Χτεσινοβραδυνή βόλτα παρέα με τη βροχούλα στο Βαρδάρη.
Προμηθέως 25 πάνω: Η καινούργια κοπελίτσα που λέγατε αν κρίνω απο τα δόντια, πολύ μικροκαμωμένη και αδύνατη, αφού είναι και ξενέρωτη μέσα δεν δοκιμάζουμε.
Μπλε, Προμηθέως 17: Νταιάνα
Ροζ, Προμηθέως 14: Αννίτα, δεν..
Προμηθέως τέρμα κάτω: Νομίζω Αλεξία την λένε είναι ξανθιά μέτρια προς το κοντό με φαρδύ κώλο. Μέτρια κατάσταση, δεν έχω δοκιμάσει βέβαια.
Προμηθέως-Σαπφούς: Μιρέλλα ανανεωμένη με ωραίο μαλλί και πολύ σέξυ εσώρουχα.
Σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο: Καινούργια βυζοκοπέλα, τοπλες το βυζί πάλλονταν καθώς ερχόταν στο σαλόνι, η φάτσα της κάτι μου θυμίζει παρ'όλο που το βυζί δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχνούσα αν την είχα ξαναδει. Νόμιζω ήταν λίγο πιο φαρδία στην λεκάνη απ το κανονικό. Πολύ καλή περίπτωση όμως. 30Ε το απλό.
Ανορθόγραφο: Τζούλια η μοντελίσια, τέλειο εφηβικό κορμάκι πολυ μικρό αλλα καγκελωμένο βυζάκι, ποδαράκι μακρύ κωλαράκι ωραίο. Δεν με τραβάει να ξαναμπώ σ'αυτή όμως γιατί μου ζάλιζε τον έρωτα να τελιώσω στο 5λεπτο όταν δούλευε απέναντι από το Τζάμπο.
Σαπφούς 20: Έχει κανά 2 βδομάδες που την έχω μπανίσει αυτήν φαίνεται ψιλομεγάλη 30-35 αλλά με καλό μαυρισμένο σώμα με πολυ καλό κώλο, το βυζί της είναι σίγουρα απίστευτα κρεμαστό όμως, φαίνεται.
Μαρινόσπιτο: Μαργαρίτα! βυζοδύναμη αν κ αυτή τη φορά μου φάνηκε αρκετά πιο χοντρούλα από την προηγούμενη, απότομη και με κακούς τρόπους στο δωμάτιο μόνο μπρος πίσω μου έλεγε όταν είχα περάσει, τώρα λέει κάνει κ προγράμματα, ζυγίστε τι γουστάρετε βυζιά ή GFE
Αλουμινάτο: Η ψηλή αποκρούστική (για μένα) αλόγα.
Έρως: Η Τζένη νομίζω είναι το όνομά της, μεγάλο βυζί αλλά λίγο κρεμαστάρ, γύρω στα τριάντα ξανθιά με καρέ μάλλι. Την είχα πετύχει πρωινή την προηγούμενη βδομάδα.
Και μια extra επίσκεψη Νικηφορου 1Β (εκκλησία): ΣΟΝΙΑ! πολύ ανανεωμένη κ αυτή ελαφρώς αδυνάτισε νομίζω και της πήγε πολύ κάτι έκανε επίσης κ με το μαλλί της κ είναι πιο ωραίο, 19 χρονών βυζαρόπουλο αχχχχχχχχχχχχχ!