Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
Μολις γυρησα απο γυρα, ξεκινησα απο βαρδαρη οπου γινοταν ο χαμος επεσα σε ωρα αιχμης.!  :2funny: σχεδον σε καθε σπιτι καποιος γαμουσε και στο τελος βαρεθηκα και εφευγα απο τα ποιο πολλα, σε αυτα που μπηκα ομως...

Τανταλου 9. Μια πιτσιρικα αδυνατη μελαχρινη μετριο προσωπακι Μαρια στο ονομα.
Τανταλου 8. Μελαχρινη προς το καστανο κοντουλα. Μηπως ειναι αυτη η Μαρινα?? :think: Αυτη ενοουσα. Παρατηρησα οτι ειχε ενα τατουαζ πισω στον δεξι της ομο...
Τανταλου και Σαμφως Γωνια. Η Τζενη η γνωστη πεταξε και τα βυζια της εξω.
Σαμφως 20. Μελαχρινη ασχημοφατσα ηταν και την προηγουμενη φορα που ειχα περασει αυτη εκει.
Σαμφως 7. Η Μαντελαιν αλαξε εμφανιση σεξυ εσωρουχα με ζαντιερες παρακαλω.
Σαμφως 5. Ακουσα οτι ηταν η Μιρελα μεσα και πηδιοταν.!
Προμηθεους 11. Η ξανθια Αλεξια, ωραιο πατο εχει.
Προμηθεους 14. Η ξανθια Ανιτα.
Προμηθεους 25. Καινουρια κοπελα μελαχρινη καρε μαλι αδυνατη, η τσατσα με τα γυαλια εγγυοταν το προιον με επιστροφη χρηματων.!! :huh:

Απο μυλο μερια σημερα θυμηζε μερες καλοκαιριου, κινηση μηδεν τα μαγαζια κλειστα ολα ακομα και ο μυλος κλειστος, αλλα και τα σπιτακια δεν ειχαν και πολυ κινηση...

Ν.Ουρανου 26. Ξανθια κοπελιτσα αδυνατη μικρωσομη με καρε μαλακι.
Ν.Ουρανου 1β. Η ξανθια Αντρεα, αλαξε και το μαλι της περμαναντ!
Φριξου 9. Η Κριστιν η γερμανιδα.!
Φριξου 14. Σαν να το ειδα κλειστο δεν ειμαι σιγουρος! :huh:
Κεφαληνιας 8. Μια ξυνη ξανθια μεγαλη πρεπει να ηταν, με το ζορι ισα ισα ξεπροβαλε να την δουμε.!
Α.Γεωργιου 34. Κλειστο
Α.Γεωργιου 16. Μαρια ξανθια πιτσιρικα, κατεθεσα εδω, τσαμπα τα λεφτα η κοπελα ειναι για καμια λατζα και οχι για αυτη την δουλεια. Το αστειο η τσατσα αυτη η κολωγρια ζητησε και δωρο Πασχα.! Πηρε τα τρια μου.Ααα και ρωτησα που ειναι η Μιλανα...παντρευτηκε λεει.!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...το αλλο με το Τοτο????
Α.Γεωργιου 4. Η ξανθια Βικη...η τσατσα ελεγε οτι ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης σε ολη την Θεσσαλονικη...ερε που φτασαμε και που θα παμε ακομα, Η Βικη η καλυτερη πουτανα στη Σαλονικα :headbang: :headbang: :headbang:
26ης Οκτωμβρη 52. Κλειστο
26ης Οκτωμβρη 35. Η Ξανθια Μιχαελα.

Και απο μερια city gate...

Μαντζαρου 10. Καινουρια κοπελα λεει και ξεπροβαλει η Τατιανα απο Ρουλια.!! Παντου καινουρια γινετε αυτη...
Μαντζαρου 1Α. Η μελαχρινη Μαρινα που πηρα κατα λαθος την προηγουμενη φορα :headbang:
Αλιακμονως 8. Η Σονια, ειχε κεφια.!
Κατεχακη 13. Η μελαχρινη Αλεξανδρα απο Πετρου Εριμητη...πως και εφυγε αυτη απο την εδρα της :think:

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
dokimazo  prepei na katalaves pios eimai savvato stin [move]roxana[/move]..

Που είσαι φίλε; Όλα καλά;;;;

Αλεξία κοντή ξανθια τσεχα βαρδαρη. Φαινεται τουμπανο αλλα μετριο σωμα με μεγαλα αλλα πεσμενα βυζια. Γαμησι ξυσ τα αρχιδια σου με τον γκασμα. Ενταξει οχι οτι εκανε κατι κακο αλλα μετρια πραματα. Για μια καταθεση ισως αξιζει.

Αυτό που διαβάζω ούτε δοκιμή δεν τραβάει...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
χρονια πολλα σε ολους διευκρινιζω οτι δεν ειμαι ο τυπος με την ιντερ μπλουζα αλλα χαρηκα που ειμαστε κ αλλοι μποτοφιλοι οποτε να γραφετε οτι παιζει απο μποτα κ στοκινγ πχ ειδα οτι στο ερως 16 ειχε μια με μαυρη μποτα βραδυνη κ ομως κανεις δε το χε προσεξει αντε γτ μπαινει καλοκαιρακι κ δε 8α τα βλεπουμε ουτε με κυαλια μετα αυτα!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
επισης στο συναδελφο με την ιντερ θα ηθελα να πω οτι η ντιανα δια8ετει δικες της μποτες οποτε ζητα της αφοβα δουλευει στο μπλε σπιτι βραδυνη  :lheel: :s&m_2:

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Χθες το απόγευμα έκανα τσάρκα κατά Μύλο μεριά. Ανοιχτά μονο η εκκλησία, το Casa d' Amore, το Α. Γεωργίου 4 και το Λα φαμ το οποίο και κατέθεσα. Μελαχρινή, Ψιλο-μιλφ αλλα με ωραία ποδια και πιασιματάκια. Όχι χοντρούλα όμως. Πολύ καλή και υπομονετική. Τίμησε τα λεφτά της με το παραπάνω.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σαμφως 7. Η Μαντελαιν αλαξε εμφανιση σεξυ εσωρουχα με ζαντιερες παρακαλω.
Ζαντιέρες...??  :2funny:

Σαμφως 5. Ακουσα οτι ηταν η Μιρελα μεσα και πηδιοταν.!
Φασαριόζα η δικιά σου... :fuck1:

Φριξου 14. Σαν να το ειδα κλειστο δεν ειμαι σιγουρος! :huh:
Ανοιχτό ήταν, πήγα εγώ...  :knockinb:
Δοκίμασα την Αγάπη... Μετριούτσικη φάτσα, αρκετά σπασμένη στο πρόσωπο, ωραίο κορμί, σφιχτό, αδύνατο και λαμπάδα, μικρό βυζί, πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή, ναζιάρα, άφηνε χάδια, φιλιά, χουφτώματα, δάχτυλα, κτλπ, καλή πίπα, δεκτική και ενεργητική σε όλες τις στάσεις, όμως...
Όμως εγώ ήμουν ντεφορμέ -μάλλον τα αρνιά και τα κατσίκια θα φταίγανε- και δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα... Την είχα κάτω κανα 20λεπτο, την ψόφησα την κοπέλα, ίδρωσε - ξεϊδρωσε, την γύρισα μπρούμυτα, ανάσκελα, πλάγια, απο πάνω, απο κάτω, ψηλά τα πόδια, χαμηλά τα πόδια, ένα πάνω ένα κάτω, στα 4, 69, 47... Υπέμεινε αδιαμαρτύρητα... Αλλά δουλειά δεν έγινε...!!
Είχα σουβλίσει και άλλη μία στη Γιαννιτσών νωρίτερα οπου και έκεί δεν άνοιξε η σαμπάνια και είπα να πάω στην Αγάπη που είναι εγγύηση...
Αλλά ώς γνωστόν, στο βάλτο όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χρονια πολλα και χριστος ανεστη σε ολους τους μπουρδελιαριδες θεσσαλονικης!

προχθες κατεθεσα στο καινουριο μωρο προμηθεως τερμα πανω και παλι τιποτα το ιδιαιτερο,μια απλη ξεπετα...

φερτε κανενα καλο μουνι ρε!μπας και αναστηθει και τιποτα αλλο...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
ειδα οτι στο ερως 16 ειχε μια με μαυρη μποτα βραδυνη κ ομως κανεις δε το χε προσεξει

Οντως φορουσε μαυρη μποτουλα το μικρο αλλα δεν κανει τσαμπα τα λεφτα...και χωρια οτι ειχε το ποιο ασχημο μουνι που εχω δει ποτε μου!!! μαυρο...το μουνι.!
Στα πλυν και το δωματιο το οποιο δεν ειχε σεντονια και με το που βγηκε ο προηγουμενος η τσατσα εμπασε εμενα χωρις να εχει κανει καποια προετοιμασια, το κρεβατι ειχε ιχνη παλης... και ειχε και το θρασος να ζητησει και δωρο Πασχα.! :tickedoff: το συγγεκριμενο στουντιο αρχισε να χαλαει, κριμα, ...Περασμενα Μεγαλεια.!!

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
χρονια πολλα και απο μενα χριστος ανεστη

μποτα ευχαριστω για τη πληροφορια  :rockon:  :lheel:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
psaxno gia dinato milf auton ton kairo....   

πανε στην κατεχακη 13 στην μαρινα την ρωσσιδα. δε θα χασεις.... :dancing: :boobies:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χρονια πολλά παιδιά....Ετοιμάζομαι για καταδρομή... Έχετε να μου προτείνεται καμιά με μεγάλα βυζιά; Εχω καιρό να κατέβω....
Ευχαριστώ....

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες...

Να ρωτησω, επειδη δεν την εχω παρει ποτε ως τωρα, η γνωστη Μαρθα milf που δουλευει σε διαφορα στουντιο της πολης μας ειναι αυτη η Μάρτα που εχει προστεθει στο σαιτ Αθενςλειντις(***** πλεον) ??

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.*****.com/sedcards/details/39[/code[/URL]]

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ναι αυτή πρέπει να είναι...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Πολυ καλο κομματι φιλε dokimazo....
Απορω πως μου εχει ξεφυγει...
Οντως τραγουδαει πλεον στο ΒιλαΕροτικα οπως διαφημιζει το συγκεκριμενο σαιτ?

Και κατι τελευταιο...
Ξερει κανεις ρε παιχτες τι εχει απογινει η Χριστινα η ξανθια Πολωνεζα (παλια Κοροβαγκου και πολυ προσφατα Κεφαλληνιας)??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Η Χριστίνα;;; Θα ξέρει ο deker... Έρωτας βλέπεις...

Η Μάρθα πολύ καλή λύση αρκεί να σ' αρέσουν οι milf κυρίες που τα δίνουν όλα και στα παίρνουν όλα. Τώρα για το που τραγουδάει... Πραγματικά δεν ξέρω μιας που έχω να περάσω από εκεί καιρό... Ένα τηλέφωνο μπορείς να πάρεις και να μάθεις.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Kαποιος ειπε πιο πισω πως η Χριστινα αλλαξε πολη.Αλλα δε παιζει να ειναι και σιγουρο.Πολλες φορες ακουγονται φημες για τις κοπελες και δεν επιβεβαιωνονται παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom