Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πολυ καλο κομματι φιλε dokimazo....
Απορω πως μου εχει ξεφυγει...
Οντως τραγουδαει πλεον στο ΒιλαΕροτικα οπως διαφημιζει το συγκεκριμενο σαιτ?

Και κατι τελευταιο...
Ξερει κανεις ρε παιχτες τι εχει απογινει η Χριστινα η ξανθια Πολωνεζα (παλια Κοροβαγκου και πολυ προσφατα Κεφαλληνιας)??
εχει σταματησει κ εχει παει στην χωρα της εδω κ λιγο καιρο
κριμα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σας χαιρομαι ρε σεις γιατι ειστε ολοκληρωμενοι ρεπορτερς  :rockon: :rockon:

Ντεκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρ.... τωρα μονο η απορια για τη πολωνεζα Χριστινα μου μενει  ;)
την εχασες
:sunglasses:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση παίδες, σήμερα σκέφτομαι να κάνω μια milf-O-therapy και είμαι μεταξύ Αγάπης και Χριστίνας, τι μου προτείνεται; Πια κατά την γνώμη σας είναι η πιο καυλιάρα;

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Ερώτηση παίδες, σήμερα σκέφτομαι να κάνω μια milf-O-therapy και είμαι μεταξύ Αγάπης και Χριστίνας, τι μου προτείνεται; Πια κατά την γνώμη σας είναι η πιο καυλιάρα;

τι ωρα δουλευει αυτη η αγαπη ρε φιλε

Επισκέπτης
Γεία παίδες. Δοκίμασα καινούργιο γκομενάκι σήμερα Αλίσια στο Τανταλου 14. Πολύ ωραίο βυζάκι όμορφη teen φατσούλα, ξανθιά, αλλά πολύ προσποίηση  :P... Αλίσια το όνομα της. Πρέπει να είναι καινούργια.

Για την καινούργια την Τζέσικα που ανέφερε ο σχοινοβάτης την είδα κ εγώ καλούλα είναι αλλά μου φάνηκε κρεμαστό το βυζί κ τελικά δεν μπήκα. Φαινόταν πολύ κεφάτη κ με τραβούσε να μπώ μέσα με χαμόγελα κτλ, και τέλος απέναντι από την Μαίρη ήταν η Τζούλια η βιαστική. Η λεπτή που είχε ντεμπουτάρει απέναντι από το Τζάμπο.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γεία παίδες. Δοκίμασα καινούργιο γκομενάκι σήμερα Αλίσια στο Τανταλου 14. Πολύ ωραίο βυζάκι όμορφη teen φατσούλα, ξανθιά, αλλά πολύ προσποίηση  :P... Αλίσια το όνομα της. Πρέπει να είναι καινούργια.

Για την καινούργια την Τζέσικα που ανέφερε ο σχοινοβάτης την είδα κ εγώ καλούλα είναι αλλά μου φάνηκε κρεμαστό το βυζί κ τελικά δεν μπήκα. Φαινόταν πολύ κεφάτη κ με τραβούσε να μπώ μέσα με χαμόγελα κτλ, και τέλος απέναντι από την Μαίρη ήταν η Τζούλια η βιαστική. Η λεπτή που είχε ντεμπουτάρει απέναντι από το Τζάμπο.

Λοιπόν, πήγα σήμερα το μεσημέρι στη Τζέσικα, μάλλον θα γράψω κ κριτική, αλλά ας γράψω κ δυο λόγια εδώ.. Δίκιο έχεις, το βυζί της είναι κρεμασμένο κ γενικά από κοντά δεν είναι κ τόσο καλή, όσο την είδα με την πρώτη ματιά, αλλά δεν είναι κ χάλια.. Μου 'πε ότι ήταν η δεύτερη της μέρα στη δουλεία μόλις, κι έχει έρθει από Αθήνα.. Ρωσίδα είναι.. Γενικά πάντως ούτε κρύο, ούτε ζέστη.. Καλή ήτανε, αλλά δεν ήθελε να ζοριστεί κ πολύ.. Ίσως με τον καιρό να στρώσει..
Έκανα κ μια βραδινή τσάρκα, πριν λίγο για να δω τι παίζει κ στη βραδινή βάρδια.. Ξαναείδα κ την ελληνίδα την Κρίστυ, που σήμερα συστήθηκε μου συστήθηκε ως Χριστίνα.. ΄Οντως το βυζί της πρέπει να 'ναι πεσμένο πιο πολύ απ' της Τζέσικα, κι έχεδι κωλάρα κ κυταρίτιδα..! Τελικά μόνο τα βυζιά της Μαιρούλας αξίζουν..!
Την Αλίσια την είδα κι εγώ, κι ήταν η μόνη που μ' άρεσε απ' το Βαρδάρη..
Α, ήταν κ μια Μαρία απέναντι στο Ταντάλου 9 που ' ταν καλούτσικη.. Ξανθιά με καλό βυζάκι..
Τέλος πήγα στο Φρίξου 9 κι ήταν η Μάρτα.. Καλή μου φάνηκε, αν κ στις φωτος της δε μ' αρέσει..

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έκανα μια βόλτα σήμερα με την ελπίδα να πετύχω τη Χριστίνα ή την Αγάπη αλλά τζίφος η δουλεία. Το Κεφαλληνίας ήταν κλειστό και στο Φρίξου 14 δούλευε η Λούνα σήμερα, μου είπαν ότι η Αγάπη είχε ρεπό. Σκεφτόμουνα να φύγω άπραγος αλλά είθελα πολύ να  :knockinb: μίας και έκανα τόσο δρόμο οπότε έκανα κατάθεση στην Μάρτα που πήγα και χθες στο Villa erotica και έμεινα πάλι ικανοποιημένος. Δεν προσφέρει gfe στο οποίο έλπιζα να έχω με την Αγάπη αλλά τα στησίματα της είναι καλά, είναι φιλική και άρχισα να έχω αδυναμία στην πίπα της.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα και καταθεση πριν λιγο στη καινουρια Πολωνεζα Μαρτα στο villa erotica(Φριξου 9).πολυ φασαρια για το τιποτα....ξανθια ομορφουλα με ωραιο ασπρο τρυφερο δερμα και καλοφτιαγμενα βυζακια.με το που μπαινει μεσα,μου βαζει αμεσως καποτα και ξεκιναει μια μονοτονη πιπα στο ιδιο τεμπο.ουτε χαδακια,ουτε φιλακια ουτε σφαλιαρες λιγο να σε φτιαξει...δε με καυλωσε,αργησα να τελειωσω αλλα ηταν υπομονετικη
Συμπερασμα....μεχρι μια απλη καταθεση για τη συγκεκριμενη ετσι για να τη θυμαστε.απο κει και περα τιποτα...

στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η ξανθια Αντρεα απο 40ε.κανει ολα τα εξτρα και κωλο στα 100ε
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).κλειστο
-Ερημιτη.η μελαχρινη μικρουλα πολυ αδυνατη Ντανιελα.δε μ'αρεσε
-Κατεχακη.μια καινουρια μικρη μελαχρινη Ρουμανα οπως ολες οι αλλες.ηθελε και 40ε το μουτρο
-Μαντζαρου 10.η ομορφη ψηλη Αντζελα(οχι η milf).απο 40ε,70ε γλειψιμο και 80ε 69
-Κεφαλληνιας8.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Ντονα με την ωραια κωλαρα και το ομορφο προσωπο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η μικρη Ουκρανη Βικυ.ειναι καλη περιπτωση αυτη.δοκιμαστε την
-26ης Οκτωβριου 52.κλειστο
-26ης Οκτωβριου 35.η ξανθια Μιχαελα.την εχω παρει,δεν ενθουσιαστηκα.δινει κωλο στα 80ε
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η milf Αννα.ωραια γυναικα αυτη ρε σεις.σκυλοφατσα και πολυ καλες αναλογιες.30ε απλο,50ε γυμνο,60ε 69 και 100ε η κωλαρα της.την εβαλα στη λιστα μου...
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η ομορφη ξανθια Νταϊανα.κανει φοβερο γυμνο τσιμπουκι αλλα μεχρι εκει,για μενα δεν αξιζει.δινει και κωλο στα 80ε
-Προμηθεως 14.μια ξανθια ασπρουλιαρα με τα βυζια εξω.νομιζω η Αννιτα
-Προμηθεως τερμα κατω.κλειστο
-Σαπφους 5.η ξανθια καινουρια Νικολετα στα 30ε.λεπτο ευχαριστο κοριτσακι με κολασμενες μαυρες μποτες για τον mpotofilo
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).μια πολυ ωραια καινουρια ξανθια Πολωνεζα σχεδον milf με ωραιο κορμι.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 70ε 69.μαλλον η επομενη καταθεση μου...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η μελαχρινη Μαριανα ή αλλιως το αγγουρι στα 30ε
-Σαπφους 20.ημασταν σε μια στιγμη 15 ατομα σε κεινη την τρυπα.δουλευε η Ρουμανα Λαουρα την οποια δεν ειδα και δεν ξερω
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ντεσυ με τις βυζαρες και επιτελους χωρις τη γυφτοτσατσα
-Τανταλου 8.η Ειρηνη(οχι η Ελληνιδα) με το μονιμα κουρασμενο βλεμμα
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ψηλη μουναρα με τις βυζαρες εξω.αυτη ειναι η Αλισια???κανει και ολα τα εξτρα και κωλαρακι

ρε σεις ειχε καμια συναυλια αποψε ο Βασιλακης ο ΠαΪτερης???...ολα του τα ανηψια ξεχυθηκαν στα μπουρδελα.και το κακο ειναι οτι ανακαλυψαν και τα στουντιο και γυρνουσαν κι εκει.
ενταξει....δεν ειμαι ρατσιστης.απλα σχολιαζω...

Επισκέπτης
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια ψηλη μουναρα με τις βυζαρες εξω.αυτη ειναι η Αλισια???κανει και ολα τα εξτρα και κωλαρακι

Τελευταία που είχα πάει βράδυ είχα δει μια καινούργια ψηλή, πολύ ψηλή όμως μιλάμε για 1.80+ με σκούρο δέρμα, καστανή. Έβγαινε έξω τοπλές, το βυζί της έχει όγκο αλλά μεγάλο δεν το λες. Πολύ ατσούμπαλο σώμα όμως και περπάτημα. Αγγούρι κατ'εμέ. Ισώς είναι άλλη αυτή που λες όμως.

Η αλίσια είναι ξανθούλα κ μέτρια σε ύψος κ δούλευε πρωί, δύσκολα να πέτυχες αυτή.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τελευταία που είχα πάει βράδυ είχα δει μια καινούργια ψηλή, πολύ ψηλή όμως μιλάμε για 1.80+ με σκούρο δέρμα, καστανή. Έβγαινε έξω τοπλές, το βυζί της έχει όγκο αλλά μεγάλο δεν το λες. Πολύ ατσούμπαλο σώμα όμως και περπάτημα. Αγγούρι κατ'εμέ. Ισώς είναι άλλη αυτή που λες όμως.
Αυτην ειδα εγω.πραγματι πολυ αχαρη κοπελα

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους
εγω πηγα εχθες στο 2 διδυμο και ηταν εκει η ψιλη η νταρτανα με τα μεγαλα βυζια συλικονης
περασα τελεια εδωσα 40 για χυσα στα βυζια αλλα τελικα στο δωματιο το αλλαξαμε και το καναμε γλυφομουνι
η κοπελα ειναι σκετη τρελα της εβαλα 2 δαχτυλα στην μουνα και τρελαθηκε
συνεχως τραβιοταν γιατι ελεγε σταματα θα χυσω και δεν θα μπορω να δουλεψω επαθε μεγαλη τρελα
στο τελος την καρφωσα κατεθεσα και εφυγα μεσα στην τρελη χαρα
σας την προτεινω χωρις καμια σκεψη
καθε βραδυ μετα της 9

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΣΑΠΦΟΥΣ 7
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ :tits2:
Αυτην ειδα εγω.πραγματι πολυ αχαρη κοπελα
καλησπερα σε ολους
εγω πηγα εχθες στο 2 διδυμο και ηταν εκει η ψιλη η νταρτανα με τα μεγαλα βυζια συλικονης
περασα τελεια εδωσα 40 για χυσα στα βυζια αλλα τελικα στο δωματιο το αλλαξαμε και το καναμε γλυφομουνι
η κοπελα ειναι σκετη τρελα της εβαλα 2 δαχτυλα στην μουνα και τρελαθηκε
συνεχως τραβιοταν γιατι ελεγε σταματα θα χυσω και δεν θα μπορω να δουλεψω επαθε μεγαλη τρελα
στο τελος την καρφωσα κατεθεσα και εφυγα μεσα στην τρελη χαρα
σας την προτεινω χωρις καμια σκεψη
καθε βραδυ μετα της 9

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Φιλε Νικο1979, γραφε με μικρους χαρακτήρες στο φορουμ, ΟΧΙ κεφαλαια.
Τα μηνυματα με κεφαλάια θα διαγράφονται, ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom