Επισκέπτης
Εμ πάρε ένα τηλέφωνο να σε κεράσω και μπυρίτσα... Amstel και εργατιά φίλε...
H Amstel είναι και γαμώ τις μπύρες και όποιος πίνει Heineken άντι για Amstel και καλά για καλύτερη ποιότητα μπύρας... είναι βαθιά νυχτωμένος!!!
Εμ πάρε ένα τηλέφωνο να σε κεράσω και μπυρίτσα... Amstel και εργατιά φίλε...
που θα εδρευει;Αποστολη εξετελεσθη.
8 και κατι πηγα απο Φριξου 9 και ειδα τη Χριστινα!
Περασαμε σουπερ, με θυμηθηκε κιολας απο την πρωτη στιγμη και ειχε πολυ καλη συμμετοχη στον αγωνα!!
Εγραψα και κριτικη η οποια συντομα θα ανεβει.
Οσοι προλαβετε ως την Πεμπτη ή Παρασκευη γιατι μετα την κανει απο το μαγαζι αυτο.
Επεται βεβαια απο οσα μου πε η εγκαινιαση ενος νεου ''ιδρυματος'' δικου της, περι του οποιου θα μαθουμε απο το αλλο σαιτ(γκρις λειντις.com)
Αποστολη εξετελεσθη.
8 και κατι πηγα απο Φριξου 9 και ειδα τη Χριστινα!
Περασαμε σουπερ, με θυμηθηκε κιολας απο την πρωτη στιγμη και ειχε πολυ καλη συμμετοχη στον αγωνα!!
Εγραψα και κριτικη η οποια συντομα θα ανεβει.
Οσοι προλαβετε ως την Πεμπτη ή Παρασκευη γιατι μετα την κανει απο το μαγαζι αυτο.
Επεται βεβαια απο οσα μου πε η εγκαινιαση ενος νεου ''ιδρυματος'' δικου της, περι του οποιου θα μαθουμε απο το αλλο σαιτ(γκρις λειντις.com)
μαλιστα....ευχαριστουμε για την πληροφορια....Πανω στο δρομο προς Κιλκις μου πε, οχι μεσα στην πολη αυτη καθαυτη απο οσο καταλαβα.
Αρχικα μου πε οτι θα δουλευει, αλλα σε καποια φαση θα το κοψει.
Δεν παίζουν φράγκα Κάραμαν!
Το έχω στο manual χαχα!
Την Κυριακη περασα απο Φριξου κατα τις 10¨30 καπου εκει. Οντως ενας τυπος που μαλλον ειναι και μελος απο εδω πηρε την Χριστινα με τζακουζι.Εγω ειμουν στο απλο λιγο πιο πριν απο αυτον. Αφου στην αρχη που περιμεναμε στο σαλονι ολοι μαζι, μ λεει η τσατσα αντε πασα μου δες σε τι δωματιο σε βαζω και πεταγεται ο αλλος κ λεει εγω θα παρω τζακουζι και με εβγαλε απο το και καλα σουπερ δωματιο και με εβαλε σε αλλο, παλι καλα που δν εχασα την σειρα μου γιατι θα εκανα φασαρια
Την Κυριακη περασα απο Φριξου κατα τις 10¨30 καπου εκει. Οντως ενας τυπος που μαλλον ειναι και μελος απο εδω πηρε την Χριστινα με τζακουζι.Εγω ειμουν στο απλο λιγο πιο πριν απο αυτον. Αφου στην αρχη που περιμεναμε στο σαλονι ολοι μαζι, μ λεει η τσατσα αντε πασα μου δες σε τι δωματιο σε βαζω και πεταγεται ο αλλος κ λεει εγω θα παρω τζακουζι και με εβγαλε απο το και καλα σουπερ δωματιο και με εβαλε σε αλλο, παλι καλα που δν εχασα την σειρα μου γιατι θα εκανα φασαρια
2 ώρες θα γαμάς,ποιος εισαί ρε,ο Ιαν Σκότ;!σημερα θα παω στο χριστινακι μου
μην ερθει κανενας απο τις 8 μεχρι τις 10
τι να κλασει ρε αυτος ο φλωρος?2 ώρες θα γαμάς,ποιος εισαί ρε,ο Ιαν Σκότ;!
Εμπαίνε επιβήτορα!!!τι να κλασει ρε αυτος ο φλωρος?
Εμπαίνε επιβήτορα!!!
Επειδη παιζει να ανεβω προς πεμπτη παρασκευη πηρα κανα δυο ενδεικτικα τηλεφωνα να δω τι κινειται απογευματινη βαρδια:
26 οκτ 52 η αντζελα εξ ουκρανιας
φριξου βιλα η λουνα
λαφαμ η λουσι και δυστυχως η αγαπημενη μου απο παλια μαρια η τσεχα μετα απο 3 μερες θα ξαναδουλευει...
Ερημιτου η ναντια
εκκλησια νομιζω ακουσα εβελινα...
και η δαναη το χει κλειστο το κινητο αρα μαλλον δεν θα δουλευει...
Ολες γνωστες οι παραπανω και ερχομαι σε μια Νικολετα που πηρε το αυτι μου αλιακμωνος...γιαυτην εχουμε καμια πληροφορια??
Τσαρκα δεν παιζει να κανω λογω πιεσης χρονου οποτε αν μπορεσω θα παω στοχευμενα και φυσικα για βραδυ θα κοψω και γω χαρτακι για χριστινα αν κατσει...
Και κατι αλλο η σιμονα ειναι πρωινη ή βραδινη στην κατεχακη?καραμαν χελπ!!!
οκ θενξσιμονα βραδινη παντα μετα τις 8