Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Τσέχικες φίλε και μετά βλέπουμε...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αποστολη εξετελεσθη.
8 και κατι πηγα απο Φριξου 9 και ειδα τη Χριστινα!
Περασαμε σουπερ, με θυμηθηκε κιολας απο την πρωτη στιγμη και ειχε πολυ καλη συμμετοχη στον αγωνα!!
Εγραψα και κριτικη η οποια συντομα θα ανεβει.
Οσοι προλαβετε ως την Πεμπτη ή Παρασκευη γιατι μετα την κανει απο το μαγαζι αυτο.
Επεται βεβαια απο οσα μου πε η εγκαινιαση ενος νεου ''ιδρυματος'' δικου της, περι του οποιου θα μαθουμε απο το αλλο σαιτ(γκρις λειντις.com)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αποστολη εξετελεσθη.
Περασαμε σουπερ, με θυμηθηκε κιολας απο την πρωτη στιγμη και ειχε πολυ καλη συμμετοχη στον αγωνα!!
Οσοι προλαβετε ως την Πεμπτη ή Παρασκευη γιατι μετα την κανει απο το μαγαζι αυτο.
Επεται βεβαια απο οσα μου πε η εγκαινιαση ενος νεου ''ιδρυματος'' δικου της, περι του οποιου θα μαθουμε απο το αλλο σαιτ(γκρις λειντις.com)
που θα εδρευει; :think:

θα δουλευει κι αυτη; :think:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Πανω στο δρομο προς Κιλκις μου πε, οχι μεσα στην πολη αυτη καθαυτη απο οσο καταλαβα.
Αρχικα μου πε οτι θα δουλευει, αλλα σε καποια φαση θα το κοψει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
Αποστολη εξετελεσθη.

Αρα μας μενει να παει και ο Maaneskyggen στην Χριστινα, γιατι αυτην την βδομαδα ειμαστε το τριο πηδηξας την ειδια πουτανα.!
:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πανω στο δρομο προς Κιλκις μου πε, οχι μεσα στην πολη αυτη καθαυτη απο οσο καταλαβα.
Αρχικα μου πε οτι θα δουλευει, αλλα σε καποια φαση θα το κοψει.
μαλιστα....ευχαριστουμε για την πληροφορια....

Επισκέπτης
Δεν παίζουν φράγκα Κάραμαν!

Το έχω στο manual  :jerking: χαχα!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Την Κυριακη περασα απο Φριξου κατα τις 10¨30 καπου εκει. Οντως ενας τυπος που μαλλον ειναι και μελος απο εδω πηρε την Χριστινα με τζακουζι.Εγω ειμουν στο απλο λιγο πιο πριν απο αυτον. Αφου στην αρχη που περιμεναμε στο σαλονι ολοι μαζι, μ λεει η τσατσα αντε πασα μου δες σε τι δωματιο σε βαζω και πεταγεται ο αλλος κ λεει εγω θα παρω τζακουζι και με εβγαλε απο το και καλα σουπερ δωματιο και με εβαλε σε αλλο, παλι καλα που δν εχασα την σειρα μου γιατι θα εκανα φασαρια :P

Επισκέπτης
Την Κυριακη περασα απο Φριξου κατα τις 10¨30 καπου εκει. Οντως ενας τυπος που μαλλον ειναι και μελος απο εδω πηρε την Χριστινα με τζακουζι.Εγω ειμουν στο απλο λιγο πιο πριν απο αυτον. Αφου στην αρχη που περιμεναμε στο σαλονι ολοι μαζι, μ λεει η τσατσα αντε πασα μου δες σε τι δωματιο σε βαζω και πεταγεται ο αλλος κ λεει εγω θα παρω τζακουζι και με εβγαλε απο το και καλα σουπερ δωματιο και με εβαλε σε αλλο, παλι καλα που δν εχασα την σειρα μου γιατι θα εκανα φασαρια :P

Πώς ξέρεις δλδ ότι ήταν μέλος? Φορούσε μπλουζάκι Bourdela.tv?  :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585

Αυτα κανανε και με ειχανε στο περημενε απο της 9,30 πηδηξα κατα της 11,30... :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σημερα θα παω στο χριστινακι μου
μην ερθει κανενας απο τις 8 μεχρι τις 10
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειδη παιζει να ανεβω προς πεμπτη παρασκευη πηρα κανα δυο ενδεικτικα τηλεφωνα να δω τι κινειται απογευματινη βαρδια:
26 οκτ 52 η αντζελα εξ ουκρανιας
φριξου βιλα η λουνα
λαφαμ η λουσι και δυστυχως η αγαπημενη μου απο παλια μαρια η τσεχα μετα απο 3 μερες θα ξαναδουλευει...
Ερημιτου η ναντια
εκκλησια νομιζω ακουσα εβελινα...

και η δαναη το χει κλειστο το κινητο αρα μαλλον δεν θα δουλευει...
Ολες γνωστες οι παραπανω και ερχομαι σε μια Νικολετα που πηρε το αυτι μου αλιακμωνος...γιαυτην εχουμε καμια πληροφορια??

Τσαρκα δεν παιζει να κανω λογω πιεσης χρονου οποτε αν μπορεσω θα παω στοχευμενα και φυσικα για βραδυ θα κοψω και γω χαρτακι για χριστινα αν κατσει...
Και κατι αλλο η σιμονα ειναι πρωινη ή βραδινη στην κατεχακη?καραμαν χελπ!!!

Επισκέπτης
Επειδη παιζει να ανεβω προς πεμπτη παρασκευη πηρα κανα δυο ενδεικτικα τηλεφωνα να δω τι κινειται απογευματινη βαρδια:
26 οκτ 52 η αντζελα εξ ουκρανιας
φριξου βιλα η λουνα
λαφαμ η λουσι και δυστυχως η αγαπημενη μου απο παλια μαρια η τσεχα μετα απο 3 μερες θα ξαναδουλευει...
Ερημιτου η ναντια
εκκλησια νομιζω ακουσα εβελινα...

και η δαναη το χει κλειστο το κινητο αρα μαλλον δεν θα δουλευει...
Ολες γνωστες οι παραπανω και ερχομαι σε μια Νικολετα που πηρε το αυτι μου αλιακμωνος...γιαυτην εχουμε καμια πληροφορια??

Τσαρκα δεν παιζει να κανω λογω πιεσης χρονου οποτε αν μπορεσω θα παω στοχευμενα και φυσικα για βραδυ θα κοψω και γω χαρτακι για χριστινα αν κατσει...
Και κατι αλλο η σιμονα ειναι πρωινη ή βραδινη στην κατεχακη?καραμαν χελπ!!!

σιμονα βραδινη παντα μετα τις 8

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom