Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αν εννοείς την ψηλή νταρντάνα με τα μεγάλα βυζιά είναι στο Βιλλα ερώτικα,Φριξου 9.
Πολύ καλή εμπειρία,εμένα προσωπικά με άναψε πάρα πολύ και περασα πολυ καλα!!!

Στο Άθενς Λέιντις έχει μια φωτο της Μάντελαϊν, που δεν φαίνεται πρόσωπο, ούτε το σώμα της καλά γιατί είναι ξαπλωμένη, κρύβει τα βυζιά της με τα χέρια της κι είναι μελαχροινή..
Την ίδια λες..; Γιατί στη φωτο δεν φαίνεται..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα μαγαζι με 4-5 κοπελες που τις βλεπεις κ διαλεγεις ποια θελεις? εχω ακουσει οτι στην αθηνα τα studio καπως ετσι λειτουργουν.

Ξέρω ένα με περισσότερες κοπέλες... αλλά όχι εδώ... στη Γερμανία! Στην Ελλάδα ο νόμοπς λέει μία σε κάθε σπίτι...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
αυτη η μαντελαιν εχει και ενα τατου στο μπουτι παιδια?

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα μαγαζι με 4-5 κοπελες που τις βλεπεις κ διαλεγεις ποια θελεις? εχω ακουσει οτι στην αθηνα τα studio καπως ετσι λειτουργουν.
δεν ισχυει....αντε μαξιμουμ δυο....

Επισκέπτης
Στο Άθενς Λέιντις έχει μια φωτο της Μάντελαϊν, που δεν φαίνεται πρόσωπο, ούτε το σώμα της καλά γιατί είναι ξαπλωμένη, κρύβει τα βυζιά της με τα χέρια της κι είναι μελαχροινή..
Την ίδια λες..; Γιατί στη φωτο δεν φαίνεται..

Καμία σχέση η Μαντελαιν με τη φωτό που βλέπετε, πολλά ταττού, περισσότερα κιλά ενισχυμένα βυζιά, καμιά μα καμιά σχέση. Μην περιμένετε μετρο συγκρισής από εκεί, πάτε μια βόλτα κ δείτε την από κοντά.

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.100
Πόντοι
8.360
Καμία σχέση η Μαντελαιν με τη φωτό που βλέπετε, πολλά ταττού, περισσότερα κιλά ενισχυμένα βυζιά, καμιά μα καμιά σχέση. Μην περιμένετε μετρο συγκρισής από εκεί, πάτε μια βόλτα κ δείτε την από κοντά.

Ναι όντως η Μαντελαιν που δείχνει στο Αθενς καμια σχεση με την κανονική.
Τατου και πιο γεμάτη,βυζαρες και πιο ψηλή.Ιδανική για τους λατρεις των νταρντάνων,εγω προσωπικά γούσταρα τρελά αλλά είπαμε,περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Επισκέπτης
Χτεσινοβραδυνή βόλτα παρέα με τη βροχούλα στο Βαρδάρη.

Προμηθέως 25 πάνω: Η καινούργια κοπελίτσα που λέγατε αν κρίνω απο τα δόντια, πολύ μικροκαμωμένη και αδύνατη, αφού είναι και ξενέρωτη μέσα δεν δοκιμάζουμε.

Μπλε, Προμηθέως 17: Νταιάνα  :idiot:

Ροζ, Προμηθέως 14: Αννίτα, δεν..

Προμηθέως τέρμα κάτω: Νομίζω Αλεξία την λένε είναι ξανθιά μέτρια προς το κοντό με φαρδύ κώλο. Μέτρια κατάσταση, δεν έχω δοκιμάσει βέβαια.

Προμηθέως-Σαπφούς: Μιρέλλα ανανεωμένη με ωραίο μαλλί και πολύ σέξυ εσώρουχα.

Σαπφούς απέναντι απο το ανορθόγραφο: Καινούργια βυζοκοπέλα, τοπλες το βυζί πάλλονταν καθώς ερχόταν στο σαλόνι, η φάτσα της κάτι μου θυμίζει παρ'όλο που το βυζί δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχνούσα αν την είχα ξαναδει. Νόμιζω ήταν λίγο πιο φαρδία στην λεκάνη απ το κανονικό. Πολύ καλή περίπτωση όμως. 30Ε το απλό.

Ανορθόγραφο: Τζούλια η μοντελίσια, τέλειο εφηβικό κορμάκι πολυ μικρό αλλα καγκελωμένο βυζάκι, ποδαράκι μακρύ κωλαράκι ωραίο. Δεν με τραβάει να ξαναμπώ σ'αυτή όμως γιατί μου ζάλιζε τον έρωτα να τελιώσω στο 5λεπτο όταν δούλευε απέναντι από το Τζάμπο.

Σαπφούς 20: Έχει κανά 2 βδομάδες που την έχω μπανίσει αυτήν φαίνεται ψιλομεγάλη 30-35 αλλά με καλό μαυρισμένο σώμα με πολυ καλό κώλο, το βυζί της είναι σίγουρα απίστευτα κρεμαστό όμως, φαίνεται.

Μαρινόσπιτο: Μαργαρίτα! βυζοδύναμη αν κ αυτή τη φορά μου φάνηκε αρκετά πιο χοντρούλα από την προηγούμενη, απότομη και με κακούς τρόπους στο δωμάτιο μόνο μπρος πίσω μου έλεγε όταν είχα περάσει, τώρα λέει κάνει κ προγράμματα, ζυγίστε τι γουστάρετε βυζιά ή GFE  :grin:

Αλουμινάτο: Η ψηλή αποκρούστική (για μένα) αλόγα.

Έρως: Η Τζένη νομίζω είναι το όνομά της, μεγάλο βυζί αλλά λίγο κρεμαστάρ, γύρω στα τριάντα ξανθιά με καρέ μάλλι. Την είχα πετύχει πρωινή την προηγούμενη βδομάδα.

Και μια extra επίσκεψη Νικηφορου 1Β (εκκλησία): ΣΟΝΙΑ! πολύ ανανεωμένη κ αυτή ελαφρώς αδυνάτισε νομίζω και της πήγε πολύ κάτι έκανε επίσης κ με το μαλλί της κ είναι πιο ωραίο, 19 χρονών βυζαρόπουλο αχχχχχχχχχχχχχ!

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
kamoia protasi kaneis gia simera apo tsarka pou ekane????/

gi autin tin simona kala logia akousa mipws tin eide kaneis kai simera pouthena.?? :s&m_1:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Χτεσινοβραδυνή βόλτα παρέα με τη βροχούλα στο Βαρδάρη.

Μαρινόσπιτο: Μαργαρίτα! βυζοδύναμη αν κ αυτή τη φορά μου φάνηκε αρκετά πιο χοντρούλα από την προηγούμενη, απότομη και με κακούς τρόπους στο δωμάτιο μόνο μπρος πίσω μου έλεγε όταν είχα περάσει, τώρα λέει κάνει κ προγράμματα, ζυγίστε τι γουστάρετε βυζιά ή GFE  :grin:

Αλουμινάτο: Η ψηλή αποκρούστική (για μένα) αλόγα.

Έρως: Η Τζένη νομίζω είναι το όνομά της, μεγάλο βυζί αλλά λίγο κρεμαστάρ, γύρω στα τριάντα ξανθιά με καρέ μάλλι. Την είχα πετύχει πρωινή την προηγούμενη βδομάδα.

Και μια extra επίσκεψη Νικηφορου 1Β (εκκλησία): ΣΟΝΙΑ! πολύ ανανεωμένη κ αυτή ελαφρώς αδυνάτισε νομίζω και της πήγε πολύ κάτι έκανε επίσης κ με το μαλλί της κ είναι πιο ωραίο, 19 χρονών βυζαρόπουλο αχχχχχχχχχχχχχ!

Σόρυ επειδή δεν πιάνω καλά την αργκό, ποιό είναι το Μαρινόσπιτο κ το Άλουμινάτο..;
Η Μαργαρίτα που λες είναι δηλ. χοντρή ή απλά λίγο γεμάτη..;
Στο Έρως πρέπει να λες τη Τζέσικα.. Εμένα μου άρεσε αν κ δεν τρελάθηκα κιόλας, ίσως γιατί είναι καινούρια όπως λέει στη δουλειά..
Το Νικηφορου 1Β είναι λίγο μετά τον Μύλο..; Αξίζουν οι βυζάρες της λες..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

Ναι, πέρασα χθες κ την είδα κ μ' άρεσε πολύ, αλλά δεν προλάβαινα να περάσω.. Μου φάνηκε ότι είχε ωραίες βυζάρες, αλλά επειδή φορούσε κάτι δεν μπόρεσα να δω αν είναι κ κάπως γεμάτη, όπως λέτε.. Εμένα μου φάνηκε κανονική..
Το ζήτημα είναι ότι πέρασα κι από Α. Γεωργίου 4 κι είδα κ την Βίκα κ μ' άρεσε κι αυτή..!
Κι ήταν κ πολλή άνετη κι ομιλητική, δικό της είναι το σπίτι..; Εμένα μου 'πε ότι δουλεύει εκεί 3 μήνες, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι έχετε πει ότι είναι παλιότερη..
Της είπα ότι έμαθα γι' αυτήν απ' το σάϊτ, κι αυτή μου 'πε ότι δεν το ξέρει.. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που της το είπα τελικά..
Πάντως λέω να πάω Μάντελαϊν σήμερα γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα 'ναι δω, ενώ η Βίκα εδώ θα 'ναι σίγουρα κ την άλλη βδομάδα..
Αν κ με βάλατε σε σκέψεις κ για Μαργαρίτα κ Σόνια.. Μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση του μεγέθους του στήθους ανάμεσα σ' αυτές τις 4; Πάντως η Μάντελάϊν έχει σίγουρα μεγαλύτερο απ' τη Βίκα.. Αλλά δεν ξέρω κ για υπηρεσίες πως είναι..

Επισκέπτης
Αλουμινάτο είναι το Ταντάλου 14 κ το ακριβώς δίπλα είναι το Μαρινόσπιτο που δουλεύει η Μαρίνα. Η Μαργαρίτα είναι γεματούλα, δεν την λες χοντρή όμως. Για την Σόνια ναι αξίζει το βυζί, είναι χορταστικό. Το 1Β είναι δίπλα απο το μύλο ναι από την αντίθετη μεριά των μπουζουκιών!

Άμα η Μάντελαιν σου φάνηκε κανονική η Μαργαρίτα θα σου φανεί μινιόν χαχα! Το βυζί της Μαργαρίτας είναι σαφέστατα ανώτερο! Σε όλες τις παραμέτρους! Η Σόνια είναι πιο μικρή κ πιο κοριτσάκι, και overall έχει καλύτερο σώμα.

Υ.Γ. Τα βυζιά της Μάντελαϊν είναι σιλικόνη οπότε δεν συγκρίνω, πάντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολύ στρόγγυλα κ πολύ σκληρά.  :tits:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Αλουμινάτο είναι το Ταντάλου 14 κ το ακριβώς δίπλα είναι το Μαρινόσπιτο που δουλεύει η Μαρίνα. Η Μαργαρίτα είναι γεματούλα, δεν την λες χοντρή όμως. Για την Σόνια ναι αξίζει το βυζί, είναι χορταστικό. Το 1Β είναι δίπλα απο το μύλο ναι από την αντίθετη μεριά των μπουζουκιών!

Άμα η Μάντελαιν σου φάνηκε κανονική η Μαργαρίτα θα σου φανεί μινιόν χαχα! Το βυζί της Μαργαρίτας είναι σαφέστατα ανώτερο! Σε όλες τις παραμέτρους! Η Σόνια είναι πιο μικρή κ πιο κοριτσάκι, και overall έχει καλύτερο σώμα.

Υ.Γ. Τα βυζιά της Μάντελαϊν είναι σιλικόνη οπότε δεν συγκρίνω, πάντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολύ στρόγγυλα κ πολύ σκληρά.  :tits:

Thanks mate..!
Κατατοπιστικότατος..! Να υποθέσω ότι στην Βίκα δεν έχεις πάει πάντως..; Απ' αυτό που είδα νομίζω ότι αξίζει πάντως..
Μήπως σου 'πε η Μαντελάϊν πόσο ακόμα θα κάτσει εδώ..; Γιατί το Φρίξου απ' ότι έχω καταλάβει τα αλλάζει αρκετά συχνά τα κορίτσια, κ πολλές φορές είναι άμα προλάβεις πρόλαβες.. Γι' αυτό λέω να πάω εκεί βασικά, αφού δεν έχω δει Μαργαρίτα κ Σόνια ακόμα για να συγκρίνω..

Επισκέπτης
Καλά κάνουν κ αλλάζουν θέλει νέα πνοή ο χώρος! Βίκα δεν έχω πάει κ ούτε νομίζω να πάω αν είναι αυτή που νομίζω! Έχει πολυ χάλια φτιαγμένα βυζιά κ με ξενερώνει απίστευτα αυτό. Η Μάντελαϊν δεν μου έχει πει τίποτα, δεν νομίζω να φύγει τόσο γρήγορα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ζζζ και αυριο πληρώνομαι και παλι μελέτη θέλει για που θα τα ξανασκάσω. Που πήγε πάλι η αγάπη ? οεο :headbang: Ολο νέα φρούτα. Στο villa erotica έχει σύλβια πρωι και μάρτα βράδυ και μαντελάιν καπου στο ακυρο που δεν με ενδιαφέρει. Έχει τεστάρει κανείς μην κλαίω το τζακουζάκι μ ?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
το πιο πιθανο ειναι να σκασω λεφτα για τζακουζι, επειδη δεν θελω να δοκιμάζω 40αρια και μετα να ξαναπηγαίνω για το 120. Αμα έχει τεσταρει κανεις τα 2 αυτα κορίτσια και αξίζουν τετοιου ποσού καταθέσεως  :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
το πιο πιθανο ειναι να σκασω λεφτα για τζακουζι, επειδη δεν θελω να δοκιμάζω 40αρια και μετα να ξαναπηγαίνω για το 120. Αμα έχει τεσταρει κανεις τα 2 αυτα κορίτσια και αξίζουν τετοιου ποσού καταθέσεως  :)
H Μαρτα και η ΜαντελαΪν ειναι τυπικες διαδικασιες.εγω θα σου ελεγα να μη δωσεις 120ε για μια απ'αυτες.δικη σου η αποφαση βεβαια.και κατι ακομα....το villa erotica με το Σαπφους 7 ειναι συνεταιρικα.στη Σαπφους σε χρεωνουν 50ε το γυμνο και 60ε το 69 ενω στο villa 80e και 100ε αντιστοιχα.οι ιδιες κοπελες πηγαινουν και στα 2 σπιτια.μαλακιες δηλαδη.ας ρωτησει καποιος αποψε απο περιεργεια στο villa ποσο χρεωνει εκει τα εξτρα η Μαντελαϊν...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μαλιστα thnx γκαρντάση. Κανεις που να εχει δοκιμάσει την σύλβια?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
φιλε πριν απο 2 βδομαδες δοκιμασα τη συλβια. ειχα γραψει και κριτικη. αν πας πιο πισω θα τη δεις.

εχω να πω τα καλυτερα. φοβερο σωμα και πολυ καλη στο κρεβατι. τελειο τσιμπουκι. θεωρω οτι κατεχει την τεχνη στο δυσκολο αυτο αγωνισμα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
οκ φιλε θα κανω τεστ drive αυριο βράδυ αμα δεν πετύχω την αγάπη στην φριξου πανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom