Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.869
Πόντοι
11.585
η κοπελα ξεκινησε την στουντιακη της καριερα στην κοροβαγκου 5 πριν δυομιση χρονια και κατι  αν θυμαμαι καλα...ειχε ερθει  μεταγραφη απο βαρδαρη με το αρτι αποκτηθεν σιλικονατο βυζακι...πολυ καλα ελληνικα....ξανθια,ψηλη αδυνατη στο σωμα και με φατσα προστυχη αλλα δεν την λες και κουκλα απο προσωπο....εκανε βαρδιες εκει  και αργοτερα κεφαλληνιας οταν εκλεισε περυσι η κοροβαγκου και αλλου...τεσπα απο προγραμματα κανει σχεδον τα παντα,πλην γλειφομουνι νομιζω και πολυ φορτε εχει σε σεξσοου με δονητη και σε παιχνιδια αγριου σεξ με προστυχολογα....καποτε ηταν πολυ δυνατη στο γαμησι.....τωρα αν βαρεθηκε  :think: θα μας πει οποιος παει.....

Απλα... :thumbsup:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.869
Πόντοι
11.585
Βλεπω ολοι 26ης Οκτωμβρη 35 πηδηξαμε αυτο το ΣΚ.! :2funny:

Και εχουμε και λεμε...πηγα νωρις απο την Χριστινα, για να ξεμπερδεψω νωρις αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο.! Σκαω μυτη η τσατσα μες την τρελη χαρα ηταν σημερα γερη κονομα πρεπει να εχει πεσει, ολοι τζακουζια και ντουζακια περνανε, μου λεει ειναι μεσα με προγραμμα κανε μια βολτα και ξαναελα. Επι της ευκαιριας εκανα μια μικρη στουντιοτσαρκα...

Κατεχακη 13. Η μαυρομαλα αδυνατουλα Αλεξανδρα, με το σηματακι κατω απο τα βυζακια της.
Ρουλια και Κωττα. Κλειστο οπως και χθες.
Μαντζαρου 10. Η μελαχρινη Αντζελα η βουλγαρα που ηταν την προηγουμενη Κυριακη στο Ερως στον μυλο.

Γυρναω ξανα πισω μετα απο κανα 20λεπτο, χαμος στο σαλονι. Εκεινη την στιγμη ενας ηταν μεσα και μπενουν και δυο για τζακουζι, γαματα.!
Ξαναφευγω και κανω και μια μπουρδελοτσαρκα να συμπληρωθει το καρε.!

Προμηθεους 25. Μια ανοστη αδυνατη μαυρομαλα.
Προμηθεους 19. Το ξανθο θωρηκτο η Βικη σκετη καυλα το πορνιδιο.!
Προμηθεους 14. Καινουρια κοπελα λεει η τσατσα, και ξεπροβαλει η Ανιτα η ξανθια πολωνεζα :jerking:
Προμηθεους 11. Η Μιρελα μεσα ξαναπηδιοταν και δεν εκατσα να την δω, μου ειναι αδιαφορη.
Σαμφως 5. Πιπινακι μελαχρινο με φορτσα εξω το μικρο βυζακι της, Τζωρτζανα ή Τζωρτζια ειπε η τσατσα.
Σαμφως 7. Η Καρινα και αυτη φορτσα τα βυζια της εξω οπως παντα.
Σαμφως 8. Ειπε μετα της 12...
Σαμφως 20. Μελαχρινη κοπελα, δεν την ξερω καλη μου φανηκε.
Σαμφως και Τανταλου γωνια. Η μαυρομαλα πληθωρικη Ντεσυ.
Τανταλου 8. Η κοντουλα Ειρηνη.
Τανταλου 9. Μια μαυρομαλα πρεπει να ηταν δεν θυμαμαι καλα,
Τανταλου 14. Εδω επεζε ενα ωραιο ξανθο μωρο πρεπει να ηταν 25-30 εκει μεσα, ωραια φατσα ωραιο σωμα και με βυζακι που φουσκωνε το σουτιεν της. Ξερει κανενας παιχτης ποια ειναι η δεσποινης? Μου κινησε το ενδιαφερων καθως εφευγα μου εριχνε κατι πλαγιες ματιες η αναφτρα.! :grin:

Και ξαναγυρναω παλι πισω στην Χριστινα. Βλεπω δωματιο κενο και μπουκαρω μεσα. Η Χριστινα αργησε λιγο αφου ο προηγουμενος πηρε ντουζακι και περημενα σκωτονοντας κουνουπια.!!! Αφου τελειωσα με την μαχη των κουνουπιων.!  :2funny: Ηρθε και η Χριστινα. Αδυνατισμενη μου φανηκε λιγακι το μαλακι της ιδιο απλα λιγο ποιο σκουρο.
Η συνευρεση?? Απλα τελεια.! 50αρακι με ισπανικο το οποιο εκτελεστηκε αψογα.! Μου ειπε οτι θα ειναι μια βδομαδα ακομα στην βιλα και μετα δεν ξερει που θα παει, ακομα οτι σε λιγο καιρο μαλλον την χανουμε γιατι ανοιγει δικο της μαγαζι εκτος Σαλονικας.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
ακομα οτι σε λιγο καιρο μαλλον την χανουμε γιατι ανοιγει δικο της μαγαζι εκτος Σαλονικας.

Κατάλαβα... μετά τις εκδρομές για την Ηρακλάρα θα κάνω και εκδρομές παρέα με τον dekerάκο... α ρε που μπλέξαμε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
35A ρε,μην παραπληροφορείς!!!! :cheesy:

Ασέ ρε γμτ δεν έβαλε κώλο σε καρέκλα η νεαρά!!! :tooth: :headbang2:
1)το Β τι ειναι και αγχωθηκες εσυ; :think:
2)καρεκλατο ηθελες πουλακι μου; :grin: :grin: :grin: :grin:
3)Αφου ανταμωσατε ολοι εκει δεν πηγαινατε και για καμια μπυρα να γνωριστειτε; :think: :grin: :grin: πρεπει να τυπωσουμε καρτολινες τα μελη να καταλαβαινομαστε..... :2funny:

Κατάλαβα... μετά τις εκδρομές για την Ηρακλάρα θα κάνω και εκδρομές παρέα με τον dekerάκο... α ρε που μπλέξαμε!
θα βαζετε πουλμαν απο λευκο πυργο ή να παρω το ΙΧ; :think:

Επισκέπτης
1)το Β τι ειναι και αγχωθηκες εσυ; :think:
2)καρεκλατο ηθελες πουλακι μου; :grin: :grin: :grin: :grin:
3)Αφου ανταμωσατε ολοι εκει δεν πηγαινατε και για καμια μπυρα να γνωριστειτε; :think: :grin: :grin: πρεπει να τυπωσουμε καρτολινες τα μελη να καταλαβαινομαστε..... :2funny:
1)Νομίζω το στριπτιτζάδικο Platinum είναι,αλλά αστειάκι ήτανε ρε(γμτ την λεπτομέρεια που θες)!!! :cheesy:

2)Καρεκλάτο άλλη φορά,πόσο έχει;! :grin: :think:

3)Kαλή ιδέα αυτή ή να αφήνουμε καρτούλες πάνω στα κομοδίνα με το nick μας!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.869
Πόντοι
11.585

Οχι.! εχει ο deker εκεινο το καγκουραμαξο που ποσταρανε στο θρεντ της Γιανιτσων.! Αν θυμαμαι καλα πουλμανακι ηταν???
:2funny: :2funny: :2funny:

Αληθεια που ειναι ο deker??? Μηπως τον δινει :knockinb: στην Χριστινα???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.869
Πόντοι
11.585

Καρεκλατο μονο στην Κωλετη.! Αρε Εφη.! Μονο στο πατωμα δε το εχουμε κανει εκει μεσα.! :2funny:

Χαζα χαζα καλα δεν θα ηταν να ειχε και κανενα γραφειο εκει μεσα.! :think:

Επισκέπτης
Η πλάκα ήτανε ότι βγαίνει η τσατσά λέει Λούνα κ φεύγει,με μία σιγουρία ότι θα μπούμε άλλο πράγμα!!! :booty: :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1)Νομίζω το στριπτιτζάδικο Platinum είναι,αλλά αστειάκι ήτανε ρε(γμτ την λεπτομέρεια που θες)!!! :cheesy:

3)Kαλή ιδέα αυτή ή να αφήνουμε καρτούλες πάνω στα κομοδίνα με το nick μας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
1)ναι...μαλλον....
2)εγω το κανω τζαμπα παντως.....
3)εσυ ασε κανα ρασο...θα σε καταλαβουν αμεσως.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι.! εχει ο deker εκεινο το καγκουραμαξο που ποσταρανε στο θρεντ της Γιανιτσων.! Αν θυμαμαι καλα πουλμανακι ηταν???
:2funny: :2funny: :2funny:

Αληθεια που ειναι ο deker??? Μηπως τον δινει :knockinb: στην Χριστινα???
εμ τι νομιζεις;γιατι δεν επαιρνες εσυ σειρα; :2funny:

Επισκέπτης
Φρίξου 9 (Villa Erotica) η επόμενη επίσκεψη σε κανένα 2 εβδομάδες(πριν την εξεταστική να πάρω δυνάμεις κ να γράψω καλά)!!! :grin: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Προσκυνατε την ΑΘΗΝΑ  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Stories