Spacelordmf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε τι προγραμματακι πηρες ρε φιλε??πες το μας επιτελους...μυστικο δεν ειναι
Α sorry τζακουζάκι πείρα.
ε τι προγραμματακι πηρες ρε φιλε??πες το μας επιτελους...μυστικο δεν ειναι
στα 120ε??περιλαμβανει και τα υπολοιπα εξτρα??γυμνο τσιμπουκι και 69??Α sorry τζακουζάκι πείρα.
Α sorry τζακουζάκι πείρα.
Ναι κανονικά φίλεστα 120ε??περιλαμβανει και τα υπολοιπα εξτρα??γυμνο τσιμπουκι και 69??
εχει σταματησει κ εχει παει στην χωρα της εδω κ λιγο καιροΠολυ καλο κομματι φιλε dokimazo....
Απορω πως μου εχει ξεφυγει...
Οντως τραγουδαει πλεον στο ΒιλαΕροτικα οπως διαφημιζει το συγκεκριμενο σαιτ?
Και κατι τελευταιο...
Ξερει κανεις ρε παιχτες τι εχει απογινει η Χριστινα η ξανθια Πολωνεζα (παλια Κοροβαγκου και πολυ προσφατα Κεφαλληνιας)??
την εχασεςΣας χαιρομαι ρε σεις γιατι ειστε ολοκληρωμενοι ρεπορτερς
Ντεκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρ.... τωρα μονο η απορια για τη πολωνεζα Χριστινα μου μενει ;)
Ερώτηση παίδες, σήμερα σκέφτομαι να κάνω μια milf-O-therapy και είμαι μεταξύ Αγάπης και Χριστίνας, τι μου προτείνεται; Πια κατά την γνώμη σας είναι η πιο καυλιάρα;
Βραδινή νομίζω είναι αυτή την εβδομάδα άρα μετά τις 20:00τι ωρα δουλευει αυτη η αγαπη ρε φιλε
Γεία παίδες. Δοκίμασα καινούργιο γκομενάκι σήμερα Αλίσια στο Τανταλου 14. Πολύ ωραίο βυζάκι όμορφη teen φατσούλα, ξανθιά, αλλά πολύ προσποίηση ... Αλίσια το όνομα της. Πρέπει να είναι καινούργια.
Για την καινούργια την Τζέσικα που ανέφερε ο σχοινοβάτης την είδα κ εγώ καλούλα είναι αλλά μου φάνηκε κρεμαστό το βυζί κ τελικά δεν μπήκα. Φαινόταν πολύ κεφάτη κ με τραβούσε να μπώ μέσα με χαμόγελα κτλ, και τέλος απέναντι από την Μαίρη ήταν η Τζούλια η βιαστική. Η λεπτή που είχε ντεμπουτάρει απέναντι από το Τζάμπο.
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ψηλη μουναρα με τις βυζαρες εξω.αυτη ειναι η Αλισια???κανει και ολα τα εξτρα και κωλαρακι
Αυτην ειδα εγω.πραγματι πολυ αχαρη κοπελαΤελευταία που είχα πάει βράδυ είχα δει μια καινούργια ψηλή, πολύ ψηλή όμως μιλάμε για 1.80+ με σκούρο δέρμα, καστανή. Έβγαινε έξω τοπλές, το βυζί της έχει όγκο αλλά μεγάλο δεν το λες. Πολύ ατσούμπαλο σώμα όμως και περπάτημα. Αγγούρι κατ'εμέ. Ισώς είναι άλλη αυτή που λες όμως.
καλησπερα σε ολουςΑυτην ειδα εγω.πραγματι πολυ αχαρη κοπελα
Ναι κανονικά φίλε
Εμένα μου έκανε και υποβρύχια πίπα