Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Πέρασα μέσα αφού έδωσα τα 30ε.

Διάλεξα το πρόγραμμα των 50Ε.

Ιδού οι λόγοι της διαφοράς των reviews.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Super πατατα μαντελαιν χτες βράδυ... Είναι που ήταν εργάτρια ... Τουλάχιστον την πέτυχα στην έξοδο και σερφαρε στο bourdela.tv
προσωπικα υποψιαζομαι και αλλους λογους.....
Ιδού οι λόγοι της διαφοράς των reviews.
;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μου φαίνεται σήμερα θα πάω να ρίξω, δεν την παλεύω. Η Έλενα η βυζαρού είναι ακόμα Βίλε? Και ρε γμτ η Αγγελικούλα που χάθηκε πάλι?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μιλάμε για την έλενα που ήταν κάτι μήνες πριν ιταλίδα ή κάτι τετοιο ?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πωωω δυνατό μωρο ήταν τότε. Βυζάρες!

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Πάντως η Κάρμεν είναι για πολύ rock καταστάσεις.
Ακολουθεί κριτική

εσενα μαλλον σε γουσταρε φιλε γιατι και γω που ειχα παει, ενω στο σαλονι μου φανηκε γαματη με μεγαλα βυζια, αποδειχθηκε ενα ψυγειο..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η Ηρα μου ειπε οτι ειναι κολητες και οτι οταν ερχοταν η Ηρα Ελλαδα ηταν να ερθουν μαζι ειχε κοψει και εισητηριο, αλλα για καποιο λογο η Βερονικα εκατσε στην πατριδα της, η Ηρα ειπε οτι θα ερθει αλλα δεν ξερει ποτε.! Μας το φυλαει εκπληξη μαλον η Βερονικα η μολις της τελειωσουν τα γκαφρα θα σκασει μυτη!
γαμισε τα μεχρι να γυρισουν πισω τα καλα κομματια εμεις θα μπαζονουμε ολο και περισσοτερο.
εχουμε γεμισει ρουμανες,μαλλον λογο της διευκολινσης των διαδικασιων που εχουν για να δουλευουν και να ερχονται στην χωρα μας,τα ρωσακια απο δω και περα μαλλον δυσκολα θα τα ξανα δουμε στην πιατσα αφου πλεον οι ρουμανες τους βγαινουν πιο οικονομικες.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
who knows. Δεν απογοητεύτηκα αλλά ούτε ενθουσιάστηκα δεν μπορώ να πω ότι πέταξα τα λεφτά μου όπως πχ με την Κάρμεν αλλα  :huh: :huh: :huh:

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα!
μηπως εχει κανεις το καινουριο τηλ απο Μαντζαρου 10?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ποτε αραγε θα δουμε καμια Ρωσσιδα της προκοπης?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
θελω να σασ ρωτησω μηπωσ ξερετε ποσ μπαινει καπιοσ στο chat τησ τηεσσαλονικη
?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, σήμερα βραδυ τι προτείνετε απο σπιτάκια..??

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
απο σπητακια φιλε μου δεν εχει τιποτα καλο απο την γυρα που εκανα...αλλα ηθελα να σπρωξω σημερα και κατεθεσα στην αλιακμονος σε μια γερμανιδα φορτομενη βυζια :tits:.....προσπαθησε η κοπελα λιγο με ξενερωσε οταν ξεκινισαμε το σφυρικοπημα στα 4(με πονας με λεει)και πιγαμε στο ιεραποστολικο....τελικα με λιγι φαντασια και κοιτοντασ την Τηλεωραση απο πανω τελειωσα.....ειναι εργατης αλλα δεν αξιζει τα 40ευροπουλα.....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τον όρο "εργάτης" πως τον εννοείς ? Γιατι αμφιλεγόμενα ειναι αυτά που γράφεις. Απο την μία σε ξενέρωσε και πόναγε και φαντασία και τιβι και δεν αξίζει τα 40 απο την άλλη είναι εργάτης.
Πάντως η κατάσταση γενικά είναι μεγάλη πατάτα. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν αξίζει καν να δοκιμάσω νέα κομμάτια όποτε αυτά έρχονται γιατι σχεδόν πάντα είναι μεγάλες πατάτες και από τα παλιά μονοτονία ή δεν ξερω που έχουν εξαφανιστεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom