνεζα, ωραια εμφανιση δε λεω αλλα στο κρεβατι ειναι απο τα μεγαλυτερα ψυγεια που εχω παρει βεβαια παλιοτερα ηταν αυτο δε ξερω αν εστρωσε τωρα αρα αμφιβαλλω  :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δε μπορω να καταλαβω τι εχετε παθει ολοι με τη χριστινα την πολωνεζα, ωραια εμφανιση δε λεω αλλα στο κρεβατι ειναι απο τα μεγαλυτερα ψυγεια που εχω παρει βεβαια παλιοτερα ηταν αυτο δε ξερω αν εστρωσε τωρα αρα αμφιβαλλω  :think:
εχω ακριβως την ιδια απορια.μιλαμε για μεγαλο ΑΓΓΟΥΡΙ.Eνα γυφτακι με βαμμενα μαλλια και πλαστικα βυζια ειναι.το απολυτο τιποτα στο δωματιο για μενα.και μου κανει εντυπωση οτι καποια απο τα καλα μελη εδω μεσα καθονται και την παινευουν ενω εχουν γαμησει πολυ πολυ καλυτερες απ'αυτην.ειλικρινα απορω....

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1

+1

Tην βρίσκω λίγο ψεύτικη και υπερβολική στο δωμάτιο αλλά αυτά είναι γούστα.

Μποτερμαν τι θα γίνει με την πάρτη σου? Η Σιμόνα περιμένει με τις μποτούλες στο χέρι!

Θα την αφήσουμε παραπονεμένη? Το μουνάκι της κλαίει (όπως έλεγε το Μαρινάκι)!!!

Τι σόϊ ''τιμωρός άτακτων μποτοπορνιδίων'' είσαι???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Επειδη παιζει να ανεβω προς πεμπτη παρασκευη πηρα κανα δυο ενδεικτικα τηλεφωνα να δω τι κινειται απογευματινη βαρδια:
26 οκτ 52 η αντζελα εξ ουκρανιας
φριξου βιλα η λουνα
λαφαμ η λουσι και δυστυχως η αγαπημενη μου απο παλια μαρια η τσεχα μετα απο 3 μερες θα ξαναδουλευει...
Ερημιτου η ναντια
εκκλησια νομιζω ακουσα εβελινα...

και η δαναη το χει κλειστο το κινητο αρα μαλλον δεν θα δουλευει...
Ολες γνωστες οι παραπανω και ερχομαι σε μια Νικολετα που πηρε το αυτι μου αλιακμωνος...γιαυτην εχουμε καμια πληροφορια??

Τσαρκα δεν παιζει να κανω λογω πιεσης χρονου οποτε αν μπορεσω θα παω στοχευμενα και φυσικα για βραδυ θα κοψω και γω χαρτακι για χριστινα αν κατσει...
Και κατι αλλο η σιμονα ειναι πρωινη ή βραδινη στην κατεχακη?καραμαν χελπ!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να δωσω σημα στην ομαδα Ζ να σε περημενει στα μαλγαρα??? Δε λεει να ταλαιπωρηθεις.. :grin:
Σιμονα οντως βραδυνη ειναι αξιζει να το δοκιμασεις, Εβελινα αστην δεν αξιζει ο κοπος, για Νικολετα δεν ξερω. Χριστινα πρεπει να πας. Και για γλυκο σου πρωτεινω Μιραμπελα...δαγκωτο.!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Κοιτα την Χριστινα την πηρα προχθες τριτη φορα, την πρωτη φορα ηταν και στις αρχες μου, με εξεπληξε ειχα παρει σεξ σοου εμεινα ευχαρηστημενος, την δευτερη φορα ειχα παρει απλο και δεν ανεβενε και απο πανω, ηταν και λιγο ψυχρη, εκει ειχα χαλαστει λιγο, προχθες ομως ηταν σκετη πυρκαγια η κοπελα αν και ειχε κοσμο πριν απο εμενα και σε εμενα ηταν πολυ αποδοτικη...ισως να παιζει υποπτευομαι και καποιο ειδος προμοσιον-διαφημηση γαι το μαγαζι που θα ανοιξει. ;)
Τωρα γουστα ειναι αυτα εμενα η Χριστινα μου αρεσει εμφανησιακα σαν γυναικα σε αλλους οχι. Παραδειγμα ακουω τα ακριβως ιδια απο μερικα μελοι για την Μιρελα, για εμενα η Μιρελα δεν αξιζει δεν μου αρεσει σε καποιον αλλον μπορει να ειναι το τελειο...γουστα ειναι αυτα.
Το κοληταρι μου εχει τα ακριβως αντιθετα γουστα απο εμενα, προχτες Σαββατο του ελεγα μπες στην Μιραμπελα και αυτος επαθε πλακα με την Κοσμηνα πανω στο βενζιναδικο και το κακο ειναι οτι του αρεσε κιωλας :headbang: που εγω δεν την ξαναπληρωνω με τιποτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να δωσω σημα στην ομαδα Ζ να σε περημενει στα μαλγαρα??? Δε λεει να ταλαιπωρηθεις.. :grin:
Σιμονα οντως βραδυνη ειναι αξιζει να το δοκιμασεις, Εβελινα αστην δεν αξιζει ο κοπος, για Νικολετα δεν ξερω. Χριστινα πρεπει να πας. Και για γλυκο σου πρωτεινω Μιραμπελα...δαγκωτο.!
δυστυχως θα ειμαι υπο γυναικειον περιορισμον οπως τις προαλλες στας αθηνας...αλλα ο μπουρδελιαρης δεν το κοβει το χουι οποτε πιστευω να μην φυγω ακαπνος και να χτυπησω κανα 2 καινουρια τεμαχια...πιθανως αυτα που προτεινεις να δοκιμασω για να γραψω κατι καινουριο... και για να απαντησω στα αλλα ποστ οχι...προσωπικα η χριστινα για μενα δεν ειναι τοπ priority πια...τεσσερα-πεντε ηταν τα δικα μου πουλεν και κανενα δεν δουλευει  πια πλην μιας...οποτε απλα αν δεν κατσε κατι αλλο καλο θα παω...

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτησω τους φιλους συναθλητες... Η σιμονα είναι μια πολυ αδύνατη που ηταν σήμερα το βράδυ Κατεχάκη???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Να ρωτησω τους φιλους συναθλητες... Η σιμονα είναι μια πολυ αδύνατη που ηταν σήμερα το βράδυ Κατεχάκη???

Δεν ξερω αν δουλευε σημερα, αλλα ναι ειναι μια αδυνατη, μαυρα μαλια με ξανθιες ανταυγιες ειχε.

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν δουλευε σημερα, αλλα ναι ειναι μια αδυνατη, μαυρα μαλια με ξανθιες ανταυγιες ειχε.
Οκ. ευχαριστώ...Πάντως μετά από καιρό έκανα μια βόλτα σήμερα και απελπίστικα...

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι;τιποτα το αξιολογο;

μια σλοβακα στην ερημιτου την δοκιμασε κανεις; :think:

....γιατι προλειαινοντας το εδαφος για τυχον επισκεψη μου πηρα κατι τηλεφωνα στα στουντιο και ακουσα παλι για ντονες και αντριαννες και φρικαρα..... :headbang:

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

....γιατι προλειαινοντας το εδαφος για τυχον επισκεψη μου πηρα κατι τηλεφωνα στα στουντιο και ακουσα παλι για ντονες και αντριαννες και φρικαρα..... :headbang:
Ασε μη συζητας...Τα ιδια και τα ιδια...Και ξερεις μ'αρεσει που οι φιλοι μας τρελενονται με επιστροφες τυπου Χριστινας...Παντως σημερα αυτα που ειδα τα βρισκεις ανετα Μεταξουργειο με 15 ευρουλακια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Η Ντονα εχει καιρο που δουλευει στο λαφαμ. Πριν μελαχρινη δεν ηταν?  :think: Γιατι τωρα ειναι ξανθια, η ιδια πρεπει να ειναι.
Εμενα μου γενισε το ματι στο βαρδαρη μια ξανθια στο Τανταλου 14, αλλα αγνοητε η φημη της ακομα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ασε μη συζητας...Τα ιδια και τα ιδια...Και ξερεις μ'αρεσει που οι φιλοι μας τρελενονται με επιστροφες τυπου Χριστινας...Παντως σημερα αυτα που ειδα τα βρισκεις ανετα Μεταξουργειο με 15 ευρουλακια...

Μερικα απο αυτα που ειδες να με πληρωνουν δεν μπαινω...εχουμε ξεπεσει εδω και καιρο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Ντονα εχει καιρο που δουλευει στο λαφαμ. Πριν μελαχρινη δεν ηταν?
ναι
Μερικα απο αυτα που ειδες να με πληρωνουν δεν μπαινω...εχουμε ξεπεσει εδω και καιρο.
η ντιανα απο μπλε που χαθηκε;δουλευει;δεν την πολυακουω και το χω απορια :think:

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατ' αρχήν θα ήθελα να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους συναγωνιστές της πόλης μας και να πω ένα ευχαριστώ στον Karaman που μου είπε που δούλευε η Μιρέλλα!!!!Ξαναπήγα 2η φορά σε μία βδομάδα(παραξενεύτηκα που με θυμώταν)και πέρασα κάτι παραπάνω από τέλεια,αισθάνθηκα λες και είμουν φαντάρος,πήρα άδεια μετά από κανά τρίμηνο,και πήγα με την κοπέλα μου!!!
Επειδή αύριο το βραδάκι θέλω να ξαναπάω για μια κατάθεση θέλω μία συμβουλή!!!Να πάω στα σίγουρα στο Μιρελάκι,ή να πάω Χριστίνα που από τις φώτο στο άλλο site την ζαχαρώνω πολύ καιρό,αλλά δεν την έχω πετύχει ποτέ?Τρελό δίλημμα :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Κατ' αρχήν θα ήθελα να δώσω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους συναγωνιστές της πόλης μας και να πω ένα ευχαριστώ στον Karaman που μου είπε που δούλευε η Μιρέλλα!!!!Ξαναπήγα 2η φορά σε μία βδομάδα(παραξενεύτηκα που με θυμώταν)και πέρασα κάτι παραπάνω από τέλεια,αισθάνθηκα λες και είμουν φαντάρος,πήρα άδεια μετά από κανά τρίμηνο,και πήγα με την κοπέλα μου!!!
Επειδή αύριο το βραδάκι θέλω να ξαναπάω για μια κατάθεση θέλω μία συμβουλή!!!Να πάω στα σίγουρα στο Μιρελάκι,ή να πάω Χριστίνα που από τις φώτο στο άλλο site την ζαχαρώνω πολύ καιρό,αλλά δεν την έχω πετύχει ποτέ?Τρελό δίλημμα :headbang: :headbang: :headbang:
Για ποιο site λες;;; :think:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΣΙΚΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
ΣΑΠΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΟΥ ΓΩΝΙΑ?
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom