Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
καλησπερα σε ολους
εγω πηγα εχθες στο 2 διδυμο και ηταν εκει η ψιλη η νταρτανα με τα μεγαλα βυζια συλικονης
περασα τελεια εδωσα 40 για χυσα στα βυζια αλλα τελικα στο δωματιο το αλλαξαμε και το καναμε γλυφομουνι
η κοπελα ειναι σκετη τρελα της εβαλα 2 δαχτυλα στην μουνα και τρελαθηκε
συνεχως τραβιοταν γιατι ελεγε σταματα θα χυσω και δεν θα μπορω να δουλεψω επαθε μεγαλη τρελα
στο τελος την καρφωσα κατεθεσα και εφυγα μεσα στην τρελη χαρα
σας την προτεινω χωρις καμια σκεψη
καθε βραδυ μετα της 9

Ποίο είναι αυτό (διεύθυνση)...; Κ πως λένε την κοπέλα γιατί έκανα κι εγώ τσαρκα χθες, αλλά δεν ξέρω αν πέρασα απ' αυτό που λες..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Απ' τα γραφόμενα του Αλ κατάλαβα ότι το δίδυμο είναι το Σαπφούς 7, όμως αν κ τα γύρισα όλα χθες βράδυ κατά τις 9, δε θυμάμαι καμιά ξανθιά με βυζάρες..
Εγώ βασικά συγκρατώ όσες μου κάνουν εντύπωση, τις άλλες τις ξεχνώ αμέσως..
Ας πούμε την Ντέσυ την είδα κι εγώ.. Από πρόσωπο δε λέει πολλά, αλλά μου φάνηκε ότι έχει βυζάρες, την έχει δει κανείς γυμνή..;
Κ στο Ταντάλου 14 δούλευε μια ξανθούλα μ' ωραίο σωματάκι κ βυζάκι, που φορούσε ασπρα εσώρουχα κ την έλεγαν Αλίσια, οπότε μάλλον αυτή λες.. Εγώ την έβαλα στα υπόψη πάντως, αν κ περιμένω κ γνώμες κι από δω..
Η γκόμενα πάντως στο βιντεάκι μάλλον είναι η Τζέσικα.. Εμένα πάντως με την πρώτη ματιά μου έκανε φοβερή εντύπωση, αν κ δεν είναι κ τόσο μουνάρα τελικά..

Επισκέπτης
Η Αλίσια είναι πολύ μπλα μπλα μέσα, μιλάει πάρα πολύ με είπε μωρό μου καμιά 50 φόρες, εμένα με ξενερώνουν αυτά άλλον μπορεί να τον κάνουν να γουστάρει και γενικά πολυ άχ κ ούχ χωρίς λόγο. Η Ντέσυ όταν πήγα να την γαμήσω βρωμούσε, τα βυζιά ψιλοχύνονται κ στο αριστερό βυζί στην ρώγα έχει κάτι σαν ουλή που κάνει το βυζί να έχει λίγο γάμησε τα αίσθηση αν της το πιάνεις. Είναι φιλότιμη πάντως.

Προσωπικά δεν νομίζω να ξανατιμήσω ούτε τη μία ούτε την άλλη, Η Αλίσια είναι αντικειμένικα πολύ όμορφη κοπελίτσα πάντως και τα βυζιά της ειναι πολύ χορταστικά. Ελπίζω να βοήθησα!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλά εμένα πήγε να μου πιάσει κουβέντα στο σαλόνι, που απλώς την είδα..
Μπορεί να 'ναι απ' τη φύση της πολλή ομιλητική..!
Ευχαριστώ για της πληροφορίες, οπότε η Ντέσυ σβήνεται σίγουρα κ για την Αλίσια βλέπουμε..

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
εγω πηγα εχθες στο 2 διδυμο και ηταν εκει η ψιλη η νταρτανα με τα μεγαλα βυζια συλικονης
περασα τελεια εδωσα 40 για χυσα στα βυζια αλλα τελικα στο δωματιο το αλλαξαμε και το καναμε γλυφομουνι
η κοπελα ειναι σκετη τρελα της εβαλα 2 δαχτυλα στην μουνα και τρελαθηκε
συνεχως τραβιοταν γιατι ελεγε σταματα θα χυσω και δεν θα μπορω να δουλεψω επαθε μεγαλη τρελα
στο τελος την καρφωσα κατεθεσα και εφυγα μεσα στην τρελη χαρα
σας την προτεινω χωρις καμια σκεψη
καθε βραδυ μετα της 9
Ποια ειναι αυτη η ξανθια που λες? το ονομα της? σε ποιο απο τα 2 δουλευε?  το χυσιμο βυζιων το κανονιζεις μεσα στο δωματιο και αν το δεχτει? πως γινεται η φαση? δεν μου εχει τυχει ποτε εμενα

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το πρωτο βιντεο ειναι στο ανορθογραφο? η γκομενα δε λεει και πολλα.. το αλλο στην σαπφους 5 ε? αυτη φαινεται καλη. ποια ειναι?? συγχαρητηρια στον ρεπορτερ..δουλεια με αρχιδια ηταν αυτη!!!!!!  επιπεδου τριανταφυλλοπουλου το ρεπορταζ αψογη ενημερωση..αυτα ειναι!!

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ακυρο το πρωτο ειναι στο ερως house.πειτε ονοματα αν ξερετε απο τισ γκομενες αυτες

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου ειναι σαπφουσ 7 και ειναι ψυλη με μεγαλεσ βυζαρεσ
εγω πληρωσα για 40 το ισπανικο εξω και μεσα το αλαξα σε γλυψειμο

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ααα οκ ευχαριστουμε.ονομα δεν θυμασαι ε? αλλο ισπανικο ομως και αλλο χυσιμο στα βυζια..  ξανασυγχαρητηρια στον balance. κανονικα επρεπε να ειναι ο ιδιοκτητης του σαιτ με τετοιο ρεπορταζ 

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ποίο είναι αυτό (διεύθυνση)...; Κ πως λένε την κοπέλα γιατί έκανα κι εγώ τσαρκα χθες, αλλά δεν ξέρω αν πέρασα απ' αυτό που λες..
Η Αλίσια είναι πολύ μπλα μπλα μέσα, μιλάει πάρα πολύ με είπε μωρό μου καμιά 50 φόρες, εμένα με ξενερώνουν αυτά άλλον μπορεί να τον κάνουν να γουστάρει και γενικά πολυ άχ κ ούχ χωρίς λόγο. Η Ντέσυ όταν πήγα να την γαμήσω βρωμούσε, τα βυζιά ψιλοχύνονται κ στο αριστερό βυζί στην ρώγα έχει κάτι σαν ουλή που κάνει το βυζί να έχει λίγο γάμησε τα αίσθηση αν της το πιάνεις. Είναι φιλότιμη πάντως.

Προσωπικά δεν νομίζω να ξανατιμήσω ούτε τη μία ούτε την άλλη, Η Αλίσια είναι αντικειμένικα πολύ όμορφη κοπελίτσα πάντως και τα βυζιά της ειναι πολύ χορταστικά. Ελπίζω να βοήθησα!
ρε φιλε μου εκαναν εντυπωσει αυτα που εγραψεσ για ντεσυ ειναι στο πρασινο στη γωνια και βρωμουσαν τα βυζια τησ?
τοσο χαλια εγινε και αυτη?
κανει τιποτα εξτρα?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ααα οκ ευχαριστουμε.ονομα δεν θυμασαι ε? αλλο ισπανικο ομως και αλλο χυσιμο στα βυζια..  ξανασυγχαρητηρια στον balance. κανονικα επρεπε να ειναι ο ιδιοκτητης του σαιτ με τετοιο ρεπορταζ  
η τσατσα το λεει με 40 χυσιμο στα βυζια
μεσα μου το ειπε ισπανικο
τι ναπω ρε φιλε δεν ρωτησα παραπανω δεν με ενδιεφεραι και χαρηκα που το αλαξα περισσοτερο γιατι περασα πολυ πιο τρελα ταλικα
το ονομα μου το ειπε η τσατσα με λιγο ζορι και ειπε μαριανελα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ξανασυγχαρητηρια στον balance. κανονικα επρεπε να ειναι ο ιδιοκτητης του σαιτ με τετοιο ρεπορταζ

καλα κοψε κατι....πραγματι παρατολμο το εγχειρημα αλλα κατα βασην μαλακια.ξερετε υπαρχουν και ευαισθητα προσωπικα δεδομενα.ποσο μαλλον σε μια τετοιου ειδους εργασια.εσενα θα σου αρεσε δηλαδη να ερθει καποιος στη δουλεια σου,να σε τραβαει κρυφα με καμερα και μετα να σε βγαλει στο ιντερνετ??

περα απο τη λογικη του ματιου δηλαδη,που ορισμενοι ετσι κι αλλιως μονο γι'αυτο ειστε εδω μεσα,υπαρχει και ο παραγοντας ανθρωπος...

...γνωμη μου ολα αυτα.ετσι?

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Συντροφοι χθες βραδυ πεμπτη πηγα στη σαπφους απο τα διδυμα το δεξιο οπως τα βλεπουμε. Η κοπελα ειναι ψηλη ξανθια με σπαστα μαλλια πολονεζα, ονομαζεται συλβια. εχει πολυ ωραια βυζια οχι σιλικονατα. ειναι βεβαια λιγο μεγαλη πατημενα 33-4 θα ελεγα αλλα απο εμφανιση ειναι μοντελο.!! στο πηδημα πολυ καλη, συμμετειχε και βογκουσε ελαφρως, οταν ανεβηκε απο επανω μου ειπε "τωρα εγω θα σε πηδηξω"!! στο τσιμπουκι φοβερη!! απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει, και χωρις χερι!! (για να θυμηθουμε και το σχολιο του γεωργιου για τη τζουλια) μου ειπε οτι δουλευε στο villa erotica πρωινα. σημερα η τσατσα μου ειπε οτι θα δουλευει σε αυτο στη σαπφους η αλλη με τα σιλικονατα βυζια. ρωτησα τη συλβια που θα δουλευει στο μελλον και δεν ηξερε.

επισης πηγα κατα τη διαρκεια της βολτας απο τη villa erotica και ηταν η ματθα, η ξανθια, για την οποια εχουν γραφτει καλες κριτικες. η τσατσα μου ειπε οτι κανει "απλο" σεξ. οταν τη ρωτησα τη εννοει μου ειπε οτι δεν ανεβαινει απο πανω και δεν κανει πισοκολλιτο. Βρε ουστ..... ξενερωτη....

αυτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
επισης πηγα κατα τη διαρκεια της βολτας απο τη villa erotica και ηταν η ματθα, η ξανθια, για την οποια εχουν γραφτει καλες κριτικες. η τσατσα μου ειπε οτι κανει "απλο" σεξ. οταν τη ρωτησα τη εννοει μου ειπε οτι δεν ανεβαινει απο πανω και δεν κανει πισοκολλιτο. Βρε ουστ..... ξενερωτη....

αυτα.
εισαι σιγουρος ρε φιλε??προχθες που την πηρα και απο πανω ανεβηκε και φυσικα εκανε και πισωκολλητο.μηπως σου ειπε οτι δεν κανει και πιπα??θα μας τρελανουν αυτες...
βεβαια οπως ειπα ηταν εντελως ξενερωτη....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες..
εγω συμφωνω με τον al pacino εκτος απο οτι ειναι παρατολμο αυτο με τα βιντεο να ξερετε οτι οποιον πιασουν εχει να τραβηξει μεγαλο λουκι.προσεχετε με αυτες τις μαλακιες γιατι αυτα που λεμε και αυτα που κανουμε εδω μεσα κυκλοφορουν πολυ γρηγορα στα μπουρδελα,εμενα πριν δυο βδομαδες με ρωτουσε η τρελο-τζενη αν μπαινω στο σαιτ,φυσικα εκανα τον κινεζο,ποιο σαιτ και κατι τετοια.
κατα τα αλλα μπραβο στον ριψοκυνδινο συναγωνιστη πιστευω καποια στιγμη πρεπει να του απονεμειθει και βραβειο. :grin:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εισαι σιγουρος ρε φιλε??προχθες που την πηρα και απο πανω ανεβηκε και φυσικα εκανε και πισωκολλητο.μηπως σου ειπε οτι δεν κανει και πιπα??θα μας τρελανουν αυτες...
βεβαια οπως ειπα ηταν εντελως ξενερωτη....
αμα λες για την μαρθα εμενα παντως μου εκανε τα παντα μεσα στο δωματιο ουτε γκομενα να την ειχα. :fuck1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αμα λες για την μαρθα εμενα παντως μου εκανε τα παντα μεσα στο δωματιο ουτε γκομενα να την ειχα. :fuck1:
οχι ρε η Μαρθα η γνωστη η μιλφαρα...την καινουρια τη Μαρτα λεμε στο villa erotica

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
ρε παιδια, στα μπουρδελα σηκωνουν τηλεφωνα? πηρα σημερα στο αφροδιτη και δεν μου το σηκωναν :grin:. το κανουν αυτο αν δεν ξερουν τον αριθμο σου η απλα ηταν κλειστο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom