Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
  Μόλις γύρισα από villa erotica και δοκίμασα αυτή την Μάρτα που έχει και το site, δεν ξέρω αν είναι η Milf που λέτε( πρώτη φορά πήγα μαζί της) πάντως εμένα μ άρεσε πάρα πολύ. Πείρα προγραμματάκι και η κοπέλα ήταν υπομονετική και το  :pipa1: με τρέλανε καθώς είχε μεγάλη διάρκεια, είναι και ωραία γυναίκα οπότε εγώ θα την ξανά τιμήσω όταν μπορέσω.

Τώρα όσον αφορά κάποιες καταθέσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα να πω την άποψη μου. Η Κριστίν από το ίδιο ίδρυμα με απογοήτευσε καθώς ήταν ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε, ήταν η πρώτη μου φορά μαζί της και ψιλό απογοητεύτηκα, Και για το έρως 16 όντος η τσατσά ζητούσε δώρο την περασμένη εβδομάδα, εγώ πήγα γιατί είχα καλές εμπειρίες εκεί και πείρα την Μαρία αλλά όπως σχολίασε και πριν ένας συναθλητής πολύ μέτρια πράγματα. Επίσης να επιβεβαιώσω και εγώ ότι η κοπέλα φοράει μπότες για τους φίλους Μποτόφιλο και Crespo. Ένα κωμικό συμβάν σε αυτή την κατάθεση είναι ότι μου ζήτησαν να αλλάξω και το γκαζάκι οπότε βρήκα την ευκαιρία και έπιασα κουβεντούλα και ρώτησα τι απέγινε το all time favorite κορίτσι μου η Μιλάνα και μου είπε ότι παντρεύτηκε.

Τέλος παρατήρησα ότι η Χριστίνα η Milf μεταφέρθηκε στο Κεφαλληνίας 8 βραδινή βάρδια από το παλιό που ήταν πάνω από τής ράγες.

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα  :)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Καλησπερα συναγωνιστες...

Να ρωτησω, επειδη δεν την εχω παρει ποτε ως τωρα, η γνωστη Μαρθα milf που δουλευει σε διαφορα στουντιο της πολης μας ειναι αυτη η Μάρτα που εχει προστεθει στο σαιτ Αθενςλειντις(***** πλεον) ??

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.******/sedcards/details/39[/code[/URL]]
[/quote]oχι δεν ειναι αυτη.καμια σχεση.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
oχι δεν ειναι αυτη.καμια σχεση.
συμφωνω...καταρχην το βυζι δεν εχει καμια σχεση.της Μαρθας ειναι τοσο κακοφτιαγμενο που δε το ξεχνας.επισης ο κωλος δεν ταιριαζει.και τελος τα στοιχεια...δεν ειναι ουτε  Πολωνεζα ουτε 29 ετων η Μαρθα?βεβαια το αλλο σαϊτ ολο μαλακιες λεει για ηλικιες και εθνικοτητες.

στις φωτο δεν ειναι σιγουρα η πραγματικη Μαρθα εκτος πια αν εχει πεσει τρελο φωτοσοπ....

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
συμφωνω...καταρχην το βυζι δεν εχει καμια σχεση.της Μαρθας ειναι τοσο κακοφτιαγμενο που δε το ξεχνας.επισης ο κωλος δεν ταιριαζει.και τελος τα στοιχεια...δεν ειναι ουτε  Πολωνεζα ουτε 29 ετων η Μαρθα?βεβαια το αλλο σαϊτ ολο μαλακιες λεει για ηλικιες και εθνικοτητες.

στις φωτο δεν ειναι σιγουρα η πραγματικη Μαρθα εκτος πια αν εχει πεσει τρελο φωτοσοπ....
συμφωνω και επαυξανω για το βυζι συν οτι η μαρθα ειναι και πιο αδυνατη,εχει και πιο μικρο κωλο,εχει και πιο κοντα μαλλια και σιγουρα ειναι και πιο ανωμαλη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Σας χαιρομαι ρε σεις γιατι ειστε ολοκληρωμενοι ρεπορτερς  :rockon: :rockon:

Ντεκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρ.... τωρα μονο η απορια για τη πολωνεζα Χριστινα μου μενει  ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

Τωρα με γονατισες... :S και ειχα σκοπο να την δοκιμασω αν και δεν ειμαι των milf επειδη ακουω καλα λογια απο ολους..τουλαχιστων προσφερει κανενα προκαταρτικο? κανα χαδακι να με ανεβασει μπας και ξενερωσω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Τωρα με γονατισες... :S και ειχα σκοπο να την δοκιμασω αν και δεν ειμαι των milf επειδη ακουω καλα λογια απο ολους..τουλαχιστων προσφερει κανενα προκαταρτικο? κανα χαδακι να με ανεβασει μπας και ξενερωσω...
μη τα μπερδευεις τα πραματα....η γυναικα ειναι απαιχτη σε ολα της.απλα το βυζι της ειναι τοσο σκληρο και κακοσχηματισμενο που θα νομιζεις οτι πιανεις αγουρο κυδωνι.στην προτεινω ανεπιφυλακτα ομως....

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
γλειφει ρωγες,γλειφει αρχιδια,κανει ακαποτο τσιμπουκι αλλα το προτερημα της ειναι αλλο.μιλαει τοσο καυλιαρικα και τοσο προστυχα που γινεσαι τουρμπο με την μια.χωρις να σε αγγιξει σε καυλωνει η καριολα.γενικως απαιχτη για μενα.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μη τα μπερδευεις τα πραματα....η γυναικα ειναι απαιχτη σε ολα της.απλα το βυζι της ειναι τοσο σκληρο και κακοσχηματισμενο που θα νομιζεις οτι πιανεις αγουρο κυδωνι.στην προτεινω ανεπιφυλακτα ομως....
ρε φιλε al μηπως κανουμε μαλακια που την προμοταρουμε ετσι και μετα αποκτησει πολυ πελατεια και αλλαξει το σερβις της το σουπερ και το κανει ξεπετες οπως καποιες αλλες???ασε να το εχουμε για πουλεν αυτοι που ξερουμε.μαλακια καναμε κρυβε λογια... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
ρε φιλε al μηπως κανουμε μαλακια που την προμοταρουμε ετσι και μετα αποκτησει πολυ πελατεια και αλλαξει το σερβις της το σουπερ και το κανει ξεπετες οπως καποιες αλλες???ασε να το εχουμε για πουλεν αυτοι που ξερουμε.μαλακια καναμε κρυβε λογια... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τωρα ειναι αργα I KNOW.! :2funny:

Θα την εχω στα υποψην μου παντως. Μερικες φορες θελει και ρισκο για να περασεις καλα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αμα η γυναικα ειναι σωστη επαγγελματιας και το γουσταρει αυτο που κανει δεν επηρεαζεται απο τετοια.εγω τα'χω πει 100 φορες και σε πολλους που με ρωταν σε πμ....γαμηστε την αγια τετραδα των milf της πολης μας για να γουσταρετε.Μαρθα-Αγαπη-Αντζελα-Χριστινα.αυτες ειναι γυναικες...
τρεχετε γαματε κατι 20χρονα ρουμανακια και μετα κλαιτε και λετε δεν εχει καλες υπηρεσιες εδω

δηλαδη τυχαια βγηκε το ρητο οτι η γρια κοτα εχει το ζουμι??

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λοιπόν, σήμερα γι' αλλού ξεκίνησα (για Νάντια κ σιτυτουρς) κ τελικά έκανα μια τσάρκα σήμερα τ' απόγευμα λίγο πριν τις 6 στο τετράγωνο Προμηθέως, Σαπφούς, Ταντάλου μιας κι ήταν απέναντι απ' το ξενοδοχείο..
Κι είδα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ωραία κομάτια..! Ίσως το πρωί να 'ναι καλύτερα τα πράγματα.. Λοιπόν θ' αναφερθώ σ' αυτές που μ' άρεσαν κ ρώτησα κι ονόματα..
Στο μπλε στη Προμηθέως ήταν η κλασική αγαπημένη μου Μαίρη με τις βυζάρες της..
Τέρμα κάτω στη Προμηθέως (η Βερόνικα είναι ακόμα εκεί..; ) ήταν μια όμορφη καστανή με ωραίο σώμα με βυζάρες, που τη λέγαν Κρίστα κι απ' την ομιλία της μου φάνηκε Ελληνίδα.. Έχει γράψει κανείς γι' αυτήν, γιατί θέλω να τη δοκιμάσω..!
Στη γωνία αμέσως μετά Σαπφούς με Προμηθέως, ήταν μια Ήρα ψηλή ξανθιά μ' ωραίο σώμα, αλλά όχι τόσο μεγάλο βυζί όσο θα 'θελα..
Τέλος στο Eros House στη Ταντάλου 9 είδα μια Τζέσικα, που μ' άρεσε πολύ..! Ψηλή, ξανθιά με ωραίες βυζάρες..! Σκέφτομαι να πάω αύριο γιατί δεν πρόλαβα να πάω σήμερα τελικά..
Έχει γράψει κάποιος γι' αυτήν..;
Σόρυ, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν προλάβαινα να παρακολουθώ τι γράφετε, οπότε δεν ξέρω αν τις έχετε αναφέρει..

Επισκέπτης
Την ελληνίδα Κρίστυ την έχει γαμήσει φίλος μου κ μου είπε ότι το βυζί είναι πεσμένο κτλ αλλά λεεί καλή κοπέλα είναι.

Τζέσικα ε? ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ  :s&m_3: :s&m_3:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τέρμα κάτω στη Προμηθέως (η Βερόνικα είναι ακόμα εκεί..; ) ήταν μια όμορφη καστανή με ωραίο σώμα με βυζάρες, που τη λέγαν Κρίστα κι απ' την ομιλία της μου φάνηκε Ελληνίδα..
Όχι, η Βερόνικα δεν είναι εκεί εδώ και κάτι μήνες... Ντεμέκ θα επέστρεφε το Φλεβάρη, μετά το Μάρτη, μετά τον Απρίλη, αλλά όσο την είδες εσύ την είδαμε και εμείς...  :o
Βρε λές να παντρεύτηκε?  :tits2:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
δοκίμασα την Αγαπη στην φρίξου χτες το βράδυ και μπορώ να πω πως πέρασα πάρα πολύ καλά. Βρήκα τουλάχιστον που θα ακουμπάω τα φράγκα για τζακούζι οταν έχω κέφια γιατί με την κρίστιν πάλι στην φρίξου έχω ξενερώσει. Πήγα από την Κρίστιν πρώτα αλλά μάλλον το γύρισε σε πρωινή βάρδια. Ήταν μια γερμανίδα ξανθιά την οποία η τσατσά ανέφερε ως Μάτα, Μαντα η κάπως έτσι (απο το Μαντελαιν ίσως?) δεν έχω δει και αυτήν την Μαντελαιν. Πάντως είπε οτι η κοπέλα ηρθε σήμερα.

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αμα η γυναικα ειναι σωστη επαγγελματιας και το γουσταρει αυτο που κανει δεν επηρεαζεται απο τετοια.εγω τα'χω πει 100 φορες και σε πολλους που με ρωταν σε πμ....γαμηστε την αγια τετραδα των milf της πολης μας για να γουσταρετε.Μαρθα-Αγαπη-Αντζελα-Χριστινα.αυτες ειναι γυναικες...
τρεχετε γαματε κατι 20χρονα ρουμανακια και μετα κλαιτε και λετε δεν εχει καλες υπηρεσιες εδω

φιλε που δουλευουν αυτες?  η χριστινα πια μιλφ ειναι? η ελληνιδα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165

η Αφρουλα παντως μια χαρα το εχει το ζουμι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
φιλε που δουλευουν αυτες?  η χριστινα πια μιλφ ειναι? η ελληνιδα?
Aγαπη-Φριξου 14
Χριστινα-Κεφαλληνιας(δεν ειναι η Ελληνιδα που λες)
Μαρθα-Μαντζαρου 10 μεχρι προσφατα
Αντζελα-πρωινα στην 26ηςΟκτ 52 μεχρι προσφατα
ολες κανουν ολα τα εξτρα εκτος απο την Αγαπη που δεν κανει πρωκτικο.γαμιουνται μανιωδως και οι 4...και επειδη καποιος με ρωτησε με πμ χθες...μου ειναι ειλικρινα πολυ δυσκολο να πω ποια ειναι η καλυτερη

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
δοκίμασα την Αγαπη στην φρίξου χτες το βράδυ και μπορώ να πω πως πέρασα πάρα πολύ καλά. Βρήκα τουλάχιστον που θα ακουμπάω τα φράγκα για τζακούζι οταν έχω κέφια γιατί με την κρίστιν πάλι στην φρίξου έχω ξενερώσει. Πήγα από την Κρίστιν πρώτα αλλά μάλλον το γύρισε σε πρωινή βάρδια. Ήταν μια γερμανίδα ξανθιά την οποία η τσατσά ανέφερε ως Μάτα, Μαντα η κάπως έτσι (απο το Μαντελαιν ίσως?) δεν έχω δει και αυτήν την Μαντελαιν. Πάντως είπε οτι η κοπέλα ηρθε σήμερα.

Φίλε η κοπέλα ως Μάρτα μου συστήθηκε από Πολωνία, μου είπε ότι είναι πρώτη της μέρα στη Θεσσαλονίκη. Την έκανα ένα test-drive και έμεινα ευχαριστημένος, άλλα όπως ανέφερα και πριν πείρα προγραμματάκι οπότε δεν ξέρω πώς είναι στα 40 :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φίλε η κοπέλα ως Μάρτα μου συστήθηκε από Πολωνία, μου είπε ότι είναι πρώτη της μέρα στη Θεσσαλονίκη. Την έκανα ένα test-drive και έμεινα ευχαριστημένος, άλλα όπως ανέφερα και πριν πείρα προγραμματάκι οπότε δεν ξέρω πώς είναι στα 40 :)
ε τι προγραμματακι πηρες ρε φιλε??πες το μας επιτελους...μυστικο δεν ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom